2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kzlar bebek şekeri için lavanta kullancam, şimdiden yapsam kokusukalır mı doğuma kadar? Lavantaları doğum yaklaşınca mı yapayımyoksa?

6ayda iki kez falan oldu ki bundan sonra hic olmaz dr banada birşey demedi de korktuk yaw biz..... normal doğumu kolaylastirdigi dogru mu acaba

kız sen ne fenasııınnn seeennn adamı rahat bırakmıyon kesin sen varyaaa ..

hosgeldın cnm

uwww konuya gel bnm gecen hafta oldu en son hemide sabah

Aranizda en haftali hamis olarak tavsiye ediyoom korkmayin canlarmm bizim en basindan beri en az haftada 1 olmak uzere devam ediyo :92::92:

geldim tahlil werdm ogledn snra alcm gecen hafta pazartsi soldaki oglum 1400du simdi 1850olmus sagdaki 1300du smdi 1600olmus masallah diyin kuzularima

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aranizda en haftali hamis olarak tavsiye ediyoom korkmayin canlarmm bizim en basindan beri en az haftada 1 olmak uzere devam ediyo :92::92:

haftada 1 ve en az 1 heee uwww sizde atraksiyon full yaniii...:118::118:
geldim tahlil werdm ogledn snra alcm gecen hafta pazartsi soldaki oglum 1400du simdi 1850olmus sagdaki 1300du smdi 1600olmus masallah diyin kuzularima

oooo masallah cnm cok ıyımıiş bebişlkerin inş tahlil sonucunda iyi cıkarda rahat nefes alırsın.dua et Allah ım beterınden korusun inş..

Wuhuuuu alkışlar sana o zaman

İnşallah temiz çıkar tahliller, kuzularına da maşallah :):)

he yaa öyle bi galyana geldikk

ooo aynen 3,5 ay bize gore hava hos da ..kız zaten bn yaptıgımdan bişey anlamıyom adamın gonlu olsun zor oluyor artık bnm içinde valla ne yalan söylimm

Aynen yaa, ben iyice gaza gelmeden yapınca canım acıyo kasılıyorum heralde :/ o yüzden fırsatları değerlendirmeye çalışıyom kendi açımdan

oooo masallah cnm cok ıyımıiş bebişlkerin inş tahlil sonucunda iyi cıkarda rahat nefes alırsın.dua et Allah ım beterınden korusun inş..

Wuhuuuu alkışlar sana o zaman

İnşallah temiz çıkar tahliller, kuzularına da maşallah :):)
Tabi yaaa ne sandinizzz sahaya hala formalarimla cikiyorum hemi de tabi gobegimi sigdirabildigim formalarla

cok saol cnim iyi kilo almslar bu hafta ins iyi ckar tahlilmde

Aynen yaa, ben iyice gaza gelmeden yapınca canım acıyo kasılıyorum heralde :/ o yüzden fırsatları değerlendirmeye çalışıyom kendi açımdan

katılıyorummm gaza gelmem ılazımm hehehe
Tabi yaaa ne sandinizzz sahaya hala formalarimla cikiyorum hemi de tabi gobegimi sigdirabildigim formalarla

vay beee helal bnde formalarımı giysem mi beya aman bilemedim kii.SEDA duyuyon mu gııı bu özge ne fenaaa ..ayy özge yaa sığabildiğim formalarla hee cok güldüm

En fenamız oöıktı, saman altından yaramazlık yapıyomuş hele helee :):) çok kıskandım ama ben de formagiycem bir dahakine kızyurtdışından sütyen siparişi vercektim ablama, hamileler için formalar satılıyor özelyaa millet bizim gibi değilki

ayy dur ben de formayı deneyim bi, 2 tane var içine sığab,leceğim, sanki bu günleri düşünüp almışım
Aynen bende sadece 2tanesine sigiyom kiz otekilere de sigarim da bidon gibi dururum, amaca ters yanii
Gazagelince msj atıyom ben dün iş arkadaşlarıylaydı, tek araba gitmişler diye gelemedi, yoksa öğlen çıkıp gelcekti

Bugun herkes formalari denesinn) bende kardesim var gece, benim yerime de deneyinn sevgii sende bulursun kizz gobegine gore

Ayy bastan soyleseydin topikcek siparis verirdik amaan gogusten sonra ucus ucus olan bi suru forma var kizz al sana hamile formasi

Aynen bende sadece 2tanesine sigiyom kiz otekilere de sigarim da bidon gibi dururum, amaca ters yanii

Bugun herkes formalari denesinn) bende kardesim var gece, benim yerime de deneyinn sevgii sende bulursun kizz gobegine gore

Hahhha evde biri varken daha heyecanlı oluyo

Ayy bastan soyleseydin topikcek siparis verirdik amaan gogusten sonra ucus ucus olan bi suru forma var kizz al sana hamile formasi

Ölsem vermem kız onlardan sipariş, el kadarşey dünya pahası, pazardan al 10 liraya dediğin gibi olanlardandaha ne :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…