6ayda iki kez falan oldu ki bundan sonra hic olmaz dr banada birşey demedi de korktuk yaw biz.....normal doğumu kolaylastirdigi dogru mu acaba
adam da şaşırdı zaten nooldu sana diyo, dedim bana bişi olmadı hormonlara oldu
Hicran eskisi gibi değil tabi,ayda yılda bire düştük artık :) dr sıkıntı yok diyo, ben de adamı düşünüyom yazık ona da, bu işin lohusalığı var bir de...:)
kız sen ne fenasııınnn seeennn adamı rahat bırakmıyon kesin sen varyaaa ..
hosgeldın cnm
uwww konuya gel bnm gecen hafta oldu en son hemide sabah
vayyy yawrummm kiss muhtesemsiniz siz
Hahhhaa valla yaa şimdiden bıraksak 2 ay var,1.5 ay da doğum sonrası 3.5 ay aboooo
geldim tahlil werdm ogledn snra alcm gecen hafta pazartsi soldaki oglum 1400du simdi 1850olmus sagdaki 1300du smdi 1600olmus masallah diyin kuzularima
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aranizda en haftali hamis olarak tavsiye ediyoomkorkmayin canlarmm bizim en basindan beri en az haftada 1 olmak uzere devam ediyo :92::92:
geldim tahlil werdm ogledn snra alcm gecen hafta pazartsi soldaki oglum 1400du simdi 1850olmus sagdaki 1300du smdi 1600olmus masallah diyin kuzularima
Aranizda en haftali hamis olarak tavsiye ediyoomkorkmayin canlarmm bizim en basindan beri en az haftada 1 olmak uzere devam ediyo :92::92:
he yaa öyle bi galyana geldikk
ooo aynen 3,5 ay bize gore hava hos da ..kız zaten bn yaptıgımdan bişey anlamıyom adamın gonlu olsun zor oluyor artık bnm içinde valla ne yalan söylimm
haftada 1 ve en az 1 heee uwww sizde atraksiyon full yaniii...:118::118:
oooo masallah cnmcok ıyımıiş bebişlkerin inş tahlil sonucunda iyi cıkarda rahat nefes alırsın.dua et Allah ım beterınden korusun inş..
Tabi yaaa ne sandinizzzWuhuuuu alkışlar sana o zaman
İnşallah temiz çıkar tahliller, kuzularına da maşallah :):)
Masallahh canim cok guzel gelisiyolaaar
Aynen yaa, ben iyice gaza gelmeden yapınca canım acıyo kasılıyorum heralde :/ o yüzden fırsatları değerlendirmeye çalışıyom kendi açımdan
haftada 1 ve en az 1 heee uwww sizde atraksiyon full yaniii...:118::118:
oooo masallah cnmcok ıyımıiş bebişlkerin inş tahlil sonucunda iyi cıkarda rahat nefes alırsın.dua et Allah ım beterınden korusun inş..
Tabi yaaa ne sandinizzzsahaya hala formalarimla cikiyorum hemi de tabi gobegimi sigdirabildigim formalarla
Sen bol bol msj at da gaza gel sedaa:79::79:
Aynen yaa, ben iyice gaza gelmeden yapınca canım acıyo kasılıyorum heralde :/ o yüzden fırsatları değerlendirmeye çalışıyom kendi açımdan
Tabi yaaa ne sandinizzzsahaya hala formalarimla cikiyorum hemi de tabi gobegimi sigdirabildigim formalarla
masallahhh canimmm cok iyileer ins tahlilinde temiz çıkar su an tam olarak kac haftaliksin
katılıyorummm gaza gelmem ılazımm hehehe
vay beee helal bnde formalarımı giysem mi beya aman bilemedim kii.SEDA duyuyon mu gııı bu özge ne fenaaa ..ayy özge yaa sığabildiğim formalarla hee cok güldüm
Aynen bende sadece 2tanesine sigiyom kizayy dur ben de formayı deneyim bi, 2 tane var içine sığab,leceğim, sanki bu günleri düşünüp almışım
Gazagelince msj atıyom bendün iş arkadaşlarıylaydı, tek araba gitmişler diye gelemedi, yoksa öğlen çıkıp gelcekti
katılıyorummm gaza gelmem ılazımm hehehe
vay beee helal bnde formalarımı giysem mi beya aman bilemedim kii.SEDA duyuyon mu gııı bu özge ne fenaaa ..ayy özge yaa sığabildiğim formalarla hee cok güldüm
En fenamız oöıktı, saman altından yaramazlık yapıyomuş hele helee :):) çok kıskandım ama ben de formagiycem bir dahakinekızyurtdışından sütyen siparişi vercektim ablama, hamileler için formalar satılıyor özelyaa millet bizim gibi değilki
Aynen bende sadece 2tanesine sigiyom kizotekilere de sigarim da bidon gibi dururum, amaca ters yanii
Bugun herkes formalari denesinn) bende kardesim var gece, benim yerime de deneyinn sevgii sende bulursun kizz gobegine gore
Ayy bastan soyleseydin topikcek siparis verirdikamaan gogusten sonra ucus ucus olan bi suru forma var kizz al sana hamile formasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?