2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Aynen bende sadece 2tanesine sigiyom kiz otekilere de sigarim da bidon gibi dururum, amaca ters yanii

Bugun herkes formalari denesinn) bende kardesim var gece, benim yerime de deneyinn sevgii sende bulursun kizz gobegine gore

bulurum tabi gııı bakim bi deneyeyım aksam

valla kız ne fena bu özge kadın kocasını tutmayı biliyo helal...bızde anca kıskanak hıh:)) sende ver o formalardan sipariş o zaman cnm

Kızlar malum artık göbişler iyicene büyüdü özel bölge temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz ben çok zorlanıyorum ağdaya gitmekte istemiyorum

selamlar herkesciklerrreee

nasılsınız fıstıklar ? lokumlar ne alemde

yağmurcum maşallah bebişlerine hayırlı güzel haberler gelsin inşallah sonuclardada..

sedacım hosgeldin canım.. kız once ağrım var dıyor bende ne oldu dıyom :))) eee action olursa olur tabı ağrın biz sanırım son 4 aydır 2 kere yasadık ben cok korkuyorum bısey olur dıye en son olduğunda cok ağrım olmuştu. bır daha yokkkk dedımm

bilgecim nasılsın oglus napıo?

sevgicim gece geç yatıyorum son zamanlarda cok anca totoyu kaldırıp geliyorum :))))) nasılsın ne var ne yok???

ayşem nörüyon kızzz kız bızım kızlarda bizim gibi cadı olucaklar heralde benım cadıda gece mesaisine başladı fıkırdıyıp duruyor gecelerı.

nagicim ben dediğini tam anlamadım gri olan renk içine mi sinmedi?? birde eşyalarım kahve tonunda demişsin..

Hahhha evde biri varken daha heyecanlı oluyo

Ölsem vermem kız onlardan sipariş, el kadarşey dünya pahası, pazardan al 10 liraya dediğin gibi olanlardandaha ne :):)
Prensip olarak evde biri varken uslu duruyorumm
catlaksin kis sennn costun yinee bu gidisle yavuz selime bi kardes gelir hemen
Ayy hicraann bende ondan cok korkuyom kizzzz
bulurum tabi gııı bakim bi deneyeyım aksam

valla kız ne fena bu özge kadın kocasını tutmayı biliyo helal...bızde anca kıskanak hıh:)) sende ver o formalardan sipariş o zaman cnm

ohh sende dene sevgicim, yarin skoru bildirirsin bize

Sen herkesi alti cizikli yaz zateeeeennnn hihhh

ghoşgeldin canım iyiyiz şükür çalışıyoruz ne olsun ya benim sıpa sabahtan beri sol kaburgalarımda vurup duruyo oturamıyorum artık yayıldım iice sandalyede ama yok ayaklarını çekceği yok kaburgalarımdan sağlam kemik buldu içerde anteraman yapıyo sanırım
siz nasılınız bakalım analı kızlı uykucular sizi öğlen olmadan gelmiyosunuz vallah
kız siz yine iki kez yaşamışınız bizm hiç olmadı eşim korkuyo ilk zaman birkaç ağzını yokladım zararı yok faydası varmış doğum için falan dedim yok diyo Allah korusun bişey olsa onun vebaline ben nasıl girerim biranlık zevk için diyo bide bi arkadaş ilişki yaşadığı gün bi miktar suyu gelmişti büyük bir korku atlatmıştı o gün doktorda yapmayınfalan demiş ona onuda duyduktan sonra bende çok korktum zaten

6ayda iki kez falan oldu ki bundan sonra hic olmaz dr banada birşey demedi de korktuk yaw biz..... normal doğumu kolaylastirdigi dogru mu acaba

kız sen ne fenasııınnn seeennn adamı rahat bırakmıyon kesin sen varyaaa ..

hosgeldın cnm

uwww konuya gel bnm gecen hafta oldu en son hemide sabah

Aranizda en haftali hamis olarak tavsiye ediyoom korkmayin canlarmm bizim en basindan beri en az haftada 1 olmak uzere devam ediyo :92::92:

Tabi yaaa ne sandinizzz sahaya hala formalarimla cikiyorum hemi de tabi gobegimi sigdirabildigim formalarla

Sen bol bol msj at da gaza gel sedaa:79::79:

selam canım hoşgeldin,benim adım çıkmış,baksana milletin performansınaaa,forma seçen mi dersin,hemen konuya giren miii,bunların içi fokurduyo bacım,sevggiiiii günahımı aldın cadılar sizi o aksiyon sedaya ait

kızlarrr cumartesi sabah eltim doğum yapacak. ben 1 e kadar çalışıyorum ama hiç işe gelmek istemiyorum. çünkü herkes hastanede olacak. izin mi alsam ne desem sizce. :)

Canım önceki ekşınlarda olmuyodu böyle ondan aklıma gelmedi sanırsam :) kendini kastığında ağrın oluyor rahat olunca bi s orun yok çok şükür :)

Sewgi,Nagi,Bilgeee alooo
yaramazlık yapmış kızlar buuuuuu,bi de neyim var diyoooooo

valla ayşem yaramazlık ne ki ben unuttum bebem hiççç o işlerle ilgimiz yok arkadaşlara başarılar diliyorum

şimdi evin bütün eşyaları mobilya venge,koltuklar krem kahve,halı krem kahve gibi duvarlarda şuanda kum beji ona uyar mı dedim açık gri

yağmurcum maşallah paşalara süper gidiyolar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…