2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
kızlarrr cumartesi sabah eltim doğum yapacak. ben 1 e kadar çalışıyorum ama hiç işe gelmek istemiyorum. çünkü herkes hastanede olacak. izin mi alsam ne desem sizce. :)

canım izin alma şansın varsa bence al hem tecrübe edinmiş olursun
bu arada akşam yemeğiniz nasıl geçti bakalım

canım izin alma şansın varsa bence al hem tecrübe edinmiş olursun
bu arada akşam yemeğiniz nasıl geçti bakalım

bir şekilde izin uydurucam ya. bende gitmek istiyorum merak ediyorum.
akşam yemek güzeldi canım. gündüz güller akşam yemek daha ne olsun mutlu bir gün geçirdim. hepimiz huzurlu mutlu olalım inşallah.
bu arada yemekteyken kayınvalidem aradı beni. yıldönümümüzü kutlamak için şaşırdım :)

hosbuldum canımcımmm.. maşallah sıpaya boksör olacak Rüzgarrrrr oğluşşşş yumuşak yere vur kuzummmm annenın canını yakmaa
valla gece uyku tutmuyor gecede su mıktarım 1ltden 1.5ltye cıktı ne iş anlamadım. dolayısıyla sureklı wc... gece uykusuna hasret kaldım. en ıyı uyudugugum saatler 7-11 :))) sultan o vakıtte uyuyor heralde :))) bende kalkıp napıcam dıyorum uyuyorum :))
ya bende cok korkuyorum. eşimde anlayışlı o da cekınıyor ama bazen bır tuhaf bakıyor hıc bakma oyleeee dıyorum :)))))) zaten cou gıttı azı kaldı :))
arada hormonlar benı bıle durtuyor ama sineye çekiyorum
canım işte herkesin bir olmuyor ki dr bişey olmaz dıyor ama ya olursa modundayım. birde son sefer hakıkaten cok ağrım oldu 2 gun kendıme gelemedim. o agrı normal değil gibi geldi bana. o yüzden o defter kapandı :)

yaa sorma senın daha once bır msj muhabbettın olmuş ya :) ordan adın cıkmıs. halbukı bak sen cadılara.. full mesai yapanlar varmışta haberımız yokmuş kızzzzzzzz

Buffy heskesin adini ciziktirmiz ozgem
hicrancım canımmmmm senın o mınnosu ısırırım ama :))) bükük dudaklını. bu hamıleye kıyamayın yavvv

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım senin adına sevindim inş seneye prenses hanımla beraber kutlarsınız

valla eşlerin anlayışlı olması iyi bu konuda bizim hamilelik süresince hiç açmadan kapattık öpüşe koklaşa uyumaktan başka yaptığımız bişey yok
geceleri benimde hiç huzurum yok artık davul çalsalar uyanmazdım eskiden şimdi fena oldum ya saat başı kalkıyorum gece vc ye git su iç camdan bakıyorum vs. derken zaten sabah 7 de kalkıyorum hiç dinlenemiyorum düzensiz uykuyla napalım kalan 2 ayımızıda böle geçirmeye alışcaz artık
kız benim telefonun aktarma kablosunu kaybettiydim ya resim için eşimi bekleyodum dün akşam babam kendine tablet almış aktarma kablosuna bi baktım benim telle uyumlu bu benim bu benim diye aldım hemen elinden çok mutlu oldum ya resim derdim yok artık yaşasınnn

Canım önceki ekşınlarda olmuyodu böyle ondan aklıma gelmedi sanırsam :) kendini kastığında ağrın oluyor rahat olunca bi s orun yok çok şükür :)

relax olucan diyosun yaniii hahahhaaaa koptummm yahuuu Allah ıyılıgını versin... :))))) yok ben odun kesilmiştim valla ondan olabılır aslında. korkudan hıc relax olamamıştım.. :)))

şimdi evin bütün eşyaları mobilya venge,koltuklar krem kahve,halı krem kahve gibi duvarlarda şuanda kum beji ona uyar mı dedim açık gri

yağmurcum maşallah paşalara süper gidiyolar

nagim gri cok ince bir renk tam gri biraz sırıtır kahve mobılyanın olduğu yerde ondan sordum. ama ıcınde bıraz yumuşaklık varsa vanılyamsı süper olur.
benım eşyalarımda senınkı gıbı hep kahvenın tonları. antreye tam grı yapmıştım cok soğuk kaldı. ama salon ve yatak odasına bu kesekagdı dıyorlar ya onun bır tonunu yaptım harıka oldu. ama k.kagıdında da cok boğuk renkler var benım sectıgım canlı bır ton. ısıgı güzel yansıtıyor.
rengı gosterebılsen süper olur.

Hadi hamile kaprisi yapmiim sana bari iyiyiz canim biraz zorlaniyoruz iki gundur ama olcak heralde artik.
Siz nasilsinizz ezel hanimlaa

oyyyyy yoldaşşşşş yaaa.... hamilenin halinden başka kim anlar kiii... diğer hamilee canım benım
maşallah size canım Rabbim beterini vermesin iyi olunda..
ezel hanım hafta sonu ben yorgun olunca pek nazlıydı. :)) dünden berı içerde partimi veriyor ne masllah diyim yerimden hoplatıyor.
bizde agrı sızı dışında ıyıyız cok sukur..

Son dört sayfadır okuyorum yazdıklarınızı birşey anladıysam ne olayım. Zaten uykum var niye bu kadar karışık yazdınız ki kızlar? Anlaşılan ben bugün sohbete dahil olamayacağım. Küstüm işte küstüm :2:

ya aslında anlayışlı dıyorum da anlayış da değil buolması gereken. bebiş ortak sonuçta :))) ve bebişte agır işi yapan bızız bız taşıyoruz onları. onların yaptıkları bızımkının yanında fısıltı gıbı. ki biz ağrıya sızıya rağmen mutlulukla memnuniyetle yaşıyoruz.

hadi normalde de su ıcmeyen bırı değilim içerimde ben gece nasıl o kadar su ıcıyorum ona hayret ediyorum. daha havalar ısınınca gecelerı 2-2.5 mu olacak sonu yok ki bunun :)))
ama bu uyku bolunmesı bır acıdan da ıyı oluyor bılgecım kuzucuklar geldıgınde de hep yarım uyku olacak vücut sımdıden alışıyor :))) bir anda gozlerımız siserdi uykusuz kalsak simdi alıştıra alıştıra :)))

aaa süper yaaa eehhhh artık koklata koklata koymazsın resım. odanın resminide istiyommmmmmm istiyommmm :84: kamerayı acınca cekım ayarlarına gır ordan panoromıgı sec. sonra elını kaydırmadan odanın bır ucundan bır ucuna arkaarkaya cekkk :84:

oyy sultanimuzla sana kiyabilir miyiz hiccc gel bogrumee
ayyyy şevkattttt ne güzel attım valla böğrüne kendımııııııı mırrrrrrrrrrrrrrrrr

kıyamam sana :)) valla canım bende 11de geliyorsam 12de anca yazıyorum once 1 saat gecmısı okuyorum. yoksa bısey anlaşılmıyor :)))

Ah canım hoşgeldin de anlaşılmamasının sebebi kızlar fant.dünyaları anla işte cilveli konuları konuşmuşlar ben de yemek arasına çıkmıştım,muhabbet bu olunca sayfalar akıppp gitmiş

bende onu düşünüyordum gerçektende şimdiden alıştırıyoruz kendimizi doğumdan sonra iki saatte bir emzirmek için kalkıcaz onun dışında bebişler uyancak ağlıcak vs. Allah ın hikmeti işte daha önce duymuştum hamileliğin son aylarında gece uykuları kaçar sürekli uyanılır vs. doğumdan sonrasına vücut alıştırımış kendini
canım dediğine baktım ama panoromık diye bişey çıkmadı neyse ben düzgünce çekerim odanın resimlerini eklerim ama işimiz bi bitsin cibinliğimiz avizemizde gelsin tamamlansın annemde yeni bi battaniye örüyo onun resmini çekeyim ben akşam ekleyim bakın ipi çok minnoş güzel örümüde çok kolay fikir olsun size de

kıyamam sana :)) valla canım bende 11de geliyorsam 12de anca yazıyorum once 1 saat gecmısı okuyorum. yoksa bısey anlaşılmıyor :)))

Aaay ne bileyim her zaman anlardım hemen bugün uçmuş millet, forma meselesi felan yok yok bugün başka yazmışlar anam.

yemek hazirlarken kacirdim ya butn sayfalari ozge sen haftasi fazla olarak haftada 1diyosun bende ikiz olarak haftada 1diyorum hormonlar tawan yapmis durumda bende simdidn lohusalqi dusunuyrm:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ah canım hoşgeldin de anlaşılmamasının sebebi kızlar fant.dünyaları anla işte cilveli konuları konuşmuşlar ben de yemek arasına çıkmıştım,muhabbet bu olunca sayfalar akıppp gitmiş
Amaaan görüyor musun bizim kızları, bende sabah okudum bir ara yemeğe eve gittim geldim okuyorum okuyorum anlamıyorum. Sonunda bunu da yaptınız ha hemde bensiz

o uykucu şirinimiz de tontiğiyle gelmiş hoj gelmişte sefa gelmişbende napem gııı aynı bildiğin gibi monotonluk had safada peeehh
Prensip olarak evde biri varken uslu duruyorumm

Ayy hicraann bende ondan cok korkuyom kizzzz

ohh sende dene sevgicim, yarin skoru bildirirsin bize

skor 0-0 gelirim gibime geliyo emme bakacız artık özgem

hiçde bilenek günahını almadım sen varyaa bak bana ne kada usluyummm

ayyy bilgemm sende benım gıbı gece kalk wc ye gıt su iç CAMDAN BAK hehehe bu arada gelsimn resimler :98::98:

bilgecan ben de niyetliyim de battaniye örmeye kolay bişey olsun istiyorum,ennn kolaay hangisiyse onu atıver,uyku koınusunda da sanırım tedirgin uyuyacağımız için hemen uyanırız,yani inşallah

Amaaan görüyor musun bizim kızları, bende sabah okudum bir ara yemeğe eve gittim geldim okuyorum okuyorum anlamıyorum. Sonunda bunu da yaptınız ha hemde bensiz
canım bilelemişlerdir yoksaaa seni dahil etmemek olur muu?zaten en çok aktif olanlar hemen seçiliyoo baakkk

battaniye ipleri kendinden ornek gbi cikanlar war sen duz oruysn ck guzel oluyo hemde kolay oyle bisede yapablrsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…