kızlarrr cumartesi sabah eltim doğum yapacak. ben 1 e kadar çalışıyorum ama hiç işe gelmek istemiyorum. çünkü herkes hastanede olacak. izin mi alsam ne desem sizce. :)
canım izin alma şansın varsa bence al hem tecrübe edinmiş olursun
bu arada akşam yemeğiniz nasıl geçti bakalım
ghoşgeldin canım iyiyiz şükür çalışıyoruz ne olsun ya benim sıpa sabahtan beri sol kaburgalarımda vurup duruyo oturamıyorum artık yayıldım iice sandalyede ama yok ayaklarını çekceği yok kaburgalarımdan sağlam kemik buldu içerde anteraman yapıyo sanırım
siz nasılınız bakalım analı kızlı uykucular sizi öğlen olmadan gelmiyosunuz vallah
kız siz yine iki kez yaşamışınız bizm hiç olmadı eşim korkuyo ilk zaman birkaç ağzını yokladım zararı yok faydası varmış doğum için falan dedim yok diyo Allah korusun bişey olsa onun vebaline ben nasıl girerim biranlık zevk için diyo bide bi arkadaş ilişki yaşadığı gün bi miktar suyu gelmişti büyük bir korku atlatmıştı o gün doktorda yapmayınfalan demiş ona onuda duyduktan sonra bende çok korktum zaten
selam canım hoşgeldin,benim adım çıkmış,baksana milletin performansınaaa,forma seçen mi dersin,hemen konuya giren miii,bunların içi fokurduyo bacım,sevggiiiii günahımı aldın cadılar sizi o aksiyon sedaya ait
Buffy heskesin adini ciziktirmiz ozgem
bir şekilde izin uydurucam ya. bende gitmek istiyorum merak ediyorum.
akşam yemek güzeldi canım. gündüz güller akşam yemek daha ne olsunmutlu bir gün geçirdim. hepimiz huzurlu mutlu olalım inşallah.
bu arada yemekteyken kayınvalidem aradı beni. yıldönümümüzü kutlamak için şaşırdım :)
valla eşlerin anlayışlı olması iyi bu konuda bizim hamilelik süresince hiç açmadan kapattık öpüşe koklaşa uyumaktan başka yaptığımız bişey yokhosbuldum canımcımmm.. maşallah sıpaya boksör olacakRüzgarrrrr oğluşşşş yumuşak yere vur kuzummmm annenın canını yakmaa
valla gece uyku tutmuyor gecede su mıktarım 1ltden 1.5ltye cıktı ne iş anlamadım. dolayısıyla sureklı wc... gece uykusuna hasret kaldım. en ıyı uyudugugum saatler 7-11 :))) sultan o vakıtte uyuyor heralde :))) bende kalkıp napıcam dıyorum uyuyorum :))
ya bende cok korkuyorum. eşimde anlayışlı o da cekınıyor ama bazen bır tuhaf bakıyorhıc bakma oyleeee dıyorum :)))))) zaten cou gıttı azı kaldı :))
arada hormonlar benı bıle durtuyor ama sineye çekiyorum
canım işte herkesin bir olmuyor ki dr bişey olmaz dıyor ama ya olursa modundayım. birde son sefer hakıkaten cok ağrım oldu 2 gun kendıme gelemedim. o agrı normal değil gibi geldi bana. o yüzden o defter kapandı :)
yaa sorma senın daha once bır msj muhabbettın olmuş ya :) ordan adın cıkmıs. halbukı bak sen cadılara..full mesai yapanlar varmışta haberımız yokmuş kızzzzzzzz
hicrancım canımmmmm senın o mınnosu ısırırım ama :))) bükük dudaklını. bu hamıleye kıyamayın yavvv
oyy sultanimuzla sana kiyabilir miyiz hiccc gel bogrumee
Canım önceki ekşınlarda olmuyodu böyle ondan aklıma gelmedi sanırsam :) kendini kastığında ağrın oluyor rahat olunca bi s orun yok çok şükür :)
şimdi evin bütün eşyaları mobilya venge,koltuklar krem kahve,halı krem kahve gibi duvarlarda şuanda kum beji ona uyar mı dedim açık gri
yağmurcum maşallah paşalara süper gidiyolar
Hadi hamile kaprisi yapmiim sana bariiyiyiz canim biraz zorlaniyoruz iki gundur ama olcak heralde artik.
Siz nasilsinizz ezel hanimlaa
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım senin adına sevindim inş seneye prenses hanımla beraber kutlarsınız
valla eşlerin anlayışlı olması iyi bu konuda bizim hamilelik süresince hiç açmadan kapattık öpüşe koklaşa uyumaktan başka yaptığımız bişey yok
geceleri benimde hiç huzurum yok artık davul çalsalar uyanmazdım eskiden şimdi fena oldum ya saat başı kalkıyorum gece vc ye git su iç camdan bakıyorum vs. derken zaten sabah 7 de kalkıyorum hiç dinlenemiyorum düzensiz uykuyla napalım kalan 2 ayımızıda böle geçirmeye alışcaz artık
kız benim telefonun aktarma kablosunu kaybettiydim ya resim için eşimi bekleyodum dün akşam babam kendine tablet almış aktarma kablosuna bi baktım benim telle uyumlubu benim bu benim diye aldım hemen elinden çok mutlu oldum ya resim derdim yok artık yaşasınnn
ayyyy şevkattttt ne güzel attım valla böğrüne kendımıııııııoyy sultanimuzla sana kiyabilir miyiz hiccc gel bogrumee
Son dört sayfadır okuyorum yazdıklarınızı birşey anladıysam ne olayım. Zaten uykum var niye bu kadar karışık yazdınız ki kızlar? Anlaşılan ben bugün sohbete dahil olamayacağım. Küstüm işte küstüm:2:
Ah canım hoşgeldin de anlaşılmamasının sebebi kızlar fant.dünyalarıSon dört sayfadır okuyorum yazdıklarınızı birşey anladıysam ne olayım. Zaten uykum var niye bu kadar karışık yazdınız ki kızlar? Anlaşılan ben bugün sohbete dahil olamayacağım. Küstüm işte küstüm:2:
ya aslında anlayışlı dıyorum da anlayış da değil buolması gereken. bebiş ortak sonuçta :))) ve bebişte agır işi yapan bızız bız taşıyoruz onları. onların yaptıkları bızımkının yanında fısıltı gıbı.ki biz ağrıya sızıya rağmen mutlulukla memnuniyetle yaşıyoruz.
hadi normalde de su ıcmeyen bırı değilim içerimde ben gece nasıl o kadar su ıcıyorum ona hayret ediyorum. daha havalar ısınınca gecelerı 2-2.5 mu olacak sonu yok ki bunun :)))
ama bu uyku bolunmesı bır acıdan da ıyı oluyor bılgecım kuzucuklar geldıgınde de hep yarım uyku olacak vücut sımdıden alışıyor :))) bir anda gozlerımız siserdi uykusuz kalsak simdi alıştıra alıştıra :)))
aaa süper yaaa eehhhh artık koklata koklata koymazsın resım. odanın resminide istiyommmmmmm istiyommmm :84: kamerayı acınca cekım ayarlarına gır ordan panoromıgı sec. sonra elını kaydırmadan odanın bır ucundan bır ucuna arkaarkaya cekkk :84:
ayyyy şevkattttt ne güzel attım valla böğrüne kendımııııııımırrrrrrrrrrrrrrrrr
kıyamam sana :)) valla canım bende 11de geliyorsam 12de anca yazıyorum once 1 saat gecmısı okuyorum. yoksa bısey anlaşılmıyor :)))
Amaaan görüyor musun bizim kızları, bende sabah okudum bir ara yemeğe eve gittim geldim okuyorum okuyorum anlamıyorum. Sonunda bunu da yaptınız ha hemde bensizAh canım hoşgeldin de anlaşılmamasının sebebi kızlar fant.dünyalarıanla işte cilveli konuları konuşmuşlar ben de yemek arasına çıkmıştım,muhabbet bu olunca sayfalar akıppp gitmiş
Kizlaaaaaaarrr 1haftada 2kilo almisiiimmmnasi oldu anlamadim yaa boyle anlamadan aliyoz hep zatenn
selamlar herkesciklerrreee
nasılsınız fıstıklar ? lokumlar ne alemde
yağmurcum maşallah bebişlerinehayırlı güzel haberler gelsin inşallah sonuclardada..
sedacım hosgeldin canım.. kız once ağrım var dıyor bende ne oldu dıyom :))) eee action olursa olur tabı ağrınbiz sanırım son 4 aydır 2 kere yasadık ben cok korkuyorum bısey olur dıye en son olduğunda cok ağrım olmuştu. bır daha yokkkk dedımm
bilgecim nasılsın oglus napıo?
sevgicim gece geç yatıyorum son zamanlarda cok anca totoyu kaldırıp geliyorum :))))) nasılsın ne var ne yok???
ayşem nörüyon kızzzkız bızım kızlarda bizim gibi cadı olucaklar heralde benım cadıda gece mesaisine başladı fıkırdıyıp duruyor gecelerı.
nagicim ben dediğini tam anlamadım gri olan renk içine mi sinmedi?? birde eşyalarım kahve tonunda demişsin..
Prensip olarak evde biri varken uslu duruyorumm
Ayy hicraann bende ondan cok korkuyom kizzzz
ohh sende dene sevgicim, yarin skoru bildirirsin bize
selam canım hoşgeldin,benim adım çıkmış,baksana milletin performansınaaa,forma seçen mi dersin,hemen konuya giren miii,bunların içi fokurduyo bacım,sevggiiiii günahımı aldın cadılar sizi o aksiyon sedaya ait
valla eşlerin anlayışlı olması iyi bu konuda bizim hamilelik süresince hiç açmadan kapattık öpüşe koklaşa uyumaktan başka yaptığımız bişey yok
geceleri benimde hiç huzurum yok artık davul çalsalar uyanmazdım eskiden şimdi fena oldum ya saat başı kalkıyorum gece vc ye git su iç camdan bakıyorum vs. derken zaten sabah 7 de kalkıyorum hiç dinlenemiyorum düzensiz uykuyla napalım kalan 2 ayımızıda böle geçirmeye alışcaz artık
kız benim telefonun aktarma kablosunu kaybettiydim ya resim için eşimi bekleyodum dün akşam babam kendine tablet almış aktarma kablosuna bi baktım benim telle uyumlubu benim bu benim diye aldım hemen elinden çok mutlu oldum ya resim derdim yok artık yaşasınnn
bilgecan ben de niyetliyim de battaniye örmeye kolay bişey olsun istiyorum,ennn kolaay hangisiyse onu atıver,uyku koınusunda da sanırım tedirgin uyuyacağımız için hemen uyanırız,yani inşallahbende onu düşünüyordum gerçektende şimdiden alıştırıyoruz kendimizi doğumdan sonra iki saatte bir emzirmek için kalkıcaz onun dışında bebişler uyancak ağlıcak vs. Allah ın hikmeti işte daha önce duymuştum hamileliğin son aylarında gece uykuları kaçar sürekli uyanılır vs. doğumdan sonrasına vücut alıştırımış kendini
canım dediğine baktım ama panoromık diye bişey çıkmadı neyse ben düzgünce çekerim odanın resimlerini eklerim ama işimiz bi bitsin cibinliğimiz avizemizde gelsin tamamlansın annemde yeni bi battaniye örüyo onun resmini çekeyim ben akşam ekleyim bakın ipi çok minnoş güzel örümüde çok kolay fikir olsun size de
canım bilelemişlerdir yoksaaa seni dahil etmemek olur muu?zaten en çok aktif olanlar hemen seçiliyoo baakkkAmaaan görüyor musun bizim kızları, bende sabah okudum bir ara yemeğe eve gittim geldim okuyorum okuyorum anlamıyorum. Sonunda bunu da yaptınız ha hemde bensiz
bilgecan ben de niyetliyim de battaniye örmeye kolay bişey olsun istiyorum,ennn kolaay hangisiyse onu atıver,uyku koınusunda da sanırım tedirgin uyuyacağımız için hemen uyanırız,yani inşallah
canım bilelemişlerdir yoksaaa seni dahil etmemek olur muu?zaten en çok aktif olanlar hemen seçiliyoo baakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?