2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Aynen canım bıde o zamanları düşünüyorum da simdi iki canız gece uykusuzluğu daha zor o zaman eski enrjımıze donucez. o enerjiyle gece uykusuzluğuna Rabbim guc verır. bıdılar bol bol mama ıstıcek :)))
yaaa şimdiki halınıde cek aksam sonra yıne cekersın before-after yaparız :))))))) aksam cekte yarın ekle bılgem.

o uykucu şirinimiz de tontiğiyle gelmiş hoj gelmişte sefa gelmişbende napem gııı aynı bildiğin gibi monotonluk had safada peeehh

hosbuldum canımm benım.. artık bu hafta sonu alısverısı yapında tosunumuzunda cicilerini görelim kızzz.. hem monotonluguda atarsın

hakkaten de çoook uslusun dur maşallah diyim nazar değmesin

battaniye ipleri kendinden ornek gbi cikanlar war sen duz oruysn ck guzel oluyo hemde kolay oyle bisede yapablrsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ipçiler biliyodur o zaman bunlar şişle mi yapılıyo tığla mıı :44:

hihoytt kız bndee battanıyemı aksam cekeyim de bak benınkide kolay sayılır ben tığla yapıyommm

aaayyyy sinem hiç sorma tatlım onun hevesi bi varki içimde sorma eminonunde havuzlu han dıye bıyer varmış oraya gıtcem dolu dolu gelicem inş herbişeyimi almak istiyorum yaniii..netten bi bak istersen kızz hep bebiş eşyaları malzemeleri..

sanirim ben 2bebekle hc uyuyamam bi biri uyanir bi biri:) ins sutum yeterde uykusuzluga katlanirim artik

aayyiii baktım hemen ne güzel seyler var ya yok yok resmen. fiyat yazmıyor ama fıyatlarıda cok uygundur kesin.. ohhh valla taşın gel sevgim.. daha emınonun tıftıgını atarsın orda cok uygun yerler oluyor
bizde perşembe cıktıgımızda bebiş şekeride bakıcaz. ama aklıma ne takılıyor.

şimdi şekerli alsak şekeri yenıp atılırmı sekerlede kımse saklamaz mı?? seker yerıne başka bısey koydursak daha mı ıyı olur. ayrıca paket şeker alırız. süsün yanında verırız dıye düşünüyorum. nasıl olur kı???

ben ana kuzusu diye ip aldim yumusack dumduz ordum sisle herkez byildida cok hos duruyo

sanirim ben 2bebekle hc uyuyamam bi biri uyanir bi biri:) ins sutum yeterde uykusuzluga katlanirim artik

valla canım Allah kolaylık versin senın işin esas doğumdan sonra cok zor.. Rabbim o gücüde verır ama. Hem bakarsın kuzucukların oyle akıllı bıdıklar olurlar kı bır bebısten daha az yorarlar.

valla canım Allah kolaylık versin senın işin esas doğumdan sonra cok zor.. Rabbim o gücüde verır ama. Hem bakarsın kuzucukların oyle akıllı bıdıklar olurlar kı bır bebısten daha az yorarlar.

eger karnimdaki gbi hareketli olurlarsa yandim dmektir:) Allah kolaylqini werir napalm 1kerede 2cock sahbi olmak kolay dgl:)

senin ki çifte heyecan cnm yaa Allah ım kolaylık versin

süpersin canım benım tam bn diycektim bu konuyu sen üstüne bastın ayağını kaldır benım karsı ofiste bi arkadaş sözü olacak onun için yapmış cok guzel ve sade olmuş bu buyuk seker le varya ondan yapmış ama dedğin gibi şekeri yenirse bi anlamı kalmaz dıye düşünuyorum...

ama bnde aynen senın gıbı dusundum sekersiz yapıp yanında sepetın içinde ayrıca şekerler dağıtılabilir..işte eminonune gıdınce alıcam malzemelerı heee kapı susumude kendım yapıcam bakalım ayyyy çok heyecanlı

eger karnimdaki gbi hareketli olurlarsa yandim dmektir:) Allah kolaylqini werir napalm 1kerede 2cock sahbi olmak kolay dgl:)

tabi canım onun tatlılığını dusun bırde. :) Karnında yerlerı dar annesı normal o kadar tepişmeleri :)))) İyisini dusun iyisi olsun.. Benim yeğenlerim akıllı bıdık olucaklar. annneyı azıcık yorucaklar.. :)

zatn iyi dusunyrmda arada tirsiyrm napcm bn diye:) ins dinlerler teyzelerinin sozunu cnim ogullarm bnim

aynen cok meraktaym nasil olcklar bkalm Allh hepimze kolaylik wersn

bende malzemeyı ayrı bulsam cok ıstıyorumda yapmak hıc duymadım burda malzeme satan yer var mı. çarşıda bır pasaj var oranın alt katında var seker sus satan onlar malzemeyı ayrıda satıyorlarsa süper olur. ama hazırsa mecbur oyle alıcam.

ama suslerın ıcıne koku vs bısey koymak daha ıyı olur sankı. bırde hepsiburada sadece dagıtmalık seker gordum. onlardanda bulursam alayım dıyorum. susun yanında dağıtılır. bak resimini buluyım eklıyım.

biz ogluslarimla yuruyerekten sonuclarimi almaya gdiyoruz donustede geze geze geliriz baya yuruyus oluck tbi btun aksam yatarim:)

aynen cok meraktaym nasil olcklar bkalm Allh hepimze kolaylik wersn

amiin inş tek dileğim sağlıkla gelsinler hepimizin bebecikleri inş..

inş bulursun cnm evde uğraş olur zevkle yaparsın valla ..evet evet cnm koy resmini de bi bakem bnde

kızlar merhaba ,

haftasonu cibinliklere baktık , cibinlik + demir aparatı 140-150 tl arasında .

sonuçta 5 metre tül ,yani sadece cibinlik 90-100 arası

siz naptınız ,aldınız mı?

biz biraz daha gezelim diye almadık ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…