bende onu düşünüyordum gerçektende şimdiden alıştırıyoruz kendimizi doğumdan sonra iki saatte bir emzirmek için kalkıcaz onun dışında bebişler uyancak ağlıcak vs. Allah ın hikmeti işte daha önce duymuştum hamileliğin son aylarında gece uykuları kaçar sürekli uyanılır vs. doğumdan sonrasına vücut alıştırımış kendini
canım dediğine baktım ama panoromık diye bişey çıkmadı neyse ben düzgünce çekerim odanın resimlerini eklerim ama işimiz bi bitsin cibinliğimiz avizemizde gelsin tamamlansın annemde yeni bi battaniye örüyo onun resmini çekeyim ben akşam ekleyim bakın ipi çok minnoş güzel örümüde çok kolay fikir olsun size de
o uykucu şirinimiz de tontiğiyle gelmiş hoj gelmişte sefa gelmişbende napem gııı aynı bildiğin gibi monotonluk had safada peeehh
hakkaten de çoook uslusun dur maşallah diyim nazar değmesino uykucu şirinimiz de tontiğiyle gelmiş hoj gelmişte sefa gelmişbende napem gııı aynı bildiğin gibi monotonluk had safada peeehh
skor 0-0 gelirim gibime geliyo emme bakacız artık özgem
hiçde bilenek günahını almadım sen varyaa bak bana ne kada usluyummm
ayyy bilgemm sende benım gıbı gece kalk wc ye gıt su iç CAMDAN BAK hehehebu arada gelsimn resimler :98::98:
ipçiler biliyodur o zaman bunlar şişle mi yapılıyo tığla mıı :44:battaniye ipleri kendinden ornek gbi cikanlar war sen duz oruysn ck guzel oluyo hemde kolay oyle bisede yapablrsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hakkaten de çoook uslusun dur maşallah diyim nazar değmesin
ipçiler biliyodur o zaman bunlar şişle mi yapılıyo tığla mıı :44:
Aynen canım bıde o zamanları düşünüyorum da simdi iki canız gece uykusuzluğu daha zor o zaman eski enrjımıze donucez. o enerjiyle gece uykusuzluğuna Rabbim guc verır. bıdılar bol bol mama ıstıcek :)))
yaaa şimdiki halınıde cek aksam sonra yıne cekersın before-after yaparız :))))))) aksam cekte yarın ekle bılgem.
hosbuldum canımm benım.. artık bu hafta sonu alısverısı yapında tosunumuzunda cicilerini görelim kızzz.. hem monotonluguda atarsın
Aynen canım bıde o zamanları düşünüyorum da simdi iki canız gece uykusuzluğu daha zor o zaman eski enrjımıze donucez. o enerjiyle gece uykusuzluğuna Rabbim guc verır. bıdılar bol bol mama ıstıcek :)))
yaaa şimdiki halınıde cek aksam sonra yıne cekersın before-after yaparız :))))))) aksam cekte yarın ekle bılgem.
hosbuldum canımm benım.. artık bu hafta sonu alısverısı yapında tosunumuzunda cicilerini görelim kızzz.. hem monotonluguda atarsın
aaayyyy sinem hiç sorma tatlım onun hevesi bi varki içimde sorma eminonunde havuzlu han dıye bıyer varmış oraya gıtcem dolu dolu gelicem inş herbişeyimi almak istiyorum yaniii..netten bi bak istersen kızz hep bebiş eşyaları malzemeleri..
hakkaten de çoook uslusun dur maşallah diyim nazar değmesin
ipçiler biliyodur o zaman bunlar şişle mi yapılıyo tığla mıı :44:
Kızlaar herkese merhaba,
Bebişleriniz kaç gr olmuş arkadaşlar ??
sanirim ben 2bebekle hc uyuyamam bi biri uyanir bi biri:) ins sutum yeterde uykusuzluga katlanirim artik
valla canım Allah kolaylık versin senın işin esas doğumdan sonra cok zor.. Rabbim o gücüde verır ama. Hem bakarsın kuzucukların oyle akıllı bıdıklar olurlar kı bır bebısten daha az yorarlar.
sanirim ben 2bebekle hc uyuyamam bi biri uyanir bi biri:) ins sutum yeterde uykusuzluga katlanirim artik
aayyiii baktım hemen ne güzel seyler var ya yok yok resmen. fiyat yazmıyor ama fıyatlarıda cok uygundur kesin.. ohhh valla taşın gel sevgim.. daha emınonun tıftıgını atarsın orda cok uygun yerler oluyor
bizde perşembe cıktıgımızda bebiş şekeride bakıcaz. ama aklıma ne takılıyor.
şimdi şekerli alsak şekeri yenıp atılırmı sekerlede kımse saklamaz mı?? seker yerıne başka bısey koydursak daha mı ıyı olur. ayrıca paket şeker alırız. süsün yanında verırız dıye düşünüyorum. nasıl olur kı???
29+5teyim soldaki 1850 sagdaki 1600seninki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
İkiz mi sennki cnm?? maşallah valla. Ben en son dra gittiğimde nisan 20 idi 1470 gr di
eger karnimdaki gbi hareketli olurlarsa yandim dmektir:) Allah kolaylqini werir napalm 1kerede 2cock sahbi olmak kolay dgl:)
tabi canım onun tatlılığını dusun bırde. :) Karnında yerlerı dar annesı normal o kadar tepişmeleri :)))) İyisini dusun iyisi olsun.. Benim yeğenlerim akıllı bıdık olucaklar. annneyı azıcık yorucaklar.. :)
senin ki çifte heyecan cnm yaa Allah ım kolaylık versin
süpersin canım benım tam bn diycektim bu konuyu sen üstüne bastın ayağını kaldırbenım karsı ofiste bi arkadaş sözü olacak onun için yapmış cok guzel ve sade olmuş bu buyuk seker le varya ondan yapmış ama dedğin gibi şekeri yenirse bi anlamı kalmaz dıye düşünuyorum...
ama bnde aynen senın gıbı dusundum sekersiz yapıp yanında sepetın içinde ayrıca şekerler dağıtılabilir..işte eminonune gıdınce alıcam malzemelerı heee kapı susumude kendım yapıcam bakalım ayyyy çok heyecanlı
senin ki çifte heyecan cnm yaa Allah ım kolaylık versin
süpersin canım benım tam bn diycektim bu konuyu sen üstüne bastın ayağını kaldırbenım karsı ofiste bi arkadaş sözü olacak onun için yapmış cok guzel ve sade olmuş bu buyuk seker le varya ondan yapmış ama dedğin gibi şekeri yenirse bi anlamı kalmaz dıye düşünuyorum...
ama bnde aynen senın gıbı dusundum sekersiz yapıp yanında sepetın içinde ayrıca şekerler dağıtılabilir..işte eminonune gıdınce alıcam malzemelerı heee kapı susumude kendım yapıcam bakalım ayyyy çok heyecanlı
aynen cok meraktaym nasil olcklar bkalm Allh hepimze kolaylik wersn
bende malzemeyı ayrı bulsam cok ıstıyorumda yapmak hıc duymadım burda malzeme satan yer var mı. çarşıda bır pasaj var oranın alt katında var seker sus satan onlar malzemeyı ayrıda satıyorlarsa süper olur. ama hazırsa mecbur oyle alıcam.
ama suslerın ıcıne koku vs bısey koymak daha ıyı olur sankı. bırde hepsiburada sadece dagıtmalık seker gordum. onlardanda bulursam alayım dıyorum. susun yanında dağıtılır. bak resimini buluyım eklıyım.
29+5teyim soldaki 1850 sagdaki 1600seninki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
İkiz mi sennki cnm?? maşallah valla. Ben en son dra gittiğimde nisan 20 idi 1470 gr di
ewt cnim kismetse ikizlerm olck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?