2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
bak sevgicim bunlar. her şekerin ustunde de değişik msjlar yazıyormuş. (hoş geldin prenses, hoş geldin prens, yüzün hep gülsün, merhaba minik adam, merhaba minik prenses vs vs..)

işte bu tarz bıseyı süsün yanında yemelık verılebılır diye duşundum. güzel bır sepete konup ıkram edılır.

evet yaa cok pahalı gercekten bizde alıcaz ama daha bakmadık istanbuldayım bn emınonunden bakıcam orda daha uygundur

ben ana kuzusu diye ip aldim yumusack dumduz ordum sisle herkez byildida cok hos duruyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hee bakliyom benden alıntı yap da resmi aramayım sonraaa,bi de o büyüklükte şiş şu misinalı olanlardan mı

aaaaa cok güzelmiş yaaa bayıldım cnm fıyatları ne kadar peki bi bilgin varmı hepsiburaradan mı baktın...bence çok hoş olur gercekten.

canım ben burda bır mağazadan aldım net satısı da var ama bir bak ıstersen. demiri ayrı cibinliği ayrı sectım. cibinliğide aparıta açmıştım hemen kalıtesıde güzel. 45 cıvarı tutmuştu ıkısı.

http://www.ilkebebe.com/Aksesuarlar/ozaras-sa-31001-Cibinlik-Demiri.aspx

http://www.ilkebebe.com/Aksesuarlar/Belis-Cibindirik-Beyaz.aspx

evet yaa cok pahalı gercekten bizde alıcaz ama daha bakmadık istanbuldayım bn emınonunden bakıcam orda daha uygundur

istanbulda olsaydımmm kesin daha uyguna bulurdumm

çok teşekkür ederim hemen bakıyorum sitesine .
demiri duvara mı monte ediyorsun peki yoksa karyolasına mı???

aaaaa cok güzelmiş yaaa bayıldım cnm fıyatları ne kadar peki bi bilgin varmı hepsiburaradan mı baktın...bence çok hoş olur gercekten.

evet canım h.buradadan baktım 200grmıs bu paketler ıcınde yaklaşık 38-40 adet varmış. fiyatı 13.90tl.
dur ya lin atayım rahat rahat bak sende :)

bende cok begendım iyi fikir dimi hem kuru kuru sus vermemıs oluruz yanında cıcı sekerı olur. hemde suslerı bozmadan saklarlar.

çok teşekkür ederim hemen bakıyorum sitesine .
demiri duvara mı monte ediyorsun peki yoksa karyolasına mı???

yok canım karyolasına monte ediyorsun duvarla alakası yok. artı sıkıştırmalı yanı her karyolaya uyar. ben kendım denemıstım hemen. basıtte monte etmesı cok.

Ben de aynışeyi düşündüm, lavanta koycam süslerin içine, yanına da renkli lolipoplar var ya onlardan alıp üstüne hoşgeldin fln yazıp patiklebirlikte vercem inş...

Bu da çok hoşmuş yaa.. Bundan alıp hastanedeki hemşire vs onlara ikram edebilirim belki... Dediğim şekerler de eminönünde 40 tanesi 12 liraydı...çubuğuna kurdele ve nazar boncuğu bağlayıp üstüne hoşgeldn fln yazcam işte...

:129::129::129: iyimiş cnm valla cok begendim fıyatı da gayet uygun tam bizlik ...nasip olurda inş dağıtırız..cnm ilk cocugum hersey guzel olsun ıstıyorum bnm ıstedıgım gıbı aslında evlilğim tam bnm istediğim gibi olmadı cok eksikti yinede şükür tabide ama evladımn için de özenmek istiyorum...tayzesiii oğluşumun bi odası olcak biliyon muuu öyle ahım şahım olmasada olcak ferah ferah inşallah

evet sedacım ya koku lavanta daha hos olur. saklanır bozulmadan içine şeker konulunca illakı açılıyor.

bak bırde baka baka ne buldum bır sekercı mağazasında bundanda yapılabılır yanına bunlarda cıkolata.

Çikolata sanırım bu? Ablam bunun gibi bişi dağıtmıştı, ama daha pahalı oluyolar...bir de temmuz sıcağını düşünüyom erirler mi diye:/

aynen sevgıcım bütçeler kısıtlı ama uygun bırseyler bulup herseyı tam yapmak ıstıyor ınsan. bu tarz seyler cok pahalı ınsanların duygularıyla oynuyorlar. ama ıcımızde kalacak yapmasak.
benımde evlılıgım cok yavan oldu. dugun vs hıcbırsey yapmadık gelınlık bıle gıymedım. balayımız tatılımız vs hıc olmadı. Ama olsun dıyorum Rabbım evımın huzurunu daim etsinde. gelinlik gıyıp kotu evlılıgım olsaydı daha mı ıyıydı dıyorum. vardır herseyde bır hayır.. ama dediğin gibi ilk bebiş insan ozenıyor yavrumun eksıgı olmasın dıyor.

gecen gun hastane vs masraflar mevzu olduğunda esım oyle güzel bısey dedıkı. ''bız belkı ıkıncı çocuk dusunsek bıle belkı olmayacak belkı tek cocugumuz olacak bu, o yüzden olsun bıraz pahalı olsun hastane onemlı bır durum bu buna harcamıyacaz da neye harcıyıcaz'' dedı... canım benım :)

yanı gucumuz yettıgınce eksıgı olmasın kuzularmızın..

ayyyy evde oda değişikliği bıdık için mi yapıcaktınn ayyy kuzumaaaa ee annesı al artık mınnosun o zaman eksıklerını odası bılem olacakmış.

ya hep eksikler dıyoruzda neler aldınız sımdıye kadar yatak vs alındımı ?????

Kızlar benim arkadaş bundan yapmış ama dediğimiz gibi şeker yenince sus gider ama çok hoş olmuş bn saklıyorum gerçi

Eklentiler

• $1398774798014.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 57
  • $1398774812646.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 47
Çikolata sanırım bu? Ablam bunun gibi bişi dağıtmıştı, ama daha pahalı oluyolar...bir de temmuz sıcağını düşünüyom erirler mi diye:/

evet bunlar 50tl cıvarında. ya sıcaktan bısey olmaz oda zaten klımalı. evde de dolaba koyarız gelen gıdenede. amaaa cıkolata olunca tuzlu oluyor bunlardada 60 adet cıvarı var. ama fıyat olarak nirdeeeee 15tl nirdeeeeeee 50tl

Kızlar benim arkadaş bundan yapmış ama dediğimiz gibi şeker yenince sus gider ama çok hoş olmuş bn saklıyorum gerçi

aaa çok hoşş ama çocuklu bır evde kalmaz onun sekerı çocuk tutturur yıcem dıyee :))) işte ben o yüzden süsün içinde kışkırtıcı bır seker olmasın dıyorum :)
birde yenmese bile şekeri bir sure sonra yaa cok durdu dıye atmak gerekebılır.

eşin çok düşünceli Allah ım sizi nazarlardan kem gözlerden sakınsın inş canımmmm bnmde dugun olmadı ama gelınlık gıydım nıkah yaptım balayıda yaptım ama dediğin gıbı evinde huzur olmadıktan sonra neyleyeyim onlarıı...

ayyy sinemim valla bnm evım malum kıra amarıkan mutfak bıde ama bayaaa buyuk bız mutfakala salonu bırlestırcek odayı cocuga yapıcam nasıpse kendı evımız olana kadar veya baska bı eve tasınırsak anca tam hersey yerını bulıur ama her halimize şükürler olsunn..

kııızzz bnm işte arabası,beşiği,çantası,kangurusu,bı kac takım kıyafeti ayaykkabı zıbın mıbın ,yanımızda uyuyacagı ufak beşiği ilk aylar için fazla bişey yok

eksiklari saysam bitmez kii..yatagı.uyku setı.hastane cıkısı,bakım malz.battanıya biberonlar bezler kıyafetler ohooo çok yaa ee benımde var ıhtıyaclarım bıde bu mevlut sekerı dogum sekeri kapı suslerı falan dahada sayamadıgım uıfaklar sen artık hesap et canım

kızlaaar

size 2 soru

1 - hamile sutyeni aldınız mı, kaç tane aldınız, markası ne?
2 - bebek için kuvet ve file aldınız mı? ne aldınız? boyutları-markası, ayaklı mı, fiyatı vs..

kızlaaar

size 2 soru

1 - hamile sutyeni aldınız mı, kaç tane aldınız, markası ne?
2 - bebek için kuvet ve file aldınız mı? ne aldınız? boyutları-markası, ayaklı mı, fiyatı vs..

tatlım ben hamile sütyeni daha almadım ama hamile külotu 3 tane aldım .
bebek icin küvetini filesini süngerini masrapasını felan takım olarak aldım .
ama ayaklı degil ,turuncu renkli ,sert plastik bir malzeme .
boyutu küçük degil yani 9 aylık bir bebek rahat üstüne yatıp yıkanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…