kızlar merhaba ,
haftasonu cibinliklere baktık , cibinlik + demir aparatı 140-150 tl arasında .
sonuçta 5 metre tül ,yani sadece cibinlik 90-100 arası
siz naptınız ,aldınız mı?
biz biraz daha gezelim diye almadık ??
hihoyttkız bndee battanıyemı aksam cekeyim de bak benınkide kolay sayılır ben tığla yapıyommm
aaayyyy sinem hiç sorma tatlım onun hevesi bi varki içimde sorma eminonunde havuzlu han dıye bıyer varmış oraya gıtcem dolu dolu gelicem inş herbişeyimi almak istiyorum yaniii..netten bi bak istersen kızz hep bebiş eşyaları malzemeleri..
hee bakliyom benden alıntı yap da resmi aramayım sonraaa,bi de o büyüklükte şiş şu misinalı olanlardan mıben ana kuzusu diye ip aldim yumusack dumduz ordum sisle herkez byildida cok hos duruyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bak sevgicim bunlar. her şekerin ustunde de değişik msjlar yazıyormuş. (hoş geldin prenses, hoş geldin prens, yüzün hep gülsün, merhaba minik adam, merhaba minik prenses vs vs..)
işte bu tarz bıseyı süsün yanında yemelık verılebılır diye duşundum. güzel bır sepete konup ıkram edılır.
Eki Görüntüle 1092916 Eki Görüntüle 1092917
kızlar merhaba ,
haftasonu cibinliklere baktık , cibinlik + demir aparatı 140-150 tl arasında .
sonuçta 5 metre tül ,yani sadece cibinlik 90-100 arası
siz naptınız ,aldınız mı?
biz biraz daha gezelim diye almadık ??
ewt cnim kismetse ikizlerm olck
Bin kere maşallah ne kadar büyütmüşsün benim teki ufacık kalmış:)) Rabbim sağlıcakla kavuşmanı nasip etsin inş.
evet yaa cok pahalı gercekten bizde alıcaz ama daha bakmadık istanbuldayım bn emınonunden bakıcam orda daha uygundur
canım ben burda bır mağazadan aldım net satısı da var ama bir bak ıstersen. demiri ayrı cibinliği ayrı sectım. cibinliğide aparıta açmıştım hemen kalıtesıde güzel. 45 cıvarı tutmuştu ıkısı.
http://www.ilkebebe.com/Aksesuarlar/ozaras-sa-31001-Cibinlik-Demiri.aspx
http://www.ilkebebe.com/Aksesuarlar/Belis-Cibindirik-Beyaz.aspx
aaaaacok güzelmiş yaaa bayıldım cnm fıyatları ne kadar peki bi bilgin varmı hepsiburaradan mı baktın...bence çok hoş olur gercekten.
çok teşekkür ederim hemen bakıyorum sitesine .
demiri duvara mı monte ediyorsun peki yoksa karyolasına mı???
aayyiii baktım hemen ne güzel seyler var ya yok yok resmen. fiyat yazmıyor ama fıyatlarıda cok uygundur kesin.. ohhh valla taşın gel sevgim.. daha emınonun tıftıgını atarsın orda cok uygun yerler oluyor
bizde perşembe cıktıgımızda bebiş şekeride bakıcaz. ama aklıma ne takılıyor.
şimdi şekerli alsak şekeri yenıp atılırmı sekerlede kımse saklamaz mı?? seker yerıne başka bısey koydursak daha mı ıyı olur. ayrıca paket şeker alırız. süsün yanında verırız dıye düşünüyorum. nasıl olur kı???
bak sevgicim bunlar. her şekerin ustunde de değişik msjlar yazıyormuş. (hoş geldin prenses, hoş geldin prens, yüzün hep gülsün, merhaba minik adam, merhaba minik prenses vs vs..)
işte bu tarz bıseyı süsün yanında yemelık verılebılır diye duşundum. güzel bır sepete konup ıkram edılır.
Eki Görüntüle 1092916 Eki Görüntüle 1092917
evet canım h.buradadan baktım 200grmıs bu paketler ıcınde yaklaşık 38-40 adet varmış. fiyatı 13.90tl.
dur ya lin atayım rahat rahat bak sende :)
bende cok begendım iyi fikir dimi hem kuru kuru sus vermemıs oluruz yanında cıcı sekerı olur. hemde suslerı bozmadan saklarlar.
Ben de aynışeyi düşündüm, lavanta koycam süslerin içine, yanına da renkli lolipoplar var ya onlardan alıp üstüne hoşgeldin fln yazıp patiklebirlikte vercem inş...
Bu da çok hoşmuş yaa.. Bundan alıp hastanedeki hemşire vs onlara ikram edebilirim belki... Dediğim şekerler de eminönünde 40 tanesi 12 liraydı...çubuğuna kurdele ve nazar boncuğu bağlayıp üstüne hoşgeldn fln yazcam işte...
evet sedacım ya koku lavanta daha hos olur. saklanır bozulmadan içine şeker konulunca illakı açılıyor.
bak bırde baka baka ne buldum bır sekercı mağazasında bundanda yapılabılır yanına bunlarda cıkolata.
Eki Görüntüle 1093001 Eki Görüntüle 1093003
:129::129::129: iyimiş cnm valla cok begendim fıyatı da gayet uygun tam bizlik ...nasip olurda inş dağıtırız..cnm ilk cocugum hersey guzel olsun ıstıyorum bnm ıstedıgım gıbı aslında evlilğim tam bnm istediğim gibi olmadı cok eksikti yinede şükür tabide ama evladımn için de özenmek istiyorum...tayzesiii oğluşumun bi odası olcak biliyon muuu öyle ahım şahım olmasada olcak ferah ferah inşallah
Çikolata sanırım bu? Ablam bunun gibi bişi dağıtmıştı, ama daha pahalı oluyolar...bir de temmuz sıcağını düşünüyom erirler mi diye:/
Kızlar benim arkadaş bundan yapmış ama dediğimiz gibi şeker yenince sus gider ama çok hoş olmuş bn saklıyorum gerçi
aynen sevgıcım bütçeler kısıtlı ama uygun bırseyler bulup herseyı tam yapmak ıstıyor ınsan. bu tarz seyler cok pahalı ınsanların duygularıyla oynuyorlar. ama ıcımızde kalacak yapmasak.
benımde evlılıgım cok yavan oldu. dugun vs hıcbırsey yapmadık gelınlık bıle gıymedım. balayımız tatılımız vs hıc olmadı. Ama olsun dıyorum Rabbım evımın huzurunu daim etsinde. gelinlik gıyıp kotu evlılıgım olsaydı daha mı ıyıydı dıyorum. vardır herseyde bır hayır.. ama dediğin gibi ilk bebiş insan ozenıyor yavrumun eksıgı olmasın dıyor.
gecen gun hastane vs masraflar mevzu olduğunda esım oyle güzel bısey dedıkı. ''bız belkı ıkıncı çocuk dusunsek bıle belkı olmayacak belkı tek cocugumuz olacak bu, o yüzden olsun bıraz pahalı olsun hastane onemlı bır durum bu buna harcamıyacaz da neye harcıyıcaz'' dedı... canım benım :)
yanı gucumuz yettıgınce eksıgı olmasın kuzularmızın..
ayyyy evde oda değişikliği bıdık için mi yapıcaktınnayyy kuzumaaaa ee annesı al artık mınnosun o zaman eksıklerını odası bılem olacakmış.
ya hep eksikler dıyoruzda neler aldınız sımdıye kadar yatak vs alındımı ?????
kızlaaar
size 2 soru
1 - hamile sutyeni aldınız mı, kaç tane aldınız, markası ne?
2 - bebek için kuvet ve file aldınız mı? ne aldınız? boyutları-markası, ayaklı mı, fiyatı vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?