2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Amin canım sağolasın. Rabbim sizinde sevginizi, huzurunuzu daim etsin...
Rabbim sağlık versin huzur versin gerisi boş.. ilk zamanlar içimde bir keşke yapsaydık vardı ama şimdi hiç kalmadı inan. evlilikte huzur ve güvenmiş asıl olan..

ay canım yaa tontişe hazırlık :) Rabbim bir sonraki taşınmanızı hayırlısıyla kendı evınıze nasip eder inşallah..

yaa ama o aldıklarının resimleri nerde eklemedın hıcc yoksam ekledın ben mı yoktum (( ama eklesene onları goreyım. oğluşun 4x4 arabası bılem varmısssss.... banane yaaaa istiyorum bennnnnnnn :84: :84: :84:

ayy sevgı hastane cıkıslarına da bak emınonunden. cok pahalı bıseyler alma. ıcıne gereksız seyler koyup sayısını çoğaltıp dünya para dıyorlar. ben sanırım 8li almıştım 20tlye gayette güzel. eşimin babaannesıde yollamış 2 takım ama 5li sanırım. yazık kadıncağız dünya para vermıs.

kızlar lohusa pijaması aldınızmı bilmiyorum ama bakın cok guzel bunlar kırmızısını istiyorum siz ne dersiniz

Eklentiler

• $27022014174210.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 46
kızlaaar

size 2 soru

1 - hamile sutyeni aldınız mı, kaç tane aldınız, markası ne?
2 - bebek için kuvet ve file aldınız mı? ne aldınız? boyutları-markası, ayaklı mı, fiyatı vs..

canım emzirme sutyenı kompedan dan aldım markası : manken fiyatı 13tl.
kuvet+kova+maşrapa geçenlerde a101de vardı ordan aldım. markasını bılmıyorum ama bayag güzel kalıtesı. 3u toplam 22tl. file daha almadım onuda bu hafta alıcam.

hamile sutyeni baktım haftasonu bitmiş yaa ya beden yok ya renk yok. kalmadı dediler nereye gittiysem koca ankarada.
küvet de kesin lazım mı emin olamadım, çok yer kaplıycak işe yarar doğru şeyi alıym istiyorum. ayaklı mı ayaksız mı alacağıma karar veremedim. bi de fiyatlar çok farklı 15 liraya da var 350 liraya da! katlanabilir olanını gördüm bugün internette.. o da yeterince derin değil gibi geldi. sorıym dedim size de.

saol canım, iyi günlerde kullan sen de.

amiiin cancağızım...

yok cnm onları eklemedim o zaman aksam aldıklarımın hapsini cekeyim yarın atarım olmaz mı kiiisiz daha araba almadınız mı cnm ...nasıl almazsınız cok saırdım olur oda olur

bakıcam cnm onada bakıcam emionunden dıyom ya toplayıp gelcem inş ucuz ucuz inan çok masraflı bu iş beya ama feda olsun ne dıyım ..babnneyede helal olsun valla ellerinden öperim Allah razı olsun inan düşünmesi bile önemli dimi ama...

kızz oğlumun müstakbel kaynanası oğluşumun 1 tane takımı var fularlu ceketli ama birlşik hepsi falan çok güzell yarın onuda atarım babası almış o kadar beğendim kiii anlatamam üstünde görmek nasip olsun inş..

dur kız eşimi bi arayayım foto vardı onda whtsapp tan gondersin bana bnde size yollayayım heheh

350 lira çok çok yüksek ve gereksiz bir masraf olur bence .

benimde herşeyiyle 35 -40e felan geldi banyo malzemeleri .

ama kesinlikle cok gerekli ,bebegi filenin üstüne yatırıyorsun ,güzelce yıkıyorsun .diger türlü iki kişi bir bebegi yıkamanız lazım .biri bebegi tutucak digeri suyu dökücek.
bir de allah korusun sabunlu felano lucak eller, bebek kayabilir .

ankarada nasıl bulamazsın yaa ,her yerde 10 -13 tl olan hamile külotları çıkrıkçılar yokuşunda 5 tl . orda ne ararsan var bebek için .

Merhaba canım bizde cibinlik bakıyoruz ama dedigin gibi fiyatlar bizede pahalı geldi bizde henüz almadık. İnternetten baktım biraz bebekonfor.com diye bir site var burda fiyatı cok uygundu bak istersen ben alip almama konusunda kararsız kaldim görmeden icime pek sinmiyor:85:

Bu beşiğimiz bide babamızın olgusuna ilk hediyesiiiii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1398777403608.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 50
  • $1398777423373.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 44

bende tülüne elimi degmeden almak istemiyorum .

bizim baktıgımız marka funnababy , o markanın ürünleri gercekten çok güzelll. ama pahalı işteee .değer mi bilemedim .

ee heycanla bekliyorum ama aksam unutmaaaa lutfennnnn

olur mu be yaaa ilk arabayı aldık almaz olurmuyuz kızımın 4x4 kırmızı hummer ı var

hep duyuyorum hastane cıkısı cok az gıyılıyor dıye ondan dıyorum pahalı alma. Tabii canım sağolsun kadıncağız. hayır ben ona uzuldum yaşlı dıye pahalı seylerı tuturmuslar elıne. günah bee.. insanlar bu dünyayı yaşıyor sadece sanki. ben olsam kıyamazdım.

ayyy teknolojinin gozunu seveyim haydın whatsuplasın kocan gııı :))) beklıyom

daha once eklemıstım bır suru cıcı resımı. bak bunlar hep babaanneın yolladıkları sağolsun..

bende tülüne elimi degmeden almak istemiyorum .

bizim baktıgımız marka funnababy , o markanın ürünleri gercekten çok güzelll. ama pahalı işteee .değer mi bilemedim .

Aynen canım bende görmeden dokunmadan almak istemiyorum persembe günü hazır 1 mayis tatili esimle bebise alısverise cikicam ozaman biraz daha bakicam bide perdeciye soracagim nekadara diker diye zaten dümdüz beyaz bir tül sadece üzerinede ben kendim keçeden çicek böcek vs. süs yapacagim cok pahalı birsey olmasina gerek yok bence ama bakıcaz artık:26:

sevgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bakmaya doyamadım kızzzz.. ayyy annem yaaa sağlıkla gıysın paşammm

yaa erkek bebişler için cok bu tarz takım gordum ama bu fularlı yaa bıttımmmmmm. erkekte cok severım fuları :)))) anaaammm kucuk adam olacakkkkk

yatagıda cok güzel bol bol cekmecesı varmış. tecrübem yok elbet ama bana en cok çekmece lazım olacakmış gıbı geliyor bebıslerde. (hanı kucuk ya parçalar daha kullanışlı olur sankı çekmece)

ayyy bayıldım ıkısınede devamını bekliyorum ama yarınnn oyyyy oyyyyyy

ikinizde aldıkları çok güzellll.... güzel günlerde kullanırlar inş .bebeklerrr..

kızzlaarrr ben onların külahlarını smokinini yerim,ne güzel şeyler yapıolar yaaa, ama masraf konusuna geliince ocakta doğum yapan arkadaşımla görüştüm dün,hastane çıışı 1 taneden fazla alma diyo bebe kıyafeti de hediye gelen çok oluyo şimdiden 5-6 aylıkken giyeceği bişey alma diyo,bakım ürünü sordum çoook ünlü bir marka almış,alerji ve pişiği varmış yawrunun şimdi,aşırıya kaçmayın para harcarken diyo,pamuklu olsun temiz yıkansın yeter diyo,bir yıkadığın en fazla 4-5 kez giyoyo sonra büyüyo diyo,yani bunlar tecrübe tabi,biz hevesleniyoz,inşallah yarın adıyamana gitcez bakalım kv neler almış,ona göre eksik kalanları alırız diyom bi de kendim için olan alışveriş kısmını,pijama,ped,sutyen,göğüs kremi vs.

heee hatırladım cnm tamam yorum yaptıydım hatta ah benı beniii bnm oğluşunda 4x4 pıerrre cardın vaaarrr hehhehe kız ama o bıze bedavadan gelmişti hedaye

kız bunlar ne cici yaaa ezelin minnak ayakları kı gircek şimdi bunlara onun ayaklarını yerim ben yerimmmm tontişim bnm güzel kızım

ayyyy sağol canım canım bnde ılk gordugumde bıttım buna herkesler bayıldı valla sinem beşiğimide cok begenıoyoum bn cok kullanışlı büyüyen beşik kac sene kullanılır mama bı ara pişman olmuştuk aldığımıza ev küçük diye çok üzülmüştüm sahıbınde e koyalımn ozaman geri satın dedım sıfır beşiği...ama sonra plan falan yaptık şu şöyle şunu şuraya diye öyle hallattık

yarında arabamızı koyarım inş ve diğerlerini

herkesler nasıl
benimde hafta sonu dr. randevum var ama başka Dr.dan aldım randevuyu bakalım nasıl geçecek bu hafatada dr. degişikligi yapabilirim dimi ama

bu arada ben sadece alacaklarımı beyendiklerimi internette biriktiriyorum favorilerimde baslicam sonra almaya zira mayısın ortasında ablam aldıklarını yollicakmıs once o yollasınki eksiklere gore alayım diyorum
ama ben kuvet almayı düşünmüyorum
hepsi burada dan sunu beyendim
http://www.hepsiburada.com/liste/su...3639_10351_301157_302592%7d&fh_refview=lister

acep acılacakmı merak ettim

ikinizde aldıkları çok güzellll.... güzel günlerde kullanırlar inş .bebeklerrr..

sağol cnm en guzelleri sizin olsun inş ...

ayşemmmm cnm çok sağol en güzelleri sizin olsun tatlım...arkadaşın dogru demiş cnm aslında cok aşırıya kaçmamk gerek başta bebişimiz bi tanımamız lazım ama heves bizi nereler götüruyor kendimiz için olanları kesin almak lazım bnmde hep aksik cnm yaaa

sağol canım Rabbim hepimizin kuzucuklarına sağlıklı günlerde gıymeyı nasıp etsın cıcılerını..

di miii yaaa ne cirkin şeyler aslındaaaa :)))) biz bir tane aldık canım hastane cıkısı 8li. 20tlye aldık.

bu ekledıklerım hedıyeler ıste babaanneden. ıyıkıde almamışız başka. zaten babaanne bende alıcam dıyınce bız durmuştuk bakalım o yollasında ona gore devam ederiz diye. bizim giysimiz cok değil şimdilik başkada doğana kadar almıcaz. bende senın gıbı duydum hep o yüzden her ne kadar içim gıcıklasada frenliyorum kendımı :))) Allahın ıznıyle dogsunlarda kılosuna boyuna gore bakarız eksıklerıne. şimdilik çıplak kalmasın yeter dıyorum :)))))

ayyyy annesı o bornoz takımına kediler çişş yapsınnnnn
canım hepsi cok guzelll Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…