2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Vallahi bende cok tedirgin oldum bi de calisiyorum iyi olursam 37 haftaya kadar calisirim diyodum kadın bana 32 hafta dan önce bile izne ayrilman gerekebilir diyo sanki bana da çocuk bi yerini dayiyomus gibime geliyor ama dr öyle dedi bakalım bekle yip gorecez inşallah sağ salim kavusuruz kuzucuklarimiza....

cok guzellermıs valla fıyatıda cok uygun hem kurdele ıle bağlama daha sırın olur sankı :) ustunede onlar yazı yazıyormuş elle yazsak ecus bucus olur zaten :)))) hepsi bir olmaz. eger o kutu seklını düşünürsem bende bu kartlardan alırım :) kutunun ağzını zaten kurdele ıle baglıcam ya ucuna sallandırırım cok seker olur dimi :)))) ayyy alınca hemen haber ver bihtercim.

ayşemmm bizde kızımla cok kocaman kocaman optuk sizi... hayırlı yolculuklar olsun size

benimde cok oluyo ama dikkate almamistim pek sormadimda doktora korktm simdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet canım kutunun ucunda daha şeker olur :)
bende sabırsızlıkla bekliyorum gelsin hemen paylaşacağım :)

İnşallah canım ya doktorun olumsuz konuşmuş sanki biraz belki de bebek bi yerini dayıyodur. Çok mu sık oluyor senin? Benim ayaktayken daha çok oluyo sanki..

GT-S5830i cihazımdan gönderildi

evet canım kutunun ucunda daha şeker olur :)
bende sabırsızlıkla bekliyorum gelsin hemen paylaşacağım :)

ayyii verdin mi siparişi heycanlandımmm :))
aldığın bıberonların resimlerini cektıysen eklesene bıhtercım goreyım.

bizde yarın bırkac sekercıye gıdıcez bakalım orda neler var bu begendıgım modeller var mı hıc bılmıyorum. bulamazsam bende burdan sipariş vericem. zaten çerçeve ve kutu aynı senın sıteden.

İnşallah canım ya doktorun olumsuz konuşmuş sanki biraz belki de bebek bi yerini dayıyodur. Çok mu sık oluyor senin? Benim ayaktayken daha çok oluyo sanki..

Benim de ayakteyken daha çok oluyor ama 1 dk bile sürmuyor bende saymadim ama bugun 2 kez oldu geçen gun 10 u gecmistir heralde o gün baya yorulmustum inşallah bisey cikmaz

ben geldim bir bakayım dedim
bu arada sağlık ocağına gidip kan verdim sonuçlar cuma gunu cıkarmıs iyi oldu cumarteside dr. randevum var sonuçlarla gitmek daha iyi olacak
aman bugun internette alışveriş sitelerinde bayağı gezdim yaa artık alacaklarım belli oldu iş paraya ve almaya başlamaya kaldı birde ablamın aldıklarını yollamasına

valla seni çok iyi anlıyorum böyle anlattığın zaman gerçektende sende kendmi görüyorum bizde geçen sene tadilat yaptırdık dediğin gibi nerelerden neler bulcam diye kendi kendimi yiyip bitiriyodum bide üstüne o kadar ustalardan dolandırıldık ahhh ahhh tadilat dendimi şimdi bütün tüylerim havada geziyo
ya bizim evde tek babam maç izler eşim kesinlikle maç sevmez izlemez babamda çok sever dışarda izliceme eve alalımda evde izleyim dedi anneminde kafasına yattı o zamanlar dışarlarda izlemesin evinde rhat rahat izlesin dedik babamın indirim hakkı oluyo bu tip şeylerde o şekilde indirimli aldık eee ben maç izliyoerum sizde dizi film izlersiniz dedi tam paket aldı tmm da evde herkez çalışıyo kim dıgı açcakta film izlicek dizi izlicek kaç senedir sayılıdır izlediğim film 3 5 kere en fazla kaçırdığım diziyi izlemişimdir oda izlemeyi vereyim babamda dün dedi maç izlemicem artık fatura çok yüksek geliyo falan diyince aman dedim baba kapatalım komple sen maç izlemiceksen biz dizi izlesek neolur izlemesek ne olur
kız sen sigara içiyomuydun ben içiyodum hemde çok içiyodum çok koyuyo şimdi

ya birsey sorucam bugun gecelik sabahlık beyendim ekru renk ama sabahlığında minik pembelerde var ya erkek dogurucam diye hiiic pembe giyemezmiyim ama beyendim

heheh ay evet verdim :) ayy yükleyemedim bilgisayardan aslında var fotosu ama hata verdi akşam evden yüklerim

Ay oldu galiba telefondan :))

Eklentiler

• $1398861594761.webp
    8 KB · Görüntüleme: 41

kesinlikle boşa masraf.. bak siz evde yoksunuz izlenmiyor diyorsun. ben evdeyim ben cok mu bakıyorum ınsan evde olsada fırsat olmuyorkı. ınanırmısın haftasonundan berı bır tek pazartesı aksamı açtım tv.yı :) dizi baktım goz ucuyla o kadar bugun carsamba dusun :))) 5 günde 2-3saat.. :))

cok isabetli olmuş tamda sezonda kapandı zaten maç falan da kalmadı seneyede rüzgar paşayla koklaşmaktan maç gelmez zaten babanın aklına :))

bilgecim bebiş suslerıne baktın mı bu arada paylaştığım, canım sende fıkrını soyle. değişik bişey olunca acaba oluyor ınsan nasıl olur dıye.

hosgeldin canım valla tam ısabet olmuş sonuç gunu.

http://www.birmax.com bu sitede de coook güzel bebek sekerleri felan var bizim yapablecegimizde hemde fiyatlar iyi gibi geldi dışarıda gezenler nasıl buranın fiyatları bir soylermisiniz

dünden berı bende bu sıtede dolanıyorum :))) daha hıc dısarda bakmadım fıyat ama netteki fıyatlara gore bana cok uygun geldı. bırde cok cesıt var yaa o güzel :)))
heheh ay evet verdim :) ayy yükleyemedim bilgisayardan aslında var fotosu ama hata verdi akşam evden yüklerim
Ay oldu galiba telefondan :))

yaa bihter cok fena ya bu kocaman bıberonun ıcınde mınısler :))) o kucuk olanlara şeker koyucaksın dımı buyuk olan sepet vazifesi görecek :) ay cok seker yaaa içim bir tuhaf oldu..

Benim de ayakteyken daha çok oluyor ama 1 dk bile sürmuyor bende saymadim ama bugun 2 kez oldu geçen gun 10 u gecmistir heralde o gün baya yorulmustum inşallah bisey cikmaz

Çok ayakta kalmamak ve takip etmek lazım o zaman.. İnşallah bir sıkıntı olmaz.

kız sen sigara içiyomuydun ben içiyodum hemde çok içiyodum çok koyuyo şimdi

ooo hemde ne içmek
ve 5 senedır normal sıgaradan tutune gectık. aylık 500tl falandı sig. masrafı 100-120ye dustu tutune geçince :))

canım bakmıştım atlamışım yazmayı kusura bakma ne olur resimli magnetler çok hoş çok güzel evet bende bakmıştım daha önce annem resimli olmasın demişti herkez napcak resmi falan demişti tabi resmi çıkartıp herkez kendine ait resim koyar yine kalıcı bi hatıra kalır tabi
valla hepside güzel sinemcim ya ne bileyim bilemedim bende çok kararsızım bu konuda birkaç yerde baktık fiyat araştırması falan yaptık ama o işe daha tam adapte olmadık ya bakalım şu eksiklerimiz bitsin birkaç haftaya o kısma geçcez bizde çok fazla çeşit var karar vermek çok zor herkez kendi zevkine göre bütçesine göre bişeyler yapıcak mutlaka ben biberonları beğenmiştim çokta ayrıntıya girmedik daha dediğim gibi biberonlarda 1,75 2 tl civarı tanesi oda bana pahalı çünkü hem hastanede dağıtmak istiyoruz biz hem mevlütte mevlüt çok kalabalık olucak en aşağı 50 60 kişi olur mevlütte eee hastane içinde en az 30 tane almak lazım offf sinem bilemedim ben bu işi amma masraf çıkıyo haaa doğum parasndan çok ekstralar çıkcak valla

ooo hemde ne içmek
ve 5 senedır normal sıgaradan tutune gectık. aylık 500tl falandı sig. masrafı 100-120ye dustu tutune geçince :))

hadi ya bişey diyim mi bizde yapmıştık bi ara onu eşim yapmıyodu ama annemle ikimiz yapıyoduk eşim hep kızıyodu bize sonra onu bırakmıştık ama neyse eee şimdi içiyon mu hiç içtin mi hamilelikte ben zor dayanaıyorum ya evde annemle eşim içiyo içim gidiyo benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…