hemen baktım linke ben oğlumda aynen böyle weeninkini almıştım gayette başarılıydı fiyatıda çarşıdakinden ucuz ama kargo parası varsa aynıya geliyor ilk etapta böyle bişey alsan yeter cnm
kızlar anlatıgım gıbı dun aksamda deli gibi bebiş susu baktım. kafamda bırseyler kurdum ama sizin fikirleriniz onemlı.
aksam resımlerı kaydettim size gostereyım dıye. tullu süslerdense magnetli çerçeveler var onlardan alayım. içine resim yaptırayım, yanınada cıkolata koyup. şöyle şirin bir kutu yapsam nasıl olur dedim.
magnetli sus kolay kolay kaybolmaz. alan dolabına takar yıllarca saklanabılır dıye dıkkatımı cektı.
fiyatlarıda uygun.
magnetli çerçeve tanesi 0.70krs.
Eki Görüntüle 1094355 Eki Görüntüle 1094356
çikolata 125 adet 70tl.
Eki Görüntüle 1094358
kutunun tanesi 0.25krş.
Eki Görüntüle 1094359
işte bu kutuya 1 magnet çerçeve 1 cıkolata koyup agzınıda organze kurdele ile bağlar o sekilde veririz diye duşundum.
bilgecim ben açık renk olana bayıldım valla. kir dersen oburude koyu değil kir herhalukarda belli olur. birde mavinin tonları olarak beyaz takımdaki mavı cok daha güzel. obur dırekt mavı olan boğuk mavı gıbı geldı bana. ustundekı ayıcıklar cok seker ama daha soft mavı olsaymış tamam.
ben kesinlikle beyazlı derim.
nagim cok sevındım beğenmene :) çikolata hastanede dağıtmak ıcın nasıl olsa alıcaz ıcınde cıkolatasıda olsun dedım :)) ağzı tatlansın mılletın diye :)
zaten çikolata 125li biz bu süslerden 50 tane falan yaparız. kalan 75de hastanede evde dağılır gıder dıye duşundum.
sağolasın canım :) çikolatanın bır kısmını hastanede hemşirelere vs.. dağıtılır dıye duşundum. ama bu paketı hastane ıcın değil. ilk çekilen resimlerden hemen yaptırıp aile ve yakınlara bu sekılde kutu içinde bir magnetli resim+ bir çikolata olarak dağıtılır diye duşundum.
nagim bu plastik mi ya ben anlayamadım sen bi baksan da desen bana cam almak lazım galiba herkez cam alıyo plastikse olmazda camsa ben bunu bi düşüneyim hello baby de bu bizim eve çok yakın mağazası direk gidip mağazadan alabilrim yani
nagim bu plastik mi ya ben anlayamadım sen bi baksan da desen bana cam almak lazım galiba herkez cam alıyo plastikse olmazda camsa ben bunu bi düşüneyim hello baby de bu bizim eve çok yakın mağazası direk gidip mağazadan alabilrim yani
ayyy bayıldım birinciye çok tatlı bende haftasonu eminönüne gittim bunlar için biberonlardan aldım süslü 50 tane içine badem şekeri koyup etiket taktıkmı tamamdır. 50 tane minik biberon 1 tane büyük biberon içinde yani ayrıca sepet falan kalmayacak. 50 liraya aldık. o kadar çok çeşit var ki : bide internette bi modeşl beğenmiştim denizci konseptli mağlum ben taktım denizci olayına :) ondanda bi 30 tane yaptıracam çok yakınlara. bi kutuda lokum alacakmışız kv ler öle dio adetmiş :)
selam kızlar biz geldikkkk nasılsınız bakalım...canım sıkma canını çok haklısın ama dediğim gibi düşün daha kötü bi şekilde çıkcana öle çıkmış olsun inan bende aynı durumdayım ben bide üstüne çalışıyorum giyimime dikkat etmem gerek alamıcak durumdamıyım hayır kesinlikle istesem alırım ama alamıyorum işte kendime çorap bile alsam koyuyo aman oğlumun eksikleri var onları alayım diyorum ama inan hepimizdende heray çıkıyo fuzulu bişeyler Allah beterinden korusun
canım ekleyim resimleri
Eki Görüntüle 1094364 Eki Görüntüle 1094366
valla canın sıkkın bende böle bak et diyorum sana ama fikirlerin önemli benim için akşamada karar verip alıcaz acele ediyorum karar verme konusunda eşim ayıcıklıyı beğendi ben diğerini ama düşündüğüm zaman diğeri çok beyazlı çok cabuk kirlencek leke olsa kilorağa basamıcan üstünde resimler var hepten bozulcak morarcak mavi olan yine daha iyi kir konusunda çocuk çünkü eli ayağı kirli atlıcak yatağa engel olamazsın ki çok kararsız kaldım ayıcıklı olanıda çok beğendim ama odaya gidermi bzim bilemedim
canım sıkma canını çok haklısın ama dediğim gibi düşün daha kötü bi şekilde çıkcana öle çıkmış olsun inan bende aynı durumdayım ben bide üstüne çalışıyorum giyimime dikkat etmem gerek alamıcak durumdamıyım hayır kesinlikle istesem alırım ama alamıyorum işte kendime çorap bile alsam koyuyo aman oğlumun eksikleri var onları alayım diyorum ama inan hepimizdende heray çıkıyo fuzulu bişeyler Allah beterinden korusun
canım ekleyim resimleri
Eki Görüntüle 1094364 Eki Görüntüle 1094366
valla canın sıkkın bende böle bak et diyorum sana ama fikirlerin önemli benim için akşamada karar verip alıcaz acele ediyorum karar verme konusunda eşim ayıcıklıyı beğendi ben diğerini ama düşündüğüm zaman diğeri çok beyazlı çok cabuk kirlencek leke olsa kilorağa basamıcan üstünde resimler var hepten bozulcak morarcak mavi olan yine daha iyi kir konusunda çocuk çünkü eli ayağı kirli atlıcak yatağa engel olamazsın ki çok kararsız kaldım ayıcıklı olanıda çok beğendim ama odaya gidermi bzim bilemedim
bir sabah uynadım benim ikizlerde ses yok gerçi hep sessizce halleder çocuklar islerini oğlum diye dolanıyorum mutfağa bir girdim dolaptaki 16 yumurta yerde kırılmış oynanıyor(aslında onlar inceliyor) ben soook neyse once çocukları temizle sonra yerleri temizle
kızdım mı HAYIIIIIRRRRR
cunku merak duygusu o minik ellerle onların akışkan oludugunu öğrendiler konuştum ama bir daha yapmadılar ahhh ahhh çorbaya azmı elleriyle içmeyi denediler balı azmı parmaklarla oynadılar duvarlardan azmı yoğurt temizledim yemek temizledim (anam ne pismis benim çocuklarım)
oyle oyle derken öğrendiler buyudulerde dun aksam bana diyorlarki uyutma isini bize verebilirsin anne biz hallederiz sende yatar uyursun
ahh evlat candır can
ben verdigin linke baktım da plastik gibi geldi bana .
cam daha saglıklı sonuçta .
burda da adet tarcın kaynatılıp icine ceviz atılırmış .o ikram edilirmiş. bir de yanında cikolata tabiki .
oyle ayşem doğru dıyorsun. basından uyarmıştım eşimi ben bu işlerle bu ara ilgilenemem dıye kac sefer soyledım ona ıcım gıttı. keşke yıne ben halletseyısım. ona içim gitti. ev hesapları vs full bende zaten kendı telefon faturası yaklaşınca bıdı bıdı soyluyor bana. (sankı bır kere kaçırmışımda)
bır tek bu sene bu sıgortayı yapıcaktı. neyse ona bıle kızıcak gucum yok canı sağolsun lakın Allah akıllandırsın diyorum :)
sen nasılsın kuşum ne var ne yok ?.
aynen öyle ayşem ben nerden kıssam dedikçe bir kertik çıkıyo,tüllere o kadar üzüldüm ki görmeliydin beni ne oldu hiçççç
mesela bu ay tombaladan 2 sünnet 1 düğün çıktı hepsinede küçük altın gidecek eee haziranda zaten çalışmıcaz aile bütçesi tepe taklak Rabbim hepimize yardım etsin
kız bizde dıgıturk u kapattırıyoprum dün faks geçtim kapatılması için 50 tl cezası varmış sadece öle sölediler ya inş. ft daha farklı rakamlar yansıtmazlar bizim dıgıturk te babam maç izlediği için aldık yıllardır tüm paketleri var bizde indirimli kullandığımız halde aylık 70 kusur dıgıturk paraı ödeniyo artı internetten de 10 tl fazla ödüyomuşuz dıgı için nette 70 kusur her ay kaça paraya bakarmsıın Allaş kına gözle görünmeyen giderler bunlar dıgı kapanınca nette 60 a düşcekmiş babamında maç izlediği yok artık aman aman adam macı acıyo biz izlemiyoz ya eve kaçıyoz ya kendi aramızda sohbet ediyoz adamda sıkılıyo bu sefer biz rahatsız oluyoz die kapatıyo macı eee film de izlemeyi verelim ya ne gerek var her ay 80 90 fazla para ödiceme alırım film dvd izlerim o şekilde
kız erkeklere kalsak ooooo çoktan batardık ne ev ne araba hiç bişeyinde sahibi olamazdık valla annemle ben acayip iktisat bilen insanlarız eşimle babam hiç hesap bilmezler deli ederler bizi bizim elektrik saati annemlerle ortak kışın 240 250 tl elektrik geldi bu ay 110 tl geldi ama havalara uçtuk resmen 110 tl görünce normalde iki katta da klima kullanılıyo ona rağmen aslında çok iyi geliyo faturalarımız milletin tek ev geliyo o paralar ama evde eşime lambayı söndür dedim mi aman kalsın açık niye kalsın elektrik gidiyo derim aman onun gitceği elektrikten ne olur der katlıyo katlıyo
al sana hesapsız bişey daha,merak ettim haziranda neden çalışmıyonuz ki nagican sen yereldesin e bu nasıl iş ben anlamadım beee:44::44:
ne olsun canım biz de yola çıkcaz ya sağı solu topluyom,saçlarımı düzleştirdim,buzdolabını temizledim,valiz filan son kontrolller
ayyy bayıldım birinciye çok tatlı bende haftasonu eminönüne gittim bunlar için biberonlardan aldım süslü 50 tane içine badem şekeri koyup etiket taktıkmı tamamdır. 50 tane minik biberon 1 tane büyük biberon içinde yani ayrıca sepet falan kalmayacak. 50 liraya aldık. o kadar çok çeşit var ki : bide internette bi modeşl beğenmiştim denizci konseptli mağlum ben taktım denizci olayına :) ondanda bi 30 tane yaptıracam çok yakınlara. bi kutuda lokum alacakmışız kv ler öle dio adetmiş :)
Güzel düşünmüşsün canım hem maliyeti de fazla değil.. Ben de bakınıyorum da henüz karar veremedim. Hastanede doktora hemşirelere bi de gelenlere vermek için düşünüyorum ben de. Çok gelen olmayacak zaten iki tarafa da uzağız biz.
GT-S5830i cihazımdan gönderildi
ohh canım güle güle gıt güle güle gel.. hava değişikliği her zaman ıyı geliyor. tabı gıttıgın yerde angutlarla karsılasmane olsun canım biz de yola çıkcaz ya sağı solu topluyom,saçlarımı düzleştirdim,buzdolabını temizledim,valiz filan son kontrolller
bihtercim bu konsept sence nasıl olur ? 1 magnet+1cikolata kutunun içinde. hem malıyetı uygun olsun dıyorum ama değişikte bişey olsun istiyorum. hiçte bu tarz bısey gormedım o yüzden nasıl olur acaba dıye düşünüyorum.
oyy o bıberonlarda cok güzel yaaa. ama etıketlerını hıc gormedım nasıl bısey ?
sağol canım bende değişik bişey olsun derdindeyim bıde verılen yerlerde güzel saklanabılsın. ee herkesın evınde b.dolabı var :))) yerı hazır nereye konucak diye duşundum :)))
işte genel dağıtım olarak kalan çikolatalara ilaveten lokum dağıtılır yeter.
(bilgem sağolsun :) )
ohh canım güle güle gıt güle güle gel.. hava değişikliği her zaman ıyı geliyor. tabı gıttıgın yerde angutlarla karsılasma
Arkadaşlar 27+3 günlük hamileyim bugün kontrole gittim karnimda sertleşmeler oluyor gunde 5, 6 kez dr bunlar normalde 32 haftada başlar senin biraz erken baslamis eğer günde 10 u geçerse erken doğum belirtisi olabilir dedi cok canım sıkıldı daha bebeğim cok küçük sizin de böyle sertlesmeleriniz oluyor mu karnimin herhangi bir tarafi saniyelik semsert oluyor sonra geçiyor bulduğun her fırsatta ayaklarini uzat dinlen dedi rabbim bebeklerimizi korusun zamanında saglikla kavuşmayı nasip etsin
kuzum öncelikle iyi yolculuklar dikkat et kendine burası yağmur şimşek felaket durumda :18:
eşime kalsa 20 mayısta ayrıl izne yorma kendini diyo bende en kötü ihtimali düşündümzaten biz malum memur olduğumuz için eklentiler hariç net maaşımızı her ay alıcaz en azından beklemicez maaşsız Allah özeldeki bacılara yardım etsin
bihtercim bu konsept sence nasıl olur ? 1 magnet+1cikolata kutunun içinde. hem malıyetı uygun olsun dıyorum ama değişikte bişey olsun istiyorum. hiçte bu tarz bısey gormedım o yüzden nasıl olur acaba dıye düşünüyorum.
oyy o bıberonlarda cok güzel yaaa. ama etıketlerını hıc gormedım nasıl bısey ?
sağol canım bende değişik bişey olsun derdindeyim bıde verılen yerlerde güzel saklanabılsın. ee herkesın evınde b.dolabı var :))) yerı hazır nereye konucak diye duşundum :)))
işte genel dağıtım olarak kalan çikolatalara ilaveten lokum dağıtılır yeter.
(bilgem sağolsun :) )
ohh canım güle güle gıt güle güle gel.. hava değişikliği her zaman ıyı geliyor. tabı gıttıgın yerde angutlarla karsılasma
sağolun canlar ,karşıma da artık patavatsızlar da çıkarsa o da onların şanssızlığı lacak sinemcan,nagicanım Rabbim kazancın önce helalini versin ki evlatlarımıza yedirelim,bilgeye sevgiye özgeye ayline sedaya kısaca kızlaara da selam öpüyoz kızımlaaa bi ordanoh ne güzel gezmeye gidiyorsunuz güle güle gidin cnm.değişiklik olur sanada iyi gezmeler cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?