2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
hemen baktım linke ben oğlumda aynen böyle weeninkini almıştım gayette başarılıydı fiyatıda çarşıdakinden ucuz ama kargo parası varsa aynıya geliyor ilk etapta böyle bişey alsan yeter cnm

nagim bu plastik mi ya ben anlayamadım sen bi baksan da desen bana cam almak lazım galiba herkez cam alıyo plastikse olmazda camsa ben bunu bi düşüneyim hello baby de bu bizim eve çok yakın mağazası direk gidip mağazadan alabilrim yani

ayyy bayıldım birinciye çok tatlı bende haftasonu eminönüne gittim bunlar için biberonlardan aldım süslü 50 tane içine badem şekeri koyup etiket taktıkmı tamamdır. 50 tane minik biberon 1 tane büyük biberon içinde yani ayrıca sepet falan kalmayacak. 50 liraya aldık. o kadar çok çeşit var ki : bide internette bi modeşl beğenmiştim denizci konseptli mağlum ben taktım denizci olayına :) ondanda bi 30 tane yaptıracam çok yakınlara. bi kutuda lokum alacakmışız kv ler öle dio adetmiş :)

Güzel düşünmüşsün canım hem maliyeti de fazla değil.. Ben de bakınıyorum da henüz karar veremedim. Hastanede doktora hemşirelere bi de gelenlere vermek için düşünüyorum ben de. Çok gelen olmayacak zaten iki tarafa da uzağız biz.

GT-S5830i cihazımdan gönderildi

cnm benim bu plastik ama anne sütünde cam biberon kullanılmıyomuş sen bir araştır stün özelliğimi bozuluyomuş camda neymiş ok

ben verdigin linke baktım da plastik gibi geldi bana .
cam daha saglıklı sonuçta .

burda da adet tarcın kaynatılıp icine ceviz atılırmış .o ikram edilirmiş. bir de yanında cikolata tabiki .

CAM BİBERONLA BEBEĞİMİ ANNE SÜTÜ İLE BESLEYEBİLİR MİYİM?

Cam biberonlar buzluk - derin dondurucuda kullanılmamaktadır. Buzdolabında cam biberon ile steril olmak koşulu ile anne sütü saklanabilir, ancak anne sütünün içeriğindeki canlı organizmaları, bebeğe çok faydalı olabilen lökositleri tuttuğu konusunda yayınlar vardır, önerilmez.

Bebeğinizi sağdığınız sütünüzle beslemek için cam biberon kullanabilirsiniz. (alıntıdır)

selam kızlar biz geldikkkk nasılsınız bakalım...
bilgecim bence beyaz olan çok hoş ama kirlenme konusunda haklısın daha çabuk kirlenir mavilide güzel odanıza da çok güzel uyar güle güle kullanın inş
içine hangisi sindiyse onu al derim ama beyaz çok tatlı duruyor...

Ateş merhaba nacizane ben de fikrimi söylemek isterim beyazlı olanı daha çok beğendim. Onun mavi tonu perdelerinize falan daha uyumlu sanki. Odanın resmini görmüştüm bu arada. Güle güle kullansın oğluşun :)

oyyyy kıyamam onlara ne baldır onlar :)

ne olsun canım biz de yola çıkcaz ya sağı solu topluyom,saçlarımı düzleştirdim,buzdolabını temizledim,valiz filan son kontrolller

al sana hesapsız bişey daha,merak ettim haziranda neden çalışmıyonuz ki nagican sen yereldesin e bu nasıl iş ben anlamadım beee:44::44:

evde dsmart var esimde 2 kıştır digi diye beynımı yedı maçlar ıcın. yok dedım valla digi migi.. zamanında ızledın. cok ıstıyorsan gıt dısarda izle 10-20 tl bısey. her maça bakmıyor zaten kendı takımını takıp edıyor. paket alsak her maçı takıp edecek bırde evı stadyuma cevırecek. bende severım kendi takımımı izlemeyi ama her ay duzenlı haraç gıbı para mı odıcem maç ızlemeye..

ama gerçekten erkeklerın %90u hesapsız kıtapsız... ev için benım aldığım şeylere hayret ediyor nasıl yakaladın bu kadar uygun dıye.

bak ne anlatayım gecen senekı tadılatta ustamız geliyor gıdıyor afedersın bızde para b.. sandı heralde ev iyi semtte buyuk tadılat yapılıyor. halbukı alakası yok.. ben bu tadılat ıcın aylarca araştırma yaptım. resmen pcde dosya tuttum neyı nerden kaça alıcam dıye.

bir gun cay molası verdık oturuyoruz. abi ''millet şişe suyunu bıle evden çıkarken alıyormuş yanına 50krs 1tl kar etmek ıcın bılıyormusun'' dedi.

bende dedim.. ferit abi bende evden çıkarken alıyorum suyumu sen eve bakıp bızı pek bır halli sandın heralde :)) biz zengin değiliz bu işler krediyle yapılıyor, ben niye böyle tozun toprağın ıcındeyım ben bılmezmıyım ekstra adam tutayım bu pisliği temizleteyim.bak dedım sen malbora içiyorsun ben sarma tütün içiyorum.. ben 1 senede sigara tasarrufumla aldım bu koltukları masa takımımı dedim.'' dedim... böyle baktı bana
adam usta tamam ıyı para alıyor ama gunu yaşıyor. bıze görüntüye bakınca para cok sanıyor. halbukı ben dışarı çıkarken yanıma suyumu krakerımı alıyorum. dısarda masraf etmıyım mal-eşya sahıbı olayım dıye...

al sana hesapsız bişey daha,merak ettim haziranda neden çalışmıyonuz ki nagican sen yereldesin e bu nasıl iş ben anlamadım beee:44::44:

kuzum öncelikle iyi yolculuklar dikkat et kendine burası yağmur şimşek felaket durumda :18:

eşime kalsa 20 mayısta ayrıl izne yorma kendini diyo bende en kötü ihtimali düşündüm zaten biz malum memur olduğumuz için eklentiler hariç net maaşımızı her ay alıcaz en azından beklemicez maaşsız Allah özeldeki bacılara yardım etsin

bihtercim bu konsept sence nasıl olur ? 1 magnet+1cikolata kutunun içinde. hem malıyetı uygun olsun dıyorum ama değişikte bişey olsun istiyorum. hiçte bu tarz bısey gormedım o yüzden nasıl olur acaba dıye düşünüyorum.
oyy o bıberonlarda cok güzel yaaa. ama etıketlerını hıc gormedım nasıl bısey ?

sağol canım bende değişik bişey olsun derdindeyim bıde verılen yerlerde güzel saklanabılsın. ee herkesın evınde b.dolabı var :))) yerı hazır nereye konucak diye duşundum :)))
işte genel dağıtım olarak kalan çikolatalara ilaveten lokum dağıtılır yeter.
(bilgem sağolsun :) )

ne olsun canım biz de yola çıkcaz ya sağı solu topluyom,saçlarımı düzleştirdim,buzdolabını temizledim,valiz filan son kontrolller
ohh canım güle güle gıt güle güle gel.. hava değişikliği her zaman ıyı geliyor. tabı gıttıgın yerde angutlarla karsılasma

Arkadaşlar 27+3 günlük hamileyim bugün kontrole gittim karnimda sertleşmeler oluyor gunde 5, 6 kez dr bunlar normalde 32 haftada başlar senin biraz erken baslamis eğer günde 10 u geçerse erken doğum belirtisi olabilir dedi cok canım sıkıldı daha bebeğim cok küçük sizin de böyle sertlesmeleriniz oluyor mu karnimin herhangi bir tarafi saniyelik semsert oluyor sonra geçiyor bulduğun her fırsatta ayaklarini uzat dinlen dedi rabbim bebeklerimizi korusun zamanında saglikla kavuşmayı nasip etsin

canım bence hem güzel hemde dolu dolu olur :) bende görmedim sadece kutunun içine badem şekeri koyup dağıtıldığını gördüm :)
http://www.birmax.com/shop/index.php?id_category=33&controller=category canım bak bu sitede gayet uygun geldi bana modeli seçiyorsun bide yazacağın yazıyı 50 tanesi 6 liraya falan geliyor.. valla ben denemek için sipariş vereceğim gelince paylaşırım hemen :) dedimki delgeçle bir delik açarım ucuna kurdele ilede bağlarım.. başak bir sitede yapışkanlı falanda yapıyorlar ama orası pahalı geldi biraz ..

Merhaba canım dün ben de bu sertleşme meselesini kafaya taktım epey de araştırdım. Şöyle bir şey okudum. Karnın sadece bir tarafı kısa sùreli sertleşiyorsa bebeğin hareketi ile ilgili olabilir yazıyodu. Bende de oluyo da henüz doktoruma sormadım. Ama bebek oraya toplaniyo gibi geliyo bana. Bak tedirgin oldum şimdi.

oh ne güzel gezmeye gidiyorsunuz güle güle gidin cnm.değişiklik olur sanada iyi gezmeler cnm..
sağolun canlar ,karşıma da artık patavatsızlar da çıkarsa o da onların şanssızlığı lacak sinemcan,nagicanım Rabbim kazancın önce helalini versin ki evlatlarımıza yedirelim,bilgeye sevgiye özgeye ayline sedaya kısaca kızlaara da selam öpüyoz kızımlaaa bi ordan ,bi burdaannnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…