Bilgee ,sevgi ben madela aldım biberon un birisini diğerini de nuk aldım . emizği de chicco aldım hepsi denk geldi ayrı ayrı oldu. ben de tecrübesiz olarak aldıklarım denk geldi. ama madela biraz gereksiz pahalı sanki :S inşallah işe yarar da aldığıma değer:)
ya sorma valla ben devamlı stok halındeyım temızlık malzemesınde. ev bakkal dukkanı gıbı bır dolap temızlık malzemesı var :))) nerde kampanya yakalıyorum stokluyorum. kv bana geldıgınde dalga gecerdı eskiden stokçu stokçu dıye. şimdi o da başladı. o antibakterial sabunlar bıle şaka gıbı cok pahalı.indirimi bulunca affetmiyorum. :))
hosbuldum sevgim.. ya yıllardan berı bende hesaplar ozellıkle gecen kasımda eşimin iş değişikliğinde tepetaklak olduk faiz yemeyelim diye kırk takla attım. yaka kavuşmuyor bır turlu. geçenlerde bıle soyledım ev hesabı dara gecınce hep bana kaynıyor.. nedense lafta erkekler para harcamaz vs vs denir alakası yok... biz belki sık ama az harcıyoruz ama onlar harcadımı kökten goturuyor.. bide ustune ihmaller....
heralde ev faturalarını ona versem elektırıksız susuz oturucam... market alısverısınde bıle batırıyor evı hıc hesap kıtap bılmıyor... hep son anda sıkışınca dört dönüyor. ya bu digiturk ve dsmart cok adi yaa. yıllarca digi kullandım rezillikleri binibir... ustelık azıcık hava kapanıyor tv tırttt.
en son ınternet zam zam derken ttnet. 70tl oldu sadece net. dsmarta gectım hem tv hem net daha karlı oldu. şimdiye kadar bunlarla sorun yaşamadım ama gozum acık duruyorum bu ozellerin ne b.. olduğunu bıldıgımden..
bankadan dokum çıkar bı b.. yapamazlar bır daha ödetemezler o parayı sız peşini bırakmayın yeter..
aynı olayı digide yaşamıştım ben.3 aylık fatura cıkarmıslardı.
sağolun canlar ,karşıma da artık patavatsızlar da çıkarsa o da onların şanssızlığı lacak sinemcan,nagicanım Rabbim kazancın önce helalini versin ki evlatlarımıza yedirelim,bilgeye sevgiye özgeye ayline sedaya kısaca kızlaara da selam öpüyoz kızımlaaa bi ordan,bi burdaannnn
Ay oldu galiba telefondan :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hosgeldin canım valla tam ısabet olmuş sonuç gunu.
dünden berı bende bu sıtede dolanıyorum :))) daha hıc dısarda bakmadım fıyat ama netteki fıyatlara gore bana cok uygun geldı. bırde cok cesıt var yaa o güzel :)))
yaa bihter cok fena ya bu kocaman bıberonun ıcınde mınısler :))) o kucuk olanlara şeker koyucaksın dımı buyuk olan sepet vazifesi görecek :) ay cok seker yaaa içim bir tuhaf oldu..
canım bakmıştım atlamışım yazmayı kusura bakma ne olur resimli magnetler çok hoş çok güzel evet bende bakmıştım daha önce annem resimli olmasın demişti herkez napcak resmi falan demişti tabi resmi çıkartıp herkez kendine ait resim koyar yine kalıcı bi hatıra kalır tabi
valla hepside güzel sinemcim ya ne bileyim bilemedim bende çok kararsızım bu konuda birkaç yerde baktık fiyat araştırması falan yaptık ama o işe daha tam adapte olmadık ya bakalım şu eksiklerimiz bitsin birkaç haftaya o kısma geçcez bizde çok fazla çeşit var karar vermek çok zor herkez kendi zevkine göre bütçesine göre bişeyler yapıcak mutlaka ben biberonları beğenmiştim çokta ayrıntıya girmedik daha dediğim gibi biberonlarda 1,75 2 tl civarı tanesi oda bana pahalı çünkü hem hastanede dağıtmak istiyoruz biz hem mevlütte mevlüt çok kalabalık olucak en aşağı 50 60 kişi olur mevlütte eee hastane içinde en az 30 tane almak lazım offf sinem bilemedim ben bu işi amma masraf çıkıyo haaa doğum parasndan çok ekstralar çıkcak valla
canım sende su sitedekilere bir bak istersen biberon olanlar içine kendin seker laıp koyarsın yada ne istiyorsan 50 kuruş tanesi http://www.birmax.com
canım sende su sitedekilere bir bak istersen biberon olanlar içine kendin seker laıp koyarsın yada ne istiyorsan 50 kuruş tanesi http://www.birmax.com
canım bakmıştım atlamışım yazmayı kusura bakma ne olur resimli magnetler çok hoş çok güzel evet bende bakmıştım daha önce annem resimli olmasın demişti herkez napcak resmi falan demişti tabi resmi çıkartıp herkez kendine ait resim koyar yine kalıcı bi hatıra kalır tabi
valla hepside güzel sinemcim ya ne bileyim bilemedim bende çok kararsızım bu konuda birkaç yerde baktık fiyat araştırması falan yaptık ama o işe daha tam adapte olmadık ya bakalım şu eksiklerimiz bitsin birkaç haftaya o kısma geçcez bizde çok fazla çeşit var karar vermek çok zor herkez kendi zevkine göre bütçesine göre bişeyler yapıcak mutlaka ben biberonları beğenmiştim çokta ayrıntıya girmedik daha dediğim gibi biberonlarda 1,75 2 tl civarı tanesi oda bana pahalı çünkü hem hastanede dağıtmak istiyoruz biz hem mevlütte mevlüt çok kalabalık olucak en aşağı 50 60 kişi olur mevlütte eee hastane içinde en az 30 tane almak lazım offf sinem bilemedim ben bu işi amma masraf çıkıyo haaa doğum parasndan çok ekstralar çıkcak valla
VALLA KIZMAYINDA BANADA ŞU BİBERONLARDAN FENALIK GELDİ herkes aynı şeyi dağıtıyo,farklı bişeyler dağıtın,bişeyler dağıtan bütün arkadaşlar benim+oğlumun+kızımın hakkını kargolasınlar özellikle şeker çikolata tercihim
ben hiçç bişey dağıtmıcam malum ikinci kuzum bu millet evinin köşesine atsın diye o kadar masraf yapamam
neyse cnm olan olmuş artık kısmetı onlarmış bebişin demekki sağlıkla kullansın inşş..
Allah onları napmasın cnm yaa valla o parayı duyunca resmen beynım dondu..tabi onemli olan can sağlığı da ama para da kolay kazanılmıyor sonucta ...
kız varya yemınle bı tane kumbaram var eşimden habersiz üç beş ne varsa atıyorum oraya işten cıkıcam ya lazım olur daraldıgımızda pazarımı goremedığim zaman ordan alırım onunla gorurum bebeğime bez alamadığımda ordan alırım dıye düşündüm hep.insalık hali tmm şuan durumum ıyı olabılır ma bundan sonrasını bilemeyız yaniii..
kııızz dun aksam bebeişnin kıyafetlerini cektim atayım mı bakcan mı ama çok üzüldüm gerekten ne kadar az şey almışız diyee..cnm arabasını cekıcektım ama oldugu yerden cıkaramadım eşimde gec geldi ona dedım cıkar cıkarmadı gıcık şey ama söz cıkarayım sanada göstericem tatlımm ok..
AYŞEcim hayırlı yolculuklar Allah a emanet olun 3 nüzde cnm ..çok güzel geçsin inş..
ayyy cok hoş bnde bundan almayı düşünüyorum bakalım bizim orada past.var orda gormustum ama bana pahalı geldı emınonunden alıcam nasıpse
ama bak bu sitede güzel başka hediyeliklerde var ama bende biberon düşünmüyorumben diğerlerinde yapmamıştım o yüzden bunda hevesim var hemde ramazana geliyor kısmetse doğum ikramda bulunmicam bari hediye verim diyorum nasıl fikir
ya aynen canım bende işin içinden çıkamadım zaten.. çok fazla çeşit var..
biz aile ve cok yakın kişilere sadece dağıtalım dıye duşunduk. gerı kalana sadece cıkolata lokum verır nıeehhh deriz :)))))))
zaten annenın dedıgı gıbı cok yakın olmayanlar resimi ne yapsın.
ya bu sıte hepten kafamı allak bullak ettı manyak güzel seyler var fıyatlarda cok uygun. bak orda bıberonlar 80-90 kuruş.
bir suru ilave süsler var yok nazarboncugu ugur bocuğuuu :)) 100lu paketler 5-6-7tl.
şaşırdım kaldım yanı..
bizimde biliyorsun çok eksik kalmadı ağırlıkta benım eksıkler var. yarın onları tamamlıcaz. bırde şekerciye gıdıcez bakalım neler var orda fıyatlar nasıl.
ozellikle kendimiz yapmaya nıyetlenırsek bır an once yapalım hazırlıyalım dıyorum.
aynen valla sırf bu seker sus çıkolatası lokumu vs derken yıne bır 200 cıvarı gıdecek gözüküyor..
hevesi olan yapsın kuzum kimseye değil lafım, ben yapmıcamilk bebeği olanlar senin gibi öncekilere yapmayanlar hepiniz yapın ama dedim ya bizede gönderin
yalnız şu bir gerçek mıknatıslı magnetli olanlar benim buz dolabımda asılı diğer türlüsü atılıyo aklınızda bulunsun
hadi ya bişey diyim mi bizde yapmıştık bi ara onu eşim yapmıyodu ama annemle ikimiz yapıyoduk eşim hep kızıyodu bize sonra onu bırakmıştık ama neyse eee şimdi içiyon mu hiç içtin mi hamilelikte ben zor dayanaıyorum ya evde annemle eşim içiyo içim gidiyo benimde
Allah onları napmasın cnm yaa valla o parayı duyunca resmen beynım dondu..tabi onemli olan can sağlığı da ama para da kolay kazanılmıyor sonucta ...
kız varya yemınle bı tane kumbaram var eşimden habersiz üç beş ne varsa atıyorum oraya işten cıkıcam ya lazım olur daraldıgımızda pazarımı goremedığim zaman ordan alırım onunla gorurum bebeğime bez alamadığımda ordan alırım dıye düşündüm hep.insalık hali tmm şuan durumum ıyı olabılır ma bundan sonrasını bilemeyız yaniii..
kııızz dun aksam bebeişnin kıyafetlerini cektim atayım mı bakcan mı ama çok üzüldüm gerekten ne kadar az şey almışız diyee..cnm arabasını cekıcektım ama oldugu yerden cıkaramadım eşimde gec geldi ona dedım cıkar cıkarmadı gıcık şey ama söz cıkarayım sanada göstericem tatlımm ok..
aynen tatlım küçüklerin içine beyaz mavi badem şekeri koyarız dedim diğeride sepet vazifesinde :) beğendin olarak algılıyorum bu içinin fena olmasını
evet sitede çok çeşit var ve fiyatlarıda çok iyi görünüyor tbi bunların kargo ücretleri falan varmıdır bilemedim bide insan gözüyle görmek istiyo ya zaten çok çeşit olduğunda gidip birebir bakıp almak daha iyi gibi geliyo bana haftasonu kemeraltına gitmeyi düşünüyorum bende avize için eğer gidersem gitmişken tekrar şekercileri gezicem bide çicekçi tadınığımız var o bir yer sölemişti çarşıda oraya bakcam bakalım ay onları hazırlamakta ayrı bir zevk olucak ya neler yapabilcez bakalım sepetleri evde biz kendimiz hazırlıcaz en azından 1 tanede hazır alıcaz ağaç olanlardan
kız ben eksik listesi çıkarırken 400 tl yazdım bunlara kapı süsü mevlüt için hazırlıklar bebek şekeri vs. 400 bile geçcek gibi geliyo ya
ama bak bu sitede güzel başka hediyeliklerde var ama bende biberon düşünmüyorumben diğerlerinde yapmamıştım o yüzden bunda hevesim var hemde ramazana geliyor kısmetse doğum ikramda bulunmicam bari hediye verim diyorum nasıl fikir
ikizlerin 10yasindaydi dimi kizin kc yasinda bende cok bebis sewiyorum ikizlerim buyusun dusunurum yine zor oldumu dicemde olsa 4.yapmazdin hep gozumu korktmaya calisiylrda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1094639
Eki Görüntüle 1094640
ananemizden bir yelek daha hazır nasıl olmuş kızlar oğluşumun adam yelesiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?