2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

neyse cnm olan olmuş artık kısmetı onlarmış bebişin demekki sağlıkla kullansın inşş..

Allah onları napmasın cnm yaa valla o parayı duyunca resmen beynım dondu..tabi onemli olan can sağlığı da ama para da kolay kazanılmıyor sonucta ...

kız varya yemınle bı tane kumbaram var eşimden habersiz üç beş ne varsa atıyorum oraya işten cıkıcam ya lazım olur daraldıgımızda pazarımı goremedığim zaman ordan alırım onunla gorurum bebeğime bez alamadığımda ordan alırım dıye düşündüm hep.insalık hali tmm şuan durumum ıyı olabılır ma bundan sonrasını bilemeyız yaniii..

kııızz dun aksam bebeişnin kıyafetlerini cektim atayım mı bakcan mı ama çok üzüldüm gerekten ne kadar az şey almışız diyee.. cnm arabasını cekıcektım ama oldugu yerden cıkaramadım eşimde gec geldi ona dedım cıkar cıkarmadı gıcık şey ama söz cıkarayım sanada göstericem tatlımm ok..

AYŞEcim hayırlı yolculuklar Allah a emanet olun 3 nüzde cnm ..çok güzel geçsin inş..
Ay oldu galiba telefondan :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyy cok hoş bnde bundan almayı düşünüyorum bakalım bizim orada past.var orda gormustum ama bana pahalı geldı emınonunden alıcam nasıpse

aynen tatlım küçüklerin içine beyaz mavi badem şekeri koyarız dedim diğeride sepet vazifesinde :) beğendin olarak algılıyorum bu içinin fena olmasını

canım sende su sitedekilere bir bak istersen biberon olanlar içine kendin seker laıp koyarsın yada ne istiyorsan 50 kuruş tanesi http://www.birmax.com

canım sende su sitedekilere bir bak istersen biberon olanlar içine kendin seker laıp koyarsın yada ne istiyorsan 50 kuruş tanesi http://www.birmax.com

VALLA KIZMAYINDA BANADA ŞU BİBERONLARDAN FENALIK GELDİ herkes aynı şeyi dağıtıyo,farklı bişeyler dağıtın,bişeyler dağıtan bütün arkadaşlar benim+oğlumun+kızımın hakkını kargolasınlar özellikle şeker çikolata tercihim

ben hiçç bişey dağıtmıcam malum ikinci kuzum bu millet evinin köşesine atsın diye o kadar masraf yapamam

ya aynen canım bende işin içinden çıkamadım zaten.. çok fazla çeşit var..
biz aile ve cok yakın kişilere sadece dağıtalım dıye duşunduk. gerı kalana sadece cıkolata lokum verır nıeehhh deriz :)))))))
zaten annenın dedıgı gıbı cok yakın olmayanlar resimi ne yapsın.

ya bu sıte hepten kafamı allak bullak ettı manyak güzel seyler var fıyatlarda cok uygun. bak orda bıberonlar 80-90 kuruş.
bir suru ilave süsler var yok nazarboncugu ugur bocuğuuu :)) 100lu paketler 5-6-7tl.
şaşırdım kaldım yanı..

bizimde biliyorsun çok eksik kalmadı ağırlıkta benım eksıkler var. yarın onları tamamlıcaz. bırde şekerciye gıdıcez bakalım neler var orda fıyatlar nasıl.
ozellikle kendimiz yapmaya nıyetlenırsek bır an once yapalım hazırlıyalım dıyorum.
aynen valla sırf bu seker sus çıkolatası lokumu vs derken yıne bır 200 cıvarı gıdecek gözüküyor..

ama bak bu sitede güzel başka hediyeliklerde var ama bende biberon düşünmüyorum ben diğerlerinde yapmamıştım o yüzden bunda hevesim var hemde ramazana geliyor kısmetse doğum ikramda bulunmicam bari hediye verim diyorum nasıl fikir

canım 50 liraya aldık işte :) uygun baya. hatta hazır olanlarıda var içinde şeker olan arkası mıknatıslı lavantalı falan :))

hevesi olan yapsın kuzum kimseye değil lafım, ben yapmıcam ilk bebeği olanlar senin gibi öncekilere yapmayanlar hepiniz yapın ama dedim ya bizede gönderin
yalnız şu bir gerçek mıknatıslı magnetli olanlar benim buz dolabımda asılı diğer türlüsü atılıyo aklınızda bulunsun

evet sitede çok çeşit var ve fiyatlarıda çok iyi görünüyor tbi bunların kargo ücretleri falan varmıdır bilemedim bide insan gözüyle görmek istiyo ya zaten çok çeşit olduğunda gidip birebir bakıp almak daha iyi gibi geliyo bana haftasonu kemeraltına gitmeyi düşünüyorum bende avize için eğer gidersem gitmişken tekrar şekercileri gezicem bide çicekçi tadınığımız var o bir yer sölemişti çarşıda oraya bakcam bakalım ay onları hazırlamakta ayrı bir zevk olucak ya neler yapabilcez bakalım sepetleri evde biz kendimiz hazırlıcaz en azından 1 tanede hazır alıcaz ağaç olanlardan
kız ben eksik listesi çıkarırken 400 tl yazdım bunlara kapı süsü mevlüt için hazırlıklar bebek şekeri vs. 400 bile geçcek gibi geliyo ya

hımmm iyi dedin o zaman kalıcı birseyler düşünmeli ben anahtarlıkda dusunmustum ne dersin

Bebek sekerlerine bende bakiyorum oylee ama internetten siparis vermek istemedim. Doguma hastaneye gelen olmaz uzagiz diye. Mevlutte de fotografli dusunmuyorum bende bilge gibi. Herkesin evinde fotomuz olmasin, nazar deger sanirim dogumdan sonra bakcam mevlutten once

biz hiç bırakmadık başladığımızdan berı. arada almaya fırsat olmadığımız olunca ıcımıze ıcımıze oturuyordu verdıgımız sigara parası :)))
birde ben cok pazarlıkçıyımdır :) yıllardır aynı yerden alıyoruz cok komık fıyata cok kalıtelısını alıyorum. nazım gecıyor artık çocuğa :))
valla bende o konuda şanssızım o kadar bulantım vs..m oldu sigaradan gram tiksinmedim.
maalesef kaçırıyorum arada afedersin her halta çelik gibi iradem var buna cok zorlanıyorum.

onların bu hareketi kime yutturursak işte.. ben hıc normal gormuyorum oyle arada odenmıs faturaları bır daha kol gıbı yolluyorlar....
ahhh ahhh sorma sevgim benımde oyle kıyıntılarım oluyor ama hep gıdıyor bu sene o kadar darlandık ki dokuldum hepsini..
yıllardır bende hep kotugun parası 3-5 koyarım bıseyler..
en son yaptığım bırıkımı ılk defa goz onunde yaptım. bır baktım eşim 1 ayda kavonozdan almış almış harcamış...
ne sinir oldum var ya cok buyuk kavga ettık o yüzden. ben dedım yıllardır yapıyorum bunu ılk defa gızlı yapmadım bu mu senın karşılığın dıye koptum..
gecen ay küçükten gızlı gızlı yıne başladım. ya bizim kadar yarını düşünmüyorlar.. ben hiç zor gun parası bırıktıren erkek duymadım..
bak pazar param bez param dıye sağlama almaya çalışıyorsun kendını. halbukı bu ıkı kısının gorevı.. ama hep bıze kalıyor..

yaaa kıyamam ben paşama.. oyle deme kızz bende cok almadım. şimdi çok almak mantıklı değil zaten. bılmıyoruz kı tombık mı olucaklar mınyon mu olacaklar. diyorum ya çıplak kalmasın mınnosla ılk geldıklerınde yeter :))))
atttt ne demek bakıcanmııııııııııııı tamam ama cok bekletme benı merak edıyorum düldülünü :)))

aynen tatlım küçüklerin içine beyaz mavi badem şekeri koyarız dedim diğeride sepet vazifesinde :) beğendin olarak algılıyorum bu içinin fena olmasını

aynen canım ıcımın fenalığı beğenmemden :))) mınnos sekerı yaaaa annesı bı tuhaf oluyor ınsan
bırde buyuk olanı sankı kumbara gıbıde yerı var. sonra kumbara olarak kullanılsın dıye yapmışlar sanırım. resimde oyle gordum.

ya ben netten cok alısverıs yaparım ama bebıs ıcın hıc ıcımden gelmedı basından berı hep gezerek aldım. en son lcwden sadece bırkac parça aldım sadece.
ama bu malzemelerı bulabılırmıyım bu fıyata dısarda bılemıyorum. istanbulda olsaydım durum farklı olurdu orda tıftıgını atardım. ama burda yok böyle seyler. hazırlarda 1.5 - 2 tl cok pahalı.
ya sakal bıyık modundayım :)
ooo o 400 u kesın asar.. baksana bunlar resmen ayrı bır masraf kapısı...

ikizlerin 10yasindaydi dimi kizin kc yasinda bende cok bebis sewiyorum ikizlerim buyusun dusunurum yine zor oldumu dicemde olsa 4.yapmazdin hep gozumu korktmaya calisiylrda

kızlar bırde magnetlı olarak bunlara bakmıştım aksam bunlarda hoşuma gıttı.
özellikle kumsallı cok hoşuma gıttı hanı yaz bebişi yaa :)))) isim tarih yazıyor cok hos.

bugun cook cnim sikiliyo neden bilmyrm icimde bi sikinti war bitsin su gun ya

canım ikizlerim nerdeyse 12 yasındalar kızımda nerdeyse 7 yasında
zor olmazmı ama zor olan güzel oluyor bea hiiic gozunu korkutma bence ikiz yetiştirmek sistemli olmak demek o yüzden sen millete bakma seninde ana olasın daha gelsin bea

ananemizden bir yelek daha hazır nasıl olmuş kızlar oğluşumun adam yelesiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…