Slm günaydın arkadaşlar gece çok korktum ya biraz yaramazlık yaptık daha sonra banyoda bide ne göreyim hafif bir kan ayyy dua ede ede uyudum eşimede bişey demedim panik yapar diye ama çok şükür bidaha gelmdi oğluşum tekmeliyorda koca göbeğim le neyimizeyse aşk meşk((
kızlar size bişey sorcam eksiklerimiz ufak ufak tamamlanıyo çok şükür bizim biberon ve emziklerimiz eksik listemizde şuan o kadar çok bakıyorum ama ne alıcaz ne marka nasıl alıcaz hiç bir fikrimiz olmadığı için alamadık bir türlü ilk etapta neler kullanılcak en acil ihtiyac olan emzik nedir markası nedir biberon olarak hangi marka kaç ml. almamız lazım bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim
Sinemcanım geçmiş olsun ne diyelim mala gelsin,Nagicanımın da deiği gibi bu ay hesap yacaz sıkacaz dersin hesapsız şeyler çıkar,ya da bu kadar arttırcam dersin hooop bi bakmışsın sıfırlanmış,sen sıkma canını şekerimmm,sen yeterince ilgilenmişsinn zaten
ahh be gülüm hiç üzülme benimde salonu diktirdiğim tüller olmadı tammm 150 tl boşa gitti eşimde üzülme boşuna yenisini diktir canından önemli mi dediama az para mı sen söyle ne yapalım cana gelmesin mala gelsin
oyle ayşem doğru dıyorsun. basından uyarmıştım eşimi ben bu işlerle bu ara ilgilenemem dıye kac sefer soyledım ona ıcım gıttı. keşke yıne ben halletseyısım. ona içim gitti. ev hesapları vs full bende zaten kendı telefon faturası yaklaşınca bıdı bıdı soyluyor bana. (sankı bır kere kaçırmışımda)
bır tek bu sene bu sıgortayı yapıcaktı. neyse ona bıle kızıcak gucum yok canı sağolsun lakın Allah akıllandırsın diyorum :)
sen nasılsın kuşum ne var ne yok ?
canım benım oyle tabıı.. ama işte borçlar krediler kartlar... hepimiz aynıyız hepimizde kuruş hesabı var hayat şartları.. başka turlude olmuyor. bak market market fink atıyoruz ne nerde uygun dıye.
az değil tabi 150tl. ama perde işinde o ıhtımal oluyor bazen :) canın sağolsun nagimm.
Selamlar fıstıklar..
gece cok az uyuyabıldımeşim tepikledi durdu bende uyandım hatta saat 4 falandı kalktım 1 saat oturdum meyve yedım. uykum kaçtı.
ama sabah uykusuzluğa rağmen yeni haftanın verdiği mutlulukla pozitif uyandım.
lakinnnn eşim 11:30 gibi cıktı evden 5dk sonra aradı arabanın ruhsatı nerde dıye.. şaka gibi 50 sefer dıyorum al yanına ruhsatı dıye hep evde bırakıyor.
hemen bızım sokağın basında cevırme yapmışlar. arabanın trafik sigortasınıda hep ben yaptırırım bu sene ben ılgılenemedım. zaten arabayıda gordugum yok yürüyerek gıdemem oraya. polis almış arabayı. deli gibi beni arıyor sigortacının numarası varmı sen de sigortacıyı ara işlemi yapsın...
Allah günah yazmasın sabah sabah şiştim kaldım. aradım hemen yaptırdım online düşüyormuş hemen. ne bekliyorsun gıt al arabayı dedım.
ama yazmış yazacağı cezayı polis.... emniyet kemeri ve sigortasızlıktan 80tl gectı..
yaa o kadar pozitif uyanmıştım kı ağlamaklı oldum.. :2::2::2:
dünden beri şeker bakıyorum 20-30tlnın hesabını yaparken olacak iş mi. ve de ihmalll başka bırsey değil...
Merhaba kızlar nasılsınız?
Dün bi arkadaşımın 26.haftasındaydı suyu ,kanama,açılma derken doğumu başladı.Ankaraya sevk edildi sezeryanla bebeği dünyaya geldi 810 gr küvezde şuan..ve çevremde çok duyar oldum böyle haberler tırstım..en azından hastane çantam hazır olsun diye hazırlıklara başladım..dün oğlumun kıyafetlerini yıkadım bugün ütü yapıcam..sizde hazırlıklar ne alemde? çantalar hazır mı bakalım
kızlar size bişey sorcam eksiklerimiz ufak ufak tamamlanıyo çok şükür bizim biberon ve emziklerimiz eksik listemizde şuan o kadar çok bakıyorum ama ne alıcaz ne marka nasıl alıcaz hiç bir fikrimiz olmadığı için alamadık bir türlü ilk etapta neler kullanılcak en acil ihtiyac olan emzik nedir markası nedir biberon olarak hangi marka kaç ml. almamız lazım bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim
Merhaba kızlar nasılsınız?
Dün bi arkadaşımın 26.haftasındaydı suyu ,kanama,açılma derken doğumu başladı.Ankaraya sevk edildi sezeryanla bebeği dünyaya geldi 810 gr küvezde şuan..ve çevremde çok duyar oldum böyle haberler tırstım..en azından hastane çantam hazır olsun diye hazırlıklara başladım..dün oğlumun kıyafetlerini yıkadım bugün ütü yapıcam..sizde hazırlıklar ne alemde? çantalar hazır mı bakalım
hosbuldum bilgem. normalde bu kadar koymazdı da. kednıme ustbas bıle almıyorum. mınnosun hakkını yemıyım dıye. 2-3 parça seyı değiş değiş gıyıyorum. işte herkes mükemmel değil eşimde bu konularda cok rahattır yaparız hallederiz.. sonra sıkısınca benı yer orayı ara burayı ara.. afedersın yumurta tavuğun seyıne gelınce. neyse ya ne desem bos olan oldu artık.. şimdi onu araştırıyordum 15 gun ıcınde yatarsa ındırımı varmış. hemen yatıralımda barı ındırımı ne kadarsa o da kardır...
canım gecmıse hızlı baktım. daha doğrusu okumaya başladım ama aklımı veremedim. sana zahmet ıkı modelıde eklesen de baksam bır.
inşallah istediğimiz gibi olur her şey. ben kısmet olursa haziran 13 e kadar çalışmak istiyorum dayanabilirsem. 36 haftalık olucam o zaman kısmet olursa. 13 mayıs da 32 hafta bitecekmiş ona göre konuşuruz dedi doktor bakalım doğurmazsam sonunda kadar çalışmak istiyorum ki bir eksiğini daha istediğime göre alayım :) işten çıkınca sanki param bitecek ortada kalacakmışım gibi aptal bir hissiyat var. çalışnca para harcamak sanki daha kolay :)
rica ederim ,burda herkes birbirine fikir veriyor
bence adama 120 ver yeter
şimdiden hayırlı olsun .
ben nuk marka aldım biberonları biri 125 ml cam ,digeri de 250 ml cam biberon .
biberon temizleyicisini de bebedor marka migrosta indirim vardı ordan aldım .
emzik almadım çünkü emziğe alıştırmak istemiyorum .ama alınacaksa da 1 numara alman lazımmm
kızlar anlatıgım gıbı dun aksamda deli gibi bebiş susu baktım. kafamda bırseyler kurdum ama sizin fikirleriniz onemlı.
aksam resımlerı kaydettim size gostereyım dıye. tullu süslerdense magnetli çerçeveler var onlardan alayım. içine resim yaptırayım, yanınada cıkolata koyup. şöyle şirin bir kutu yapsam nasıl olur dedim.
magnetli sus kolay kolay kaybolmaz. alan dolabına takar yıllarca saklanabılır dıye dıkkatımı cektı.
fiyatlarıda uygun.
magnetli çerçeve tanesi 0.70krs.
Eki Görüntüle 1094355 Eki Görüntüle 1094356
çikolata 125 adet 70tl.
Eki Görüntüle 1094358
kutunun tanesi 0.25krş.
Eki Görüntüle 1094359
işte bu kutuya 1 magnet çerçeve 1 cıkolata koyup agzınıda organze kurdele ile bağlar o sekilde veririz diye duşundum.
canım sıkma canını çok haklısın ama dediğim gibi düşün daha kötü bi şekilde çıkcana öle çıkmış olsun inan bende aynı durumdayım ben bide üstüne çalışıyorum giyimime dikkat etmem gerek alamıcak durumdamıyım hayır kesinlikle istesem alırım ama alamıyorum işte kendime çorap bile alsam koyuyo aman oğlumun eksikleri var onları alayım diyorum ama inan hepimizdende heray çıkıyo fuzulu bişeyler Allah beterinden korusun
canım ekleyim resimleri
Eki Görüntüle 1094364 Eki Görüntüle 1094366
valla canın sıkkın bende böle bak et diyorum sana ama fikirlerin önemli benim için akşamada karar verip alıcaz acele ediyorum karar verme konusunda eşim ayıcıklıyı beğendi ben diğerini ama düşündüğüm zaman diğeri çok beyazlı çok cabuk kirlencek leke olsa kilorağa basamıcan üstünde resimler var hepten bozulcak morarcak mavi olan yine daha iyi kir konusunda çocuk çünkü eli ayağı kirli atlıcak yatağa engel olamazsın ki çok kararsız kaldım ayıcıklı olanıda çok beğendim ama odaya gidermi bzim bilemedim
kızlar anlatıgım gıbı dun aksamda deli gibi bebiş susu baktım. kafamda bırseyler kurdum ama sizin fikirleriniz onemlı.
aksam resımlerı kaydettim size gostereyım dıye. tullu süslerdense magnetli çerçeveler var onlardan alayım. içine resim yaptırayım, yanınada cıkolata koyup. şöyle şirin bir kutu yapsam nasıl olur dedim.
magnetli sus kolay kolay kaybolmaz. alan dolabına takar yıllarca saklanabılır dıye dıkkatımı cektı.
fiyatlarıda uygun.
magnetli çerçeve tanesi 0.70krs.
Eki Görüntüle 1094355 Eki Görüntüle 1094356
çikolata 125 adet 70tl.
Eki Görüntüle 1094358
kutunun tanesi 0.25krş.
Eki Görüntüle 1094359
işte bu kutuya 1 magnet çerçeve 1 cıkolata koyup agzınıda organze kurdele ile bağlar o sekilde veririz diye duşundum.
bence süper fikir magnet çok kalıcı içine çikolata koymak yerine o paraya resim bastırırsınama yapmışken tam olsun dersen çikolataylada süper olur
bilgem ilk resimdeki bence de daha hoşbide kuzum el kadar bebe sen yatırıp kaldırıcan zaten öyle klorağa falan bastırmanı gerekecek bir leke kir olmuyo merak etme
canımız sağ olsun ne yapalım
bak bu akşam temizlik malzemesi için alışverişe gidicem uwww resmen gözümde büyüyo malum çok tutuyo temizlik malzemesi :18:
hosbuldum sevgim.. ya yıllardan berı bende hesaplar ozellıkle gecen kasımda eşimin iş değişikliğinde tepetaklak olduk faiz yemeyelim diye kırk takla attım. yaka kavuşmuyor bır turlu. geçenlerde bıle soyledım ev hesabı dara gecınce hep bana kaynıyor.. nedense lafta erkekler para harcamaz vs vs denir alakası yok... biz belki sık ama az harcıyoruz ama onlar harcadımı kökten goturuyor.. bide ustune ihmaller....cnmcım sende hoşgeldin
herkesi kapmasada eşler bazen boyle konularda tutarsız olabılıyoryar bizede internet ve tv dsmart parası geldı hiç yoktan 368 tl 5 aylık faturamızmış o bizim ama biz her ay kurusu kurusuna oduyoeuz hanı nerden geldğinde bilmıyoruz bn cok sinirlendım eşim odemeleri telefonundan ınternetten yapıyo k kartıyla bnde her zaman dıyrum eşime netten yapma dıye elımızde nakbuz yok bişey yok ne gosterıcez adamlara..işte eşim dilekçe verdi bakalım banka hs ekstresini gosterıvcek..368 l az bi para değil yanii aynı bnde senın gıbı cnm ordan kıs burdan kıs kndıme hiçbişey almıyorum ama onlar bazen duyarsız kalabılıyorlar
ee sinemcim napalım tatlım cana geleceğine mala gelsin ne diyelim Rabbim bterinden saklasın
Bilgee ,sevgi ben madela aldım biberon un birisini diğerini de nuk aldım . emizği de chicco aldım hepsi denk geldi ayrı ayrı oldu. ben de tecrübesiz olarak aldıklarım denk geldi. ama madela biraz gereksiz pahalı sanki :S inşallah işe yarar da aldığıma değer:)
ilk doğduğu zaman biberondan bi su içircez inş. sütümüz olurda mamaya gerek kalmaz tabi
suyu 125 ml cam biberonlamı vercez sanki büyük gibi geliyo onlar gözüme hani bu küçücük suluklar oluyo onlardan almaya gerek yokmu ki kimseden duymadım onları aldığını da acaba yenidoğana verilmiyomu onda bilemedim
hello babyde baktım şimdi biberon bebedor un set yapmışlar fiyatı diğerlerine göre çok fazla uygun cam mı plastik mi bilemedim de
http://www.hellobaby.com.tr/Biberon-ve-Bardak/Bebedor-5li-Hediye-Biberon-Seti-25073.aspx
kız bizde dıgıturk u kapattırıyoprum dün faks geçtim kapatılması için 50 tl cezası varmış sadece öle sölediler ya inş. ft daha farklı rakamlar yansıtmazlar bizim dıgıturk te babam maç izlediği için aldık yıllardır tüm paketleri var bizde indirimli kullandığımız halde aylık 70 kusur dıgıturk paraı ödeniyo artı internetten de 10 tl fazla ödüyomuşuz dıgı için nette 70 kusur her ay kaça paraya bakarmsıın Allaş kına gözle görünmeyen giderler bunlar dıgı kapanınca nette 60 a düşcekmiş babamında maç izlediği yok artık aman aman adam macı acıyo biz izlemiyoz ya eve kaçıyoz ya kendi aramızda sohbet ediyoz adamda sıkılıyo bu sefer biz rahatsız oluyoz die kapatıyo macı eee film de izlemeyi verelim ya ne gerek var her ay 80 90 fazla para ödiceme alırım film dvd izlerim o şekildeya sorma valla ben devamlı stok halındeyım temızlık malzemesınde. ev bakkal dukkanı gıbı bır dolap temızlık malzemesı var :))) nerde kampanya yakalıyorum stokluyorum. kv bana geldıgınde dalga gecerdı eskiden stokçu stokçu dıye. şimdi o da başladı. o antibakterial sabunlar bıle şaka gıbı cok pahalı.indirimi bulunca affetmiyorum. :))
hosbuldum sevgim.. ya yıllardan berı bende hesaplar ozellıkle gecen kasımda eşimin iş değişikliğinde tepetaklak olduk faiz yemeyelim diye kırk takla attım. yaka kavuşmuyor bır turlu. geçenlerde bıle soyledım ev hesabı dara gecınce hep bana kaynıyor.. nedense lafta erkekler para harcamaz vs vs denir alakası yok... biz belki sık ama az harcıyoruz ama onlar harcadımı kökten goturuyor.. bide ustune ihmaller....
heralde ev faturalarını ona versem elektırıksız susuz oturucam... market alısverısınde bıle batırıyor evı hıc hesap kıtap bılmıyor... hep son anda sıkışınca dört dönüyor. ya bu digiturk ve dsmart cok adi yaa. yıllarca digi kullandım rezillikleri binibir... ustelık azıcık hava kapanıyor tv tırttt.
en son ınternet zam zam derken ttnet. 70tl oldu sadece net. dsmarta gectım hem tv hem net daha karlı oldu. şimdiye kadar bunlarla sorun yaşamadım ama gozum acık duruyorum bu ozellerin ne b.. olduğunu bıldıgımden..
bankadan dokum çıkar bı b.. yapamazlar bır daha ödetemezler o parayı sız peşini bırakmayın yeter..
aynı olayı digide yaşamıştım ben.3 aylık fatura cıkarmıslardı.
canım sıkma canını çok haklısın ama dediğim gibi düşün daha kötü bi şekilde çıkcana öle çıkmış olsun inan bende aynı durumdayım ben bide üstüne çalışıyorum giyimime dikkat etmem gerek alamıcak durumdamıyım hayır kesinlikle istesem alırım ama alamıyorum işte kendime çorap bile alsam koyuyo aman oğlumun eksikleri var onları alayım diyorum ama inan hepimizdende heray çıkıyo fuzulu bişeyler Allah beterinden korusun
canım ekleyim resimleri
Eki Görüntüle 1094364 Eki Görüntüle 1094366
valla canın sıkkın bende böle bak et diyorum sana ama fikirlerin önemli benim için akşamada karar verip alıcaz acele ediyorum karar verme konusunda eşim ayıcıklıyı beğendi ben diğerini ama düşündüğüm zaman diğeri çok beyazlı çok cabuk kirlencek leke olsa kilorağa basamıcan üstünde resimler var hepten bozulcak morarcak mavi olan yine daha iyi kir konusunda çocuk çünkü eli ayağı kirli atlıcak yatağa engel olamazsın ki çok kararsız kaldım ayıcıklı olanıda çok beğendim ama odaya gidermi bzim bilemedim
nagim cok sevındım beğenmene :) çikolata hastanede dağıtmak ıcın nasıl olsa alıcaz ıcınde cıkolatasıda olsun dedım :)) ağzı tatlansın mılletın diye :)bence süper fikir magnet çok kalıcı içine çikolata koymak yerine o paraya resim bastırırsınama yapmışken tam olsun dersen çikolataylada süper olur
Buffy merhaba ben de bakmistim bu magnetlara senin seçimlerin de cok hoş kutusuyla falan çok şık olur yalnız bişeyi merak ettim bunları hastanede mi dağıtmayı düşünüyosun?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?