canım kutu ve magneti birmax.com dan baktım. cikolatayıda cikolatashop.net den baktım.
aaahhh bu kayınvalideler hepsi mi aynı olur yaaa gerçi benimkinin öyle tripleri pek yok aramız iyi ama bir gün olsun arayıp kızım nasılsın demedi hamileliğimden önce elimi birşeye sürdürmeyen kadın şimdi oraya gittiğimde biri birşey istediğinde benim yüüzme bakıyo kalkıp ben yapayım diye karnım burnumda taşınacağım gelip yardım etme lutfunda bile bulunmuyor sağolsun bebek doğuncada ay benim güzel torunum diye gelip sevmesini bilecek ama. bu eşlerde hep aynı söz konusu aileleri olunca akaln sular duruyor biz yok sayılıyoruz
ahh cnm ya herkes takma demişde takıyo insan seni öyle iyi anlıyorum ki, susmak bazen iyi bazen kötü ama en kötüsü destek beklediğin anda eşinin ne yapabilirim demesi geçecek bugünlerde kvler gelinleri kızlarıyla kıyaslamasalar olmaz zaten
günaydınlar herkese bugün bir ayın daha son günü benim işler yoğunyarın tatil ve ev boyanacak akşama toparlıcaz eşimle heryeri sabahta erkenden başlarız, cumada izin aldım karı koca yapalım işlerimiz ee malum kimseden fayda yok evet çokkk işim var zorda olacak ama yinede seviniyorum boya işi bitecek hazırlıklarıma başlıcam diye, ben şimdiden pencere vs silsem,perde yıkasam doğuma bir daha ister dimi acaba kaba taslak yapsamda 1 ay sonra detayamı girsem :44:
merhaba canım nasılsın iyimisin göremedim ne zamandır seni.
geçmiş olsun eşine cnm
kayınvelidenide takma aman boşver hepsi aynı hamileliğinin tadını çıkar sen.
benimde karnım yok herkes 7 aylık gibi durmuyor diyo benim daha çok hoşuma gidiyor boşver kim ne derse desin ya takma sen
ayrıca insülün iğnesi kullanıyormuşsun doğuma kadar devam mı edecek cnm ALLAH kolaylık versin geçmiş olsun...
canım seninle bdt'lerimizde aynıymış ...benimde erken doğum riskim var 7 ay a kadar bir çöp almadım ama şimdi sadece hastane için gerekli olan eşyaları aldık yıkadık ütüledik sadece çantayı hazırlama işi kaldı ilk kızımda erken gelmişti sorun oluyo şimdi göğüs pompasına kadar ayarladım şükür rabbim hepimizi tamamına erdirsin inş
canımm Rabbim tüm bebeklere sağlık sıhhat versin..hasta bebişleri olanada şifa versin inş.ayyy cnm yaaaa Allah ım bebeişine sağlık şifa versin inş...kurban oldugum yaaa...derya mmm valla Allah korusun şimdi doğursam hiiiiç bi hazırlığım yok ama hiç ev desen b...k goturuyo izne bıraktıgım için ufffff..bilemedınm ki şimdiiii
yara da olabilir canım ama ben çok zorlandım bu sefer adama da çaktırmadım ki rahatsız olmasın diye gaiba benim zor olduğu için oldu sanki vajina kapanmış gibineyse sor bi doktoruna sen bakalım ne diyecek rabbim kimseyi korkutmasın ya nasıl vicdan azabı çektim gece gece
ben hepsinin aynı olduğunu düşünüyorum canım,özellikle hamileyken inadına yapıyolar sırf kıskançlıklarından artık benim kv o kadar belli ediyo ki bunu şüphem bile yok dün eşime tekrar konusunu açtım anlatırken yine sinirlerim tavan yaptı,ee niyreği ne olursa olsun e cevap vermedin benim annem bile olsa haklıysan susma ben sana kızlmam dedi ama sorun o değil ki beni,m yapım bu fazla sessiz kalıyorum, içime atıyorum bu seferde sindirmesi çok zor oluyo ama sanırım bundan sonra susmayacağım yoksa oğlundan çekinen kadın bana çatır çatır sayıyo valla.
evet canım ama bir kez daha patlayınca işe yaradı ben gerekeni yapacağım sen gaza gelme dye bişey demedim bundan sonra seninle muhatap olmalarını istemiyorum dedi ararlarsada açma sen nasılsa seni merak ettiği için değil laf söylemek için arıyo dedi,canıma minnet benden uzak dursun cadaloz kadın.o kıyasladığı kızını da görsen nasıl nazlıdır kendi söylüyo kocamı hergün canım şunu istiyo diye yerinde durdurmazdım,doğumdan sonra 40 gün yataktan çıkmadım çatır çatır nazımı yaptım diye ağızından duydum ki benimki naz bile değil cidden sıkıntılı geçiyo.
selam canımm iyiyim çok şükür sen nasılsın?ben genelde facede oluyorum orası daha hızlı gibi geliyo ama arada sizlerden haberdar olabilmek için burayada uğruyorum.
valla dışarıdan küçük görünüyosa da şuan kendime kocaman geliyo:))
evet canım insülin kullanıyodum yaklaşık 1 ay devam ettim sonra endokrine gittim orada açlık tokluk normal çıkınca o doktor kullanmamı gereksiz buldu yeni bıraktım bende nasıl rahatladım anlatamam.sen nasılsın bebişin nasıl?
Kızlar bebeğinizin çamaşırlarını nasil.yikadiniz? Bana bir akıl verin canlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gecmis olsun cnm.bazen oluyor öyle yediklerinle alakali olabilirmi? Cok kötü oldugunu tahmin edebiliyorum 4 ay kusmus biri olarak.insallah tekrari olmaz cnm.Kizlar felaket bi gece gecirdm hersy cok guzeldi esim 12de gelck diye bizde oglumla dusa girdik o beni yikadi ben onu yikadim gulustuk oynastik en son bornozlarimizi giydik banyodan ciktik o sirada esim geldi wc ye girdi neyse ben dedim ilk oglumu giydireyim usumesin pijamalarinin ustunu giydim bezini bagladim kulodunu giydirdm bi mide bulantisi ogure ogure lavaboya koytum yetisemedim duvarlar dahi halilar banyo girisindeki dolaba kadar batti bi yandan agliyorum bi yandn cikariyorm ustumde bornoz esim noldu diyor arkamdan oglum annem hasta hasta diyor neyse ben tekrar girdm dusa baktim esim haliyi kaldirmis disarda akitti yikiycak bu aksam ben duvarlari dolaplari sildim esim yerleri sildi..hatirlamak dahi istemiyorum cok agladim
sabun tozu aldim ilk yikadiqim icin makinaya atmadim elimde yikadim akan fln olur diye yikadim ama durulama we siktirmayi makinaya attim akan bi iki tane wardi elimde duruladm
Anladim iyi yapmışsın kimide kısa programda sirkeyle yıkayın yeter diyor kararsız kaldım açıkçası
Anladim iyi yapmışsın kimide kısa programda sirkeyle yıkayın yeter diyor kararsız kaldım açıkçası
Bugun niye kimse yok kii :44:
dogru ya benim garip herif calisinca unuttumm.... Isim konusmuyoruz hala yani esim kendi kendine konuşuyo ben yorum yapmiomBugun niye kimse yok kii :44:
Bugun tatil ya canim, hatunlar da evde kocalar danasilsinn, sizin isim mevzusu noldu kizz, omer yada ali yazmistin en sonn
dogru ya benim garip herif calisinca unuttumm.... Isim konusmuyoruz hala yani esim kendi kendine konuşuyo ben yorum yapmiomama sukur ömer ve ali demiyo artikkkkkk yuppiyyy berat diyo bakalim
beratta i iihhh ama omee aliden iyidir dedim benimde istegim yigit kerim veya kagan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?