2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

ben hepsinin aynı olduğunu düşünüyorum canım,özellikle hamileyken inadına yapıyolar sırf kıskançlıklarından artık benim kv o kadar belli ediyo ki bunu şüphem bile yok dün eşime tekrar konusunu açtım anlatırken yine sinirlerim tavan yaptı,ee niyreği ne olursa olsun e cevap vermedin benim annem bile olsa haklıysan susma ben sana kızlmam dedi ama sorun o değil ki beni,m yapım bu fazla sessiz kalıyorum, içime atıyorum bu seferde sindirmesi çok zor oluyo ama sanırım bundan sonra susmayacağım yoksa oğlundan çekinen kadın bana çatır çatır sayıyo valla.

evet canım ama bir kez daha patlayınca işe yaradı ben gerekeni yapacağım sen gaza gelme dye bişey demedim bundan sonra seninle muhatap olmalarını istemiyorum dedi ararlarsada açma sen nasılsa seni merak ettiği için değil laf söylemek için arıyo dedi,canıma minnet benden uzak dursun cadaloz kadın.o kıyasladığı kızını da görsen nasıl nazlıdır kendi söylüyo kocamı hergün canım şunu istiyo diye yerinde durdurmazdım,doğumdan sonra 40 gün yataktan çıkmadım çatır çatır nazımı yaptım diye ağızından duydum ki benimki naz bile değil cidden sıkıntılı geçiyo.

selam canımm iyiyim çok şükür sen nasılsın?ben genelde facede oluyorum orası daha hızlı gibi geliyo ama arada sizlerden haberdar olabilmek için burayada uğruyorum.
valla dışarıdan küçük görünüyosa da şuan kendime kocaman geliyo:))
evet canım insülin kullanıyodum yaklaşık 1 ay devam ettim sonra endokrine gittim orada açlık tokluk normal çıkınca o doktor kullanmamı gereksiz buldu yeni bıraktım bende nasıl rahatladım anlatamam.sen nasılsın bebişin nasıl?

canım seninle bdt'lerimizde aynıymış ... valla riske filan bakmıyor bu iş hiç riski olmayanda bile erken geldiği oluyor..İnş. bebişin zamanında gelir canım..
ve her zaman tedbirli olmak lazım.. bende 7.aya kadar bende bişey almamıştım küveze girer diye sadece kendime pijama çantası hazırlamıştım...şimdi büyüdü diye kıyafetlerini yıkadım ütüsü kaldı..bi bohça yapıcam ani bi durumda çantaya koyar çıkarım evden..çantada kokar diye erken koymak istemiyorum..

canımm Rabbim tüm bebeklere sağlık sıhhat versin..hasta bebişleri olanada şifa versin inş.
canım öncelikle Allah korusun ama sende yavaştan başla dünya hali baksana hiç bişeyin garantisi yok.. benim evide b.k götürüyo mayıs 15 gibi halılar gidecek yıkamaya detaylı temizlik olacak cam,perde,mutfak dolabı,koltuklar silinecek..bi kadın tutacağım..bu durum devam ettiği sürece sezeryanım daha da erken olacak sanırım.. 30 haftayken kafa 35 haftaydı haziranın 2'ci haftası olsa sezeryan en azından mutluluktan uçarım inş. daha erken almazlar oğluşumu benden...

Son düzenleme:

Benimde cok canim yanmisti surekli yapmiyoruz ya ondan heralde korkuyor insan gercektn ama adamlarada yazik ya benim hic aklima bile gelmiyor ama esimi kiskaniyorm buara off bi acayip oldm yani adam evde dus alsa acayip acayip seyler geliyo aklima 2gun annemdeydim geldim esim dus almis ustunu degistirms havlu petegin ustundeydi hemen aklima baska seyler geldi paranoyak oldum ben arkadaslar

sevindim senin adına canım bırakman iyi olmuş şükür atlattın..
aynen bende kendimi kocaman görüyorum helede basenlerim çok büyüdü benim sağ salim doğsunlarda razıyım herşeye...
cuma doktor kontrolüm var sabırsızlıkla bekliyorum inş sıkıntı yoktur bebişimde böbrek genişlemesi çıktı bakalım cuma ne diyecek doktor...
bel ağrılarım dışında sıkıntımız yok çok şükür cnım gece çok sancım oldu korktum heralde bağırsaklarımı üşütmüşüm pat çat idare ediyoruz işte sağolsaın cnm...

Kızlar bebeğinizin çamaşırlarını nasil.yikadiniz? Bana bir akıl verin canlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bebeğinizin çamaşırlarını nasil.yikadiniz? Bana bir akıl verin canlar

sabun tozu aldim ilk yikadiqim icin makinaya atmadim elimde yikadim akan fln olur diye yikadim ama durulama we siktirmayi makinaya attim akan bi iki tane wardi elimde duruladm

Kizlar felaket bi gece gecirdm hersy cok guzeldi esim 12de gelck diye bizde oglumla dusa girdik o beni yikadi ben onu yikadim gulustuk oynastik en son bornozlarimizi giydik banyodan ciktik o sirada esim geldi wc ye girdi neyse ben dedim ilk oglumu giydireyim usumesin pijamalarinin ustunu giydim bezini bagladim kulodunu giydirdm bi mide bulantisi ogure ogure lavaboya koytum yetisemedim duvarlar dahi halilar banyo girisindeki dolaba kadar batti bi yandan agliyorum bi yandn cikariyorm ustumde bornoz esim noldu diyor arkamdan oglum annem hasta hasta diyor neyse ben tekrar girdm dusa baktim esim haliyi kaldirmis disarda akitti yikiycak bu aksam ben duvarlari dolaplari sildim esim yerleri sildi..hatirlamak dahi istemiyorum cok agladim

Gecmis olsun cnm.bazen oluyor öyle yediklerinle alakali olabilirmi? Cok kötü oldugunu tahmin edebiliyorum 4 ay kusmus biri olarak.insallah tekrari olmaz cnm.

Anladim iyi yapmışsın kimide kısa programda sirkeyle yıkayın yeter diyor kararsız kaldım açıkçası

Anladim iyi yapmışsın kimide kısa programda sirkeyle yıkayın yeter diyor kararsız kaldım açıkçası

bilmiyrm cnim onu duymadim hc

Ben daha yikamadim ama sabun tozu aldim doktorumun tavsiyesi uzerne.makinada sabun tozuyla yikicam.
Hatta artik yikasam iyi olur ama erken diye erteliyorum hep

Saolun kızlar bende yikayamadim havalar kötü (

dogru ya benim garip herif calisinca unuttumm.... Isim konusmuyoruz hala yani esim kendi kendine konuşuyo ben yorum yapmiom ama sukur ömer ve ali demiyo artikkkkkk yuppiyyy berat diyo bakalim

dogru ya benim garip herif calisinca unuttumm.... Isim konusmuyoruz hala yani esim kendi kendine konuşuyo ben yorum yapmiom ama sukur ömer ve ali demiyo artikkkkkk yuppiyyy berat diyo bakalim

Esin kendi kendine konusuyoo iyiydi buu

Berat da cok guzel canimm. Gonlune gore olsun insallaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…