ya canım kaç yıllık evlısınız bılmıyorum ama bu ben ben olayı bızde de vardı baslarda. ama bu aileden gelen bir şey bence. bizde cok kavga ettik bu yüzden. çok ta mide bulandıran bır olay senı cok ıyı anlıyorum.
ben cok rest cektım bu konuda sen böyle ayırıyorsan ben alaaa ayırırım dıye. artık ben kelımesını unuttu :))) bır anda kesilip atılan bırsey değil bu. resmen alışkanlık. bazen tatlı dılle bazen sert dılle bu alışkanlıktan kurtarmak gerekiyor.
dükkânımız varken bıle kv devamlı oğlumun ısyerı dıyordu. bende başladım bu nasıl ıs madem benım işyerim değil işçiyim o zaman hanı maaşım demeye...
bak şimdi 2-3 yıldır çalışmıyorum. kimse onun maaşı dıyemıyor.. cunku maasla bıtmıyor bır evın gecımı. ben yıllarca calısmıs bırıyım paranın kurusuna kadar değerını bılıyorum. o parayı harcamakta mesele. maaşlar zaten malum geldıgı gıbı gıdıyor. yanı suan calısmadıgım halde kımse gık dıyemıyor..
ben yaptığım tasarrufla her ay nerdeyse 1 maas sokuyorum eve zaten.
sende ara ara ayarını ver bence cunku böyle konular tatsız konular budaklanmadan kesmek lazım.
kök saldım kız hadiii koyyy totişin cicilerini :))
kablonun gozunu seveyım :))) taze taze geliyor böyle resımler :)
ayy araştırmacı gazetecı gıbı oldum yavvv
ya madem magnet bakıyorum. sekercılere değil reklam matbaa vs fırmalarına bakayım dedım. onlar daha yaygın yaaa ne buldummmmm
hemde tasarlama bolumu yapmışlar bakın kızlarrrrrr
Eki Görüntüle 1094677
bende açık rengi çok beğendim işte yaaa offf valla bilemedim akşam gitcez bakalım hangine karar vercez orda belli olucak ama eşim ayıcıklıyı beğendi annem görmeden daha telde anlattım biraz oda ayıcıklı olsun dedi babamda kesin ayıcıklıyı beğencek bi ben beyazı beğenmiş olcam bakalım artık bi gidip gözle görelimde yarın eklerim aldığımızın resmini
ayy araştırmacı gazetecı gıbı oldum yavvv
ya madem magnet bakıyorum. sekercılere değil reklam matbaa vs fırmalarına bakayım dedım. onlar daha yaygın yaaa ne buldummmmm
hemde tasarlama bolumu yapmışlar bakın kızlarrrrrr
Eki Görüntüle 1094677
Bu köpek eşimin eve getirdiği misafirimiz adı herkül ama bn ona herküş diyorumm..
Oglusumun cicileri 3,4 tane daha vardım onları atamadim yaa kabul etmedii
Naçizane
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu köpek eşimin eve getirdiği misafirimiz adı herkül ama bn ona herküş diyorumm..
Oglusumun cicileri 3,4 tane daha vardım onları atamadim yaa kabul etmedii
Naçizane
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sevgii herküşee aşık oldumm ne concişşş yaaa :)) kız kalsın sızde kaana kankaaaa :)
annem beni cok seviyooocok güzel yaaaa bayılıyorum yazılı cıcılere
ya çıtçıtlılarda cok güzel sevgııııben bıde duz renge gore böyle desenlılerı cok sevıyorum.
kuzum güzel günlerde sağlıkla gıysınn..
formayı yapmışız hemenbiz çatışma yaşadığımızdan taraftar cıcısı alamadık :)))))
Sevgicim oğluşun cicilerini güle gùle sağlıkla kullansın inşallah
GT-S5830i cihazımdan gönderildi
bu durum benımde canımı sıkmaya başladı artık biyuerde patlak verıcem ama hayırlısı diyorum ..sana bişey diyim mi bebğimiz normalde bizim planımızda olan bişey değildi ama bn cok istıyordum neyse dedim işe gırdım sonra bı baktım bn işe gırdıkten sonra eşim kendini aştı iyice guya para bırıktırecektık hep aramıza aılesını soktu kiii önceden böyle biri değildi bnmde canıma tak ettı cocuk istıyorum bn dedım tamam dedım ikinci denememızde oldu hemen çok şükür Allah ım olamayanada nasip etsin...
vee işten cıkmama da bu yüzden olacak cnm görsün anyayı konyayı bana bn yapatım bakarım ederım lafını cok kullandı sana ıhtıyac mı var dedı eee aptal adam o kadar mal sahıbı oldun tek basına mı yaptın sanki...bnde en sonunda elimi eteğimi cekmeye karar verdim cnm normalde hamılelğimin başında çıkacakım işten ama işte bu yavrucugum için çalışyorum yine çalışrım ama eşim biraz bocalasın bakalım burnu sürtsün gorcem bn onu ...
ayyyy kıızz ben seni ve içindeki kelebeği yerim yaaaaattım cnm attım
aaaane tatlı nerden yaptın bunu bızede soyleee
buda çok güzel çok şirinmiş canım ama herkezin evinde olması gerek bişeymi dersen yok değil bence yani bana sokak başında komşum mevlütte bunu verse napcam ben onun çocuğunun kütük bilgilerini derdim heralde ay o kadar çok çeşit var da kafa karışıyo daha çok ama olsun bizde armudun sapı üzümün çöpü ayıklıyoz işte
bnde herküşe bayılıyorum sınem yaaa cok tatlı bi gorsen kendinden büyük sesi var kavga ediyoz onla eşimi çok seviyo bnden kıskanıyor ...akşam bn koltukta yatıyorum geliyo kafamdaki tokayı cıkarıyo ayagımdaki corabımı cıkarıyor pek tatlı yaa bn hiç bunun kadar sevmemiştim bi köpeği..bide ismi cok komik kendisi 3 cm adı herkül
yaaa begendın mı cnm Allahım sağlıkla gıyınmelerını nasıp etsin..
mıye almıyonuz kıızz hadı dokul bakalım hangınız hangı takım :44::44::44:
kızlar ben çıkıyorum çok sinir bozucu ama çıkayoruz halan yarın gelip gelmicemiz belli değil ne uyuz bu insnalr ya ya gelceniz diyin ya gelmiceniz diyin yani bişey aşağıda sorcam bakalım yarın gelicekmiyim diye ne gibi bi süprizle karşılaşcam çok merak ediyorum inş. gelmem yaaa
ayyy canım inş gelmezsin yaa ne gıcıklar hee bunlarda ama bnce gelmezsınız 23 nısanı veren bunuda verır hoduk degıl ya bn yarın yıne buralardayım senı ve yakışıklı prensini opüyozz cookkkkızlar ben çıkıyorum çok sinir bozucu ama çıkayoruz halan yarın gelip gelmicemiz belli değil ne uyuz bu insnalr ya ya gelceniz diyin ya gelmiceniz diyin yani bişey aşağıda sorcam bakalım yarın gelicekmiyim diye ne gibi bi süprizle karşılaşcam çok merak ediyorum inş. gelmem yaaa
yok canım işte onu dıyorum patlak verme. patlak vermeden cozun ki konuyu buyumesın.
aynen dediğin gibi cık işten doğum ıznınden sonra, hem sen güzel güzel bebısıne bak hem o da anlasın bakalım senın taraftakı maas olmayınca nasıl oluyor..
ama bu konuda asla kendı doldurup bır anda patlama.
ayy tam doğru dedın valla bugun tam kelebek ıcerde kıpır kıpır masallahh :))
kelebeğimde sevgi teyzesini cooorkkkkk dıye kocaman opuyormus :)) bende tabi kiii
ayy ayakkabıları unuttum sormayı kızzz nerden aldın papilerini cok güzeller.
burdan yaptım canım böyle canlı canlı görmekte ıyımıs yaaa :)))
https://www.fotomagnet.net/?,2,109/Hoşgeldin Bebek Magnetleri
ya tüllü olan süsleride kım nerde saklıcak bilgem. benımde onlara aklım yatmıyor. millet artık evınde vıtrın bıle kullanmıyor nerdeyse. ama dolaba ıllakı takılır dıye duşundum ne biliyim...
alemsinnnn kızzz bende sokak basındakı komsuya vermıcem kı :))))) cok yakınlara verıcem. oyle herkese dağıtmaya kalkarsak batarız :))))
samımı olmadığım kısıde ne işi var bebişkomun süsü.
.wayyy anladım kız ikinizde kendi takımızın ciclerini alın baaklım cocuk hangi takımlı olacaktipten akıyor zaten tam concişşş yaaa. kıskanç serseriye bak sen :))) çorabını mı çıkarıyor :)))) yirem ben onu totoşşşşşşş
cok begendım valla oğluşun cicilerinicanım benım...
eee ıkımızde farklı takımlarız orda iş bozuluyor :)))
ben ayıptır soylemesı KADIKÖY doğumluyum :121:
eşimde Beşiktaşlı. :)
aynen cnm çıkayım da anlasın anyayı konyayı ...ammann neyse işte cnm
kız onu bi magazan aldım öyle hosuma gıttı gs zıbınıyla berber onuda alayım dedım aldım..fazla bişey değil..
.wayyy anladım kız ikinizde kendi takımızın ciclerini alın baaklım cocuk hangi takımlı olacakhadı bıde bunu için kavga edin bakalım
kız çok tatlı bi kopek tanm zıpır..yaa sinem bn sana sormuş muydum isim olarak yiğit efe mi yiğit kaan mı
kızlar anlatıgım gıbı dun aksamda deli gibi bebiş susu baktım. kafamda bırseyler kurdum ama sizin fikirleriniz onemlı.
aksam resımlerı kaydettim size gostereyım dıye. tullu süslerdense magnetli çerçeveler var onlardan alayım. içine resim yaptırayım, yanınada cıkolata koyup. şöyle şirin bir kutu yapsam nasıl olur dedim.
magnetli sus kolay kolay kaybolmaz. alan dolabına takar yıllarca saklanabılır dıye dıkkatımı cektı.
fiyatlarıda uygun.
magnetli çerçeve tanesi 0.70krs.
Eki Görüntüle 1094355 Eki Görüntüle 1094356
çikolata 125 adet 70tl.
Eki Görüntüle 1094358
kutunun tanesi 0.25krş.
Eki Görüntüle 1094359
işte bu kutuya 1 magnet çerçeve 1 cıkolata koyup agzınıda organze kurdele ile bağlar o sekilde veririz diye duşundum.
cok güzel ama papisi herşeyle gıyer onu annesi
evet ilerde bir çekişme olacakama suan taraftar cicisi almıyoruz. yoksa kavga değil aile faciası çıkar
hatta gecen tebrik etti beni şampiyonluk için. ama dedım bana deme sadece kızımla ıkızımızı tebrık et. nasıl yaaa hanı taraf yoktu dedi. e şimdilik benımle olduğuna gore benden dedim
hee dogruuuu tamam ozaman dedı..
yok ben sana ismi sorduğumda yiğit kaan demiştin. hatta kaanı eşinin seçtiğini soylemıstın :)
valla ne desem bılemedım simdi oğlum olsa iki isim olacaktı biri kaan dı. ee eşimin adı efe :))))) bana kaan mı efe mı secmesı senden zor
evet kaan ismini seviyor ama yiğitte kararlıyız yanına kaan mı koyalım efe mı koyalım bilemedik :44::44: kız kaynatamda bn ona cuneyt dicem diyo hala gecen arabada yiğit yanına cüneyt olsun dedı eşimde bn yiğiti koydum yanına ne koyarsanız koyun dedi değişik yaaa ...tabikide cüneyt koymıycam...
ama şimdi düşün ve ben çıkmadan birine karar ver lütfeenn :109::109::109::109::109::109:
Canim fiyatları uygunmus cidden nerden buldun ben o fiyatlara hiç görmedim bu magnet lerden yeri nasil ahşap mı
höhhh yok artık ne cuneytı bee kendi adı heralde
eee sende ınsanı sıkıstırıyon yaaahemen soyle dıye. o zaman ben kaan dıyorum :) oyumu kaandan yana kullanıyorum. :) yiğitle daha iyi duruyor tamamlıyor bırbırını.
Yok kız kendi ismi değil kendi ismi olmasın zaten hehhee
teşekkür ederiiizzz canııımmm kaan bencede iyiiii okişş ...cnm bn cıktım seni ve tontişini öpt çoookk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?