2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
ayy araştırmacı gazetecı gıbı oldum yavvv

ya madem magnet bakıyorum. sekercılere değil reklam matbaa vs fırmalarına bakayım dedım. onlar daha yaygın yaaa ne buldummmmm

hemde tasarlama bolumu yapmışlar bakın kızlarrrrrr

bu durum benımde canımı sıkmaya başladı artık biyuerde patlak verıcem ama hayırlısı diyorum ..sana bişey diyim mi bebğimiz normalde bizim planımızda olan bişey değildi ama bn cok istıyordum neyse dedim işe gırdım sonra bı baktım bn işe gırdıkten sonra eşim kendini aştı iyice guya para bırıktırecektık hep aramıza aılesını soktu kiii önceden böyle biri değildi bnmde canıma tak ettı cocuk istıyorum bn dedım tamam dedım ikinci denememızde oldu hemen çok şükür Allah ım olamayanada nasip etsin...

vee işten cıkmama da bu yüzden olacak cnm görsün anyayı konyayı bana bn yapatım bakarım ederım lafını cok kullandı sana ıhtıyac mı var dedı eee aptal adam o kadar mal sahıbı oldun tek basına mı yaptın sanki...bnde en sonunda elimi eteğimi cekmeye karar verdim cnm normalde hamılelğimin başında çıkacakım işten ama işte bu yavrucugum için çalışyorum yine çalışrım ama eşim biraz bocalasın bakalım burnu sürtsün gorcem bn onu ...

ayyyy kıızz ben seni ve içindeki kelebeği yerim yaaaa attım cnm attım

bencede beyaz olannn ama yinede bi yakından gör bakalım hayırlısı olsun inşallah içine sinen set olur

buda çok güzel çok şirinmiş canım ama herkezin evinde olması gerek bişeymi dersen yok değil bence yani bana sokak başında komşum mevlütte bunu verse napcam ben onun çocuğunun kütük bilgilerini derdim heralde ay o kadar çok çeşit var da kafa karışıyo daha çok ama olsun bizde armudun sapı üzümün çöpü ayıklıyoz işte

sevgii herküşee aşık oldumm ne concişşş yaaa :)) kız kalsın sızde kaana kankaaaa :)

annem beni cok seviyooo cok güzel yaaaa bayılıyorum yazılı cıcılere

ya çıtçıtlılarda cok güzel sevgıııı ben bıde duz renge gore böyle desenlılerı cok sevıyorum.

kuzum güzel günlerde sağlıkla gıysınn..

formayı yapmışız hemen biz çatışma yaşadığımızdan taraftar cıcısı alamadık :)))))

Sevgicim oğluşun cicilerini güle gùle sağlıkla kullansın inşallah

GT-S5830i cihazımdan gönderildi

bnde herküşe bayılıyorum sınem yaaa cok tatlı bi gorsen kendinden büyük sesi var kavga ediyoz onla eşimi çok seviyo bnden kıskanıyor ...akşam bn koltukta yatıyorum geliyo kafamdaki tokayı cıkarıyo ayagımdaki corabımı cıkarıyor pek tatlı yaa bn hiç bunun kadar sevmemiştim bi köpeği..bide ismi cok komik kendisi 3 cm adı herkül

yaaa begendın mı cnm Allahım sağlıkla gıyınmelerını nasıp etsin..

mıye almıyonuz kıızz hadı dokul bakalım hangınız hangı takım :44::44::44:
Sevgicim oğluşun cicilerini güle gùle sağlıkla kullansın inşallah

GT-S5830i cihazımdan gönderildi

sağol cnm teşekkur ederizz en güzelleri sizin olsun inş...işte ufak tefek bikaç şey teyzesii

kızlar ben çıkıyorum çok sinir bozucu ama çıkayoruz halan yarın gelip gelmicemiz belli değil ne uyuz bu insnalr ya ya gelceniz diyin ya gelmiceniz diyin yani bişey aşağıda sorcam bakalım yarın gelicekmiyim diye ne gibi bi süprizle karşılaşcam çok merak ediyorum inş. gelmem yaaa

yok canım işte onu dıyorum patlak verme. patlak vermeden cozun ki konuyu buyumesın.

aynen dediğin gibi cık işten doğum ıznınden sonra, hem sen güzel güzel bebısıne bak hem o da anlasın bakalım senın taraftakı maas olmayınca nasıl oluyor..
ama bu konuda asla kendı doldurup bır anda patlama.
ayy tam doğru dedın valla bugun tam kelebek ıcerde kıpır kıpır masallahh :))
kelebeğimde sevgi teyzesini cooorkkkkk dıye kocaman opuyormus :)) bende tabi kiii

ayy ayakkabıları unuttum sormayı kızzz nerden aldın papilerini cok güzeller.

aaaane tatlı nerden yaptın bunu bızede soyleee

burdan yaptım canım böyle canlı canlı görmekte ıyımıs yaaa :)))

https://www.fotomagnet.net/?,2,109/Hoşgeldin Bebek Magnetleri

ya tüllü olan süsleride kım nerde saklıcak bilgem. benımde onlara aklım yatmıyor. millet artık evınde vıtrın bıle kullanmıyor nerdeyse. ama dolaba ıllakı takılır dıye duşundum ne biliyim...

alemsinnnn kızzz bende sokak basındakı komsuya vermıcem kı :))))) cok yakınlara verıcem. oyle herkese dağıtmaya kalkarsak batarız :))))
samımı olmadığım kısıde ne işi var bebişkomun süsü.

tipten akıyor zaten tam concişşş yaaa. kıskanç serseriye bak sen :))) çorabını mı çıkarıyor :)))) yirem ben onu totoşşşşşşş

cok begendım valla oğluşun cicilerini canım benım...

eee ıkımızde farklı takımlarız orda iş bozuluyor :)))

ben ayıptır soylemesı KADIKÖY doğumluyum :121:
eşimde Beşiktaşlı. :)

oyle saçma sey mı olur be yarın gelınce gelmeseydınız mı dıyecekler..
canım ikinizide opuyorum ıyı bakın kendınıze. bızde yarın alısverıste olucaz. cumaya gorusuruz dıyım :)

ayyy canım inş gelmezsin yaa ne gıcıklar hee bunlarda ama bnce gelmezsınız 23 nısanı veren bunuda verır hoduk degıl ya bn yarın yıne buralardayım senı ve yakışıklı prensini opüyozz cookkk

aynen cnm çıkayım da anlasın anyayı konyayı ...ammann neyse işte cnm

kız onu bi magazan aldım öyle hosuma gıttı gs zıbınıyla berber onuda alayım dedım aldım..fazla bişey değil..
.wayyy anladım kız ikinizde kendi takımızın ciclerini alın baaklım cocuk hangi takımlı olacak hadı bıde bunu için kavga edin bakalım

kız çok tatlı bi kopek tanm zıpır..yaa sinem bn sana sormuş muydum isim olarak yiğit efe mi yiğit kaan mı

cok güzel ama papisi herşeyle gıyer onu annesi

evet ilerde bir çekişme olacak ama suan taraftar cicisi almıyoruz. yoksa kavga değil aile faciası çıkar
hatta gecen tebrik etti beni şampiyonluk için. ama dedım bana deme sadece kızımla ıkızımızı tebrık et. nasıl yaaa hanı taraf yoktu dedi. e şimdilik benımle olduğuna gore benden dedim
hee dogruuuu tamam ozaman dedı..

yok ben sana ismi sorduğumda yiğit kaan demiştin. hatta kaanı eşinin seçtiğini soylemıstın :)

valla ne desem bılemedım simdi oğlum olsa iki isim olacaktı biri kaan dı. ee eşimin adı efe :))))) bana kaan mı efe mı secmesı senden zor

Canim fiyatları uygunmus cidden nerden buldun ben o fiyatlara hiç görmedim bu magnet lerden yeri nasil ahşap mı

evet kaan ismini seviyor ama yiğitte kararlıyız yanına kaan mı koyalım efe mı koyalım bilemedik :44::44: kız kaynatamda bn ona cuneyt dicem diyo hala gecen arabada yiğit yanına cüneyt olsun dedı eşimde bn yiğiti koydum yanına ne koyarsanız koyun dedi değişik yaaa ...tabikide cüneyt koymıycam...

ama şimdi düşün ve ben çıkmadan birine karar ver lütfeenn :109::109::109::109::109::109:

höhhh yok artık ne cuneytı bee kendi adı heralde

eee sende ınsanı sıkıstırıyon yaaa hemen soyle dıye. o zaman ben kaan dıyorum :) oyumu kaandan yana kullanıyorum. :) yiğitle daha iyi duruyor tamamlıyor bırbırını.

Yok kız kendi ismi değil kendi ismi olmasın zaten hehhee

teşekkür ederiiizzz canııımmm kaan bencede iyiiii okişş ...cnm bn cıktım seni ve tontişini öpt çoookk..

Yok kız kendi ismi değil kendi ismi olmasın zaten hehhee

teşekkür ederiiizzz canııımmm kaan bencede iyiiii okişş ...cnm bn cıktım seni ve tontişini öpt çoookk..

bizde sizi optuk ballı kaymaklılar
iyi bakın kendınıze..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…