Bugun karnim kocamaaan :):) ben bile sasirdim genelde aksamlari bukadar buyuk oluyor bugun ac oldugum halde buyuk :) cok komik yuruyorm bacaklarim kapanmiyo sanki
selam kızlar biz geldik bi selam verelim dedik bugün iş yoktu evdeydik uyduk dinlendik en önemlisi kuaföre gittik mis gibi sirimizi yaptırdık ahhh kafasızlığım dedim gitmedim en baştan kendi kendimi mahfettim yarım saat te bitti işimiz ter temizde çıktık sir için aklında kuşku olanlara söleyim kesinlkle hiç düşünmeyin temizliğini hijyenine güvendiğiniz bi kuaföre gidin
bu arada herkeze hayırlı kandiller olsun
kandiliniz mübarek olsun kızlar dualarınız kabul olsun :) ben iyice heyecanlanmaya başladım finishe yaklaştıkça rüyalar artık ya doğumla ya bebişle ilgili :) allah cümlemizin yardımcısı olsun..
selam kızlar biz geldik bi selam verelim dedik bugün iş yoktu evdeydik uyduk dinlendik en önemlisi kuaföre gittik mis gibi sirimizi yaptırdık ahhh kafasızlığım dedim gitmedim en baştan kendi kendimi mahfettim yarım saat te bitti işimiz ter temizde çıktık sir için aklında kuşku olanlara söleyim kesinlkle hiç düşünmeyin temizliğini hijyenine güvendiğiniz bi kuaföre gidin
bu arada herkeze hayırlı kandiller olsun