bizim isim mevzu biraz karışık canim kati degil iki isim koycaz bizde birini ben birini o koyacak ilk zamanlar sen istedigin ismi koy ben omer veya ali koycam diyodu biri abisinin ismi biri dedesinin ismi bende karsi ciktim simdi berat diyo ben bu konuda konuşmuyorum artık
bizim isim mevzu biraz karışık canim kati degil iki isim koycaz bizde birini ben birini o koyacak ilk zamanlar sen istedigin ismi koy ben omer veya ali koycam diyodu biri abisinin ismi biri dedesinin ismi bende karsi ciktim simdi berat diyo ben bu konuda konuşmuyorum artık
Selam millet... Accayip temizlik yapasım var, ama son zamanlarda o kadar ağırlaştım ki, hemen yoruluyorum, takatim kalmıyor.. şööööyle dip bucak temizlik yapmayı özledim yahu
hayırlı mutlu günler olsun kızlar.Kandiliniz mübarek olsun bu güzel günde
RABBİM herkesin gönlünden geçeni nasip eylesin inş.
evlatlarımızla mutlu güzel günler olsun.sağ salim hayırlı doğumlar nasip olsun cümlemize.
AMİN....
Gecmis olsun cnm.bazen oluyor öyle yediklerinle alakali olabilirmi? Cok kötü oldugunu tahmin edebiliyorum 4 ay kusmus biri olarak.insallah tekrari olmaz cnm.
Sagol cnm ilk 5ay surekli istifra ettim 2aydirda arada sabahlari kuru ogurmem oluyodu ama anlayamadim cok kotu oldm rabbim hicbirimize yasatmasin esim sagolsn yardmci oldu..bugunde tansiyonum felaket dusuk ev daginik hala yataklar bile duruyor toplanck hertarafim uyusuk resmen niye boyle oldm ya
Selam millet... Accayip temizlik yapasım var, ama son zamanlarda o kadar ağırlaştım ki, hemen yoruluyorum, takatim kalmıyor.. şööööyle dip bucak temizlik yapmayı özledim yahu