Kızlaaarrrr nasılsınıııızzzzz dün doktora gittim bebeğin suyu çok fazla artmış doktor karnında bebekten çok su var dedi şekerim yükselmiş ondan olmuş şekerim yükselmiş diyede bebek gereğinden fazla irileşmiş28 haftalık 1381 gr. olmuş kilosuna göre 29 haftalık bebek boyutundaymış suyunu azaltamazsak erken doğuma yol açar dedi :26: diyet verdi bir haftalık bir hafta sonra gel duruma göre bakacağız dedi aranızda başına böyle birşey gelen var mııııı
Kızlaaarrrr nasılsınıııızzzzz dün doktora gittim bebeğin suyu çok fazla artmış doktor karnında bebekten çok su var dedi şekerim yükselmiş ondan olmuş şekerim yükselmiş diyede bebek gereğinden fazla irileşmiş28 haftalık 1381 gr. olmuş kilosuna göre 29 haftalık bebek boyutundaymış suyunu azaltamazsak erken doğuma yol açar dedi :26: diyet verdi bir haftalık bir hafta sonra gel duruma göre bakacağız dedi aranızda başına böyle birşey gelen var mııııı
evet uzun zaman oldu görüşmeyeli ,iyiyim allaha şükür sıcaklardan ayaklarım şişti zorlanıyorum biraz sen nasılsın his ile görüşüyorum iyiydi buraya takılamıyor sanırım
lohusa pijamasını dagiden aldım ben aldıgımda daha uygundu ama şimdi biraz pahalılasmıs
http://www.dagistore.com/urun/dagi-lohusa-pijama-takimi-dgk1386_1946.aspx?CatId=109
http://www.dagistore.com/urun/dagi-lohusa-gecelik-dgk1388_1947.aspx?CatId=109
bebek bakım çantasıda bu
http://www.akakce.com/anne-bebek-cantasi/en-ucuz-kraft-1309-fiyati,2172550.html
bende kırmızı aldım hem benım hem bebeğim için ideal ve uygun fiyatlı ayrıca buyukce
Günaydınlar herkese. Millet sancıdan doğumdan bahsetmeye başlamış yaaa, erken değil mi daha? Bir an yanlış foruma mı girdim dedim, neler oluyor kızlar? Zaten aklıma geldikçe heyecan basıyor, bir de burda okuyunca bir garip oldum ha...
Gunaydinn kizlaar.
Gordunuz mu bilmiyorum dun bi haziran annesi daha dogum yapti, ve bugun oglunu da alip cikiyormus hastaneden. Zamanimiz daraliyoooooorr,
Cok heyecanliii
günaydın canlarım,özgecan,senin zamanın daha az kaldı,ben bile heyecanlanıyomm seni düşününce...deryacan ne oldu anlat ki benim kafam dağılsın...herkese günaydın
benim moralim cook bozuk ama dua edin bana anlatim mi anlatmim mi bilemedim canınızı sıkmakda istemiyorum neyse ağladım ağlamak istiyorum
Ben de aynıyım Canım işyeriyle ilgili yine inan soğuk soğuk terliyorum, kendimi bırakmak istemiyorum. Sen de üzme kendini ne olur, inşallah geçer sıkıntılarımız...herkese günaydın
benim moralim cook bozuk ama dua edin bana anlatim mi anlatmim mi bilemedim canınızı sıkmakda istemiyorum neyse ağladım ağlamak istiyorum
günaydın canlarım,özgecan,senin zamanın daha az kaldı,ben bile heyecanlanıyomm seni düşününce...deryacan ne oldu anlat ki benim kafam dağılsın...
merhaba daha önce hiç rastgelmedim vereceğini sanmıyorum.kişilerden gelenler genelde devlet ve özel hastane raporları sağlık ocagında ultrason varmı hamileliğin 32 haftada olduğunu söyleyebilirlermimerhaba kızlar.. devlet memuruyum doğum öncesi 8 haftalık iznimi sağlık ocağından alabilir miyim sizce ? çok teşekkürler...
günaydın yavaş yavaş doğum moduna giriyoruz ve bazımız malesef erken doğumla karşı karşıya allah bebeklerimiz zamanında sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.Günaydınlar herkese. Millet sancıdan doğumdan bahsetmeye başlamış yaaa, erken değil mi daha? Bir an yanlış foruma mı girdim dedim, neler oluyor kızlar? Zaten aklıma geldikçe heyecan basıyor, bir de burda okuyunca bir garip oldum ha...
günaydın ooo gezdin geldin ne güzel ama baya yorulmuşundur ,evinde ayağını uzatarak dinlenmek en güzeli. insanın asıl memlekiti evi galibaGünaydın canlar,insanın en rahat ettiği yer pis de olsa,dökük de olsa kendi evi ya,çok şükür...
günaydın öyle deme ya iyice heycanlanmaya zaman yaklaştıkça korkmaya başlıyorum.Gunaydinn kizlaar.
Gordunuz mu bilmiyorum dun bi haziran annesi daha dogum yapti, ve bugun oglunu da alip cikiyormus hastaneden. Zamanimiz daraliyoooooorr,
Cok heyecanliii
günaydın canım dualarımız seninle umarım sağlıkla ilgili değildir. rahatlamak içini dökmek için biz hep burdayız. ama nolur kendini yıpratmaherkese günaydın
merhaba daha önce hiç rastgelmedim vereceğini sanmıyorum.kişilerden gelenler genelde devlet ve özel hastane raporları sağlık ocagında ultrason varmı hamileliğin 32 haftada olduğunu söyleyebilirlermi
günaydın yavaş yavaş doğum moduna giriyoruz ve bazımız malesef erken doğumla karşı karşıya allah bebeklerimiz zamanında sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
günaydın ooo gezdin geldin ne güzel ama baya yorulmuşundur ,evinde ayağını uzatarak dinlenmek en güzeli. insanın asıl memlekiti evi galiba
günaydın öyle deme ya iyice heycanlanmaya zaman yaklaştıkça korkmaya başlıyorum.
günaydın canım dualarımız seninle umarım sağlıkla ilgili değildir. rahatlamak içini dökmek için biz hep burdayız. ama nolur kendini yıpratma
Rabbim yardımcın olsun, benim de kan değerlerim sıkıntılı. Zaten gebelik öncesinde de ben anemi hastasıydım, sürekli kan ilaçları kullanıyorum ama hala beklenen seviyede değil. Çok şükür kötü durumda da değilim ama sürekli baş dönmem oluyor, gözümün önü kararıyor. Çarpıntı da yapıyor tabi. Bebişin iyiymiş çok şükür bu tesellin olsun Canım benim. Doktorun ne güzel moral vermiş sana, inşallah güzel sonuçlar alırsın. Sonucunu sabırsızlıkla bekliyoruz...ama basınız siserse karışmam
basım şişer diyenler okumasın
cumartesi gunu başka bir Dr.a gittik cuma gunu tahlil sonuçlarımı aldım cunku gittiğim Dr.dan memnun değildim neyse ben rahatsızım ve zor geçiriyorum blliyorsunuz kan değerlerim hersey dibe vurmuş cok kotuydu sonuçlar bunu biliyordum oyle gittik Dr.a neyse dr.da sıra bekliyoruz once sekreteri geldi bir odaya gittik herseyi sordu etti konuştuk sonra tahlillerimin en basından sonuna kadar aldı ve Dr.a goturdu biraz dinlenin cagırıcaz dediler. dr. sonuçları inceledi ve bizi cagırdılar (ikizlerimi doğurtan dr.du tanıyorduk yanim) neyse baktı zaten derya ne olmuş sana dedi kan yerlerde kanla hersey zorlanmış nefes darlığın ciddi çarpıntın cok dedi acil tek yapılacak kan alman dedi işte sorun burda başlıyor zaten önce iki unite almalıyım sonra duruma gore eve oksijen tupu alınacak oyle nefes alıcam ama mesele su ben alerjiğim ve kan almada da risk var ilaca kalkışamıyorlar buyuk hastanede yatış yapılıcak dedi dr. hazır beklicek önce alerji ilaçları yuklenicek sonra kan verilmeye baslanıcak ama kan alma bitsede cıkarmicaklarmıs hastaneden gözlem altında olmalıyım zira atak saniyeler içinde baslıyabiliyor ve hersey tersine dönebilir en korktuğum sey dil ve boğazımın şişip nefes borumun tıkanması dr. cok moral verdi yanında olucaz dedi müdahale etmeye hazır Dr.larla yapmalıyız bu işi dedi bende artık panik atakda var dedim sakin olmalıyız dedi zira stresde atakları tetikliyoır ssk nın geçmediği buyuk bir hastaneyi onerdi bugun fiyatı soylicek Dr.a kalsa yarın acil yapılmalı kan seviyem cok kotuymuş ama ben çocukları bırakacak yer ayarlamalıyım dedim yanlızlık kimsesizlik cok zor annem olsa hemen kapısını calar çocuklara bak derdim simdi ayarlama yapmalıyız fiyatı öğrenmeliyiz vs. bir kac gun hastanede kalırmışım hersey yolunda giderse dua edin bugun belirlemeye baslicaz ama hafta sonundan once yapamayız cunku çocukları bırakma meselesi var. atak olursasından konuşmak istemedi düşünme dedi sonra bebişe gel bakalım dedi detaylı ultrason kullanıyordu dr. renkli herseye baktı bebiş iyi keyfi yerinde yanlamasına yatmış oooh dedi seni zorlar bu yatış ama napalım keyfi yerinde beyin dedi 1200 gr. olmuş paşam cook güzeldi (annesine benziyor ama simdiki halime değil su andaki tipimi biliyorsunuz)
ama dr. yine harikaydı zira ne zaman mail atsam 30 dakikada cevapla döner ne zaman arasam anında acar telefonu oyle bir Dr.dur 7-24 calısır kendisi
esim doğuma girsin istiyorum dedim tamam alırız dedi hemen neyse içimi doktum biraz ağladım simdi moral bozmayalım kotuyu düşünmeyelim dimi ne olur sizde söyleyin duymaya ihtyacım var
iyi tarafından bakıp soyle düşünüyorum kan alma isini Allahın izniyle geçersek dogumdada aynı sekil girecekmişim alerjiye karsı once başka seyler yapıcaka sonra doğuma girecekmişim dr. birde bir ilaç verdi hem alerji ilacı hemde sakinleştirme etkisi var dedi cunku uyuyamıyorum işte bizde boyleee
coook uzun yazmışım abowwww kovacaksınız beni burdan
ama insan bebişini sevince neleri göze alıyor bea ana olasım geliyor bak dürtü geldi bana
Rabbim yardımcın olsun, benim de kan değerlerim sıkıntılı. Zaten gebelik öncesinde de ben anemi hastasıydım, sürekli kan ilaçları kullanıyorum ama hala beklenen seviyede değil. Çok şükür kötü durumda da değilim ama sürekli baş dönmem oluyor, gözümün önü kararıyor. Çarpıntı da yapıyor tabi. Bebişin iyiymiş çok şükür bu tesellin olsun Canım benim. Doktorun ne güzel moral vermiş sana, inşallah güzel sonuçlar alırsın. Sonucunu sabırsızlıkla bekliyoruz...
Panik atağın ne olduğunu da gayet iyi bilirim, bu süreçte uzman birinden yardım alman çok iyi olurdu. Bence hastaneye yatışın yapıldığında bir de varsa hastane psikoloğu ile görüşmende fayda var. Dualarım seninle Canım...İnsallah hersey sorunsuz olur cok stresli bir rahtsızlık aslında alerji olayı neyse simdi paylastımya accık rahatladımhazırlıklara odaklansam iyi olur
evet canım sorma bi dinlendim bi rahatladım sorma,beynimi öptüler resmen,onu sakiin bi zamanda anlatcamgünaydın ooo gezdin geldin ne güzel ama baya yorulmuşundur ,evinde ayağını uzatarak dinlenmek en güzeli. insanın asıl memlekiti evi galiba
deryacanım bunları yazan bir başkası olsa tamam derim ama seni burda tanıdığım günlerde babacığın hastalandı,sonra çocuklardan,eşten,sağlıktan bi çok şeyi konuştuk buralarda ve sende 3 velet varken,sende bu cadılık varken yazdıklarını okurken kendimi kötü hissetmedim inan,çünkü Rabbimin sana o gücü verdiğini biliyorum,detaya girmiycem tabi Allah evlatlarımızı bilere bağışlasın,sağlık huzur vesinnn öperimmmama basınız siserse karışmam
basım şişer diyenler okumasın
cumartesi gunu başka bir Dr.a gittik cuma gunu tahlil sonuçlarımı aldım cunku gittiğim Dr.dan memnun değildim neyse ben rahatsızım ve zor geçiriyorum blliyorsunuz kan değerlerim hersey dibe vurmuş cok kotuydu sonuçlar bunu biliyordum oyle gittik Dr.a neyse dr.da sıra bekliyoruz once sekreteri geldi bir odaya gittik herseyi sordu etti konuştuk sonra tahlillerimin en basından sonuna kadar aldı ve Dr.a goturdu biraz dinlenin cagırıcaz dediler. dr. sonuçları inceledi ve bizi cagırdılar (ikizlerimi doğurtan dr.du tanıyorduk yanim) neyse baktı zaten derya ne olmuş sana dedi kan yerlerde kanla hersey zorlanmış nefes darlığın ciddi çarpıntın cok dedi acil tek yapılacak kan alman dedi işte sorun burda başlıyor zaten önce iki unite almalıyım sonra duruma gore eve oksijen tupu alınacak oyle nefes alıcam ama mesele su ben alerjiğim ve kan almada da risk var ilaca kalkışamıyorlar buyuk hastanede yatış yapılıcak dedi dr. hazır beklicek önce alerji ilaçları yuklenicek sonra kan verilmeye baslanıcak ama kan alma bitsede cıkarmicaklarmıs hastaneden gözlem altında olmalıyım zira atak saniyeler içinde baslıyabiliyor ve hersey tersine dönebilir en korktuğum sey dil ve boğazımın şişip nefes borumun tıkanması dr. cok moral verdi yanında olucaz dedi müdahale etmeye hazır Dr.larla yapmalıyız bu işi dedi bende artık panik atakda var dedim sakin olmalıyız dedi zira stresde atakları tetikliyoır ssk nın geçmediği buyuk bir hastaneyi onerdi bugun fiyatı soylicek Dr.a kalsa yarın acil yapılmalı kan seviyem cok kotuymuş ama ben çocukları bırakacak yer ayarlamalıyım dedim yanlızlık kimsesizlik cok zor annem olsa hemen kapısını calar çocuklara bak derdim simdi ayarlama yapmalıyız fiyatı öğrenmeliyiz vs. bir kac gun hastanede kalırmışım hersey yolunda giderse dua edin bugun belirlemeye baslicaz ama hafta sonundan once yapamayız cunku çocukları bırakma meselesi var. atak olursasından konuşmak istemedi düşünme dedi sonra bebişe gel bakalım dedi detaylı ultrason kullanıyordu dr. renkli herseye baktı bebiş iyi keyfi yerinde yanlamasına yatmış oooh dedi seni zorlar bu yatış ama napalım keyfi yerinde beyin dedi 1200 gr. olmuş paşam cook güzeldi (annesine benziyor ama simdiki halime değil su andaki tipimi biliyorsunuz)
ama dr. yine harikaydı zira ne zaman mail atsam 30 dakikada cevapla döner ne zaman arasam anında acar telefonu oyle bir Dr.dur 7-24 calısır kendisi
esim doğuma girsin istiyorum dedim tamam alırız dedi hemen neyse içimi doktum biraz ağladım simdi moral bozmayalım kotuyu düşünmeyelim dimi ne olur sizde söyleyin duymaya ihtyacım var
iyi tarafından bakıp soyle düşünüyorum kan alma isini Allahın izniyle geçersek dogumdada aynı sekil girecekmişim alerjiye karsı once başka seyler yapıcaka sonra doğuma girecekmişim dr. birde bir ilaç verdi hem alerji ilacı hemde sakinleştirme etkisi var dedi cunku uyuyamıyorum işte bizde boyleee
coook uzun yazmışım abowwww kovacaksınız beni burdan
ama insan bebişini sevince neleri göze alıyor bea ana olasım geliyor bak dürtü geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?