- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
Panik atağın ne olduğunu da gayet iyi bilirim, bu süreçte uzman birinden yardım alman çok iyi olurdu. Bence hastaneye yatışın yapıldığında bir de varsa hastane psikoloğu ile görüşmende fayda var. Dualarım seninle Canım...
evet canım sorma bi dinlendim bi rahatladım sorma,beynimi öptüler resmen,onu sakiin bi zamanda anlatcam
deryacanım bunları yazan bir başkası olsa tamam derim ama seni burda tanıdığım günlerde babacığın hastalandı,sonra çocuklardan,eşten,sağlıktan bi çok şeyi konuştuk buralarda ve sende 3 velet varken,sende bu cadılık varken yazdıklarını okurken kendimi kötü hissetmedim inan,çünkü Rabbimin sana o gücü verdiğini biliyorum,detaya girmiycem tabi Allah evlatlarımızı bilere bağışlasın,sağlık huzur vesinnn öperimmm
kızlarrr,bi konuda fikir veriniz lütfennn,
Şimdi ben bu cuma ya randevu almıştım,haftamı görüyosunuz 28 de olmuş olacaktım,ama sat a göre haftam şu an 29+4.tabi adıyamanda devlete gitmiştim ya,iyice bakıldı edildi,e bildiğimiz kadarıyla 32.hafta raporu da sat a göre veriliyo,bu durumda cuma günü olan randevuyu 32.haftaya denk gelen zamana mı alsam 24 mayıs gibi ne dersiniz,çünkü test filan kalmadı yapılacak rutin kontrol yani bu,o yüzden de bilemedim,ayın sonuna doğru mu gitsem ne diyonuzzz :44::44::44:
Şimdi ben bu cuma ya randevu almıştım,haftamı görüyosunuz 28 de olmuş olacaktım,ama sat a göre haftam şu an 29+4.tabi adıyamanda devlete gitmiştim ya,iyice bakıldı edildi,e bildiğimiz kadarıyla 32.hafta raporu da sat a göre veriliyo,bu durumda cuma günü olan randevuyu 32.haftaya denk gelen zamana mı alsam 24 mayıs gibi ne dersiniz,çünkü test filan kalmadı yapılacak rutin kontrol yani bu,o yüzden de bilemedim,ayın sonuna doğru mu gitsem ne diyonuzzz :44::44::44:
yok canım ya 9 nisanda gittim,şeker dopler falan yaptırdım,bi de 2 mayısta adıyamanda gittim,nstye bile girdim,idrar,kan verdim,değerlere bakıldı,sancılara bakıldı,hamdolsun bebiş iyi dedi dr,ben de o sebepten dedim yani arada bir başka dr gitmiş bulundum,normalde kendi dr kontrolum 15 ine falan oluyodu geçen ay ben 1 hafta erken gidim dedim,bu ay da 2 hafta geç gideyim diyom sizceeeecnm en son ne zaman gitmiştin kontrole? arayı açmak ta iyi olmuyor o rutin kontrollerde herhangi bir risk var mı yok mu erken doğum tehtidi var mı yok mu o konuda bilgi veriyorlar. . ama bi önceki kontrolü 27 de felan gittiysen gerek yok. ama bir muayeneden diğerine arada max 4 hafta oluyor bunu da göze al.
yok canım ya 9 nisanda gittim,şeker dopler falan yaptırdım,bi de 2 mayısta adıyamanda gittim,nstye bile girdim,idrar,kan verdim,değerlere bakıldı,sancılara bakıldı,hamdolsun bebiş iyi dedi dr,ben de o sebepten dedim yani arada bir başka dr gitmiş bulundum,normalde kendi dr kontrolum 15 ine falan oluyodu geçen ay ben 1 hafta erken gidim dedim,bu ay da 2 hafta geç gideyim diyom sizceeee
Çalışabilir raporunu 32. haftanın içinde mi alıyoruz? Yani mesala 32+3 /4 gibi değil mi? Ben de alacağım bari ona göre randevumu alayım.en son 2 mayısta gittiysen bence 32 de gidebilirsin çok olmaz ara. ben de en son 28 de gitmiştim. şimdi bu perşembe çalışabilir raporumu almaya gideceğim hayırlısı ile.
Çalışabilir raporunu 32. haftanın içinde mi alıyoruz? Yani mesala 32+3 /4 gibi değil mi? Ben de alacağım bari ona göre randevumu alayım.
hoşgördük canım işte doktoru da yol etmek istemedim,nasılsa bir kontrolden geçtik ya ,o yüzden 2 hafta sonra mı gitsem dedim,öffff bilemedimmmayşem günaydın hoş geldin evine
sen randevu tarihinde git o günde söledim ya sana sat a göre hesaplanıyo ultrasyonda çıkan tarihe göre rapor alamazsın
bende c.tesi günü gittim kontrole 29+3 dük o gün ama 30+3 çıkıyo ultrasyonda doktor sata göre hesapladı ve 19 mayıs da gidip raporu uzatmam lazımmış tatil olduğu için 20 mayıs ta gidicem yani 29+3 e göre 19 mayıs ultrasyon tarihi her gidişte değişebilir bebişin gelişmine göre sen onu hiç dikkate alma sat ı hesapla cuma günü git konyorolüne doktor sana dicek szaten şu tarihte gel rapor alcan veya sen sorarsın
hoşgördük canım işte doktoru da yol etmek istemedim,nasılsa bir kontrolden geçtik ya ,o yüzden 2 hafta sonra mı gitsem dedim,öffff bilemedimmm
bÇalışabilir raporunu 32. haftanın içinde mi alıyoruz? Yani mesala 32+3 /4 gibi değil mi? Ben de alacağım bari ona göre randevumu alayım.
ama basınız siserse karışmam
basım şişer diyenler okumasın
cumartesi gunu başka bir Dr.a gittik cuma gunu tahlil sonuçlarımı aldım cunku gittiğim Dr.dan memnun değildim neyse ben rahatsızım ve zor geçiriyorum blliyorsunuz kan değerlerim hersey dibe vurmuş cok kotuydu sonuçlar bunu biliyordum oyle gittik Dr.a neyse dr.da sıra bekliyoruz once sekreteri geldi bir odaya gittik herseyi sordu etti konuştuk sonra tahlillerimin en basından sonuna kadar aldı ve Dr.a goturdu biraz dinlenin cagırıcaz dediler. dr. sonuçları inceledi ve bizi cagırdılar (ikizlerimi doğurtan dr.du tanıyorduk yanim) neyse baktı zaten derya ne olmuş sana dedi kan yerlerde kanla hersey zorlanmış nefes darlığın ciddi çarpıntın cok dedi acil tek yapılacak kan alman dedi işte sorun burda başlıyor zaten önce iki unite almalıyım sonra duruma gore eve oksijen tupu alınacak oyle nefes alıcam ama mesele su ben alerjiğim ve kan almada da risk var ilaca kalkışamıyorlar buyuk hastanede yatış yapılıcak dedi dr. hazır beklicek önce alerji ilaçları yuklenicek sonra kan verilmeye baslanıcak ama kan alma bitsede cıkarmicaklarmıs hastaneden gözlem altında olmalıyım zira atak saniyeler içinde baslıyabiliyor ve hersey tersine dönebilir en korktuğum sey dil ve boğazımın şişip nefes borumun tıkanması dr. cok moral verdi yanında olucaz dedi müdahale etmeye hazır Dr.larla yapmalıyız bu işi dedi bende artık panik atakda var dedim sakin olmalıyız dedi zira stresde atakları tetikliyoır ssk nın geçmediği buyuk bir hastaneyi onerdi bugun fiyatı soylicek Dr.a kalsa yarın acil yapılmalı kan seviyem cok kotuymuş ama ben çocukları bırakacak yer ayarlamalıyım dedim yanlızlık kimsesizlik cok zor annem olsa hemen kapısını calar çocuklara bak derdim simdi ayarlama yapmalıyız fiyatı öğrenmeliyiz vs. bir kac gun hastanede kalırmışım hersey yolunda giderse dua edin bugun belirlemeye baslicaz ama hafta sonundan once yapamayız cunku çocukları bırakma meselesi var. atak olursasından konuşmak istemedi düşünme dedi sonra bebişe gel bakalım dedi detaylı ultrason kullanıyordu dr. renkli herseye baktı bebiş iyi keyfi yerinde yanlamasına yatmış oooh dedi seni zorlar bu yatış ama napalım keyfi yerinde beyin dedi 1200 gr. olmuş paşam cook güzeldi (annesine benziyor ama simdiki halime değil su andaki tipimi biliyorsunuz)
ama dr. yine harikaydı zira ne zaman mail atsam 30 dakikada cevapla döner ne zaman arasam anında acar telefonu oyle bir Dr.dur 7-24 calısır kendisi
esim doğuma girsin istiyorum dedim tamam alırız dedi hemen neyse içimi doktum biraz ağladım simdi moral bozmayalım kotuyu düşünmeyelim dimi ne olur sizde söyleyin duymaya ihtyacım var
iyi tarafından bakıp soyle düşünüyorum kan alma isini Allahın izniyle geçersek dogumdada aynı sekil girecekmişim alerjiye karsı once başka seyler yapıcaka sonra doğuma girecekmişim dr. birde bir ilaç verdi hem alerji ilacı hemde sakinleştirme etkisi var dedi cunku uyuyamıyorum işte bizde boyleee
coook uzun yazmışım abowwww kovacaksınız beni burdan
ama insan bebişini sevince neleri göze alıyor bea ana olasım geliyor bak dürtü geldi bana
Çalışabilir raporunu 32. haftanın içinde mi alıyoruz? Yani mesala 32+3 /4 gibi değil mi? Ben de alacağım bari ona göre randevumu alayım.
hoşgördük canım işte doktoru da yol etmek istemedim,nasılsa bir kontrolden geçtik ya ,o yüzden 2 hafta sonra mı gitsem dedim,öffff bilemedimmm
Anaam bu konuda da yine bir karmaşa söz konusu anlaşılan. 31+ da alan var 32+da da... Neyse ben müdür yardımcısına sorayım bir de o zaman teşekkürler.b
ana tam 32 de almam söylendi. zira 32 yi geçince çalıştığın günler sayılmıyormuş bile rapor olmadığı için. ben tam sata göre 32 de alacağım.
eee dr nu ara söle böle böle gittim de ne zmn geleyim size de daha iyi olmaz mı
günaydın!
bu selamıma da cevap gelmezse artık girmicem kk 'ya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?