2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

ahh panik atak yasadıgım kotu alerji olyalarından sonra gelişti ama oda zor bir durum ikisi birleşince duble oluyorlar yanim ablamdada var aman hersey insan için imtihan dünyası

evet bunu iyi dedin hastanede psikologuda bir gorim
ikizlerimde hastaneye yatırılmıştım 7 aylıkken yemekleri hep geri yolluyordum diyetisyen geldi ve yemeklerimizi yemiyormuşsunuz dedi canınız ne istiyorsa söyleyin o pişirilecek dedi yaklaşık bir saat konuştuk ve yiyebileceğim yemek bulamadım diyetisyen soyle dedi ben böyle hamile görmedim nasıl canın birsey istemez deyip yemek isimleri sayıp durdu en son yoruldum siz yollayın pişenden yemeyi denerim dedim (cooook tatlı bir hamileyim ben yaaa hic sıradan olmadım )

bu arada dr. da sıra bekliyoruz bir bayan dediki ikizlermi evet dedim tup bebek tedavisimi diye sordu hayor dedim hımmm dedi ardından kızımı gösterip bu tek galiba bu tup bebek mi dedi bende evet tek tup bebek değil dedim sonra hımmm dedi o zaman karnınızdakimi tup bebek dedi ben hayor oda normal dedim aaaaa dedi buraya normal hasta geliyormu dedi bende evert dedim ardından (bende normal degilimki dedim içimden )
ilginç bir diyalogdu

ayy sagol yaaa kotu düşünme diyorsun anladım ben seni pozitifliğe devam yani slogan bu yani
pozitif dusunce ve bol çocuk diyorsun
uzat yanağını bende opücem
bir tanesiniz sizler iyiki dogurmus analarınız yahuuu

kızlarrr,bi konuda fikir veriniz lütfennn,
Şimdi ben bu cuma ya randevu almıştım,haftamı görüyosunuz 28 de olmuş olacaktım,ama sat a göre haftam şu an 29+4.tabi adıyamanda devlete gitmiştim ya,iyice bakıldı edildi,e bildiğimiz kadarıyla 32.hafta raporu da sat a göre veriliyo,bu durumda cuma günü olan randevuyu 32.haftaya denk gelen zamana mı alsam 24 mayıs gibi ne dersiniz,çünkü test filan kalmadı yapılacak rutin kontrol yani bu,o yüzden de bilemedim,ayın sonuna doğru mu gitsem ne diyonuzzz
:44::44::44:

günaydın kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir hepiniz..

bir sorum olacaktı size ; sizde de yoğun akıntı oluyor mu? yani şöyle ki bende parça şeklinde aklıntı olmaya başladı bu haftadan beri... beyaz biraz sarıya da dönük. kokusuz. sizler de de oluyor mu acabaaa?

cnm en son ne zaman gitmiştin kontrole? arayı açmak ta iyi olmuyor o rutin kontrollerde herhangi bir risk var mı yok mu erken doğum tehtidi var mı yok mu o konuda bilgi veriyorlar. . ama bi önceki kontrolü 27 de felan gittiysen gerek yok. ama bir muayeneden diğerine arada max 4 hafta oluyor bunu da göze al.

canım ben bilemedim ne diyeceğimi ama gönlüne gore olsun bakalım calısan arkadaşlar ne diyecek

yok canım ya 9 nisanda gittim,şeker dopler falan yaptırdım,bi de 2 mayısta adıyamanda gittim,nstye bile girdim,idrar,kan verdim,değerlere bakıldı,sancılara bakıldı,hamdolsun bebiş iyi dedi dr,ben de o sebepten dedim yani arada bir başka dr gitmiş bulundum,normalde kendi dr kontrolum 15 ine falan oluyodu geçen ay ben 1 hafta erken gidim dedim,bu ay da 2 hafta geç gideyim diyom sizceeee

en son 2 mayısta gittiysen bence 32 de gidebilirsin çok olmaz ara. ben de en son 28 de gitmiştim. şimdi bu perşembe çalışabilir raporumu almaya gideceğim hayırlısı ile.

ayşem günaydın hoş geldin evine
sen randevu tarihinde git o günde söledim ya sana sat a göre hesaplanıyo ultrasyonda çıkan tarihe göre rapor alamazsın
bende c.tesi günü gittim kontrole 29+3 dük o gün ama 30+3 çıkıyo ultrasyonda doktor sata göre hesapladı ve 19 mayıs da gidip raporu uzatmam lazımmış tatil olduğu için 20 mayıs ta gidicem yani 29+3 e göre 19 mayıs ultrasyon tarihi her gidişte değişebilir bebişin gelişmine göre sen onu hiç dikkate alma sat ı hesapla cuma günü git konyorolüne doktor sana dicek szaten şu tarihte gel rapor alcan veya sen sorarsın

en son 2 mayısta gittiysen bence 32 de gidebilirsin çok olmaz ara. ben de en son 28 de gitmiştim. şimdi bu perşembe çalışabilir raporumu almaya gideceğim hayırlısı ile.
Çalışabilir raporunu 32. haftanın içinde mi alıyoruz? Yani mesala 32+3 /4 gibi değil mi? Ben de alacağım bari ona göre randevumu alayım.

Çalışabilir raporunu 32. haftanın içinde mi alıyoruz? Yani mesala 32+3 /4 gibi değil mi? Ben de alacağım bari ona göre randevumu alayım.

canım benim doktor 19 mayısta rapor alcan dedi kendi hesapladı o gün 31+5 oluyorum tatil olduğu için bir gün sonra gidicem 31+6 da çalışabilir raporu alıcam yani

hoşgördük canım işte doktoru da yol etmek istemedim,nasılsa bir kontrolden geçtik ya ,o yüzden 2 hafta sonra mı gitsem dedim,öffff bilemedimmm

b
ana tam 32 de almam söylendi. zira 32 yi geçince çalıştığın günler sayılmıyormuş bile rapor olmadığı için. ben tam sata göre 32 de alacağım.

Günaydın kızlar :) güzel bir hafta olsun hepimize inşallah. ilk defa rüyam da oğlumu gördüm. sağ tarafımdan tekme ata ata doğdu o tarafta

canım sen gerçekten çok güçlüsün Allah her daim yanında olucak inşallah .en büyük destekcin 3 tane daha meleğin var yanın da inşallah her şey yoluna giricek az daha sabır...

hoşgördük canım işte doktoru da yol etmek istemedim,nasılsa bir kontrolden geçtik ya ,o yüzden 2 hafta sonra mı gitsem dedim,öffff bilemedimmm

ben de 32 haftalık raporumu 32 bitince alıyorum tam.13 mayıs da 33+0 oluyorum o zaman gel o gün rapor yazıcaz dedi doktorum. benim de 2 hafta kadar önce gidiyordu en son.doktoruma sat a göre mi ultrasonda çıkan tarihe göre mi rapor yazılıyor diye sorduğumda SAT a göre dedi. bizim böyle

b
ana tam 32 de almam söylendi. zira 32 yi geçince çalıştığın günler sayılmıyormuş bile rapor olmadığı için. ben tam sata göre 32 de alacağım.
Anaam bu konuda da yine bir karmaşa söz konusu anlaşılan. 31+ da alan var 32+da da... Neyse ben müdür yardımcısına sorayım bir de o zaman teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…