Mrb anneler Bende aranıza yeni katıldım Bende temmuz annesiyim :)
Bende martta taşındim..aynen naptin kizim diye arayip sormadı kayinvaldem. annem baska sehirde hasta oldugu icin gelemedi.. esimden Allah razi olsun cok yardim etti.
Evi falan kendin temizleme bence cok zor olur bi yardimci bul ben oyle yaptim isim bi parça kolay oldu.
Canım sancı değil de kasılma hissediyorum karnımın bir tarafı aniden sivriliyo ve sertleşiyo. Ben bunu bebeğin hareketi zannediyordum ama işte nst de çıktı. Bende bacak krampları da oluyordu doktor magnezyum yazdı herhalde o da iyi geldi iki gündür daha iyiyim. Senin korkmana sebep bi şikayetin var mı peki?Erken dogumdan bende cok korkuyorum sanciniz geldiginde ne hissediyorsunuz nasil anliyorsunuz.Allah korusun bende cok korkiyorum henuz cok kucukler cunku.
Merhaba sedan hoşgeldin..Mrb anneler Bende aranıza yeni katıldım Bende temmuz annesiyim :)
Ben de 30+2 yim bugün, alttan muayene falan etmedi doktor sadece nst de sancı çıktı yalancı doğum sancısı olabilir mi bana daha erken gibi geliyo. Karnım aşağıda değil top gibi oldu sadece. Bebeğim de makat geliş pozisyonunda. Bakalım ne zaman dönecek?
GT-S5830i cihazımdan gönderildi
kızlar bendede aynı proplem vardı doktor alttan muayene etmek zorun da kaldı rahim ağzım kısalmaya başlamış o yüzden sürekli yatıyorum evde kaç haftalıksınız bilmiyorum benim ki 29 haftalık erken başladığını söyledi doktorum sizde bir gittiğiniz de sorun isterseniz ben de bir haftadır karnım aşağı indi diye düşünüyordumama sizin haftalarınız daha ileriyse yalancı doğum sancısı da olabilir umarım da öyledir
Umarim kotu birsey olmaz bebegini saglikli ve zamaninda kucagina alirsin.sanci ge
ldiginde nasil anliyorsunuz nasil birsey me
rak ediyorum sanirum hepimizde erken dogum korkusu var.Bende cok korkuyorum 28haftalik hamileyim umarimda zamaninda ve saglikli dogarlar Allah bizleri ve bebeklerimizi korusun.
canım bazen adet sancısı gibi oluyor hani kendimi zorlasam akıverecek afedersin birde benim yaramaz bazen kafasını aşşağı doğru o kadar zorluyor ki sağ tarafta özellikle kramp ağrısı gibi ağrı giriyor ve gece beni hiç uyutmuyor :18: ama asıl sancı bele doğru vuran adet ağrısı gibi oluyorumarım hepimiz sağ salim dünyaya getiririz bebeklerimizi
canım nts de sancı olması zaten doğum yaklaşıyor demek diye biliyorum ama yine de uzman değiliz ama nts sancısı varsa muhakkak bakılması lazım alttan açılma var mı yok mu diye yalancı sancı da nts de sancı çıkmaz zaten ama doktor daha iyi biliyordur sonuçta nts sancısının de belki sınırı vardır bence sen imkanın varsa bolca yat dinlenen ve ufak bir kanama ya da ağrın olursa hemen doktora git
Canım sancı değil de kasılma hissediyorum karnımın bir tarafı aniden sivriliyo ve sertleşiyo. Ben bunu bebeğin hareketi zannediyordum ama işte nst de çıktı. Bende bacak krampları da oluyordu doktor magnezyum yazdı herhalde o da iyi geldi iki gündür daha iyiyim. Senin korkmana sebep bi şikayetin var mı peki?
Merhaba sedan hoşgeldin..
Doğrudur valla canım ben tecrübesizim biraz bilmiyorum. Yalancı sancı nst de çıkmıyor öyle mi?Doktor zaten kendini yorma kasılma artar aşağıda baskı hissedersen hemen gel dedi.Küçük bi sancı dedi bi de doğum için belli bi sınır vardır belki de. Senin ilk bebiş mi?
Bacak krampları normal evet herkes de oluyo neredeyse,çok zorlanırsan doktorun magnezyum yazar zaten. Bebek hareketiyle kasılmayı herhalde zamanla ayırt ederiz inşallah ..Benim bacak kramplarim arada bir oluyor normal sanirim. Bebek hareketleri oluyor tabi ama kasilma degil sanirim ayirt edebilir miyim bilmiyorumda
İyi olmuş o zaman senin için. Benim annem dört çocuk doğurmuş ama hatırlamıyo sanki,benden de panik bazen :) Ben de yaşayarak öğrenicem artık..muhtemelen sınır önemlidir canım. benim de ilk fakat benim ablam çok sorunlu bir hamilelik geçirdi onun sancılarında sıkıntılarından tecrübe ediyorum bir de eltim doğum evinde çalışıyor ufak bir sıkıntım olsa doktorlar ilgileniyor çok şükür kafam rahat ediyor en azından
kızlar bendede aynı proplem vardı doktor alttan muayene etmek zorun da kaldı rahim ağzım kısalmaya başlamış o yüzden sürekli yatıyorum evde kaç haftalıksınız bilmiyorum benim ki 29 haftalık erken başladığını söyledi doktorum sizde bir gittiğiniz de sorun isterseniz ben de bir haftadır karnım aşağı indi diye düşünüyordumama sizin haftalarınız daha ileriyse yalancı doğum sancısı da olabilir umarım da öyledir
ayy canım inşallah sen de bizde gününde doğm yaparız zaten sezeryana 2 hafta önce alacaklar birde o günü beklemezse diye çok korkyorum geçen ay gittiğimde sormştum yapacak bişey yok doğuma kadar çekeceksin dedi bu sefer yine doktor değiştiriyoruz inşallah o rahim ağzına falan bakarda bize aydınlatıcı bişey söyler.sana başka tedavi falan önerdimi hep yatıyormusun?
ayy canım inşallah sen de bizde gününde doğm yaparız zaten sezeryana 2 hafta önce alacaklar birde o günü beklemezse diye çok korkyorum geçen ay gittiğimde sormştum yapacak bişey yok doğuma kadar çekeceksin dedi bu sefer yine doktor değiştiriyoruz inşallah o rahim ağzına falan bakarda bize aydınlatıcı bişey söyler.sana başka tedavi falan önerdimi hep yatıyormusun?
Herkese selam umarim herkes iyidir. Ne güzel çantalar hazırlanmışbende bu aralarda hazirliyim.diyorum banada karnin asagi inmis diyolar ama anormal bir durum olduğunu düşünmuyorum kötü düşünmeemek lazım çünkü hafta ilerledikçe biraz inme oluyomus bu arada bebek dolabi alan yada yaptıran varsa birkaç birşey sormak istiyorum :)
Kızlar 30.haftadayım kasık ve vajina bölgesinde baskı var sabahtan beri.sanki her an tuvalet ihtiyacım varmış gibi ama aslında yok ve bebeğim sürekli hareket halinde. Doktora gitmeli miyim sizce? Aynı belirtileri yaşayan var mı?
Selam radyolog nasılsın?Epey oldu görüşmeyeli nasıl gidiyor?His'ten haberin var mı kk da göremedim epeydir.
nasılsınız kızlar ben şu lohusa pijamasını hakkaride bulamadım netten uygun fiyata alanlar acaba linklerini atabilirler mi birde bebe çantasını nasıl aldınız ne kadara aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?