2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

evin temizliği için bende öyle yapacağım evet benim annemde rahatsız eşimde ara sıra yardım ediyor pek yardımcı olduğıu söylenemez ooofff of

Kızlar birde hastane çantası hazırlıycam taşındıktan sonra hazırlayanlar neler kooydu bi yazabiir mi? Kendime de alışveril yapıcam neler alayım neler lazım oluyor gereksiz birşey almayayım sonra:26:

Erken dogumdan bende cok korkuyorum sanciniz geldiginde ne hissediyorsunuz nasil anliyorsunuz.Allah korusun bende cok korkiyorum henuz cok kucukler cunku.
Canım sancı değil de kasılma hissediyorum karnımın bir tarafı aniden sivriliyo ve sertleşiyo. Ben bunu bebeğin hareketi zannediyordum ama işte nst de çıktı. Bende bacak krampları da oluyordu doktor magnezyum yazdı herhalde o da iyi geldi iki gündür daha iyiyim. Senin korkmana sebep bi şikayetin var mı peki?

Mrb anneler Bende aranıza yeni katıldım Bende temmuz annesiyim :)
Merhaba sedan hoşgeldin..

GT-S5830i cihazımdan gönderildi

canım nts de sancı olması zaten doğum yaklaşıyor demek diye biliyorum ama yine de uzman değiliz ama nts sancısı varsa muhakkak bakılması lazım alttan açılma var mı yok mu diye yalancı sancı da nts de sancı çıkmaz zaten ama doktor daha iyi biliyordur sonuçta nts sancısının de belki sınırı vardır bence sen imkanın varsa bolca yat dinlenen ve ufak bir kanama ya da ağrın olursa hemen doktora git

Doğrudur valla canım ben tecrübesizim biraz bilmiyorum. Yalancı sancı nst de çıkmıyor öyle mi?Doktor zaten kendini yorma kasılma artar aşağıda baskı hissedersen hemen gel dedi.Küçük bi sancı dedi bi de doğum için belli bi sınır vardır belki de. Senin ilk bebiş mi?

Benim bacak kramplarim arada bir oluyor normal sanirim. Bebek hareketleri oluyor tabi ama kasilma degil sanirim ayirt edebilir miyim bilmiyorumda

muhtemelen sınır önemlidir canım. benim de ilk fakat benim ablam çok sorunlu bir hamilelik geçirdi onun sancılarında sıkıntılarından tecrübe ediyorum bir de eltim doğum evinde çalışıyor ufak bir sıkıntım olsa doktorlar ilgileniyor çok şükür kafam rahat ediyor en azından

Benim bacak kramplarim arada bir oluyor normal sanirim. Bebek hareketleri oluyor tabi ama kasilma degil sanirim ayirt edebilir miyim bilmiyorumda
Bacak krampları normal evet herkes de oluyo neredeyse,çok zorlanırsan doktorun magnezyum yazar zaten. Bebek hareketiyle kasılmayı herhalde zamanla ayırt ederiz inşallah ..

İyi olmuş o zaman senin için. Benim annem dört çocuk doğurmuş ama hatırlamıyo sanki,benden de panik bazen :) Ben de yaşayarak öğrenicem artık..

ayy canım inşallah sen de bizde gününde doğm yaparız zaten sezeryana 2 hafta önce alacaklar birde o günü beklemezse diye çok korkyorum geçen ay gittiğimde sormştum yapacak bişey yok doğuma kadar çekeceksin dedi bu sefer yine doktor değiştiriyoruz inşallah o rahim ağzına falan bakarda bize aydınlatıcı bişey söyler.sana başka tedavi falan önerdimi hep yatıyormusun?

canım ben düşük için haftalık iğne kullanıyorum bir de bebek erken gelirse akcüğer gelişimi tamamlansın diye bir iğne var onu vuruldum zaten bir akşam bir sabah vuruluyorsun bitiyor o ama ben ilk üç ayı da kanamalı ve hastanede geçirdim o yüzden tedbirli omam gerkiyor inşallah siz de bir sıkıntı çıkmaz :)) doktora sor rahim ağzı ölçümünü zaten kısalma yoksa üsten bakınca görülüyor ama benim kini tam ölçemediği için alttan baktı (

Herkese selam umarim herkes iyidir. Ne güzel çantalar hazırlanmış bende bu aralarda hazirliyim.diyorum banada karnin asagi inmis diyolar ama anormal bir durum olduğunu düşünmuyorum kötü düşünmeemek lazım çünkü hafta ilerledikçe biraz inme oluyomus bu arada bebek dolabi alan yada yaptıran varsa birkaç birşey sormak istiyorum :)

Sanirim ilk bebeklerimiz oldugu icin bu kadae endiseliyuz.Acikcasi ben dogumdan cok korkuyorum. Hatta doktorumla henuz konusmadik 28.haftamdayim fakat sezeyan istiyorum bebegim erkenden supriz yapmazsa.Erken dogum dusuncesi bile zaten cok kotu.Hazirliklarimda tam olarak bitmdi Allah hepimize yardim etsin

Selam radyolog nasılsın?Epey oldu görüşmeyeli nasıl gidiyor?His'ten haberin var mı kk da göremedim epeydir.

Canim normal bendede oluyor bebek döndükten baskı yapıyor mesanene tuvaletin varmış gibi geliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nasılsınız kızlar ben şu lohusa pijamasını hakkaride bulamadım netten uygun fiyata alanlar acaba linklerini atabilirler mi birde bebe çantasını nasıl aldınız ne kadara aldınız?

Selam radyolog nasılsın?Epey oldu görüşmeyeli nasıl gidiyor?His'ten haberin var mı kk da göremedim epeydir.

evet uzun zaman oldu görüşmeyeli ,iyiyim allaha şükür sıcaklardan ayaklarım şişti zorlanıyorum biraz sen nasılsın his ile görüşüyorum iyiydi buraya takılamıyor sanırım

nasılsınız kızlar ben şu lohusa pijamasını hakkaride bulamadım netten uygun fiyata alanlar acaba linklerini atabilirler mi birde bebe çantasını nasıl aldınız ne kadara aldınız?

lohusa pijamasını dagiden aldım ben aldıgımda daha uygundu ama şimdi biraz pahalılasmıs

http://www.dagistore.com/urun/dagi-lohusa-pijama-takimi-dgk1386_1946.aspx?CatId=109
http://www.dagistore.com/urun/dagi-lohusa-gecelik-dgk1388_1947.aspx?CatId=109

bebek bakım çantasıda bu

http://www.akakce.com/anne-bebek-cantasi/en-ucuz-kraft-1309-fiyati,2172550.html

bende kırmızı aldım hem benım hem bebeğim için ideal ve uygun fiyatlı ayrıca buyukce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…