2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Cok cok gecmis olsn bebegim az kaldi sabret guclu kadinsin sen :)

canım benim dr da 20 mayısta gel rapor yazcaz dedi 31+6 oluyorum o gün asıl sorcam sana eşim de dr dediki peki 37 haftaya kadar çalışması şartmı dr hayır dedi 20 mayısta çalışabilir raporu veririz dedi ne zaman kendini kötü hissederse artık çalışamıcam derse çalışamaz raporu veririz dedi ben 5 hafta kesin diye biliyodum öyle değilmiş yani 20 mayısta çalışabilir alınca istersek 1 hafta sonra gidip artık çalışmıcam diyebiliyomuşuz senin dr ondan bahsettimi hiç

ates uyku setini aldın mı özdilekten???
canım uyku setini aldık ama özdilekten değil taç tan aldık özdilektekini bulamadım çokta aramadım sonra taç a gittik c.tesi günü ordan beğendim bi model onu aldım

günaydın!
bu selamıma da cevap gelmezse artık girmicem kk 'ya!
günaydınlar efendim nasılsınız keyifler nasıl

hani resim yollicaktınnn

merhaba güzel anneler... umarım hepiniz iyisinizdir... sizlerden bir ricam var yarın eşimin doğum günü... onun için evde arkadaşları ve kuzenleriyle küçük bir kutlama hazırlayacağım... menü olarak ağır yemekler yerine aparatif şeyler hazırlamak istiyorum... sizce neler yapabilirim.bana yardımcı olabilir misiniz?

Insallah iyi oluruz yaaa bakalım ben perşembe günü gidicem tekrar umarım düşer bir an önce sekerimiz doktor banada dusmezse seker ölçüm aleti almani istiycem senden sekerini olcuceksin hergün dedi

Kabartma tozlu pohaca yada mayali..zeytinyagli biber dolmasi patates salatasi.kek olabilir superfresh boreklerdnde olabilir hazir cunku hem cabuk oluyor fazla vakit almiyor bu soylediklerim sana fikir olsn kolay gelsn cnm

Günaydın canlar,insanın en rahat ettiği yer pis de olsa,dökük de olsa kendi evi ya,çok şükür...
slm cnm nettin bakim gezdin gezdin geldin he yaa insanın evi bi başka memleketi gibi vallahh
Gunaydinn kizlaar.
Gordunuz mu bilmiyorum dun bi haziran annesi daha dogum yapti, ve bugun oglunu da alip cikiyormus hastaneden. Zamanimiz daraliyoooooorr,

Cok heyecanliii

slm cnm

masallah onlaara yeaaaa onlar bitsin sıra bizde inş...zamanında kucagımıza alalım inş
herkese günaydın
benim moralim cook bozuk ama dua edin bana anlatim mi anlatmim mi bilemedim canınızı sıkmakda istemiyorum neyse ağladım ağlamak istiyorum
slm

slm cancazım nettin bakim ohhh kız sende bitirdin sayılır hadi bakim maşşalah c.tesi çalışmamaka nasıl bi duygu kız banada anlat bebişinin resmini istiyoruuummmm :84::84::84::84::84::84: tabiki diğerlerinde bnde alt acmayla zıbını cektım dur bnde koyim bakım ..bu arada maşallah paşaya bnde cuma gunu gorceeemmm
cnm cok gecmiş olsun ama sen güçlü bir kadınsın bn inanıyorum ki bununla çok rahat başa cıkarsın öncelikle Rabbim meleklerini korusun sağlık sıhhat versin sizlere cnmmm

bnce rapor alıcagın zaman gıt cnm zaten adıyamanda gıotmıssın dr bebiş iyi demiş rutin bir kontrolse sokma bıdah bebişi ultrasona az sabret gııı..ama yınede sana kalmış olmadı dr na bı sor bakemm

slmm

slm cnm naber

ne guzel bı ruyayamış be ooo bn daha oyle ruyalar gormeye baslamadım bakalım son ayımızda falan cok goruruz artıkın
günaydın!
bu selamıma da cevap gelmezse artık girmicem kk 'ya!
slmm naber nasılsın
nettin bakıym

Kabartma tozlu pohaca yada mayali..zeytinyagli biber dolmasi patates salatasi.kek olabilir superfresh boreklerdnde olabilir hazir cunku hem cabuk oluyor fazla vakit almiyor bu soylediklerim sana fikir olsn kolay gelsn cnm

teşekkür ederim. :)

hani resim yollicaktınnn
canım ya sabah yazamadım sana çok ama çok geçmiş olsun inş. sağ salim atlatıcaz bu günleride
iş yerim baya bi sıkıntılı sabahtan beri sinirden sitresten garip haldeyim kusura bakma atlamış değilim seni
resim eklicem canımda işte sitresten ekleyemedim

sevgim günaydın canım maşallah oğluma ya valla çok güzel big ündü bizim için c.tesi 1 aydır görmüyodum paşamı acayip özlemiştim valla
canım yüzünü kesinlikle göstermiyo dr o kadar uğraştı etti yok göstermiyo benim paşa çapraz duryuyomuş eller ayaklar birbirne girmiş yumarlak olmuş resmen dr da bu pozisyon senin içinm en kötü pozisyon dedi kasık ve bel ağrın çok olur dedi bu şekilde durursa zaten sezeryan olur falan dedi benim o siğilleri sordum da o genital sğğiller çoğalan bişeymiş benim 2 yıldır falan 3 tane var başkada yok bide ben hamile olduğumu öğrenmeden meğer hamileymişim smar yaptırmıştım temiz çıkmıştı o siğillerde bi sorun oslaymış smar de çıkarmış yani dr onun normal doğuma etki etceni sanmıyorum ama görmeden de bişey diyeemzyiz tabi dedi 20 mayıs ta rapor için çağırdı sonra 2 haftada bir çağırcakmış nst ye alcakmış
kız iş yeri çok fena durumda bizim bir çok olay var şuan işyerinde sabahtan beri ağzım açık kaldı artık bişey diymiyorum olanlara ama ne kadar sitres yapmıcam desemde resmen sağ bileğime bir uğuşma geldi sabahtan beri bi garibim benim c.tesi olaylarınada müdürüme demişki ben öle bişey demedim bilge ye nerden uyduruyo yok öle bişey demiş yani 1 mayıstan itibaren c.tesi gelme dememiş bana öle diyomuş bu en basiti olanların içinde buradn anlatmam doğru olmaz işyeri durumunu daha neler var düşün artık sırf benle alakalı durum değil çok farklı şeyler sanırım benim 20 mayısta rapora çıkmam gerekcek böle giderse daha afzla kaldıramam burayı çünkü
canım aldıkalrını ekle hemen bende çektim aldıklarımızı yaptıklarımızı beğencekmisiniz çok merak ediorum eklicem bende şimdi

günaydınlar efendim nasılsınız keyifler nasıl

canım sabah yazdım yaaa durumlarımı okusana yaaaa
sayfa 2988 durum orada yazılı moral sıfırdı ama simdi az daha iyiyim pozitif dusunce yasamı devreye soktum sende ne var ne yok kııızzzz

kızz hoşgeldin nasılsın bakiimmm

slmm naber nasılsın
nettin bakıym

uleyn iki terso yaptım döküldünüz selamları
toptan iyiyim teşekkür ederim, alerjiden bitik durumdayım diye cevap vereyim...
umarım sizler de iyisinizdir!
kontrolü olan var mıydı, nasıldı bilmyirum ama hayırlı haberler aldığınızı umuyorum!

Deryammmmmmm Derryyyaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben sana ne diyim yaaaaa, valla ben senle gerçekte görüşmeyi çok isterdimmm yaaaa!
hemen açık adresini ver sana ben lazımım bebeeeemmmmmmmmmmmmmm

Duygucum ben sana bi salata tarifi vericem, bayılacaklar, garanti veriyorum!
arpa şehriye / tel şehriye hangisini arzu edersen diri kalacak şekilde haşla
tavukları haşla, uzun uzun kes/ayır
kırmızı köz biberler yine jülyen kesim (uzun uzun) (bimden hazır da alabilirsin)
dereotu, taze soğan (varsa sevdiğin diğer yeşillikler......)
mısır
limon + nar ekşisi + tuz + yağ

süper hafif ve feci lezzetli bir salata! Afiyet olsun

bu arada ne fotosu atıyonuz?
neden iş yeri sıkıntılı?
dağıtmaya gelelim mi?
benim de okul bi ara sıkıntıydı ay Alllahım beni kodese atacaklar sandımmmm

çok teşekkür ederim kesin deneyeceğim :)

evet lazımsın tabiii
zati annem yok zati babam yok zati hamileyim zati hala kusuyorum zati tatlıyım zati güzelim zati cooook sekerim kolaymı zannediyorsun elbet desteğin lazım bana bu arada senin durumlar nasıl kac kilo aldın bakim gobis ne kadar cıktı benim kocaman oldu bea onden herkese selam ediyor resmen
acık adres veremde hayran cokdur şimdi kapımın onu insan dolmasın
su ozel mesaj işini aksam eşime sorucam baksın nasıl oluyor diye anlatsın bana yahuuuuu

bu arada diğer yazıyı okudun mu kadının bana sorduklarıyla ilgili olan bak kopyalıyorum bir oku ne diyecen
ve
bu arada dr. da sıra bekliyoruz bir bayan dediki ikizlermi evet dedim tup bebek tedavisimi diye sordu hayor dedim hımmm dedi ardından kızımı gösterip bu tek galiba bu tup bebek mi dedi bende evet tek tup bebek değil dedim sonra hımmm dedi o zaman karnınızdakimi tup bebek dedi ben hayor oda normal dedim aaaaa dedi buraya normal hasta geliyormu dedi bende evert dedim ardından (bende normal degilimki dedim içimden )
ilginç bir diyalogdu

İnsallah canım benim ya bu arad sabırsızlıkla beklicem resimleri uygun olduğunda yollarsın iş yerinide hiiic düşünme bosver takma bile kafana

lohusa ve pijama takımlarımın bi kısmı

avizemizi yaptırdık odamıza göre uyku setinide taç dan aldık sonunda beğencekmisiniz bakalım

süslemelerimizi beğencekmisiniz bakalım hepsini kendimiz yaptık bebek şekerini sedacımdan kopya çekti ama süper oldu tavsiye ederim tam bitmedi tabi bebek şekeri süslememiz ama taslak hazır en azından ananemiz kendisi yapmak çok istiyodu el emeği olsun ananemizin ellerinden bebek şekerlerimiz

ebettt oğluşla ben 29+3 nasılsız teyzeleri kocaman olduk analı oğullu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…