günaydın!
bu selamıma da cevap gelmezse artık girmicem kk 'ya!
ama basınız siserse karışmam
basım şişer diyenler okumasın
cumartesi gunu başka bir Dr.a gittik cuma gunu tahlil sonuçlarımı aldım cunku gittiğim Dr.dan memnun değildim neyse ben rahatsızım ve zor geçiriyorum blliyorsunuz kan değerlerim hersey dibe vurmuş cok kotuydu sonuçlar bunu biliyordum oyle gittik Dr.a neyse dr.da sıra bekliyoruz once sekreteri geldi bir odaya gittik herseyi sordu etti konuştuk sonra tahlillerimin en basından sonuna kadar aldı ve Dr.a goturdu biraz dinlenin cagırıcaz dediler. dr. sonuçları inceledi ve bizi cagırdılar (ikizlerimi doğurtan dr.du tanıyorduk yanim) neyse baktı zaten derya ne olmuş sana dedi kan yerlerde kanla hersey zorlanmış nefes darlığın ciddi çarpıntın cok dedi acil tek yapılacak kan alman dedi işte sorun burda başlıyor zaten önce iki unite almalıyım sonra duruma gore eve oksijen tupu alınacak oyle nefes alıcam ama mesele su ben alerjiğim ve kan almada da risk var ilaca kalkışamıyorlar buyuk hastanede yatış yapılıcak dedi dr. hazır beklicek önce alerji ilaçları yuklenicek sonra kan verilmeye baslanıcak ama kan alma bitsede cıkarmicaklarmıs hastaneden gözlem altında olmalıyım zira atak saniyeler içinde baslıyabiliyor ve hersey tersine dönebilir en korktuğum sey dil ve boğazımın şişip nefes borumun tıkanması dr. cok moral verdi yanında olucaz dedi müdahale etmeye hazır Dr.larla yapmalıyız bu işi dedi bende artık panik atakda var dedim sakin olmalıyız dedi zira stresde atakları tetikliyoır ssk nın geçmediği buyuk bir hastaneyi onerdi bugun fiyatı soylicek Dr.a kalsa yarın acil yapılmalı kan seviyem cok kotuymuş ama ben çocukları bırakacak yer ayarlamalıyım dedim yanlızlık kimsesizlik cok zor annem olsa hemen kapısını calar çocuklara bak derdim simdi ayarlama yapmalıyız fiyatı öğrenmeliyiz vs. bir kac gun hastanede kalırmışım hersey yolunda giderse dua edin bugun belirlemeye baslicaz ama hafta sonundan once yapamayız cunku çocukları bırakma meselesi var. atak olursasından konuşmak istemedi düşünme dedi sonra bebişe gel bakalım dedi detaylı ultrason kullanıyordu dr. renkli herseye baktı bebiş iyi keyfi yerinde yanlamasına yatmış oooh dedi seni zorlar bu yatış ama napalım keyfi yerinde beyin dedi 1200 gr. olmuş paşam cook güzeldi (annesine benziyor ama simdiki halime değil su andaki tipimi biliyorsunuz)
ama dr. yine harikaydı zira ne zaman mail atsam 30 dakikada cevapla döner ne zaman arasam anında acar telefonu oyle bir Dr.dur 7-24 calısır kendisi
esim doğuma girsin istiyorum dedim tamam alırız dedi hemen neyse içimi doktum biraz ağladım simdi moral bozmayalım kotuyu düşünmeyelim dimi ne olur sizde söyleyin duymaya ihtyacım var
iyi tarafından bakıp soyle düşünüyorum kan alma isini Allahın izniyle geçersek dogumdada aynı sekil girecekmişim alerjiye karsı once başka seyler yapıcaka sonra doğuma girecekmişim dr. birde bir ilaç verdi hem alerji ilacı hemde sakinleştirme etkisi var dedi cunku uyuyamıyorum işte bizde boyleee
coook uzun yazmışım abowwww kovacaksınız beni burdan
ama insan bebişini sevince neleri göze alıyor bea ana olasım geliyor bak dürtü geldi bana
canım benim dr da 20 mayısta gel rapor yazcaz dedi 31+6 oluyorum o gün asıl sorcam sana eşim de dr dediki peki 37 haftaya kadar çalışması şartmı dr hayır dedi 20 mayısta çalışabilir raporu veririz dedi ne zaman kendini kötü hissederse artık çalışamıcam derse çalışamaz raporu veririz dedi ben 5 hafta kesin diye biliyodum öyle değilmiş yani 20 mayısta çalışabilir alınca istersek 1 hafta sonra gidip artık çalışmıcam diyebiliyomuşuz senin dr ondan bahsettimi hiçGünaydın kızlar :) güzel bir hafta olsun hepimize inşallah. ilk defa rüyam da oğlumu gördüm. sağ tarafımdan tekme ata ata doğdu o tarafta
canım sen gerçekten çok güçlüsün Allah her daim yanında olucak inşallah .en büyük destekcin 3 tane daha meleğin var yanın da inşallah her şey yoluna giricek az daha sabır...
ben de 32 haftalık raporumu 32 bitince alıyorum tam.13 mayıs da 33+0 oluyorum o zaman gel o gün rapor yazıcaz dedi doktorum. benim de 2 hafta kadar önce gidiyordu en son.doktoruma sat a göre mi ultrasonda çıkan tarihe göre mi rapor yazılıyor diye sorduğumda SAT a göre dedi. bizim böyle
canım uyku setini aldık ama özdilekten değil taç tan aldık özdilektekini bulamadım çokta aramadım sonra taç a gittik c.tesi günü ordan beğendim bi model onu aldımates uyku setini aldın mı özdilekten???
günaydınlar efendim nasılsınız keyifler nasılgünaydın!
canım benim dr da 20 mayısta gel rapor yazcaz dedi 31+6 oluyorum o gün asıl sorcam sana eşim de dr dediki peki 37 haftaya kadar çalışması şartmı dr hayır dedi 20 mayısta çalışabilir raporu veririz dedi ne zaman kendini kötü hissederse artık çalışamıcam derse çalışamaz raporu veririz dedi ben 5 hafta kesin diye biliyodum öyle değilmiş yani 20 mayısta çalışabilir alınca istersek 1 hafta sonra gidip artık çalışmıcam diyebiliyomuşuz senin dr ondan bahsettimi hiç
canım uyku setini aldık ama özdilekten değil taç tan aldık özdilektekini bulamadım çokta aramadım sonra taç a gittik c.tesi günü ordan beğendim bi model onu aldım
günaydınlar efendim nasılsınız keyifler nasıl
Cok cok gecmis olsn bebegim az kaldi sabret guclu kadinsin sen :)
kızz hoşgeldin nasılsın bakiimmmgünaydın!
sagol canım benim ya moral oluyorsunuz bana
yerim sizi canlarım benim (zati acım)
Ben varim canim 24 haftalikken,25 haftalik bebek boyutundaydi,sekerim yuksek cikti dr tahmin etti bebek buyuk oldugu icin,endokrinoloji ye yonlendirdi,2 haftadir dikkat etmeye calisiyorun,seker olcum makinesi aldirdi endokrinoloji,pazartesi Sali gunu 1.ac karnina,2.1saat tokluk,3. 2 saat tokluk,gunde 3 ogun olmak uzere gunde 9 kere parmak tan kan alinip,olcum yapilacak,zaten hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum,birde bu çıktı,eğer şekerim düşmezse insülin dedi dr😞😞,dua et inş düşer canım🙏
merhaba güzel anneler... umarım hepiniz iyisinizdir... sizlerden bir ricam var yarın eşimin doğum günü... onun için evde arkadaşları ve kuzenleriyle küçük bir kutlama hazırlayacağım... menü olarak ağır yemekler yerine aparatif şeyler hazırlamak istiyorum... sizce neler yapabilirim.bana yardımcı olabilir misiniz?
slm cnm nettin bakim gezdin gezdin geldin he yaa insanın evi bi başka memleketi gibi vallahhGünaydın canlar,insanın en rahat ettiği yer pis de olsa,dökük de olsa kendi evi ya,çok şükür...
Gunaydinn kizlaar.
Gordunuz mu bilmiyorum dun bi haziran annesi daha dogum yapti, ve bugun oglunu da alip cikiyormus hastaneden. Zamanimiz daraliyoooooorr,
Cok heyecanliii
slmherkese günaydın
benim moralim cook bozuk ama dua edin bana anlatim mi anlatmim mi bilemedim canınızı sıkmakda istemiyorum neyse ağladım ağlamak istiyorum
herkeze günaydın hayırlı haftalar olsun hepimizede
c.tesi günü doktor kontorlümüz vardı bir aydan sonra paşamızı gördük çok şükür herşey yolunda
paşa bey 1,500 gr 40 cm olmuş bu ay düzgün beslenemediğim için kg su az olur diye korkuyordum dr gayet iyi dedi
hastane odalarını gezdik çok beğendim 5. yıldızlı otelden daha iyi valal sıfır yapıldı zaten herşeyiyle dört dörtlük olmuş
çıkıştıda uyku seti ve avizemizi yaptırdık
pazar günü de bir çok şeyi başardık annemle bebek şekerlerini annem yapmaya karar verdi malzemelerimizi aldık birkaç bişey hemen
evde mevcuttu zaten biçok şey sedacımdan kopya çekerekten patik bebek şekeri yaptık acayip güzel oldu çok beğendim maliyetide çok çok uyguna geldi herşeyden önemlisi ananemiz kendi emeğiyle yapmayı çok istiyodu şerbet bardaklarımızı tepsimizi süsledik
3 tane terlik süsledik bir iki sepet süsledik iki günde baya bi iş hallettik resimlerinide çektim az sonra eklerim sizede bakalım beğencekmisiniz
cnm cok gecmiş olsun ama sen güçlü bir kadınsın bn inanıyorum ki bununla çok rahat başa cıkarsın öncelikle Rabbim meleklerini korusun sağlık sıhhat versin sizlere cnmmmama basınız siserse karışmam
basım şişer diyenler okumasın
cumartesi gunu başka bir Dr.a gittik cuma gunu tahlil sonuçlarımı aldım cunku gittiğim Dr.dan memnun değildim neyse ben rahatsızım ve zor geçiriyorum blliyorsunuz kan değerlerim hersey dibe vurmuş cok kotuydu sonuçlar bunu biliyordum oyle gittik Dr.a neyse dr.da sıra bekliyoruz once sekreteri geldi bir odaya gittik herseyi sordu etti konuştuk sonra tahlillerimin en basından sonuna kadar aldı ve Dr.a goturdu biraz dinlenin cagırıcaz dediler. dr. sonuçları inceledi ve bizi cagırdılar (ikizlerimi doğurtan dr.du tanıyorduk yanim) neyse baktı zaten derya ne olmuş sana dedi kan yerlerde kanla hersey zorlanmış nefes darlığın ciddi çarpıntın cok dedi acil tek yapılacak kan alman dedi işte sorun burda başlıyor zaten önce iki unite almalıyım sonra duruma gore eve oksijen tupu alınacak oyle nefes alıcam ama mesele su ben alerjiğim ve kan almada da risk var ilaca kalkışamıyorlar buyuk hastanede yatış yapılıcak dedi dr. hazır beklicek önce alerji ilaçları yuklenicek sonra kan verilmeye baslanıcak ama kan alma bitsede cıkarmicaklarmıs hastaneden gözlem altında olmalıyım zira atak saniyeler içinde baslıyabiliyor ve hersey tersine dönebilir en korktuğum sey dil ve boğazımın şişip nefes borumun tıkanması dr. cok moral verdi yanında olucaz dedi müdahale etmeye hazır Dr.larla yapmalıyız bu işi dedi bende artık panik atakda var dedim sakin olmalıyız dedi zira stresde atakları tetikliyoır ssk nın geçmediği buyuk bir hastaneyi onerdi bugun fiyatı soylicek Dr.a kalsa yarın acil yapılmalı kan seviyem cok kotuymuş ama ben çocukları bırakacak yer ayarlamalıyım dedim yanlızlık kimsesizlik cok zor annem olsa hemen kapısını calar çocuklara bak derdim simdi ayarlama yapmalıyız fiyatı öğrenmeliyiz vs. bir kac gun hastanede kalırmışım hersey yolunda giderse dua edin bugun belirlemeye baslicaz ama hafta sonundan once yapamayız cunku çocukları bırakma meselesi var. atak olursasından konuşmak istemedi düşünme dedi sonra bebişe gel bakalım dedi detaylı ultrason kullanıyordu dr. renkli herseye baktı bebiş iyi keyfi yerinde yanlamasına yatmış oooh dedi seni zorlar bu yatış ama napalım keyfi yerinde beyin dedi 1200 gr. olmuş paşam cook güzeldi (annesine benziyor ama simdiki halime değil su andaki tipimi biliyorsunuz)
ama dr. yine harikaydı zira ne zaman mail atsam 30 dakikada cevapla döner ne zaman arasam anında acar telefonu oyle bir Dr.dur 7-24 calısır kendisi
esim doğuma girsin istiyorum dedim tamam alırız dedi hemen neyse içimi doktum biraz ağladım simdi moral bozmayalım kotuyu düşünmeyelim dimi ne olur sizde söyleyin duymaya ihtyacım var
iyi tarafından bakıp soyle düşünüyorum kan alma isini Allahın izniyle geçersek dogumdada aynı sekil girecekmişim alerjiye karsı once başka seyler yapıcaka sonra doğuma girecekmişim dr. birde bir ilaç verdi hem alerji ilacı hemde sakinleştirme etkisi var dedi cunku uyuyamıyorum işte bizde boyleee
coook uzun yazmışım abowwww kovacaksınız beni burdan
ama insan bebişini sevince neleri göze alıyor bea ana olasım geliyor bak dürtü geldi bana
kızlarrr,bi konuda fikir veriniz lütfennn,
Şimdi ben bu cuma ya randevu almıştım,haftamı görüyosunuz 28 de olmuş olacaktım,ama sat a göre haftam şu an 29+4.tabi adıyamanda devlete gitmiştim ya,iyice bakıldı edildi,e bildiğimiz kadarıyla 32.hafta raporu da sat a göre veriliyo,bu durumda cuma günü olan randevuyu 32.haftaya denk gelen zamana mı alsam 24 mayıs gibi ne dersiniz,çünkü test filan kalmadı yapılacak rutin kontrol yani bu,o yüzden de bilemedim,ayın sonuna doğru mu gitsem ne diyonuzzz :44::44::44:
günaydın kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir hepiniz..
bir sorum olacaktı size ; sizde de yoğun akıntı oluyor mu? yani şöyle ki bende parça şeklinde aklıntı olmaya başladı bu haftadan beri... beyaz biraz sarıya da dönük. kokusuz. sizler de de oluyor mu acabaaa?
Günaydın kızlar :) güzel bir hafta olsun hepimize inşallah. ilk defa rüyam da oğlumu gördüm. sağ tarafımdan tekme ata ata doğdu o tarafta
canım sen gerçekten çok güçlüsün Allah her daim yanında olucak inşallah .en büyük destekcin 3 tane daha meleğin var yanın da inşallah her şey yoluna giricek az daha sabır...
ben de 32 haftalık raporumu 32 bitince alıyorum tam.13 mayıs da 33+0 oluyorum o zaman gel o gün rapor yazıcaz dedi doktorum. benim de 2 hafta kadar önce gidiyordu en son.doktoruma sat a göre mi ultrasonda çıkan tarihe göre mi rapor yazılıyor diye sorduğumda SAT a göre dedi. bizim böyle
slmm naber nasılsıngünaydın!
Kabartma tozlu pohaca yada mayali..zeytinyagli biber dolmasi patates salatasi.kek olabilir superfresh boreklerdnde olabilir hazir cunku hem cabuk oluyor fazla vakit almiyor bu soylediklerim sana fikir olsn kolay gelsn cnm
canım ya sabah yazamadım sana çok ama çok geçmiş olsun inş. sağ salim atlatıcaz bu günleridehani resim yollicaktınnn
sevgim günaydın canım maşallah oğluma ya valla çok güzel big ündü bizim için c.tesi 1 aydır görmüyodum paşamı acayip özlemiştim vallaslm cnm nettin bakim gezdin gezdin geldin he yaa insanın evi bi başka memleketi gibi vallahh
slm cnm
masallah onlaara yeaaaa onlar bitsin sıra bizde inş...zamanında kucagımıza alalım inş
slm
slm cancazım nettin bakim ohhh kız sende bitirdin sayılır hadi bakim maşşalah c.tesi çalışmamaka nasıl bi duygu kız banada anlatbebişinin resmini istiyoruuummmm :84::84::84::84::84::84: tabiki diğerlerinde bnde alt acmayla zıbını cektım dur bnde koyim bakım ..bu arada maşallah paşaya bnde cuma gunu gorceeemmm
cnm cok gecmiş olsun ama sen güçlü bir kadınsın bn inanıyorum ki bununla çok rahat başa cıkarsın öncelikle Rabbim meleklerini korusun sağlık sıhhat versin sizlere cnmmm
bnce rapor alıcagın zaman gıt cnm zaten adıyamanda gıotmıssın dr bebiş iyi demiş rutin bir kontrolse sokma bıdah bebişi ultrasona az sabret gııı..ama yınede sana kalmış olmadı dr na bı sor bakemm
slmm
slm cnm naber
ne guzel bı ruyayamış be ooo bn daha oyle ruyalar gormeye baslamadım bakalım son ayımızda falan cok goruruz artıkın
slmm naber nasılsın
nettin bakıym
günaydınlar efendim nasılsınız keyifler nasıl
canım sabah yazdım yaaa durumlarımı okusana yaaaa
sayfa 2988 durum orada yazılı moral sıfırdı ama simdi az daha iyiyim pozitif dusunce yasamı devreye soktum sende ne var ne yok kııızzzz
kızz hoşgeldin nasılsın bakiimmm
merhaba güzel anneler... umarım hepiniz iyisinizdir... sizlerden bir ricam var yarın eşimin doğum günü... onun için evde arkadaşları ve kuzenleriyle küçük bir kutlama hazırlayacağım... menü olarak ağır yemekler yerine aparatif şeyler hazırlamak istiyorum... sizce neler yapabilirim.bana yardımcı olabilir misiniz?
slmm naber nasılsın
nettin bakıym
çok teşekkür ederim kesin deneyeceğim :)uleyn iki terso yaptım döküldünüz selamları
toptan iyiyim teşekkür ederim, alerjiden bitik durumdayım diye cevap vereyim...
umarım sizler de iyisinizdir!
kontrolü olan var mıydı, nasıldı bilmyirum ama hayırlı haberler aldığınızı umuyorum!
Deryammmmmmm Derryyyaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben sana ne diyim yaaaaa, valla ben senle gerçekte görüşmeyi çok isterdimmm yaaaa!
hemen açık adresini versana ben lazımım bebeeeemmmmmmmmmmmmmm
Duygucum ben sana bi salata tarifi vericem, bayılacaklar, garanti veriyorum!
arpa şehriye / tel şehriye hangisini arzu edersen diri kalacak şekilde haşla
tavukları haşla, uzun uzun kes/ayır
kırmızı köz biberler yine jülyen kesim (uzun uzun) (bimden hazır da alabilirsin)
dereotu, taze soğan (varsa sevdiğin diğer yeşillikler......)
mısır
limon + nar ekşisi + tuz + yağ
süper hafif ve feci lezzetli bir salata! Afiyet olsun
uleyn iki terso yaptım döküldünüz selamları
toptan iyiyim teşekkür ederim, alerjiden bitik durumdayım diye cevap vereyim...
umarım sizler de iyisinizdir!
kontrolü olan var mıydı, nasıldı bilmyirum ama hayırlı haberler aldığınızı umuyorum!
Deryammmmmmm Derryyyaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben sana ne diyim yaaaaa, valla ben senle gerçekte görüşmeyi çok isterdimmm yaaaa!
hemen açık adresini versana ben lazımım bebeeeemmmmmmmmmmmmmm
Duygucum ben sana bi salata tarifi vericem, bayılacaklar, garanti veriyorum!
arpa şehriye / tel şehriye hangisini arzu edersen diri kalacak şekilde haşla
tavukları haşla, uzun uzun kes/ayır
kırmızı köz biberler yine jülyen kesim (uzun uzun) (bimden hazır da alabilirsin)
dereotu, taze soğan (varsa sevdiğin diğer yeşillikler......)
mısır
limon + nar ekşisi + tuz + yağ
süper hafif ve feci lezzetli bir salata! Afiyet olsun
canım ya sabah yazamadım sana çok ama çok geçmiş olsun inş. sağ salim atlatıcaz bu günleride
iş yerim baya bi sıkıntılı sabahtan beri sinirden sitresten garip haldeyim kusura bakma atlamış değilim seni
resim eklicem canımda işte sitresten ekleyemedim
sevgim günaydın canım maşallah oğluma ya valla çok güzel big ündü bizim için c.tesi 1 aydır görmüyodum paşamı acayip özlemiştim valla
canım yüzünü kesinlikle göstermiyo dr o kadar uğraştı etti yok göstermiyo benim paşa çapraz duryuyomuş eller ayaklar birbirne girmiş yumarlak olmuş resmen dr da bu pozisyon senin içinm en kötü pozisyon dedi kasık ve bel ağrın çok olur dedi bu şekilde durursa zaten sezeryan olur falan dedi benim o siğilleri sordum da o genital sğğiller çoğalan bişeymiş benim 2 yıldır falan 3 tane var başkada yok bide ben hamile olduğumu öğrenmeden meğer hamileymişim smar yaptırmıştım temiz çıkmıştı o siğillerde bi sorun oslaymış smar de çıkarmış yani dr onun normal doğuma etki etceni sanmıyorum ama görmeden de bişey diyeemzyiz tabi dedi 20 mayıs ta rapor için çağırdı sonra 2 haftada bir çağırcakmış nst ye alcakmış
kız iş yeri çok fena durumda bizim bir çok olay var şuan işyerinde sabahtan beri ağzım açık kaldı artık bişey diymiyorum olanlara ama ne kadar sitres yapmıcam desemde resmen sağ bileğime bir uğuşma geldi sabahtan beri bi garibim benim c.tesi olaylarınada müdürüme demişki ben öle bişey demedim bilge ye nerden uyduruyo yok öle bişey demiş yani 1 mayıstan itibaren c.tesi gelme dememiş bana öle diyomuş bu en basiti olanların içinde buradn anlatmam doğru olmaz işyeri durumunu daha neler var düşün artık sırf benle alakalı durum değil çok farklı şeyler sanırım benim 20 mayısta rapora çıkmam gerekcek böle giderse daha afzla kaldıramam burayı çünkü
canım aldıkalrını ekle hemen bende çektim aldıklarımızı yaptıklarımızı beğencekmisiniz çok merak ediorum eklicem bende şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?