2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
kızlar 32. haftaya girdim çalışabilir belgesini aldım bugün...zaman yaklaşıyor allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin...

hayırlı olsun canım.. benim 2 haftam var daha.. peki doğum öncesini doğum sonrasına ekleyecekler mi? tatile geldiği için kimi ekleniyor diyor, kimi yanıyor kullanamazsın diyor.. kafam karıştı benim de...

hayırlı olsun canım.. benim 2 haftam var daha.. peki doğum öncesini doğum sonrasına ekleyecekler mi? tatile geldiği için kimi ekleniyor diyor, kimi yanıyor kullanamazsın diyor.. kafam karıştı benim de...

evet doğum öncesi doğum sonrasına ekleniyor toplamda 16 hafta izin var ama 37 de bırakmak zorundasın yani doğum sonrasına 5 hafta aktarılıyor doğum sonrası yasal izin 8 hafta toplam 13 hafta ediyor....sanırım öğretmensin sizde durum nasıl bilmiyorum aynıdır herhalde....bazı sitelerde doğujm izni 18 haftaya çıkmış diyorlar gerçeği ne bende bilmiyorum araştırcam

evet bu konuda açılık mı vardır bilemiyorum ama her kafadan bir ses çıkıyor.. teşekkür ederim..

Gecen ay seker yuklemem yapildi normal cikti artivermis bi anda cok karbonhidrat tuketiyosun demekki dedi hic bilemedim bu kadar olacagini bide bi ayda 3.600 gr almisim haftada bi kilo almissin nerdeyse dedi simdide ac geziyorum :)

Bende bu ay 3bucukkilo aldim ama ilk aylar cok zayifladigm icin dktr bisi demiyor

Bende bu ay 3bucukkilo aldim ama ilk aylar cok zayifladigm icin dktr bisi demiyor

ben her ay 3 kilo alıyorum:) 5, 6, ve 7 de 3 kilo aldım toplmada 14 aldım aman kızlar boşverin doğsun nefes alamayacaksınız eriyecek kilolar bir de emzirip çok fazla yemeaseniz eskisinden de zayıf olacaksınız

Arkadaslar bana acil yardim edin! Midem korkunc yanıyor ne yapacagim? Bilgi ve tecrübenize ihtiyacim var....

Bana artık soda , rennie fayda etmiyor.O yanmadan canım o kadar acıyo ki sonunda kusuyorum. Hoş bir öneri değil ama kusunca rahatlıyorum.
Özellikle geceleri oluyor, uyumak mümkün değil yoksa. Ama hafif yanmalarda, ki gün içinde çok oluyor, soğuk sodayla idare ediyorum.

valla dün akşam ne yaptıysam geçmedi aslında midemde bulandı ama kusarsam o zehire tahammül edemem gibi geldi elma yedim o mu iyi geldi bayıldım mı bilemedim uyumuşum.. bu gün gittim Dr.a gaviscon diye bir şurup verdi bakalım ne olacak :26:

Günaydın kızlar nasılsınız sizinde geceleri bacaklarınız beliniz çatı kemiğiniz ağrıyormu bu gece benim ağrılar son noktaya ulaştı sabahı zor ettim gözlerim bile şişmiş ve karnımı görenler hep aşağıda olduğunu söylüyolar

2gecedir dogurcm mi acaba diorum belim bcaklarim adet sancisi gbi gun icindede oluyo we bnimde gobs asagya indi sanki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben her ay 3 kilo alıyorum:) 5, 6, ve 7 de 3 kilo aldım toplmada 14 aldım aman kızlar boşverin doğsun nefes alamayacaksınız eriyecek kilolar bir de emzirip çok fazla yemeaseniz eskisinden de zayıf olacaksınız

Evt dogumdn sonra cabuk veriliyor kilolar ben 52yle hamile kaldim ilk 5ay 6kilo verdim simdi 28.haftayim 54kiloyum iyi gidiyorum boyuma gore

Benim suandada çatı.kemiğim ağrıyor. Burada okumadan önce düşünsem diyicem ki ama bende karnım aşağıya inmiş gibi hissediyorum.

Kızlaaarrrr nasılsınıııızzzz aç olmak çok zor heleki çalışırken Bu perşembe taşınıyorum tek başımayım yardım edecek kimsem yok sevgili kayınvalidem sağolsun bir kere aramadı ne yaptın diye ne garipler gittiğimde boynuma dolanır kızım kızım diye karnım burnumda naptı bile demiyor insafsız zoruma gidiyor kimseyede anlatamıyorum derdimi eşimde sağolsun arayayımda gelsin bile demiyor sinirlerim çok bozuk

Son düzenleme:
Kızlar merhaba benim gibi erken doğumdan korkan var mı? Geçen doktor randevumda kasılma oluyo deyince nst ye bağladılar. Doktor küçük bi sancı çıkmış dedi. Kasılmaların artarsa aşağıya baskı hissedersen hemen acile git dedi. Kasılmaları sayıyorum artık dün bir kez oldu çok şükür.. Daha çok erken değil mi?

GT-S5830i cihazımdan gönderildi

kızlar bendede aynı proplem vardı doktor alttan muayene etmek zorun da kaldı rahim ağzım kısalmaya başlamış o yüzden sürekli yatıyorum evde kaç haftalıksınız bilmiyorum benim ki 29 haftalık erken başladığını söyledi doktorum sizde bir gittiğiniz de sorun isterseniz ben de bir haftadır karnım aşağı indi diye düşünüyordum ama sizin haftalarınız daha ileriyse yalancı doğum sancısı da olabilir umarım da öyledir

kaç haftalık canım senin ki

Bende martta taşındim..aynen naptin kizim diye arayip sormadı kayinvaldem. annem baska sehirde hasta oldugu icin gelemedi.. esimden Allah razi olsun cok yardim etti.
Evi falan kendin temizleme bence cok zor olur bi yardimci bul ben oyle yaptim isim bi parça kolay oldu.

2gundur karnim agriyo kotuyum dkkate almamistm ama ayptir solemesi popomun ici kasiniyo cok ozellikle tuwaltm geldgnde siddetleniyo agri sonra azaliyo napsam kurtmu war yoksa(

kaç haftalık canım senin ki

Ben de 30+2 yim bugün, alttan muayene falan etmedi doktor sadece nst de sancı çıktı yalancı doğum sancısı olabilir mi bana daha erken gibi geliyo. Karnım aşağıda değil top gibi oldu sadece. Bebeğim de makat geliş pozisyonunda. Bakalım ne zaman dönecek?

GT-S5830i cihazımdan gönderildi

Erken dogumdan bende cok korkuyorum sanciniz geldiginde ne hissediyorsunuz nasil anliyorsunuz.Allah korusun bende cok korkiyorum henuz cok kucukler cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…