canım ya sabah yazamadım sana çok ama çok geçmiş olsun inş. sağ salim atlatıcaz bu günleride
iş yerim baya bi sıkıntılı sabahtan beri sinirden sitresten garip haldeyim kusura bakma atlamış değilim seni
resim eklicem canımda işte sitresten ekleyemedim
sevgim günaydın canım maşallah oğluma ya valla çok güzel big ündü bizim için c.tesi 1 aydır görmüyodum paşamı acayip özlemiştim valla
canım yüzünü kesinlikle göstermiyo dr o kadar uğraştı etti yok göstermiyo benim paşa çapraz duryuyomuş eller ayaklar birbirne girmiş yumarlak olmuş resmen dr da bu pozisyon senin içinm en kötü pozisyon dedi kasık ve bel ağrın çok olur dedi bu şekilde durursa zaten sezeryan olur falan dedi benim o siğilleri sordum da o genital sğğiller çoğalan bişeymiş benim 2 yıldır falan 3 tane var başkada yok bide ben hamile olduğumu öğrenmeden meğer hamileymişim smar yaptırmıştım temiz çıkmıştı o siğillerde bi sorun oslaymış smar de çıkarmış yani dr onun normal doğuma etki etceni sanmıyorum ama görmeden de bişey diyeemzyiz tabi dedi 20 mayıs ta rapor için çağırdı sonra 2 haftada bir çağırcakmış nst ye alcakmış
kız iş yeri çok fena durumda bizim bir çok olay var şuan işyerinde sabahtan beri ağzım açık kaldı artık bişey diymiyorum olanlara ama ne kadar sitres yapmıcam desemde resmen sağ bileğime bir uğuşma geldi sabahtan beri bi garibim benim c.tesi olaylarınada müdürüme demişki ben öle bişey demedim bilge ye nerden uyduruyo yok öle bişey demiş yani 1 mayıstan itibaren c.tesi gelme dememiş bana öle diyomuş bu en basiti olanların içinde buradn anlatmam doğru olmaz işyeri durumunu daha neler var düşün artık sırf benle alakalı durum değil çok farklı şeyler sanırım benim 20 mayısta rapora çıkmam gerekcek böle giderse daha afzla kaldıramam burayı çünkü
canım aldıkalrını ekle hemen bende çektim aldıklarımızı yaptıklarımızı beğencekmisiniz çok merak ediorum eklicem bende şimdi
lohusa ve pijama takımlarımın bi kısmı
Eki Görüntüle 1100842 Eki Görüntüle 1100843 Eki Görüntüle 1100844 Eki Görüntüle 1100845 Eki Görüntüle 1100847 Eki Görüntüle 1100848
avizemizi yaptırdık odamıza göre uyku setinide taç dan aldık sonunda beğencekmisiniz bakalım
Eki Görüntüle 1100849 Eki Görüntüle 1100850
süslemelerimizi beğencekmisiniz bakalım hepsini kendimiz yaptık bebek şekerini sedacımdan kopya çekti ama süper oldu tavsiye ederim tam bitmedi tabi bebek şekeri süslememiz ama taslak hazır en azından ananemiz kendisi yapmak çok istiyodu el emeği olsun ananemizin ellerinden bebek şekerlerimiz
Eki Görüntüle 1100851 Eki Görüntüle 1100852 Eki Görüntüle 1100853 Eki Görüntüle 1100854 Eki Görüntüle 1100855 Eki Görüntüle 1100856
ebettt oğluşla ben 29+3 nasılsız teyzeleri kocaman olduk analı oğullu
Eki Görüntüle 1100857
kızlarrr,bi konuda fikir veriniz lütfennn,
Şimdi ben bu cuma ya randevu almıştım,haftamı görüyosunuz 28 de olmuş olacaktım,ama sat a göre haftam şu an 29+4.tabi adıyamanda devlete gitmiştim ya,iyice bakıldı edildi,e bildiğimiz kadarıyla 32.hafta raporu da sat a göre veriliyo,bu durumda cuma günü olan randevuyu 32.haftaya denk gelen zamana mı alsam 24 mayıs gibi ne dersiniz,çünkü test filan kalmadı yapılacak rutin kontrol yani bu,o yüzden de bilemedim,ayın sonuna doğru mu gitsem ne diyonuzzz :44::44::44:
Eki Görüntüle 1100842 Eki Görüntüle 1100843 Eki Görüntüle 1100844 Eki Görüntüle 1100845 Eki Görüntüle 1100847 Eki Görüntüle 1100848
avizemizi yaptırdık odamıza göre uyku setinide taç dan aldık sonunda beğencekmisiniz bakalım
süslemelerimizi beğencekmisiniz bakalım hepsini kendimiz yaptık bebek şekerini sedacımdan kopya çekti ama süper oldu tavsiye ederim tam bitmedi tabi bebek şekeri süslememiz ama taslak hazır en azından ananemiz kendisi yapmak çok istiyodu el emeği olsun ananemizin ellerinden bebek şekerlerimiz
Eki Görüntüle 1100851 Eki Görüntüle 1100852 Eki Görüntüle 1100853 Eki Görüntüle 1100854 Eki Görüntüle 1100855 Eki Görüntüle 1100856
Eki Görüntüle 1100857
ayy bılgem merak edıyorum oğluşunu usg fotosunu istiyom bn yaa olsu ayaklarını goruruz bızde ..massallah onaaa cnm hakkında hayırlısı neyse o olsun inş...sağlıkla dogsunlarda ...bnm de haftaya son bilgem çok şükür az kaldı yaaaa..bnm sat 13 temmuz işte bakalım bu haftyada ayrıntılıya gırcem cuma gunu..
yaaaane alaka cnm Allah Allah o patronunda sanki sen kafandan mı uyduruyorsun çok saçma sana bişey dedi mi peki..hayır yanı zaten c.tesi normalde bizim hakkımız ne fenalar bunlar yaa ne kadar gıcıklar cnm eger geercekten sstresli ve celikmıycek gibiyse bn cık derim işten çünkü stres ve düşünceler insanı mafediyo...eee bundan sonra nasıl olacakmış peki c.tesi ayyy zaten az zamanın kalmış bugune kadar gelmişsin işe bulmuşlar da bunuyolar ahmak herifler
Daha hic acmadim konuyu esimle hic konusmadim ama pek icimden gelmiyor gitmiycem bu aksam kina var orayada gitmiycem cunku halim yok hic aslinda benim isime geldi :) cok miyminti oldm hicbisi yapasim yok :)
selam canlarım geçmişi okuyamadım affedin sadece son sayfaya göz atabildim
papatyam canım Rabbim şifa versin tez zamanda yapacak bişey yok kuzum bebeleri bana bırak (ki onlar çoktan bebelikten çıktı ) git kan naklini ol azıcık toparlarsın canım benim keşke yakınlarda olsakta yardımlaşsak
bilgecim pijamaların,rüzgar paşanın süsleri hepsi süper iyi günlerde kullanın inş
ayşem buayın 20sinde çalışabilir raporu alıcaktım ama doktorum 22sinde poliklinikteymiş bir sorun olur mu 2 gün geç alınması :44:
evvetttt boyayı bitirdik ama bizde bittik çift olarak,en güzel paşamın odası oldu, resmen evin içi aydınlandı be meğer ne kirlenmiş duvarlar,haziran başı gibide koltukları yıkatırım,halılarıda birde yardımcı tuttumu tamamdır
bir kaç gün dinleneyim kızımın eşyalarını yıkıcam belki yarınki randevumdan sonra başlarım çünkü bu kız erken gelecek gibi hissediyorum hatta cumartesi günü o kadar koşuşturmaya doğuverecek sandım
cumartesi akşamı eşim ayaklarıma buz aküsü sardı o derece fenaydım yaww neyseki bitti
Eki Görüntüle 1100857
sagol canım benim
aman boya gibisi varmı gozu gonlu açılıyor insanın temizlik gibisi varmı bea
güle güle kullanın boyanızıda
canım benim günaydın bende tam seni arayım diyodum resim ekledim gir bak dicktimGÜNAYDINLAR :))vuhuuu canım bu süslemelerin hepsini bir günde mi hallettiniz?maşallah süpersiniz yaa hepsi birbirinden güzel olmuş ellerinize sağlık eğer mevlütler denk gelmezse ben bunları yakından görcem kiiii :)))avizede bu kadar uyum sağlayabilir cuk oturmuş canım
oyhh ben o göbüşün içindekini yirim yirimmm ne kadar güzel olmuşsunuz siz öylee tam paşa göbüşü olmuş sivri gidiyo:)))
hoş geldin canım teşekkür ederiz beğenmenizeselam canlarım geçmişi okuyamadım affedin sadece son sayfaya göz atabildim
papatyam canım Rabbim şifa versin tez zamanda yapacak bişey yok kuzum bebeleri bana bırak (ki onlar çoktan bebelikten çıktı ) git kan naklini ol azıcık toparlarsın canım benim keşke yakınlarda olsakta yardımlaşsak
bilgecim pijamaların,rüzgar paşanın süsleri hepsi süper iyi günlerde kullanın inş
ayşem buayın 20sinde çalışabilir raporu alıcaktım ama doktorum 22sinde poliklinikteymiş bir sorun olur mu 2 gün geç alınması :44:
evvetttt boyayı bitirdik ama bizde bittik çift olarak,en güzel paşamın odası oldu, resmen evin içi aydınlandı be meğer ne kirlenmiş duvarlar,haziran başı gibide koltukları yıkatırım,halılarıda birde yardımcı tuttumu tamamdır
bir kaç gün dinleneyim kızımın eşyalarını yıkıcam belki yarınki randevumdan sonra başlarım çünkü bu kız erken gelecek gibi hissediyorum hatta cumartesi günü o kadar koşuşturmaya doğuverecek sandım
cumartesi akşamı eşim ayaklarıma buz aküsü sardı o derece fenaydım yaww neyseki bitti
amin canım teşekkür ederiz göbiş artık burdayım diyo evet biran da baya büyüdük eee 8. aya girdik diyorum artık Allah ın izniyle ne kaldı şurdaayyy bayıldım hepsine Masallah sağlıkla kullanın İnsallah hepsi ama hepsi coook güzel olmuş
göbisde bayağı buyumus burdayım diyor yanim
canım ulstrasyon resmi yok yanımda sadece ayak ve kafa ölçümün resmi var onda da hiç bişey belli değilki laz inadı tuttu benim oğluşun doğuma kadar göstermicek yüzünü ay bide dr a dedim ki ya bütün arkadaşlarda yüzünün resmi var bebişlerin hatta doktorları sana benziyo babasına benziyo bile diyolar dedim gülüyo nasıl yok öle bişey diyo sende debana benziyo şuan kimseye benzemez daha dyo
sevgim iş yeri baya sıkıntılı c.tesi olayıyla ilgili patron bana bişey demedi cuma günü 5,45 de aradı tesadüf ben açtım teli patrona dedim ki yarın ben yokum hatırlatayım sizede dedim yarın çok işimiz var gel dedi benim haftaiçi dr a gitmem lazımdı c.tesi izinliyim diye yarına randevu aldım kesinlikle dr gitmem lazım yarın dedim tmm o zmn formaliteden izin kağıdı yaz dedi ii dedim bende hastaneye gitcem die izin kağıdı yazdım sadece benim c.tesi olayıda değil işlerle ilgili başka sorunlar var müdürle konuştuk sabah müdürde raporunu ne kadar erken alabiliyosan al ve git diyo piskolojik baskı uygulucak durum ii değil vs. bişeyler anlattı müdür yeni girdi zaten işe sölemiştim ya ben burda çalışmayı düşünmüyorum dio oda ayrılcakmış belki bir hafta belki 1 ay sonra 1 ayı geçmez ama diyo mayısı bitiririm en fazla diyo biz genel muhasebede 2 kişyiz müdür gidiyo gittiği gün bende rapora çıkarım daha da tek başıma asla burayı çekemem durumlar çok farklı anlatamıcam şekilde
resimleride ekledim beğencen mi bakalım
bayıldımmm bayıldımmm size bn yaaa maşallahhh
cnm hepsi birbirinden güzel ama çok kıskandım bn yaaa lkız o terlıkler niçin onu anlamadım bn ...:44::44::44: bide o lohusa takımların senin 2.ci cocuga olursa 3.cocuga bile yeter kızz bi dukkan acılır onlarlapatiklere bittim bilgem hepsi harika olmuş inan güzel sağlıklı gunlerde gülen yüzlerinizle kullanın inş.
mudur bile bu kadar zamanda tukenmişse pes dıyorum artık yani patronun bnce olaya daha temkinli ve sakin bi şekilde el atması gerek çünkü sisteminiz senin anlattıgın sekil devam ederse cıngar cıkar yani acıkcası bide daha anlatamayacagın seylerde var..bncede bılgem sen cık Allah ın izniye hiçbişey sizden onemli degıl yoksa ki daha fena durumlar dogurabılır bu olanlar ...
bebgendim kızz gordum ok guzeller ya bn atamıyorum tontikimin eşyalarını
İşteeeee yukledim yaa çok uygundu alayım dedim nasıl fihyatina göre hee alt açma çok begendim zibin seti de fiyatına göre iyi hani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İşteeeee yukledim yaa çok uygundu alayım dedim nasıl fihyatina göre hee alt açma çok begendim zibin seti de fiyatına göre iyi hani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyi günlerde kullansın mavilerde pek tatlı yaww
oyyy çok güzeller canım oğluşla kimiz çok beğendik iyi günlerde giysin paşamız
zıbının rengi çok güzelmiş tatlı bir mavi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?