2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

ayy bılgem merak edıyorum oğluşunu usg fotosunu istiyom bn yaa olsu ayaklarını goruruz bızde ..massallah onaaacnm hakkında hayırlısı neyse o olsun inş...sağlıkla dogsunlarda ...bnm de haftaya son bilgem çok şükür az kaldı yaaaa..bnm sat 13 temmuz işte bakalım bu haftyada ayrıntılıya gırcem cuma gunu..
yaaaa ne alaka cnm Allah Allah o patronunda sanki sen kafandan mı uyduruyorsun çok saçma sana bişey dedi mi peki..hayır yanı zaten c.tesi normalde bizim hakkımız ne fenalar bunlar yaa ne kadar gıcıklar cnm eger geercekten sstresli ve celikmıycek gibiyse bn cık derim işten çünkü stres ve düşünceler insanı mafediyo...eee bundan sonra nasıl olacakmış peki c.tesi ayyy zaten az zamanın kalmış bugune kadar gelmişsin işe bulmuşlar da bunuyolar ahmak herifler

GÜNAYDINLAR :))vuhuuu canım bu süslemelerin hepsini bir günde mi hallettiniz?maşallah süpersiniz yaa hepsi birbirinden güzel olmuş ellerinize sağlık eğer mevlütler denk gelmezse ben bunları yakından görcem kiiii :)))avizede bu kadar uyum sağlayabilir cuk oturmuş canım
oyhh ben o göbüşün içindekini yirim yirimmm ne kadar güzel olmuşsunuz siz öylee tam paşa göbüşü olmuş sivri gidiyo:)))

Son düzenleme:

Canim bende öyle yaptım zaten test kalmadı ondan sonrada 15 günde bir.gelmemizi isteyecek doktor bekliyorum randevumuz biraz zaman zor geçti ama tekneleri yedikçe sıkıntı yok :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam canlarım geçmişi okuyamadım affedin sadece son sayfaya göz atabildim

papatyam canım Rabbim şifa versin tez zamanda yapacak bişey yok kuzum bebeleri bana bırak (ki onlar çoktan bebelikten çıktı ) git kan naklini ol azıcık toparlarsın canım benim keşke yakınlarda olsakta yardımlaşsak

bilgecim pijamaların,rüzgar paşanın süsleri hepsi süper iyi günlerde kullanın inş

ayşem buayın 20sinde çalışabilir raporu alıcaktım ama doktorum 22sinde poliklinikteymiş bir sorun olur mu 2 gün geç alınması :44:

evvetttt boyayı bitirdik ama bizde bittik çift olarak,en güzel paşamın odası oldu, resmen evin içi aydınlandı be meğer ne kirlenmiş duvarlar,haziran başı gibide koltukları yıkatırım,halılarıda birde yardımcı tuttumu tamamdır

bir kaç gün dinleneyim kızımın eşyalarını yıkıcam belki yarınki randevumdan sonra başlarım çünkü bu kız erken gelecek gibi hissediyorum hatta cumartesi günü o kadar koşuşturmaya doğuverecek sandım
cumartesi akşamı eşim ayaklarıma buz aküsü sardı o derece fenaydım yaww neyseki bitti

ayyy bayıldım hepsine Masallah sağlıkla kullanın İnsallah hepsi ama hepsi coook güzel olmuş
göbisde bayağı buyumus burdayım diyor yanim

canım ulstrasyon resmi yok yanımda sadece ayak ve kafa ölçümün resmi var onda da hiç bişey belli değilki laz inadı tuttu benim oğluşun doğuma kadar göstermicek yüzünü ay bide dr a dedim ki ya bütün arkadaşlarda yüzünün resmi var bebişlerin hatta doktorları sana benziyo babasına benziyo bile diyolar dedim gülüyo nasıl yok öle bişey diyo sende debana benziyo şuan kimseye benzemez daha dyo
sevgim iş yeri baya sıkıntılı c.tesi olayıyla ilgili patron bana bişey demedi cuma günü 5,45 de aradı tesadüf ben açtım teli patrona dedim ki yarın ben yokum hatırlatayım sizede dedim yarın çok işimiz var gel dedi benim haftaiçi dr a gitmem lazımdı c.tesi izinliyim diye yarına randevu aldım kesinlikle dr gitmem lazım yarın dedim tmm o zmn formaliteden izin kağıdı yaz dedi ii dedim bende hastaneye gitcem die izin kağıdı yazdım sadece benim c.tesi olayıda değil işlerle ilgili başka sorunlar var müdürle konuştuk sabah müdürde raporunu ne kadar erken alabiliyosan al ve git diyo piskolojik baskı uygulucak durum ii değil vs. bişeyler anlattı müdür yeni girdi zaten işe sölemiştim ya ben burda çalışmayı düşünmüyorum dio oda ayrılcakmış belki bir hafta belki 1 ay sonra 1 ayı geçmez ama diyo mayısı bitiririm en fazla diyo biz genel muhasebede 2 kişyiz müdür gidiyo gittiği gün bende rapora çıkarım daha da tek başıma asla burayı çekemem durumlar çok farklı anlatamıcam şekilde
resimleride ekledim beğencen mi bakalım

Daha hic acmadim konuyu esimle hic konusmadim ama pek icimden gelmiyor gitmiycem bu aksam kina var orayada gitmiycem cunku halim yok hic aslinda benim isime geldi :) cok miyminti oldm hicbisi yapasim yok :)

offf bende öyle oldum yaa 1 ay sonra ne olacağız bakalım...yerimden kıpırdanasım gelmiyo bir haftadır kesintisiz uyur oldum,ne oturduuğum yerden kalkasım geliyo nede elimi bişeye süresim beni bıraksalar hiç kıpırdanmam öyle biri oldum

sagol canım benim
aman boya gibisi varmı gozu gonlu açılıyor insanın temizlik gibisi varmı bea
güle güle kullanın boyanızıda

bayıldımmm bayıldımmm size bn yaaa maşallahhh

cnm hepsi birbirinden güzel ama çok kıskandım bn yaaa lkız o terlıkler niçin onu anlamadım bn ...:44::44::44: bide o lohusa takımların senin 2.ci cocuga olursa 3.cocuga bile yeter kızz bi dukkan acılır onlarla patiklere bittim bilgem hepsi harika olmuş inan güzel sağlıklı gunlerde gülen yüzlerinizle kullanın inş.

canım benim günaydın bende tam seni arayım diyodum resim ekledim gir bak dicktim
çpk teşekkür ederiz beğenmenize çooookkk sevindim canım valla öle bi denk geldiki c.tsei biliyosun dr dan çıktık avizeyi uyku setini aldık pazar günüde annemle çarşıya gidelimde süslemelere bi bakalım ne var ne yok neler yapabiliriz dedik gittik çarşıya 6 da eve geldik arkadaşım var diyodum hani süslemelere yardım etcek bize tam eve girdik o arkadaş geldi evi yaymıştık zaten çarşıya gitmeden elimizde ne malzeme var görelim diye arkadaşta hadi sepet süsleyelim annem hevesle bebek şekerini yapayım derken anam bi baktık bunları yapmışız bile 2 tanede sepet süsledik onların resmini çekmemişim terlik yaaplım tepsi yapalım şekeri yapalım derken birkaç saatte çıktı bunlar ortaya çok zevkli işmiş ya annem arkadaş ve ben organizasyon işine mi girsek diye düşünemye başladık doğrusu :))) bu arada avizeci yönlendirmen içinde ayriyetten tşkk ederiz odamıza tam uydu çok şükür bişeycik kalmadı kız artık

hoş geldin canım teşekkür ederiz beğenmenize
ohhh hadi mis bitti boya işide gözün aydın canım

ayyy bayıldım hepsine Masallah sağlıkla kullanın İnsallah hepsi ama hepsi coook güzel olmuş
göbisde bayağı buyumus burdayım diyor yanim
amin canım teşekkür ederiz göbiş artık burdayım diyo evet biran da baya büyüdük eee 8. aya girdik diyorum artık Allah ın izniyle ne kaldı şurda

mudur bile bu kadar zamanda tukenmişse pes dıyorum artık yani patronun bnce olaya daha temkinli ve sakin bi şekilde el atması gerek çünkü sisteminiz senin anlattıgın sekil devam ederse cıngar cıkar yani acıkcası bide daha anlatamayacagın seylerde var..bncede bılgem sen cık Allah ın izniye hiçbişey sizden onemli degıl yoksa ki daha fena durumlar dogurabılır bu olanlar ...

bebgendim kızz gordum ok guzeller ya bn atamıyorum tontikimin eşyalarını

sağol sevgimmmm Allah razı olsun valla biran da oldu süslemelerin hepside daha süslemeler için acele etmeyelim dityoduk daha başlamıcaktık yani biranda annem o patiklileri çok beğendi ben 100 150 tane yaapbildiğim kadar yaparım dedi eee hadi dedik gidelim çarşıya gittik geldik yaptık birkaç saatte kız lohusa takımlarımın bir kısmı bu daha var pijama takımlarım geceliklerim denk geldi bunlar daha 3 aylıktık o zaman annemde sağ olsun bol bol aldı kışlıklarda var zaten içnde artık 2 3 bebişlerde kışa denk gelirsek o zaman kullanırız terliklerin birini hastaneye götürcem resim falan çekilcez ya nasip olursa diğerlerinide evde giycem mevlütte falan şirin olmuş ama dimi kız üstündeki süslemelerin hepsi evde vardı terliklerde zaten havlu terlik onlarda evde vardı maliyet sıfır yani

bakalım canım ya bir ay daha çalışsaydım iyidi işte kredi var ya ya ne bileyim evde herkez çık diyo zaten rapora bi ben idare edebildiğim kadar edeyim diyorum bir gün bile fazla çalışsam maddi yönden ii olcak hayrılısı artık 20 mayıs bi gelsinde o zamana kadar durum ne göstericek bakalım bide dr 20 mayısta çalışabilir raporu veririm dedi sen kendini ne zman kötü hissedersen artık çalışamıcam dersen hemen çalışamaz raporun veririz dedi öle bi şansımız varmış baksana
kız sen nie yükleyemedin resim eee bende merak ediyorum ama

Dortyapralipapatyam

Annem sen cok güçlü bir kadınsın hem bak sen.daha da guclen diye direk.kan vericekler. Kan ilaçları.berbat kanda yapmıyor onunla ugrasmayacaksin en azından. Sende o oğlanlar olduktan sonra dogunca bebeğine de bakarlar birşey kalmadı tatlım azcik kaldı. Öpüyorum

İşteeeee yukledim yaa çok uygundu alayım dedim nasıl fihyatina göre hee alt açma çok begendim zibin seti de fiyatına göre iyi hani

Eklentiler

• $1399282432627.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 59
  • $1399282461404.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 64
  • $1399282479259.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 76
İşteeeee yukledim yaa çok uygundu alayım dedim nasıl fihyatina göre hee alt açma çok begendim zibin seti de fiyatına göre iyi hani

oyyy çok güzeller canım oğluşla kimiz çok beğendik iyi günlerde giysin paşamız
zıbının rengi çok güzelmiş tatlı bir mavi

oyyy çok güzeller canım oğluşla kimiz çok beğendik iyi günlerde giysin paşamız
zıbının rengi çok güzelmiş tatlı bir mavi

sağol cnmmm evet rengi çok hoş zaten bunu aldım 1 tane de battanıyelı alayım yeter zaetn minicik bişey buda varya giyse giyse 10 gün giyer ufaacık hehehee alt açma nasıl cnm senın kını gormedım bn ama fıyatına gore nasıl buldun :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…