2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
teşekkür ederiz nagişim mailer güzel evet sen mavi zıbın sezonunu kapattın sıra pempişlerde...

öyle alışmışımki mavi ve tonlarına erkek elbiselerine hala gözüm kayıyo arada hatta kızımında turkuaz beyaz çiçekli bir tk zıbını var teyzesi ilk alışverişimdi gözüm onda takıldı

bide geçen pembeli leoparlı (hiççte tarzım değildir ) almıştım aynı tk demet akalının kızında vardı eşime dedim bak sosyete takılıyo kızım modayı takip ediyo dedim

sagol canım benim yaaa ilaç vermemeleri onda alerji atağının olma olasılığının coook daha yüksek olmasıymış evet ya az kaldı dayanmalıyız bende opuyorum seni

İşteeeee yukledim yaa çok uygundu alayım dedim nasıl fihyatina göre hee alt açma çok begendim zibin seti de fiyatına göre iyi hani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kız cook güzel hepsi gule güle kullanınaman insanın aldıklarına sürekli çıkarıp çıkarıp bakası gelir bu durumda dolap hiiic toplanmaz

heheheh nagim sana bişey diyim mi oğluşun yeri sende bi ayrı beya ama kızın bi gelsin bak gor onun saçıyd süsüydü püsüydü kıyafetıydı senın cok zamanını alıcak ahahaha ..sosyete mi kız ismi ne olacaktı prensesin yaaaa :44::44::44:

kız cook güzel hepsi gule güle kullanınaman insanın aldıklarına sürekli çıkarıp çıkarıp bakası gelir bu durumda dolap hiiic toplanmaz

sağol cnmmkız bn bakıyom geri koyuyom oylece çünkü benım evımı suan afedersin bişeyler götürüyor salla gıtsın dıyorum bnde napim komple bi elden geçicekler cunku dun halılarımı verıcektım misafırım kaldı veremedım bu hafat vericem nasipse bakalım zatenm haftaya son işten bi çıkim butun işler beni bekliyo dort gozle ohh miss gibi halleder biraz keyfime bakarım nasipse

canım gayet güzel şirin güle güle pisletsin paşa
benim beyaz bide park yatağın uyku setinin içinde vardı oda beyaz daha da almam heral yeter

Tünaydın fıstıklılar ve fındıklılar...

nasılsınız minnoşlar nasıl??????

birkaç gun gıremeyınce nasıl ozledım sizi..... :2:

eşim kaç gundur abuk subuk mesailerde (( birlikte çalıştığı kişinin devamlı bır tırttan işi çıkıyor. birbirimizi göremez olduk. hemde yazık tukendı..
dun 8-10 calıstı bugun yıne aynı... bu gece kv dede geliyor 01:30 da. gidip alandan onu alacak ne ara uyuyacak bılmıyorum....

bende 2-3 gundur hiç iyi değilim ağrılarım cogaldı boğazım fena yanıyor.. dun gece son nokta oldu ama cok kotu oldum. ahhhlaya ahlayaa sağıma soluma dondum. nerdeyse eşimi kaldıracaktım hastaneye gıdelım dıye.

sabahta uyandım burnum foşş etti resmen. ilk aylarda oluyordu ufak tefek burun kanaması ama bu aşırı oldu. hala da feciiiii ağrım var (((

stresten mı oldu neden oldu bılmıyorum kı çarşamba yenı dra gıdıcez bakalım inşallah hersey yolundadır.

bu arada perşembe alışverişe gittik benim ve mınnosun kalan eksıklerı için. yıne eksık kalanlar oldu ama aldık bırseyler. bebek şekerleri ve cikolatalarada baktık ama tam karar veremedik bir sefer daha gıdıcez heralde.

papatyam canım cok gecmıs olsun. insan demoralize oluyor böyle durumlarda ama Rabbim çözümsüz dert vermesin kuşum..

ayşem hosgeldin canım valla insanın evi gibi yar yok... canım dr. kontrolunun zamanı ıcın bence dr.unu ara böyle böyle de ne zaman geleyim de.
son zamanlarımız ya cok da arayı açmamakta fayda var bence.

bilgecim tontişine maşallahhhh tam tontiş olmuş. :) şaka maka 30. haftasın yaaaa. bizimde sizinle aramızda tam 1 hafta var :) bu carsamba bızde pati atıcaz hayırlısıyla 30 a :)))

rüzgarın cicilerine bayıldım. avizeyi uygun almakla en ıyısını yapmışsın. daha bebek bısey anlamayacak. sonra kendı begenır zaten bıseyler tutturur bundan alalım dıye. artı odayada tabırı yerındeyse cuk olmuş :) rüzgarımın odasını ışıl ışıl aydınlatsın inşallah..
süsler de harika ekibi kurmuşsunuz zaten :) yalnız terliklere bayıldım bende kaç zamandır sorucam terlık alamadım nasıl bısey almak lazım bılemedım. benım süsleme sansımda yok.

o gobusu hart yaparım ayrıca sivri sivri adamım ben dıye bagrıyor :) maşallah ıkınızede

sevgicim cok güzel takımı paşamın kuzum güle güle kullansın. alt acmasınıda bol bol doldursun :))) anneye iş çıksın :))))

kızlar gecmsı okuyup yazana kadar atladığım varsa özür dilerim. hiç tadım yok bugun aklım havada.. ((((

canım benim çok teşekkür ederiz bende nasıl terlik alsam diye düşünüyordum ki dün bir baktım süslemişiz terlikleri daha da almam heralde terlik hem evde hem hastane giymek için hazır süs malzememizde daha var terliklerden de var evde birkaç çift daha yapabiliriz de bakalım
canım çok geçmiş olsun acaba kv. geliyo sitresmi ki eşinde ne zamandır yoğun çalışmış sitres yapmış olablirsin burun kanamasıda olabiliyormuş die biliyorum ama çok fazlaysa bi dr sor istersen valla sevgicim kv geliyomuş bugün ama gözün aydın diyemicem inş. biran önce giderler ve senin canını sıkmazlar dicem fırsat buldukce gel foruma sen şimdi iice sitres olcan kv den doalyı paylaş bizimle sitresini azalt anlaştık dikkat et kendine hiç bişeye de kulak asma prenses hanımıda üzme boş yere çok öpüyoruz sizi

way maşallaahhh,annen dükkanı boşaltmış anlaşılannn rüzgarın süsleri odası gittikçe güzelleşiyo anası be maşallah,şu patik süsler artık benim de aklıma yattı,içine ne koycan gülüm sen ? ben de demin alışverişteydim,şöyle üstünde baskı olmayan kısa kollu zıbın aldım,3 patili,3 patiksiz alt,eldiven,2 tane orta hali hastane çıkışı (hatta ucuzundan),kv almış baya güzeldi,fazlasına gereek yok dedim,kendime bir pijama takımı,ama bilge seninkilerin yanından eçemez sexilikte gerçi bernanın da vardı öle bişi,sonracığıma bir ev patiği,penye battaniye aldım,şimdilik fazla almıycam,hediye gelen oluyo,bebişimizin ölçülerine göre de alınır nasılsa,kv atlet külot,hastane çıkışı,zıbın,çorap almış zaten,ablam bornoz takımı almış,böle böe birikir

Birileri beni atlett kilot pijama konusunda bilgilendirsin lutfen hala ne alacagimi bilmiyorum.nasil kilot nasil atlet nasil pijama off kaldim ortada yaaa :-((

cok begendım terlıklerı bılgecım tam ciciş olmuşlar. işte bende spor değilde daha concon bır terlık alayım dedım ama bulamadım. kendime gogus pedi, penye gecelik bırde o kompetandan konuştuğumuz kılotlardan aldım. cokda rahatmış gerçekten. 2siyah 2 beyaz aldım.
gogus kalkanı bulamadım gıttıgımız yerde. bır ara ebebek e gıderız dedım. o bıze daha yakın. çarşıya inmem zor gıbı artık. terliğide dicheman yada polarıse bakayım dıyorum belki cici bişeyler bulurum.

ya bilge sorma zaten aylardır yanlızlıgın vermıs olduğu bır duygusallık var uzerımde. simdi birde destek değil köstek geliyor. 1 haftadır cok asabım bozuk zaten rüyalarıma gırıyor... çok doluyum ona karsı.. birde yağ gıbı uste çıkmaya kalkarsa tartışma çıkar cunku bende susmam.. hıc konuşmasın hıc aramadığı sormadığı olmamış gıbı davransın efendı efendı gelsın gıtsın başka bısey ıstemıyorum..

sabahtan berı kalkamadım ağrıdan daha yarım saat once kahvaltı yaptım dusun. ben zorumu böyle yalnız yasarken bos konuşmaları cekıcek sinir kalmadı artık..
sağol canım benımmm gelirim zaten onunla konuşacak paylaşacak bıseyım yok.

sağol canım benim teşekkür ettik eee sende resimlerini eklede bakalım ya meraklı gözlerle çok zevkli oluyo böle aldıkalrımızı paylaşıyoruz ya nasıl heycanla zevkle bakıyorum her eklenen resime eminimki senin pijamalar benimkilerden daha güzel tatlım. kız bende almıcam yeter artık hediye de gelcek diyorum ama dayanamıyorum yine ya bişey görüyorum çok hoşuma gidiyo aman diyorum 10 lira 20 lira bişey alayım farkında olmadan dolduruyoz zaten h.sonu bende iki ayakkabı aldım bi alt eşortman aldım bugünde annemin iş arkadaşı bi ayakkabı almış oğluşuma akşam olsada görsem diye can atıyom :) sankim hiç ayakkabızmız yokmuş gibi
ben bi tane hastane çıkışı aldım 10 lu 4 5 takımda 5 li var bence seninkilerde yeterli kv. ne güzel almış bir sürü valla bizim daha bi iğnemiz yok kv den

canım ya farkındayım zaten kv den dolayı senin bu rahatsızlığın inş. sorunsuz gelirde hemencik gider takma sen kafana bişey sinir oldun mu bişeye gel buraya paylaş insan bazen birileriyle paylaşınca rahatlıyo ciddenşöle düşün senin kv uzak aramıyo zormuyo benimki burnumun dibinde aramıyo sormuyo ya bizim durum daha kötü düşünürsen bak o kadar şey alıyoruz evde hazırlıyoruz vs. her seferinde bu resimleri görümceme de gönderiyorum hemen arıyo beğendiğini ettiğini vs. sölüyo tmm çok yoğun çalıştığı için destek olamıyo şuan bize ama onada kızıyorum hiç mi annesine demiyo anne bu kız hamile bak alıncakalrı yapılcakları var ben açalışıyorum sende evdesin sen bari git bi destek ol bi işin ucundan tut vs. yok yani yavrum biz bunları çözemeyiz kv ne derse desin bi kulağından girsin diğerinden pfff ucsun gitsin

İşteeeee yukledim yaa çok uygundu alayım dedim nasıl fihyatina göre hee alt açma çok begendim zibin seti de fiyatına göre iyi hani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nagicanım,ben 31+6 ile 32+6 arası biliyorum ama tabi riske atmamakta fayda var sen de netten bi bak canm
Sevgi cadısıııı ben kapıdan sen bacadan,baktım sen de yoksun canm nerelerdesin?bu arada oğluşunun cicileri çok güzel,sağlıcakla giydir inşallah,yavuz selim di demiiii?
sinem hoşgeldn canm bence forumdakilere bi nazar değdi gülüm, dikkat et yani aklıma b işey geliyo amaaaaaaa,hani kv geliyo ya bu onun stresi falan olmasın acebeeee,geçen facede de yazmışlar kv bakıomu sana diye ben de çok bilmiştir o yumuşak diken dedim,baya tuttu bu lafff

Kızlar merhaba deyim önce. Aile hekimlerinin çalışma saatleri nedir? Bugün aşım var ona göre müdürden izin alacağım.

Kızlar merhaba deyim önce. Aile hekimlerinin çalışma saatleri nedir? Bugün aşım var ona göre müdürden izin alacağım.

canm nette yazan...
Sağlık ocakları hafta sonu hizmet vermemektedirler. Hafta içi ise 08.30-12.30 ile 13.00-17.00 saatleri arası hizmet vermektedirler. ..
ama aşıyı ben ebeye yaptırdıydım o da 9 3 gibi geldi ama kaçta çıkıyolar bilmiyom

Son düzenleme:

aylardır içime ata ata patlattım heralde bilgecim farkında olmadan. yoksa kendimi gericek herseyden uzak durmaya çalışıyorum minnoşum için.
ya iyisi o kadar az kı zaten ben anlamış değilim dertleri nedir.. al bırını vur otekıne durumu...
benımkı uzakta ama uzaktan işine gore devamlı arayan ınsandı, bir anda bıçak gıbı kesildi.. birde yıllardır bız çocuk ıstemıyoruz dıye, çocuk çocuk dıye basımızın etını yerdı.... al sana çocuk nerdesın sımdı?!!!!!!
amannn benden uzak olsun bu vakitten sonra kotu olmasın... gecen gun sınır oldum facede esımle konuşurken. esim aldıklarımızı anlatıyormuş. o da kendınce utanmadan bırde ısım takmış çocuğuma '' ooo ... hanımın herseyı hazırmış'' demıs.. terbıyesız yaaa......

insanın kendı annesı gıbı yok 8 yıl oldu annemı kaybedelı hergun aradım anacığımı.. ama su hamılelıkte başka aradım, başka ıhtıyac duydum. ınan aynı sehırde bıle olmasaydık telefonda sesını duysaydım dünyaya bedel olurdu benım ıcın bu donemde..
neyse tatlışım ya ben bugun cok duygusala bağladım heralde.. bırıkıyor ınsan ıste..
Hayatta herşeye şükür demeli insan.. Rabbim eşimi cocugumu bağışlasın bana yeter..
Allahım hepimizin hanelerine huzur, sağlık versin..

hosbuldum ayşem
ondan sanırım gece anlamamıştım ama sabah kalkınca dank ettı banada.
bu sekılde aşırı burun kanaması hamıle olmadan öncede aşırı streslı zamanlarımda cok nadır oluyordu. sabahkıde hamılelıkten zıyade stresten oldu sanırım. benımkı yumuşak falanda değil bayag bilenmiş bıçak... anlamıyorum kı kac senedır sevgiyle saygıyla içten yaklaştım hep.. ama nefret edıyor resmen benden.. bende sevmıyorum artık onun bana olan kini bıtırdı benı. hayırlısıyla gelsın gıtsınde.. farkında olmadan aşırı stres yapmışım.. 7/24 bır arada olmak cok zor..

Tamam bana yardim etmeyon ya küstüm :-((((((

canım ben atlet almadım. kilot ve sutyen aldım. kompedandan. hamile külotu var kocaaaman :) 2 beyaz 2 sıyah aldım. tanesı 5tl. bilge soylemıstı daha once cok rahatlar dıye. hakıkaten cok rahatmış. sutyende kompedandan emzirme sutyenı aldım 2 tane 13tl.di hatta fıyatıda cok uygun geldı bana.

Gozum aydin kizlar kayinvaldem ramazan ayini benim yanimda gecirecekmis. Sahura iftara gelin acar borekleri zaten.. karnim burnumda degil benim zatn. ParamiZda çok bizim zaten. Hic masrafta etmedik onlarda degil bizde kaynasin Tencereler zaten. Cok sinirlenmedim ben zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…