Saol cnm cvp için. Sezeryan olacagim icin kilot onemli die dusunuyorum dikislerden dolayı. Hamile kilodu alsam senin dedigin gibi isime yarar galiba.hamilelikte almadim ama dogumda lazim olcak galiba.canım ben atlet almadım. kilot ve sutyen aldım. kompedandan. hamile külotu var kocaaaman :) 2 beyaz 2 sıyah aldım. tanesı 5tl. bilge soylemıstı daha once cok rahatlar dıye. hakıkaten cok rahatmış. sutyende kompedandan emzirme sutyenı aldım 2 tane 13tl.di hatta fıyatıda cok uygun geldı bana.
Tünaydın fıstıklılar ve fındıklılar...
nasılsınız minnoşlar nasıl??????
birkaç gun gıremeyınce nasıl ozledım sizi..... :2:
eşim kaç gundur abuk subuk mesailerde(( birlikte çalıştığı kişinin devamlı bır tırttan işi çıkıyor. birbirimizi göremez olduk. hemde yazık tukendı..
dun 8-10 calıstı bugun yıne aynı... bu gece kv dede geliyor 01:30 da. gidip alandan onu alacak ne ara uyuyacak bılmıyorum....
bende 2-3 gundur hiç iyi değilim ağrılarım cogaldı boğazım fena yanıyor.. dun gece son nokta oldu ama cok kotu oldum. ahhhlaya ahlayaa sağıma soluma dondum. nerdeyse eşimi kaldıracaktım hastaneye gıdelım dıye.
sabahta uyandım burnum foşş etti resmen. ilk aylarda oluyordu ufak tefek burun kanaması ama bu aşırı oldu. hala da feciiiii ağrım var(((
stresten mı oldu neden oldu bılmıyorum kıçarşamba yenı dra gıdıcez bakalım inşallah hersey yolundadır.
bu arada perşembe alışverişe gittik benim ve mınnosun kalan eksıklerı için. yıne eksık kalanlar oldu ama aldık bırseyler. bebek şekerleri ve cikolatalarada baktık ama tam karar veremedik bir sefer daha gıdıcez heralde.
papatyam canım cok gecmıs olsun. insan demoralize oluyor böyle durumlarda ama Rabbim çözümsüz dert vermesin kuşum..
ayşem hosgeldin canım valla insanın evi gibi yar yok... canım dr. kontrolunun zamanı ıcın bence dr.unu ara böyle böyle de ne zaman geleyim de.
son zamanlarımız ya cok da arayı açmamakta fayda var bence.
bilgecim tontişine maşallahhhhtam tontiş olmuş. :) şaka maka 30. haftasın yaaaa. bizimde sizinle aramızda tam 1 hafta var :) bu carsamba bızde pati atıcaz hayırlısıyla 30 a :)))
rüzgarın cicilerine bayıldım. avizeyi uygun almakla en ıyısını yapmışsın. daha bebek bısey anlamayacak. sonra kendı begenır zaten bıseyler tutturur bundan alalım dıye. artı odayada tabırı yerındeyse cuk olmuş :) rüzgarımın odasını ışıl ışıl aydınlatsın inşallah..
süsler de harika ekibi kurmuşsunuz zaten :) yalnız terliklere bayıldım bende kaç zamandır sorucam terlık alamadım nasıl bısey almak lazım bılemedım. benım süsleme sansımda yok.
o gobusu hart yaparım ayrıca sivri sivri adamım ben dıye bagrıyor :) maşallah ıkınızede
sevgicim cok güzel takımı paşamınkuzum güle güle kullansın. alt acmasınıda bol bol doldursun :))) anneye iş çıksın :))))
kızlar gecmsı okuyup yazana kadar atladığım varsa özür dilerim. hiç tadım yok bugun aklım havada..((((
bak yaaaa biz kadına hamıleler kralıçası diyek o bize cadı desin yok anam bu karıyı hiç memnun edemedim beeeeennNagicanım,ben 31+6 ile 32+6 arası biliyorum ama tabi riske atmamakta fayda var sen de netten bi bak canm
Sevgi cadısıııı ben kapıdan sen bacadan,baktım sen de yoksun canm nerelerdesin?bu arada oğluşunun cicileri çok güzel,sağlıcakla giydir inşallah,yavuz selim di demiiii?
sinem hoşgeldn canm bence forumdakilere bi nazar değdi gülüm,dikkat et yani aklıma b işey geliyo amaaaaaaa,hani kv geliyo ya bu onun stresi falan olmasın acebeeee,geçen facede de yazmışlar kv bakıomu sana diye ben de çok bilmiştir o yumuşak diken dedim,baya tuttu bu lafff
Gozum aydin kizlar kayinvaldem ramazan ayini benim yanimda gecirecekmis. Sahura iftara gelin acar borekleri zaten.. karnim burnumda degil benim zatn. ParamiZda çok bizim zaten. Hic masrafta etmedik onlarda degil bizde kaynasin Tencereler zaten. Cok sinirlenmedim ben zaten.
canım gerçekten de bak bolş yere boş insanlar için kendini üzme sıkma değmiyo Rabbim daha büyük dert vermesin de geç kv senin de eşininde üzerinde hiç bir hakkı yok sen o insanı kesinlikle kaale almaman lazım onun için kendini üzersen eğer sen o insana değer veriyo anlamına gelirsin değer veriyosun ki o insan için üzülüyosun yani inan hepimizin türlü türlü sıkıntıları var yine de Allah a bin şükür Rabbim sağlık versin gerisi hiç önemli değil bende bak sabahtan beridir o kadar gerildim o kadar sıkıldım ki iş yerinde bazı durumlara sabahın 8 den beridir salak gibiyim duyduklarıma gördüklerime inanamıyorum 20 mayısta rapora çıkabiiyorum aam kendimi iyi hissediyorum çalışma gücüm var ama çalışamıcam üzüldüğüm nokta bu burdaki durumları eşime anlatsam beni bir dakka tutmucak burda babama anlatsam babamda tutmucak adam zaten rahatsız onuda sıkma daha çok üzmekte istemiyorum daha önce demiştim ya babamın bi iş olayı var mayıs sonu haziran başı o işi alcak bi aksilik olmazsa aslına baakrsan almasını da hiç istemiyorum çok koşturcak sağlığını ihmal etcek aman üç kuruş fazla kazanayım dicek didincek durcak Allah korusun korkuyorum bişey olcak babam kalp ve böbrek nakil listesinde haftanın 3 günü diyalize giriyo bu kış ta rahatsız geçirdi hep havalardan mıdır nedendir bilmiyoruz doktora giden bi insan değil her zmaan yalvar yakar götürüyoruz ya bende çok duygusalım bugün ya işte anneme anlattım bende sabaj iş yerinde olanları annemde şimdi arıyo üzülme sıkılma Allah korusun boş yere üzülürsen bak Allah korusun Allah başka dert verir canın yanar falan filan yani benim üzüldüğüm şey işte kendimi ii hissederken çalışamıcak olmam babama daha fazla yük olcuak olmamız ben bir ay daha az çalışcazsam aç kalmıcaz elbet ama ay neyse senin derdin başından aşkın bende dertleniyorum işte sinemim kusura bakma canım yaaylardır içime ata ata patlattım heralde bilgecim farkında olmadan. yoksa kendimi gericek herseyden uzak durmaya çalışıyorum minnoşum için.
ya iyisi o kadar az kı zaten ben anlamış değilim dertleri nedir.. al bırını vur otekıne durumu...
benımkı uzakta ama uzaktan işine gore devamlı arayan ınsandı, bir anda bıçak gıbı kesildi.. birde yıllardır bız çocuk ıstemıyoruz dıye, çocuk çocuk dıye basımızın etını yerdı.... al sana çocuk nerdesın sımdı?!!!!!!
amannn benden uzak olsun bu vakitten sonra kotu olmasın... gecen gun sınır oldum facede esımle konuşurken. esim aldıklarımızı anlatıyormuş. o da kendınce utanmadan bırde ısım takmış çocuğuma '' ooo ... hanımın herseyı hazırmış'' demıs.. terbıyesız yaaa......
insanın kendı annesı gıbı yok 8 yıl oldu annemı kaybedelı hergun aradım anacığımı.. ama su hamılelıkte başka aradım, başka ıhtıyac duydum. ınan aynı sehırde bıle olmasaydık telefonda sesını duysaydım dünyaya bedel olurdu benım ıcın bu donemde..
neyse tatlışım ya ben bugun cok duygusala bağladım heralde.. bırıkıyor ınsan ıste..
Hayatta herşeye şükür demeli insan.. Rabbim eşimi cocugumu bağışlasın bana yeter..
Allahım hepimizin hanelerine huzur, sağlık versin..
hosbuldum ayşem
ondan sanırım gece anlamamıştım ama sabah kalkınca dank ettı banada.
bu sekılde aşırı burun kanaması hamıle olmadan öncede aşırı streslı zamanlarımda cok nadır oluyordu. sabahkıde hamılelıkten zıyade stresten oldu sanırım. benımkı yumuşak falanda değil bayag bilenmiş bıçak... anlamıyorum kı kac senedır sevgiyle saygıyla içten yaklaştım hep.. ama nefret edıyor resmen benden.. bende sevmıyorum artık onun bana olan kini bıtırdı benı. hayırlısıyla gelsın gıtsınde.. farkında olmadan aşırı stres yapmışım.. 7/24 bır arada olmak cok zor..
Saol cnm cvp için. Sezeryan olacagim icin kilot onemli die dusunuyorum dikislerden dolayı. Hamile kilodu alsam senin dedigin gibi isime yarar galiba.hamilelikte almadim ama dogumda lazim olcak galiba.
hoşgeldinn kaçaaaakkk
cicilerimiz için oncelikle teskur cnm...sanada geçmiş olsun umarım iyisindir şimdi aman dikkat etmek gerek bu zamanlarımızda kendimize valla ..bnde oraya buraya kostur yoruluyom artık yeaaa..kızz haftaya son benim şükürler olsun Allah ıma zaten dayanamıyordum artık ne yalan söylim..eee minik kelebek napıyo ezelimiz nasılmışlar
bak yaaaa biz kadına hamıleler kralıçası diyek o bize cadı desin yok anam bu karıyı hiç memnun edemedim beeeeennbu arada teskur ederız teyzesi oğluşum öpüyo seni bide kızçeni Bilge duymasın
bende yazının başını okuyunca mutlu bişeyle sonu bitecek sandıydım ama ..sana o mu bakıca peki pek haz etmiyon galiba ...
İşte sorunda orda canim bakmaya degil kendisine baktirmaya geliyor... yildizimiz pek barışmadi kendisiyle sürekli laf sokar ben gelinken kayinvaldeme söyle yapardim boyle bakardim diye. Annem gelecek doğumuma inş o mis gibi bakar bana. Ama kv ramazanda bir ay yikilacak ohh gelin yapcak onlar yicek. Para kazananda oglu zatn hakki onun catir catir yemek. Oyle işte amannn
hmnmm aman cnm o zaman madem o kalıyo annenedfe kalsın senın yanında ramazanda Allah Allah sen sahura kalkıp yemek mı yapıcan bebk mi bakıcan
kv ye mi bakıcan zaten lohusa olacaksın be ne düşüncesizlik ya ...bnce annende kalsın cnm yanında annen zaten yardım eder kv de hoduk degıl oda senın annenden az ornek alırda elini bişeylere atar
hoşgeldinn kaçaaaakkk
cicilerimiz için oncelikle teskur cnm...sanada geçmiş olsun umarım iyisindir şimdi aman dikkat etmek gerek bu zamanlarımızda kendimize valla ..bnde oraya buraya kostur yoruluyom artık yeaaa..kızz haftaya son benim şükürler olsun Allah ıma zaten dayanamıyordum artık ne yalan söylim..eee minik kelebek napıyo ezelimiz nasılmışlar
canım gerçekten de bak bolş yere boş insanlar için kendini üzme sıkma değmiyo Rabbim daha büyük dert vermesin de geç kv senin de eşininde üzerinde hiç bir hakkı yok sen o insanı kesinlikle kaale almaman lazım onun için kendini üzersen eğer sen o insana değer veriyo anlamına gelirsin değer veriyosun ki o insan için üzülüyosun yani inan hepimizin türlü türlü sıkıntıları var yine de Allah a bin şükür Rabbim sağlık versin gerisi hiç önemli değil bende bak sabahtan beridir o kadar gerildim o kadar sıkıldım ki iş yerinde bazı durumlara sabahın 8 den beridir salak gibiyim duyduklarıma gördüklerime inanamıyorum 20 mayısta rapora çıkabiiyorum aam kendimi iyi hissediyorum çalışma gücüm var ama çalışamıcam üzüldüğüm nokta bu burdaki durumları eşime anlatsam beni bir dakka tutmucak burda babama anlatsam babamda tutmucak adam zaten rahatsız onuda sıkma daha çok üzmekte istemiyorum daha önce demiştim ya babamın bi iş olayı var mayıs sonu haziran başı o işi alcak bi aksilik olmazsa aslına baakrsan almasını da hiç istemiyorum çok koşturcak sağlığını ihmal etcek aman üç kuruş fazla kazanayım dicek didincek durcak Allah korusun korkuyorum bişey olcak babam kalp ve böbrek nakil listesinde haftanın 3 günü diyalize giriyo bu kış ta rahatsız geçirdi hep havalardan mıdır nedendir bilmiyoruz doktora giden bi insan değil her zmaan yalvar yakar götürüyoruz ya bende çok duygusalım bugün ya işte anneme anlattım bende sabaj iş yerinde olanları annemde şimdi arıyo üzülme sıkılma Allah korusun boş yere üzülürsen bak Allah korusun Allah başka dert verir canın yanar falan filan yani benim üzüldüğüm şey işte kendimi ii hissederken çalışamıcak olmam babama daha fazla yük olcuak olmamız ben bir ay daha az çalışcazsam aç kalmıcaz elbet ama ay neyse senin derdin başından aşkın bende dertleniyorum işte sinemim kusura bakma canım ya
Gozum aydin kizlar kayinvaldem ramazan ayini benim yanimda gecirecekmis. Sahura iftara gelin acar borekleri zaten.. karnim burnumda degil benim zatn. ParamiZda çok bizim zaten. Hic masrafta etmedik onlarda degil bizde kaynasin Tencereler zaten. Cok sinirlenmedim ben zaten.
Bu insanlar iyi hoşta gerçekten çok düşüncesiz yaaBendede aynı durum var canım doğumdan sonra yanımda kalmayı planlıyor, hem kardeşiyle falan o kadar yani ( Rabbim yardımcımız olsun inş
ahhh canım ya sağol valla dinlediğin için bugün çok garibim bende duygusalım canım sıkkın inan şu işyerinde elimi bir işe süresim gelmiyo bak bugün maaşları hesapladık sözde zamlı olucak çıt yok c.tesi patron demiş evde çalışcam zamlar üzerine p.tsei vercem listeyi liste miste yok yaın 5 oldu maaşların hesaplanıp personel carilerine girilmesi ödenmesi lazım ay bu durumu hiç mi hiç takmıyorum da elim işe gitmiyo iştehoşbuldum sevgimmmmmm
sağol canım. hala cok ağrım var kalkamıyorum yerimden ama buna da sukur dıyeyımbeteri olmasında..
ya bir anda çökmeye mı başladık anlamdım kı. Rabbim güç kuvvet versin hepimize az zaman kaldı ama cok zor gecıcek gıbı gözüküyor son anlar.
ohh valla sevgım cıkda ızıne. hem evdekı ıslerıne bakarsın gucun yettıgınce hemde uzatır ayaklarını bır ohhh dersin.
valla hep diyorum ben calısan arkadaşlara, yormayın kendınızı cıkın vaktınde ızıne. ızın sonrası rapor alırsınız ekstra. herkes yapıyor sız nıye yapmayacaksınız.
ayy sevgim o kadar kabus gıbı ağrıya strese sabah kelebeğim kıpır kıpırdı maşallah.. aman o ıyı olsunda. ben böyle olunca cok korkuyorum o ıyımı dıye.
ellerinden oper teyzesı buyudude galıba karnımda atak yaptı hareketlerde kuvvetlendı. bakalım kılosu nasıl çıkacak merak edıyorum :)
bilgecim aşk olsun başım ustune yerin var kuşum.. derdimizi cozmesekte rahatlıyoruz be fıstığım.. sabahtan berı ağlıyordum bıraz kendıme geldım.
benımkı ona değer verme değil. benım değer vermedıgım ve benden haz almayan bır ınsanın evımde ne ısı var durumu.. normalde bu kadar tahammülsüz olmam belkı ama suan yüzüne bakmak ıstemıyorum.. birde çene cok, kaçacak yerim yok.. dört duvar arasında 7/24 nasıl geçer onun gergınlıgı..
canım Rabbım babısıne sifa versin.. iş olayını bılıyorum bende dua ediyorudum olsun diye ama hayırlısıysa olsun diyebiliyorum artık.
işe takma kafanı evet gucum var dıyorsun ama belkı hayırlısı zamanında çıkman izine.. bu işyerındekı olaylar belkı sen cık dıye oluyor bılemeyız kı Rabbım sebepsiz vermez hiçbirşeyi.. eşinin aldığı zam zaten cok ıyı. bence babişin işinin bile olması şart değil. sen doğumdan sonra calısmasanda olur. zaten bebişe bakacak kımse yok. kadına verecegınız para senın maaşın yarısını yer. ee eşin zaten senın maaşın yarısı kadar almış zam. hesap ortada yanı.. azıcık tasarruf yaparsınız yıne gecınırsınız Allahın izniyle.
Oyle valla benim annem damada yuk olmayim diye erken gelmio doguma gelecem diyo. Kendi oglanlari olunca hersey haklari işte. Aen lohusayken nasil hizmet edeceksin düşünmez ki..off offf
öyle deme güzelim, birde sorsan iyilik perileri imiş gibi anlatırlar , nankör oluruz kesinBen dicem ama akşam yanımda eşim vra kimseye gerek yok dicem benimki birde aynı şehirdeyken böyle yani
Annem dogum yapinca hemen gelir erken gelip yük olamayim diyor..hic örnek falan almaz kv de olan anneme olacak hasta zatn yapacak bisi anneler olmazsa naparmisiz. Off aman bi benimkimi böyle düşüncesiz acaba ki
hoşbuldum sevgimmmmmm
sağol canım. hala cok ağrım var kalkamıyorum yerimden ama buna da sukur dıyeyımbeteri olmasında..
ya bir anda çökmeye mı başladık anlamdım kı. Rabbim güç kuvvet versin hepimize az zaman kaldı ama cok zor gecıcek gıbı gözüküyor son anlar.
ohh valla sevgım cıkda ızıne. hem evdekı ıslerıne bakarsın gucun yettıgınce hemde uzatır ayaklarını bır ohhh dersin.
valla hep diyorum ben calısan arkadaşlara, yormayın kendınızı cıkın vaktınde ızıne. ızın sonrası rapor alırsınız ekstra. herkes yapıyor sız nıye yapmayacaksınız.
ayy sevgim o kadar kabus gıbı ağrıya strese sabah kelebeğim kıpır kıpırdı maşallah.. aman o ıyı olsunda. ben böyle olunca cok korkuyorum o ıyımı dıye.
ellerinden oper teyzesı buyudude galıba karnımda atak yaptı hareketlerde kuvvetlendı. bakalım kılosu nasıl çıkacak merak edıyorum :)
bilgecim aşk olsun başım ustune yerin var kuşum.. derdimizi cozmesekte rahatlıyoruz be fıstığım.. sabahtan berı ağlıyordum bıraz kendıme geldım.
benımkı ona değer verme değil. benım değer vermedıgım ve benden haz almayan bır ınsanın evımde ne ısı var durumu.. normalde bu kadar tahammülsüz olmam belkı ama suan yüzüne bakmak ıstemıyorum.. birde çene cok, kaçacak yerim yok.. dört duvar arasında 7/24 nasıl geçer onun gergınlıgı..
canım Rabbım babısıne sifa versin.. iş olayını bılıyorum bende dua ediyorudum olsun diye ama hayırlısıysa olsun diyebiliyorum artık.
işe takma kafanı evet gucum var dıyorsun ama belkı hayırlısı zamanında çıkman izine.. bu işyerındekı olaylar belkı sen cık dıye oluyor bılemeyız kı Rabbım sebepsiz vermez hiçbirşeyi.. eşinin aldığı zam zaten cok ıyı. bence babişin işinin bile olması şart değil. sen doğumdan sonra calısmasanda olur. zaten bebişe bakacak kımse yok. kadına verecegınız para senın maaşın yarısını yer. ee eşin zaten senın maaşın yarısı kadar almış zam. hesap ortada yanı.. azıcık tasarruf yaparsınız yıne gecınırsınız Allahın izniyle.
ahhh canım ya sağol valla dinlediğin için bugün çok garibim bende duygusalım canım sıkkın inan şu işyerinde elimi bir işe süresim gelmiyo bak bugün maaşları hesapladık sözde zamlı olucak çıt yok c.tesi patron demiş evde çalışcam zamlar üzerine p.tsei vercem listeyi liste miste yok yaın 5 oldu maaşların hesaplanıp personel carilerine girilmesi ödenmesi lazım ay bu durumu hiç mi hiç takmıyorum da elim işe gitmiyo işte
canım dediğin gibi bir ay la aç kalmayız elbette karnımız doycak bi şekilde ama işte babam kendine sitres yapcak daha çok rahatsızlancak diye korkuyorum bende az önce dediğini düşündüm çalışma gücüm var çok şükür çalışmak istiyorum ihtiyacımda var ama sanırım çalışma şansım hiç kalmadı o yüzden üzülüyorum ana bunda da var belki bi hayır diyorum bizim iş yerinde tehlike yüksek Allah korusun belki başıma bişey gelcek burda belki o yüzden oluyo tüm bu olanlar servis güzergahımızda değişti bu hafta 6,30 gibi fabrikadan çıkıp en son bizim evin orası 8 gibi evde oluncak e bende yolda servisten inip dolmuşla eve gitcem 8 de evde olmaktansa Allah korusun belki yollarda başıma bi iş gelcek artık iyi tarafını düşünmeye çalışıyorum Rabbim sağlık versinde napayım ne düşüneyim bilmiyorum akşama evdekilerede anlatcam bakalım durumu oturup bi hesap kitap yapalım ne yapcamızı kararlaştıralım da 20 mayıs ta rapora çıkcakmıyım bileyim bende kendimi ona göre hzırlayım şu 15 gün bile geçmicek gibi geliyo bana ya hakkımızda hayırlısı olsun
aman yaaaaaa,sırtüstü yatsan bi türlü,hizmet etsen olmaz,ne iştir arkadaş,doğum zamanında gel,sevaptır,bi hafta kal,e biraz da anneyle bebeği yalnız bırakmak gerek,bakalım benim başıma ne gelecek,kundak lafı bile ediyodu geçen,bende de dil papuç,altta kalmam huzurum kaçar diye korkuyom,,doğum yapınca pekmezli bişey var içeceksin diyo bakalım anne içemeyebilirim o temmuz sıcağında bakalım diyom,cevap içeceksin!!!e ben de yaradana sığınıp laf desem olmaz,annemden çok işimi görüyo Allah var,ama yumuşak diken işte,bakalım bizi ne bekliyo yaniiiiGozum aydin kizlar kayinvaldem ramazan ayini benim yanimda gecirecekmis. Sahura iftara gelin acar borekleri zaten.. karnim burnumda degil benim zatn. ParamiZda çok bizim zaten. Hic masrafta etmedik onlarda degil bizde kaynasin Tencereler zaten. Cok sinirlenmedim ben zaten.
Valla biz nankorde oluruz hersey oluruz dogru diyosun. Benimki uzaktan gelecek ama hamileligim boyunca bi arayip nasılsın kizim demedi. Bebege oda aldik diye bi ton laf saydi... kendisi kanepede büyütmüş. Oyle boyle bi sürü laf işte. Allah yardimcimiZ olsun.
lohusa ve pijama takımlarımın bi kısmı
Eki Görüntüle 1100842 Eki Görüntüle 1100843 Eki Görüntüle 1100844 Eki Görüntüle 1100845 Eki Görüntüle 1100847 Eki Görüntüle 1100848
avizemizi yaptırdık odamıza göre uyku setinide taç dan aldık sonunda beğencekmisiniz bakalım
Eki Görüntüle 1100849 Eki Görüntüle 1100850
süslemelerimizi beğencekmisiniz bakalım hepsini kendimiz yaptık bebek şekerini sedacımdan kopya çekti ama süper oldu tavsiye ederim tam bitmedi tabi bebek şekeri süslememiz ama taslak hazır en azından ananemiz kendisi yapmak çok istiyodu el emeği olsun ananemizin ellerinden bebek şekerlerimiz
Eki Görüntüle 1100851 Eki Görüntüle 1100852 Eki Görüntüle 1100853 Eki Görüntüle 1100854 Eki Görüntüle 1100855 Eki Görüntüle 1100856
ebettt oğluşla ben 29+3 nasılsız teyzeleri kocaman olduk analı oğullu
Eki Görüntüle 1100857
cok begendım terlıklerı bılgecım tam ciciş olmuşlar. işte bende spor değilde daha concon bır terlık alayım dedım ama bulamadım. kendime gogus pedi, penye gecelik bırde o kompetandan konuştuğumuz kılotlardan aldım. cokda rahatmış gerçekten. 2siyah 2 beyaz aldım.
gogus kalkanı bulamadım gıttıgımız yerde. bır ara ebebek e gıderız dedım. o bıze daha yakın. çarşıya inmem zor gıbı artık. terliğide dicheman yada polarıse bakayım dıyorum belki cici bişeyler bulurum.
ya bilge sorma zaten aylardır yanlızlıgın vermıs olduğu bır duygusallık var uzerımde. simdi birde destek değil köstek geliyor. 1 haftadır cok asabım bozuk zaten rüyalarıma gırıyor... çok doluyum ona karsı.. birde yağ gıbı uste çıkmaya kalkarsa tartışma çıkar cunku bende susmam.. hıc konuşmasın hıc aramadığı sormadığı olmamış gıbı davransın efendı efendı gelsın gıtsın başka bısey ıstemıyorum..
sabahtan berı kalkamadım ağrıdan daha yarım saat once kahvaltı yaptım dusun. ben zorumu böyle yalnız yasarken bos konuşmaları cekıcek sinir kalmadı artık..
sağol canım benımmm gelirim zaten onunla konuşacak paylaşacak bıseyım yok.
cnm bnce annen kalınca yük falan olmaz yani ne alaka yani şöyle yanlış anlama kv kalıyorsa annen de hayli hayli kalır..hem o zamanda kv anlarda rahatsız olur gıdeer eşin bişey der mi peki
Esim hic bişi demez annemide cok sever ayrıca. Annem efyik yapio sadece baska bişi diil. Eşimde diyor anne gel falan diye aman o da yıkılmış gibi olurum fln diyor işte. El oglu fln diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?