hıhhh tam benım modeldennn..... tebrikler.. hayırlı olsun... nasılsın.... demeyen insan musaıtmısınız dıye sormadan aylar sonra geliyor bana da...Valla biz nankorde oluruz hersey oluruz dogru diyosun. Benimki uzaktan gelecek ama hamileligim boyunca bi arayip nasılsın kizim demedi. Bebege oda aldik diye bi ton laf saydi... kendisi kanepede büyütmüş. Oyle boyle bi sürü laf işte. Allah yardimcimiZ olsun.
ayyy cnm ya o derece yani Allah yardımcın olsun tatlım dualarım senınle neyse Allah tan evdesin mis gibi dinlen sende ee herkesin aynı olmuyor işte kimi rahat geçirirken kimide tadını çıkarmıyor.valla cnm nasip olursa cıkıcam inş yeter gandım artık...bugun saydım tam 55 tane fırma aramısım sadece bnm aradıklarım bnı arayanları ve maıllerı saymıyorum..artık telefonla konusmaktam midem bulandı o kadar diyim yani cancagaxım...
kızz dur sana bişey diyim de keyfin yerine gelsin dün malum bölgeyi temizledim nasıl mııı?? eldivenle aldım ilk defaaaa tek tek yoldum hee cnm acımadı mı acıdı sonra aynada son haline baktım dedim anaaaam sewgi bu ne kırpılmış tavuga benzemiş kuş un aynı dedım ama aynaya bakaraktam % 90 nını temızledım kalanı da agdayla cekerım bakalım becerebilrsem çok komiktim kendime çok guldum yeeaaa
canımmmm ne olur üzülme çok sinir bozucu haklısın ama bebeğin için rahat ol bişey dersede he de geç canım kuzuyuda sanada yazık.... hiç olmadı bize havale etbu arada etiketler geldi :) akşam çekip yollıcam :)
hakkımızda hayırlısı nasılsa öyle olsun eminimki paşamda şansıyla geliyocanım dırekt demek ıstemdım ıste hayırlısı bu belkı demem bu yüzden ama sen anlamışsın zaten. Allah korusun elbet.. Ama Rabbim olacağa karşı senı ve bıdığı koruyor belkı..
hiç gözünde büyütme canım 15 gunun 2 gunu ızın zaten. hem odam da ayrı demiştin sanırım. yapabıldıgın işi yap yapamadığın daraldığın yerde net.e takıl vakıt gecır. Akşam evdekilerede güzelce anlat durumu, babişinede soyle kendı paralayacak işlere girişmesin. once sağlık.. bana sen lazımsın babacım para değil de. insan ya bu kadar parayla geçinilir mi diyor ama geçiniliyor bilgem. varsın 300-500 eksık olsun. sen zaten tutumlu kızsın. evde olunca marketını vsnıde farklı yaprsın. yakalarsın ındırımlerı vs. yaptığın tasarrufa kendın şaşarsın..
Amin canım.... Cümlemize...
maşallah maşallah hepsi çok güzel olmuş :) güle güle kullanılsın :)
Valla biz nankorde oluruz hersey oluruz dogru diyosun. Benimki uzaktan gelecek ama hamileligim boyunca bi arayip nasılsın kizim demedi. Bebege oda aldik diye bi ton laf saydi... kendisi kanepede büyütmüş. Oyle boyle bi sürü laf işte. Allah yardimcimiZ olsun.
hıhhh tam benım modeldennn..... tebrikler.. hayırlı olsun... nasılsın.... demeyen insan musaıtmısınız dıye sormadan aylar sonra geliyor bana da...
Allah bıze sabır, onlarada azıcıkta olsa akıl ve vicdan versin ne diyim yaaa.......
sağol canım benımmmm. ya canımda tatlı değildir biliyormusun aylardır keyıflı gunum sayılı oldu. ama gıkım çıkmadı, çıkmazda. ısrarla agrı kesıcı vs de almak ıstemıyorum. hamıleler ıcın varmış agrı kesıcıler, ilaçlar falan ama ben ne biliyim cok karsıyım. ancak Allah etmesin lazım bısey olursa kullanırım. acı ıcın dayanma yanlısıyım. Dediğin gibi herkeste aynı olmuyor işte ama Rabbim beterini vermsin diyorum..
ayy sevgii nasıl yaptın yaaa o eldiven işi iyi yürek valla :)) ben normalde sir yapıyordum kendim ama uzun zamandır jılete gectım. simdide zaten ağdayla almam mumkun değil gobusten. artık böyle devam edıcem sanırım. hoş bu da çok zor elin yetişmiyor banyoda ıkı buklum. en son seferde jıletı tırnağıma gecırmısım yuhh dedım kendıme Allahtan elımı kesmedim. :44:
canım benımmmm yaaa....
Allah razı olsun sizlerden..
hiç hee denilecek durumu yok bihterim bısey derse duramam artık bunca sene sustum artık susacak halım kalmadı bencilliğine..
ben bastan mesafelı davranıcam. cok çeneye gırmemek ıcın. hos mesafelı davranıcam dıyorumda ozellıkle yapmama gerek yok ıcım zaten bayag açtı mesafeyı..
aaaa :))) bekliyorum canım mutlaka ekle. nasıllar begendınmı sen? uyguladınmı hiç ?
hıhhh tam benım modeldennn..... tebrikler.. hayırlı olsun... nasılsın.... demeyen insan musaıtmısınız dıye sormadan aylar sonra geliyor bana da...
Allah bıze sabır, onlarada azıcıkta olsa akıl ve vicdan versin ne diyim yaaa.......
sağol canım benımmmm. ya canımda tatlı değildir biliyormusun aylardır keyıflı gunum sayılı oldu. ama gıkım çıkmadı, çıkmazda. ısrarla agrı kesıcı vs de almak ıstemıyorum. hamıleler ıcın varmış agrı kesıcıler, ilaçlar falan ama ben ne biliyim cok karsıyım. ancak Allah etmesin lazım bısey olursa kullanırım. acı ıcın dayanma yanlısıyım. Dediğin gibi herkeste aynı olmuyor işte ama Rabbim beterini vermsin diyorum..
ayy sevgii nasıl yaptın yaaa o eldiven işi iyi yürek valla :)) ben normalde sir yapıyordum kendim ama uzun zamandır jılete gectım. simdide zaten ağdayla almam mumkun değil gobusten. artık böyle devam edıcem sanırım. hoş bu da çok zor elin yetişmiyor banyoda ıkı buklum. en son seferde jıletı tırnağıma gecırmısım yuhh dedım kendıme Allahtan elımı kesmedim. :44:
hahha bizimkide biz oda alıcaz baktık beğendik dedik . dediler biz alırız ama ertesi gün yazlığa gittiler dahada gelmediler. şimdi sipariş versem 1 ay sonra gelecek .. bende inadımdan bekliyorum bi eşime dedim biz böle bekliyoruz ama bu çocuğun ne zaman geleceği belli olmaz bak geç kalacağız diee. oda ağzını açıp bişey demiyo anne ne zaman geleceksiniz sizi bekliyoruz die. bende ben demiştim dicem işte yetişmedi diye:18::18::18::18::18:
ama şuanda sinirden patlıyorum o başka
Valla biz mobilyada istemedik ama bi ton laf isittik.. kendisi kanepede buyutmus.. ben neden buyutemiyormusum ?? Gor iate Allhimmmm
1 Mayıs ta eşimle sıkıntıdan fotoğraf işine sardik kendisi biraz meraklı bu işler e ortaya çıkanlardan bazıları :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
alla alla hepsi ayrı model o zaman öyleymiş şimdi böyle ne yaptınız peki aldın mı?
çok şükür canım... borçsuz harçsız halletmenız zaten süper oldu. biz hep kartla aldık. taksıt taksıt.. Evin, kendımızın ihtiyaçlarını değil mınumuma sıfıra ındırdık nerdeyse.. Rabbım odeme gucunude verır ınsallah.. zaten ılk alınanlar bıttı bıle :))) erken baslıyınca taksıtlerde bıtıyor :) arabayı 9 taksıtle aldık onun 3. veya 4.ayındayız :)hakkımızda hayırlısı nasılsa öyle olsun eminimki paşamda şansıyla geliyo
hamileliğin başından beridir o kadar çok şey alındı yapıldı ki maddi yönden giden masrafı sizler en iyi biliyosunuz bebişlerin herşeyi pahalı bide ama Rabbime çok şükür maddi sıkıntıya hiç girmeden hallettik bugüne kadar eksiklerimizi kaynımın şimdiye kadar ne maddi ne manevi bir lira yardımını görmemişken oda takımımızı aldı görümcemin aynı şekilde park yatağımızı aldı eşim oğlumun şansına iki kere artı prim aldı annem her yıl aldığı zammın çok daha üstünü aldı bu gelenlerle tamamladık şimdiye kadar eksiklerimizi hiç borca girmeden nakit aldık herşeyimizi şimdi bi doğum masrafımız kaldı ekstra gidicek onuda ayarlarız bi şekilde bu arada eşim heö hediye hemde doğum hediyesi şimdiden hazır olsun diye 2 bilezik aldık olmadı onları bozarız yine kimseye muhtaç kalmadan hallederiz doğumu da inş. ay kendi kendimi rahatlatmaya çalışıyorum bende napayım
:128::128::128::128: uvv baby bendensin cnm bana dr agrı ksıcı minoset verdi başım resmen ağrıdan çatladı yinede içmedim eşim de çaşırdı hatta bana sevgi normalde olsa hüpletirdin diye ama bu hamişlık benı cok değiştirdi adam bilmiyor tabi.dediğin gibi tatlım Rabbim buyuk dertten korusun bizleri..
ayyy cnm nasıl yaptım ahh anacıkııımm normalde bnde sir agda yapıyorum hiç jilet vurmadım vuramam hemn kaşınırım rahat uyuyamam ufak bi aynam vardı koltuga oturdum altıma havluyu aldım cart cart cektım baya gıttı bıraz cnm acıyo ama olsun o kaddar gııı.ılk defa yaptım bndecuma gunu ayrıntılya gırcem cnm o yuzden yapmam lazımdı valla o şkilde dr a gıdemem utanırım ne olur nolmaz
:) hepimizden inşallah :)
valla beğendim gibi henüz uygulama yapamadım akşam bi tane deneyecem bakalım nasıl duracak biraz küçük gibi ama benim süslerde çok büyük değil :)
Aldik tabi.. hemde kv o lafi söyledi eşim tlf kapatti hadi kalk gidip alalim dedi saolsun hic içimde birakmaz bişeyi. Anasinin huyunu biliyor zatn xok şükür.
lohusa ve pijama takımlarımın bi kısmı
Eki Görüntüle 1100842 Eki Görüntüle 1100843 Eki Görüntüle 1100844 Eki Görüntüle 1100845 Eki Görüntüle 1100847 Eki Görüntüle 1100848
avizemizi yaptırdık odamıza göre uyku setinide taç dan aldık sonunda beğencekmisiniz bakalım
Eki Görüntüle 1100849 Eki Görüntüle 1100850
süslemelerimizi beğencekmisiniz bakalım hepsini kendimiz yaptık bebek şekerini sedacımdan kopya çekti ama süper oldu tavsiye ederim tam bitmedi tabi bebek şekeri süslememiz ama taslak hazır en azından ananemiz kendisi yapmak çok istiyodu el emeği olsun ananemizin ellerinden bebek şekerlerimiz
Eki Görüntüle 1100851 Eki Görüntüle 1100852 Eki Görüntüle 1100853 Eki Görüntüle 1100854 Eki Görüntüle 1100855 Eki Görüntüle 1100856
ebettt oğluşla ben 29+3 nasılsız teyzeleri kocaman olduk analı oğullu
Eki Görüntüle 1100857
tekme atıyordur sen hareket halindeyken hissetmiyorsun daha küçük bebeğin 25-26 dan sonra tekmeler çok güçleniyor ve sıklaşıyor..bence hıçkırmıyordur daha çünkü 22. haftada bebeklerin midesi oluşuyor...
Aynen işte nasilsin diye sormaz bebege bi cop almaz biz alioz diye musrif olurz falan... cok mrk ediyorum bebek dogunca nasil bir yuzsuzlukle torunum dicek.. ama der yani o pptansiyel var kendisinde. Insanlik versin bir parca lutfn.
1 Mayıs ta eşimle sıkıntıdan fotoğraf işine sardik kendisi biraz meraklı bu işler e ortaya çıkanlardan bazıları :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen canım bende merak ediyorum bedava torun nasıl oluyor.... maddı durumu var destak olacak olmuyor.. hadi maddi benım ıcın cok onemlı değil manevi destek bedava... o da yokkkk.. sonra kendınce ......hanım demek benım çocuğuma ısım takmak.. Rabbim sabır dıyorum..
ama ben senın yerınde olsam geliyorum vs dedıgınde aaa annem gelıcek o vakıtte deseydın kapak olsaydı gelemezdi.
benımkıde gezmeye geliyor benle hıc alakası yok. ama hıc mutfağa bıle gıremem bu halde.
Bizimkininde var durumu olmasa düşünmem bile zatn simdide benim derdimde para falan diil inaanin hevesini içinde birakiyor sendn mi istedik sanki ne laf sokuyorsun ki? Soyledim annemlerde gelecek doguma tam ramazn oluyor nasil sigariz falan dedim de yok ihh mih dedi bu arada kaynim ve nişanlısı da gelio okul kapaninca ohh bakalim dilek ne halt ederse etsin. İnsan bi düşünür ya bu kiz hamile sancisi tutar bişi olur onca erkek evde@@ off patlıcam sinirden
Bizimkininde var durumu olmasa düşünmem bile zatn simdide benim derdimde para falan diil inaanin hevesini içinde birakiyor sendn mi istedik sanki ne laf sokuyorsun ki? Soyledim annemlerde gelecek doguma tam ramazn oluyor nasil sigariz falan dedim de yok ihh mih dedi bu arada kaynim ve nişanlısı da gelio okul kapaninca ohh bakalim dilek ne halt ederse etsin. İnsan bi düşünür ya bu kiz hamile sancisi tutar bişi olur onca erkek evde@@ off patlıcam sinirden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?