- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
maşallah çok güzelsiniz canım1 Mayıs ta eşimle sıkıntıdan fotoğraf işine sardik kendisi biraz meraklı bu işler e ortaya çıkanlardan bazıları :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yawww sevgicanım gıraliçam alemsin beeee,ben de dün gece kendime çok güldüm,malum misafirlikteydik ya dün döndük,hani belki cilveleşiriz dediydim,tv karşısında uyumuşum,eşim uyandırdı,yatağa gittim,e tabi bilinç altında ne varsa,sabah diyom,bizim aramızda bi yakınlaşma oldu mu yoooo sen uyudun diyo adamcnm bnce annen kalınca yük falan olmaz yani ne alaka yani şöyle yanlış anlama kv kalıyorsa annen de hayli hayli kalır..hem o zamanda kv anlarda rahatsız olur gıdeer eşin bişey der mi peki
ayyy cnm ya o derece yani Allah yardımcın olsun tatlım dualarım senınle neyse Allah tan evdesin mis gibi dinlen sende ee herkesin aynı olmuyor işte kimi rahat geçirirken kimide tadını çıkarmıyor.valla cnm nasip olursa cıkıcam inş yeter gandım artık...bugun saydım tam 55 tane fırma aramısım sadece bnm aradıklarım bnı arayanları ve maıllerı saymıyorum..artık telefonla konusmaktam midem bulandı o kadar diyim yani cancagaxım...
kızz dur sana bişey diyim de keyfin yerine gelsin dün malum bölgeyi temizledim nasıl mııı?? eldivenle aldım ilk defaaaa tek tek yoldum hee cnm acımadı mı acıdı sonra aynada son haline baktım dedim anaaaam sewgi bu ne kırpılmış tavuga benzemiş kuş un aynı dedım ama aynaya bakaraktam % 90 nını temızledım kalanı da agdayla cekerım bakalım becerebilrsem çok komiktim kendime çok guldum yeeaaa
uleyn iki terso yaptım döküldünüz selamları
toptan iyiyim teşekkür ederim, alerjiden bitik durumdayım diye cevap vereyim...
umarım sizler de iyisinizdir!
kontrolü olan var mıydı, nasıldı bilmyirum ama hayırlı haberler aldığınızı umuyorum!
Deryammmmmmm Derryyyaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben sana ne diyim yaaaaa, valla ben senle gerçekte görüşmeyi çok isterdimmm yaaaa!
hemen açık adresini versana ben lazımım bebeeeemmmmmmmmmmmmmm
Duygucum ben sana bi salata tarifi vericem, bayılacaklar, garanti veriyorum!
arpa şehriye / tel şehriye hangisini arzu edersen diri kalacak şekilde haşla
tavukları haşla, uzun uzun kes/ayır
kırmızı köz biberler yine jülyen kesim (uzun uzun) (bimden hazır da alabilirsin)
dereotu, taze soğan (varsa sevdiğin diğer yeşillikler......)
mısır
limon + nar ekşisi + tuz + yağ
süper hafif ve feci lezzetli bir salata! Afiyet olsun
offf bende öyle oldum yaa 1 ay sonra ne olacağız bakalım...yerimden kıpırdanasım gelmiyo bir haftadır kesintisiz uyur oldum,ne oturduuğum yerden kalkasım geliyo nede elimi bişeye süresim beni bıraksalar hiç kıpırdanmam öyle biri oldum
maşallah çok güzelsiniz canım
yawww sevgicanım gıraliçam alemsin beeee,ben de dün gece kendime çok güldüm,malum misafirlikteydik ya dün döndük,hani belki cilveleşiriz dediydim,tv karşısında uyumuşum,eşim uyandırdı,yatağa gittim,e tabi bilinç altında ne varsa,sabah diyom,bizim aramızda bi yakınlaşma oldu mu yoooo sen uyudun diyo adam
kız alemsin yaaa aksam aksam benı guldurdun cadııııııı
aramızda bi yakınlaşma oldumu?Allah ıyılıgını versin... :))))
sorma canım bizimki anca yakınlaşma işte,ne olduğunu hatırlamıyom bilee,nasıl bi uykuysa,yol yorgunluğu
canım ulstrasyon resmi yok yanımda sadece ayak ve kafa ölçümün resmi var onda da hiç bişey belli değilki laz inadı tuttu benim oğluşun doğuma kadar göstermicek yüzünü ay bide dr a dedim ki ya bütün arkadaşlarda yüzünün resmi var bebişlerin hatta doktorları sana benziyo babasına benziyo bile diyolar dedim gülüyo nasıl yok öle bişey diyo sende debana benziyo şuan kimseye benzemez daha dyo
sevgim iş yeri baya sıkıntılı c.tesi olayıyla ilgili patron bana bişey demedi cuma günü 5,45 de aradı tesadüf ben açtım teli patrona dedim ki yarın ben yokum hatırlatayım sizede dedim yarın çok işimiz var gel dedi benim haftaiçi dr a gitmem lazımdı c.tesi izinliyim diye yarına randevu aldım kesinlikle dr gitmem lazım yarın dedim tmm o zmn formaliteden izin kağıdı yaz dedi ii dedim bende hastaneye gitcem die izin kağıdı yazdım sadece benim c.tesi olayıda değil işlerle ilgili başka sorunlar var müdürle konuştuk sabah müdürde raporunu ne kadar erken alabiliyosan al ve git diyo piskolojik baskı uygulucak durum ii değil vs. bişeyler anlattı müdür yeni girdi zaten işe sölemiştim ya ben burda çalışmayı düşünmüyorum dio oda ayrılcakmış belki bir hafta belki 1 ay sonra 1 ayı geçmez ama diyo mayısı bitiririm en fazla diyo biz genel muhasebede 2 kişyiz müdür gidiyo gittiği gün bende rapora çıkarım daha da tek başıma asla burayı çekemem durumlar çok farklı anlatamıcam şekilde
resimleride ekledim beğencen mi bakalım
dilekcim burda arkadaşlar biri özellikle yapıyorlar huzursuzluk olsun dıye demıstı. hakıkaten duşundum hak verdım. birincisi onlar yüzünden eşlerle tartışma ihtimali var. ikincisi suan en zayıf anımız resmen saldırıya gecmıs gıbıler ya. hımm aslında bır sebep daha var ozellikle ilk çocuk olanlarda,
aile formumuz değişiyor ya çocukla bundan dolayı saçma sapan bır kıskançlıkta olabılır.
halbuki artık durmak lazım dımı??!! yok bunlar hepten saldırıya gecıyor. seninki birde kabileyi toplayıp geliyor pesss... valla Allah yardımcımız olsun yaa.. ama omur böyle geçmez ya bır yerde durmasını bılecek ınsan yada sonuçlarına katlanacak.
Kızlar ben canınızı sıkmak istemiyorum ama birgün bende bir daha hamile kalıp böyle güzel şeyler yaşamıyim ki? Bir daha birine güvenebilirmiyim?
Rabbim ağzınızin tadini bozmasın yanlış anlamayın lütfen hepinize dua ediyorum şimdikinden daha mutlu olun bebeklerinizle mutluluklarinizi paylaşıyorum burda aileden de öte olduk birbirinize. Kıskançlik yada haset ettiğimi sakin düşünmeyin eğer böyle.düşünen olursa hemen ayrilirim formdan.
Kızlar ben canınızı sıkmak istemiyorum ama birgün bende bir daha hamile kalıp böyle güzel şeyler yaşamıyim ki? Bir daha birine güvenebilirmiyim?
Rabbim ağzınızin tadini bozmasın yanlış anlamayın lütfen hepinize dua ediyorum şimdikinden daha mutlu olun bebeklerinizle mutluluklarinizi paylaşıyorum burda aileden de öte olduk birbirinize. Kıskançlik yada haset ettiğimi sakin düşünmeyin eğer böyle.düşünen olursa hemen ayrilirim formdan.
1 Mayıs ta eşimle sıkıntıdan fotoğraf işine sardik kendisi biraz meraklı bu işler e ortaya çıkanlardan bazıları :)
Hemde daha güzellerini yaşayacaksınnn:**
Bu da senin sinavin canim. Sabret ki cok daha güzel günler goresin...yavrun saglikli seninle bide bunu düşün.
Cnm tabi yasiycaksn neden yasamayasinki rabbimde seni buyuk imtihanla siniyor yapcak bisi yok sabret emin ol cogu arkadasimizda bidunya sknti cekiyor anlatmiyor bende bunlardanim ilk hamileligmde bosanmanin esiginden dondum 11haftalik hamistim bosanma davasi diye ciktim annemin evinden sonra bi baktim esimle birbirimizi hala seviyoruz ve evimdeyim coook skntilar cektim..ben 5yasindayken annemle babam ayrildi baba sevgisini pek bilmem inan suan bile yanimiza gelsin oda senedeen seneye inan baba diyesim bile gelmiyor bana bi yabanci gibi..annem okadar guclu bi kadindiki 3cocuk buyuttu kimseye muhtac etmedi halen daha calisiyor hepimizn ne olacagini Allah bilir hic sknti yapma bebisini uzme sen cok guclu bi kadinsin bence bu kadar seyin ustesinden geliyosun gurur duy kendinle
Belki de beni en çok üzen bir odasının olamayacak oluşu. Babasinin aile şirketleri buyuk bir bebek çocuk mobilya markasi. Ama bu bollukta çocuğuma 3 kuruş hayirlari yok. Herkes ordan çocuğuna ne mobilyalar alıyor bense babamlarin evinde koyacak yer yok diye bebeğime park yatak düşünüyorum. Hayat çok garip. Onca hamileyi ailelerini görüpte nasil bir rahatlık bu anlamıyorum.
canım ,bu fotoğraflarla ,mobilyalarla, cicili bicili kıyafetlerle mutluluk gelmiyor.. eminim sen çok sevgi dolu bir anne olacaksın ;oğlun da mutlu..yeter ki sağlığınız olsun herşey olur.
yaşadığın hiç kolay birşey değil ,yazdıklarını hep içim kanayarak okuyorum..
ama oğlun biraz büyüyünce, ailenden ayrı eve de çıkarsın kendine yeni bir hayat da kurarsın.. önce biraz sabır. Allah yardımcınız olsun her zaman.
Amin canim. Allah razı olsun. Bende farkındayım para pulla saadet olmuyor öyle olsaydı o evde mutlu olurdum. Anlayisli bir eş olmayınca yuvada huzur olmayınca hiçbirşeyin anlamı kalmıyor. Ama bana değilde oğluma yapılanlara daha doğrusu.yapilmayip reva görülenleri kabullenemiyorum hala. Benim ailem Allah razı olsun herşeyimle ilgileniyor ama benim çocuğumun bir babasi var ve durumuda müsaitken babama bile olsa benim çocuğumu.muhtaç etmesine kızıyorum. Ben bu halimle ayakta durmak içın.formasyona gidiyorum kosturuyorum sadece oğlum kimseye muhtaç olmasın diye. Gece gece hepinizi de üzdüm ne olur hakkınızı helal edin. Doğum yaklaştıkça ve tekmeler sertlestikce korkuyorum çocuğumu nasil dogurucam nasil bakicam diye. Buda sanırım duygusala baglatti beni gece gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?