2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
1 Mayıs ta eşimle sıkıntıdan fotoğraf işine sardik kendisi biraz meraklı bu işler e ortaya çıkanlardan bazıları :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşallah çok güzelsiniz canım
yawww sevgicanım gıraliçam alemsin beeee,ben de dün gece kendime çok güldüm,malum misafirlikteydik ya dün döndük,hani belki cilveleşiriz dediydim,tv karşısında uyumuşum,eşim uyandırdı,yatağa gittim,e tabi bilinç altında ne varsa,sabah diyom,bizim aramızda bi yakınlaşma oldu mu yoooo sen uyudun diyo adam

Ayy cok yapiyodum bu salatayi agzim sulandi valla :):) yarin hemen yapicam sehriye salatasini ben tel sehriyeyle yapiyodum arpa sehriyeyle hic denemedm :):)

Ayni beni tarif ediyosun birazda oglum yoruyor beni hepten bitik oluyorum ilk bebekte hic gelenim gidenim bitmiyodu simdi kimseyi agirlamak misafir davet etmek bile istemiyorum cok yoruluyorum hem oglanin pesinde hem ev isi artiyor camasir 3kat fazla cikiyor hayirlisi insallah eski enerjimize cabuk doneriz :)

kız alemsin yaaa aksam aksam benı guldurdun cadııııııı
aramızda bi yakınlaşma oldumu? Allah ıyılıgını versin... :))))

kız alemsin yaaa aksam aksam benı guldurdun cadııııııı
aramızda bi yakınlaşma oldumu? Allah ıyılıgını versin... :))))

sorma canım bizimki anca yakınlaşma işte,ne olduğunu hatırlamıyom bilee,nasıl bi uykuysa,yol yorgunluğu

sorma canım bizimki anca yakınlaşma işte,ne olduğunu hatırlamıyom bilee,nasıl bi uykuysa,yol yorgunluğu

o nasıl yol yorgunluğu oyle sarhoş gıbı :)))) insan hatırlamaz mı bişey olsa :))) kıyamam ben sana saka bır yana cok yorulmuşsun demekkı :)

Bilgeee kiz hersey super olmus karninda benimki gibi ayni buyukluk bakimindan benimki daha kucuk ama sivriii karnimi gorenler oglun olcak diyolar ama benimki kiz bakalim aklim karisti yaa :) yrin kontrolum var bakalim tekrar sorcam kizmi diye :)

Tabi canim kesinlikle bilerek yapiyor.. anlayamiyorm ben ama hadi ben el kiziyim be mubarek senin oglunda Huzursuz oluyor bunu nasil icine sindiriyorsun. Esim su an susuyor ama o durmazsa durdurur biliyorum. Cocuk olunca iyice yerlesiyoruz ya dertleri o...pess dedirteck daha neleri var benimkinide ooooo .!!!!!

Kızlar ben canınızı sıkmak istemiyorum ama birgün bende bir daha hamile kalıp böyle güzel şeyler yaşamıyim ki? Bir daha birine güvenebilirmiyim?

Rabbim ağzınızin tadini bozmasın yanlış anlamayın lütfen hepinize dua ediyorum şimdikinden daha mutlu olun bebeklerinizle mutluluklarinizi paylaşıyorum burda aileden de öte olduk birbirinize. Kıskançlik yada haset ettiğimi sakin düşünmeyin eğer böyle.düşünen olursa hemen ayrilirim formdan.

Son düzenleme:

Hemde daha güzellerini yaşayacaksınnn:**

Bu da senin sinavin canim. Sabret ki cok daha güzel günler goresin...yavrun saglikli seninle bide bunu düşün.

Cnm tabi yasiycaksn neden yasamayasinki rabbimde seni buyuk imtihanla siniyor yapcak bisi yok sabret emin ol cogu arkadasimizda bidunya sknti cekiyor anlatmiyor bende bunlardanim ilk hamileligmde bosanmanin esiginden dondum 11haftalik hamistim bosanma davasi diye ciktim annemin evinden sonra bi baktim esimle birbirimizi hala seviyoruz ve evimdeyim coook skntilar cektim..ben 5yasindayken annemle babam ayrildi baba sevgisini pek bilmem inan suan bile yanimiza gelsin oda senedeen seneye inan baba diyesim bile gelmiyor bana bi yabanci gibi..annem okadar guclu bi kadindiki 3cocuk buyuttu kimseye muhtac etmedi halen daha calisiyor hepimizn ne olacagini Allah bilir hic sknti yapma bebisini uzme sen cok guclu bi kadinsin bence bu kadar seyin ustesinden geliyosun gurur duy kendinle

Maşallah anneme inş bende onun.gibi güçlü bir kadın olurum.

Belki de beni en çok üzen bir odasının olamayacak oluşu. Babasinin aile şirketleri buyuk bir bebek çocuk mobilya markasi. Ama bu bollukta çocuğuma 3 kuruş hayirlari yok. Herkes ordan çocuğuna ne mobilyalar alıyor bense babamlarin evinde koyacak yer yok diye bebeğime park yatak düşünüyorum. Hayat çok garip. Onca hamileyi ailelerini görüpte nasil bir rahatlık bu anlamıyorum.

canım ,bu fotoğraflarla ,mobilyalarla, cicili bicili kıyafetlerle mutluluk gelmiyor.. eminim sen çok sevgi dolu bir anne olacaksın ;oğlun da mutlu..yeter ki sağlığınız olsun herşey olur.
yaşadığın hiç kolay birşey değil ,yazdıklarını hep içim kanayarak okuyorum..
ama oğlun biraz büyüyünce, ailenden ayrı eve de çıkarsın kendine yeni bir hayat da kurarsın.. önce biraz sabır. Allah yardımcınız olsun her zaman.

Amin canim. Allah razı olsun. Bende farkındayım para pulla saadet olmuyor öyle olsaydı o evde mutlu olurdum. Anlayisli bir eş olmayınca yuvada huzur olmayınca hiçbirşeyin anlamı kalmıyor. Ama bana değilde oğluma yapılanlara daha doğrusu.yapilmayip reva görülenleri kabullenemiyorum hala. Benim ailem Allah razı olsun herşeyimle ilgileniyor ama benim çocuğumun bir babasi var ve durumuda müsaitken babama bile olsa benim çocuğumu.muhtaç etmesine kızıyorum. Ben bu halimle ayakta durmak içın.formasyona gidiyorum kosturuyorum sadece oğlum kimseye muhtaç olmasın diye. Gece gece hepinizi de üzdüm ne olur hakkınızı helal edin. Doğum yaklaştıkça ve tekmeler sertlestikce korkuyorum çocuğumu nasil dogurucam nasil bakicam diye. Buda sanırım duygusala baglatti beni gece gece

Seni anlamaya calisiyorum canim, mutlaka cok zor yasadiklarinn. Ama insallah bunlarin mukafatini kat kat alacaksin sana bunu yasatanlar da cezasini tabiiki.. Cok sukur sen oglundan vazgecmedin, ayni durumu yasayan bi cok kisi "o adamin cocugu" sacmaligiyla bebeginden bile soguyo. Sen bunu yapmadigin icin guclusun ve senin gibi bi annesi olacagi icin oglun cok sanslii. Rabbim sizin yuzunuzu hep guldursun insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…