2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
1 Mayıs ta eşimle sıkıntıdan fotoğraf işine sardik kendisi biraz meraklı bu işler e ortaya çıkanlardan bazıları :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyy fotoğraflar harika ve süpper yaratıcı.. Allahım oğluşunuzu sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) Maşşallah size

Amin canim inş ben nasil.vazgecerim ondan o benim yaşama sebebim. Allah razı olsun.

estağfurullah olur mu öyle şey seni en iyi biz anlarız.son aylarda insanın psikolojisi öyle karmakarışık oluyor ki.. bu benim ikinci oğlum olacak inşallah. yine de kafam allak bullak. çünkü bu sefer bebek bakmak nasıl birşey biliyorum ama, iki çocuğa bakmak nasıl birşey onu bilmiyorum..

"lohusalığın" ve bebeğinin sana henüz gülümseyip karşılık veremediği "ilk 6 ay" biraz yorucu ve can sıkıcı geçecek.. ama ondan sonrası ,oğluşunla sevgi alışverişi

:)) bakalım bende heyecanla doğmasını bekliyorum. Sarilinca bütün sıkıntılarım uçup gidicek Allahın izniyle

Kızlar enfeksiyona cok dikkat edin. Haziran annelerinden biri doğum yaptı sebebi enfeksiyonmus.

Günaydın canlar,hayırlı sabahlarrr,gittikçe hassaslaşıyoz mu nedir dün akşam eşimin fıstık yeme sesinden sinirim bozuldu bi baktım yapma diye ağlıyom,ikimizi de bir gülme aldı

günaydın iyi sabahlar kızlar zaman azaldıkça insan işten soğuyor her sabah kalkmak işkence gibi iyice saldım kendinimi

Günaydın canlar,hayırlı sabahlarrr,gittikçe hassaslaşıyoz mu nedir dün akşam eşimin fıstık yeme sesinden sinirim bozuldu bi baktım yapma diye ağlıyom,ikimizi de bir gülme aldı

günaydın günaydın seni çatlak adamıda delirtcen sonunda ama ben o konularda felaket takıntılıyım dün eline almış çerez yermişin dedi hayır diyince kendide bıraktı her türlü ağız sesine gıcığım çok zor bişey ama dayanamıyorum ,elma vs yenmesine,sakız şapırtısna hepsine

günaydın tatlım alemsin kız hem ağlıyon hem gülüyon
günaydın iyi sabahlar kızlar zaman azaldıkça insan işten soğuyor her sabah kalkmak işkence gibi iyice saldım kendinimi

günaydın canım aynı durumdayım valla sen rapora ne zaman çıkcaksın

Herkese günaydın

Kötü bir güne başladım, yine 20 lik dişim şişmiş, boğazıma vurdu acısı, ben doğurcam artık bu diş çıkamadı yerinden :26:

bebeğime hepsiburada dan gardrop sipariş etmiştik, (kırık geldi) bunalımdayım geri iade ettk, firmaya varmıştır sanırım;
biz ikea dan falan da sipariş etmiştik farklı mobilyalar, hiçbieinde böyle bişey yaşamadık, yavrum pek nasipsiz, daha odasına aldığım perdesinden başka bişey nasip olamadı.. umarım firma para iadesini kabul eder, çünkü kargo nun hatası olduğu apaçık belliydi, gelen paketler, yırtılmış, köşeler çarpa çarpa gelmekten yıpranmış ve bazı peketlerin ağzı da açıktı.. kargoyla kavga ede ede tutanak tuttuk, Allahtan hepsiburada sorun çıkarmadı, tutanakla yollayın dediler..

Günaydın kızlar, hep sıkıntılı haberlerle karşınıza çıkan ben bu sefer güzel bir haber vermek için burdayım. Tayin tarihimiz belli oldu, 24/26 haziranda yeni yerimiz belli olacak. Çok şükür bu terkedilmişlikten kurtulacağız, gerçi 15 gün içinde göreve başlama şartı var ama doğuma da tam 15 gün kala artık eşime vekalet vereceğim o halledecek. Böyle işte 1 ayımız kaldı çok şükür yaaa. Haa bir de arkadaşlar baktı baktı benim bebiş için pek bir şey alacağım yok bebişe hediyeler almışlar. Ana kucağı, banyo seti, bir de en güzeli de bu kızımın ismi olan AVZEM işlemeli battaniye. Mutluyum kızlar, Rabbim bu mutluluğu bozmasın inşallah.

nagiş günaydın inan bende senin gibi deli olurum ağız sesine benim oldum olası var o takıntılığım ama iyi bişey değil o kadar insanlara kızdım ettim daha 19 yaşındaydım ağzımda 10 tane protez diş vardı şimdi ağzımı şapırtatmasamda bazı şeyleri çok zor yiyorum artıkın kızmıyorum tabi bi meyve var eşimin çok severek yediği bugünlerde heryerde satılan o meyveyi yerken eşim resmen bütün tüylerim havada raks ediyo

günaydınlar güzel anneler her yeni günde şafağımız azalmış sayılıyo heö heyecan hem korku sarıyo beni :18:
dün doğum evine gittim iş sebebiyle acık gözüm korktu ama ebelerle koordinasyonu şimdiden sağladım doğum orda olursa özel oda vs ayarlanacak
bu arada devlette doğum yapacaklar aklınızda olsa yatış sırasında talep ediyosunuz özel oda boşsa alıyolar her hangi bir ücreti falan yokmuş

bugün kızımla randevumuz var akşamüstü 15:45te saatler kaldı

sizde de durum aynı mı benim eşim doğum yaklaştıkça paniklemeye başladı sanki ilk bebeğimiz,annen yetişebilecek mi nasıl olacak vs diye bende en fazla 1 gün geç gelir yine gelir dedim ee o zaman nasıl olacak diyo dedim senin akrabaların 40ım çıkmadan ilk hafta doluyo eve doğumda değil somrasında lazım bana annem diyince bişey diyemedi ilk doğumumda gördü çünkü ailesinden hiç yardım gelmediğini

bende dedim hiçç canını sıkma kimse gelemese de ben kıza sen oğlana bakarsın biz bize yeteriz dert etme galiba o beni teselli edeceğine ben onu ediyorum bu ara

he bacım aynen öle,hele kvlerdeyken göreydin dişimi sıkıyodum kahvaltıda,masada 3 erkek var ama benim kv şapur şapur yiyo yemek ,ağzına indiresim geldiiii,
günaydın tatlım alemsin kız hem ağlıyon hem gülüyon

günaydın canım aynı durumdayım valla sen rapora ne zaman çıkcaksın
canım sinirler laçka mıdır,yoks bende ufaktan tırlatıyom mu nediirrrr
tatlım geçmiş olsun,diş ağrısı hele bu dönemde Allah vermesin,düşünmemeye çalışşş,ürün demonte geliyo ya iade şartları baya sıkıntıydı,ben de tv ünitesi,orta sehpa falan aldıydım sıkıntı çıkmadı senin şansın bu da nazar olsun be gülüm

geçmiş olsun cnm benim busabah aklımdan geçtin nerelerde bu kız diye ben yazacaktım sen yazmışsın,20lik diş çok zordur ağzımda yer yokmuş 3ünü aldırdım ben 4.hala gömük patlatsın oda gidici patlatmazsa dikiş falan oluyo :18: ama 2 tane dişim var dolgulu doğum ve emzirme sürecini atlatabilirsek direk implant yapılacak şimdilik idare ediyoruz :44:

hadi gözün aydın inş herşey yolunda gider

valla bilgem raksta etse nazın yakınına geçiyo,başkasına sabrederken en yakınlarıma çemkiriyorum buda adalet değil demi ama
diş işi genetik ya ne kadar bakarsan bak dişler zayıfsa kaçarı yok annem 30lu yaşlarda protez takındı,babamda bu yaşında eksik diş yok kardeşim babam gibi ben annem gibi o kadar bakıma rağmaz bir sürü dolgum var,suda bir gerçek ben 5 ay,kardeşim 2,5 yıl anne sütü almış

günaydın canım gözünüz aydınn senin adına çok sevindim sayılı gün geçiyor hemencik gelicek tayin tarihinizde inş. gidiceniz yer sizin için en hayırlı yer olur

diş dediğin gibi tamamen genetik benim anneminde babamında diş sorunları vardır hep babam 45 yaşında komple dişleri değişti annemde pek kendine ait dişi yok gibi daha 43 yaşında bende çok emmişim kazık kadardın diyo annem hala emiyodun ama bana bi fayda etmemiş

aaaa babamız bu arada yeni bir fikir attı ortaya kızımız için EYŞAN ismi oğlum doğduğunda kardeşim gelmişti abla kız olursa oda EYŞAN olsun demişti
şu tarih oldu hala ismi yok kızımın kaldıki anne olarak benimde şudur diyebileceğim bir isim hala net değil :44:

Napalım canım nasipmiş, bundan önce o kadar şey aldım hiç böyle bişey olmamıştıü demek ki nasip değilmiş, sadece para iadesinde sorun çıkarır mı tedarikçi firma ondan yana düşünüyorum , yoksa oğluşuma herşey feda olsun..

Çok özledim şöyleee rahat bi nefes alıp sizle konuşmayı, kendime zaman ayırmayı, mesela bebeğimi 5 hafta bitti göremedim düşün randevu alıp alıp gidemedim işim çıktı, bunalttı beni bu okul-iş-ev üçlüsü diş ağrısı geçer inş. dayandık 7 ay, biraz daha bekleyecez napalım canım, senin sıkıntılıymış, benim ağzımda yer varda yine de mahvediyor beni, Allah kolaylık versin canımın içi

geçmiş olsun canım ya bende ara ara diş ağrısıyla debelenşyorum ve on dişlerimin mineleri açılmış durumda dokunamıyorum bile o kadar kotu yanim ama doğuma kadar dokunamayız dedi dr.
kız nasipsiz deme bir daha bebişine o nasipli sadece sizin işiniz ras gitmemiş zannediyorsunuz belkimde böylesi daha iyi oldu herseyde vardır bir hayır hiiic canını sıkma uzat bakem yanacıgını

ikeadan aldıklarınızın resmini yollasana abowwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…