2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

ayyy canım cok sevindim
kız hersey oluyor yaaa bak bebişimin hicbirseyi yok diyordun battaniyesi bilem var onu çıkarır çıkarır bakarsın şimdilik sonra ver elini alışveriş diycen sende yaba daba duuuuuuuuuuuuuu

az kalmış hem okul tatile girecek,hem doğum hem izin birden feraha çıkacaksın dicem ama o zamanda ufaklık doğacak
sabır cnm herşey yavrularımız için sen devlet memuru değilmiydin ne okuyosun merak ettim :44:

herkese gunaydınnnnn

evet sevgili karnı buyuk kk vatandaşları dr. dun aramış eşimi rakkamı soylemis ama ben henüz çocukları bırakacak yeri ayarlayamadım 3 çocuk olunca
korkuyorum ama belli etmiyorum durumundayım
fiyatta az çıkmadı heeee oda ayrı bir durum bende bebişe hazırlık yapacak para kalmayacak bu gidişle abowwww
ablam bayağı bebişin herseyini alıp yollayacak bugun liste yap eksikleri diyor kalanlarıda alayım size sadece mobilyası kalsın dedi canım ablacığım birde diyorki kk cılarada resim yollarız güzel seyler alalım

kız sen ne akıllı kadınsın efferim sana kadınsın anacığım ne diyeyim doğumda ozel oda meselesi adama moral ver has kadınsın
seviyorum becerikli kadınları uzat bakim yanağını

kız kardeş candır derler maalesef bende yok olsun istermiydim hemde çok ama anam yapmadı işte
hiç kimse yok mu çocukları bırakacak canım ya,birde parayı dert etme kuzularımız kısmetiyle geliyor çıkar bir yerden bir hayır,sen sağlığına bak

kız sen ne akıllı kadınsın efferim sana kadınsın anacığım ne diyeyim doğumda ozel oda meselesi adama moral ver has kadınsın
seviyorum becerikli kadınları uzat bakim yanağını

kadının hası sensin bebeğim bu kadar sıkıntıya maşallah bir of demedin buda benim sınavım dedin az kaldı bitiriyoruz kısmetse,şu kan tedavinide ol hayırlısıyla yatış yapmadan da bizi habersiz bırakma

size haber vermeden olur mu inanın burada birçok tanıdığım var kimselere söylemedim sadece 3-4 kişi biliyor durumu dünde birine söyledim kızım kalabilirmi diye esas sizle paylaşıyorum herseyi canlarımsınız
abim var birtek ama orada kalırsalar soyle sıkıntı var hem coook uzaklar hemde bu durumda benimkiler okula gidemicek ve onların çocukları okulda olduğu için sıkılırlar birde coooooook ağlayan 1,5 yasında annesine bir rahat vermeyende bir kızları var ne bilim once buradaki arkadaslarıı arıycam iş güne kaldı kanımı alırım gelirim ya dimi Allahın izniyle
bu arada gordugum rüyalar boşa değilmiş vampirli ve zombili hepsi kan yiyici rüyalar demek yiyecez bizde kanı
eşimde Dr.a diyorki yani siz diyorsunuzki bu işi kan temizler dr.da koptu herkesde koptu
thaf aileyiz napalım

Hepsi hallolur konuş.bakalım arkadaşlarına olmazsada mecbur.birakirsin.abinlere birşey olmaz biraz.tv izlerler vakit geçer. Annem siz ne şenlikli bir ailesiniz böyle sen anlattıkça gözümde canlanıyor Sen bu gidişle bir tane daha doğurursun.gibi geldi şimdi bana.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canımsın ama bu vücut bir doğum daha almaz bencem yaniii
halim bildiğiniz gibi değil diyecemde biliyorsunuzda tipimi sokakda görseniz tanırsınız beni bak hele guzelligime

günaydınnnn çok sevindim canımm hayırlı olsun bebişler kısmetleriyle gelirmiş derler size uğur getirsin miniş. bu arada ismi çok değişik anlamı ne ?:)

Günaydın canlar,hayırlı sabahlarrr,gittikçe hassaslaşıyoz mu nedir dün akşam eşimin fıstık yeme sesinden sinirim bozuldu bi baktım yapma diye ağlıyom,ikimizi de bir gülme aldı
gunaydın caaanımmmm ehühühüheeh kız bırak adam yesin fıstık neye ağladın bilmem ki adama deseydin bari burda capcanlı fıstık dururken sen onu yiyosun diye

günaydın tatlım alemsin kız hem ağlıyon hem gülüyon

günaydın canım aynı durumdayım valla sen rapora ne zaman çıkcaksın

günaydın tatlım uww bilgem gece bacağıma bi kramp girdi varyaa hala baldırım agrıyor gııı

nagi yavas yavas kendını hazırlamaya baslamış kendini canım gunaydın ...ohhh kızını gor bugun mis gibi bn 1 aydır görmüyorum oğluşumu cuma gunu akşam görücem nasipse inş..

kızzz annneler günüde yaklaştı şimdi ne yapıcan sen bak merak ettım :44::44: kv ye alıcan mı bişeyler ...

günaydın pozitif insan

Allah yardımcın olur cnm inş..bu arada ablanada helel olsun ne düşünceli valla...kk ya atmayı unutma sende cnm yatış yapmadan bizleride habersiz bırakma dualarımız senınle olur

canımsın ama bu vücut bir doğum daha almaz bencem yaniii
halim bildiğiniz gibi değil diyecemde biliyorsunuzda tipimi sokakda görseniz tanırsınız beni bak hele guzelligime

Maşallahin var canim yakında daha da kanlı canlı hatun olucan. Al su kanlarida hayırlısıyla güç kuvvet gelsin sana

olur mu hiç öyle şey ? çok daha mutlu olacağına eminim ben Rabbimin vardır bir bildiği sınavındır belki de.. hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz. sen içini ferah tut bebişin mutlu olsun... çok güçlü ve güzel bir anne olacaksın

avucunu yalasın 3 gün boya yaptımda ne nasılsınız dedi,nede oğluma baktı bugünedek aldıklarıma saysın konuşturma beni

canım oda yatak falan bunlar fani şeyler. bebişine en güzel yer senin kolların değil mi ? hepsi olur zamanla sakın üzülme..

Günaydın canlar,hayırlı sabahlarrr,gittikçe hassaslaşıyoz mu nedir dün akşam eşimin fıstık yeme sesinden sinirim bozuldu bi baktım yapma diye ağlıyom,ikimizi de bir gülme aldı

günaydın :) çok alemsin valla :) adamlar kafayı yicek sonunda bizim ağlamalardan ihiiihih

günaydın iyi sabahlar kızlar zaman azaldıkça insan işten soğuyor her sabah kalkmak işkence gibi iyice saldım kendinimi

aynen ben yarın rapor için gideceğim doktora :)

evet canım devlet memuruyum, resim öğrt. okuyorum ya seneye son inş. olsun şu tatil bi gelsin de oğluşa annem falan bakmama yardım eder inş. Bugün randevun varmış, boll bol izle yavrunu canım ayy bende çok özledim, perşembe gidecem nasipse..

Dörtyapraklım canımm iş yerindeyim bi ara atarım kuzum :* sağol iyi dileklerin için, bebeğim nasipsiz değil tabii ki anası çok pimpirikli, ondan işşleri hep ters gider

Amin canim bakalım hayırlısı. Ben korkuyordum zaten gebelikten öncede hep kaygılarım vardi nasil bakarım nasil büyütürum doğuramam ama ben diye ama babasi ikna etmişti beni. Belki de ondan doğumun yaklaşmasının verdiği birşeydir bu.

avucunu yalasın 3 gün boya yaptımda ne nasılsınız dedi,nede oğluma baktı bugünedek aldıklarıma saysın konuşturma beni

sinirli hatun kız bırak alma o zaman sinirlendiğin şeye bak....bnde biraz bnde uzak dursunlar diye bakıyorrum artık valla ecde eşimle bi bağlantım kalmadı sevgi babında yani bi evde iki yabancı gibiyiz ..en cokta bn tabi mesafeler her zaman iyidir bn bunu bilir bunu söylerim azı kara çoğu zara r(bu pek uymadı ama )idare edive artık...o yüzden nagi diyceğim o kiiiii böyle olması bi yönden belki senin açından daha iyi bu benim fikrizatım güzelim...

Öğrenci görüşmem vardı, ancak cevap verebiliyorum. Teşekkür ederim Canım yaa RABBİM herkesin gönlünden geçeni versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…