- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
Günaydın kızlar, hep sıkıntılı haberlerle karşınıza çıkan ben bu sefer güzel bir haber vermek için burdayım. Tayin tarihimiz belli oldu, 24/26 haziranda yeni yerimiz belli olacak. Çok şükür bu terkedilmişlikten kurtulacağız, gerçi 15 gün içinde göreve başlama şartı var ama doğuma da tam 15 gün kala artık eşime vekalet vereceğim o halledecek. Böyle işte 1 ayımız kaldı çok şükür yaaa. Haa bir de arkadaşlar baktı baktı benim bebiş için pek bir şey alacağım yok bebişe hediyeler almışlar. Ana kucağı, banyo seti, bir de en güzeli de bu kızımın ismi olan AVZEM işlemeli battaniye. Mutluyum kızlar, Rabbim bu mutluluğu bozmasın inşallah.
Napalım canım nasipmiş, bundan önce o kadar şey aldım hiç böyle bişey olmamıştıü demek ki nasip değilmiş, sadece para iadesinde sorun çıkarır mı tedarikçi firma ondan yana düşünüyorum , yoksa oğluşuma herşey feda olsun..
Çok özledim şöyleee rahat bi nefes alıp sizle konuşmayı, kendime zaman ayırmayı, mesela bebeğimi 5 hafta bitti göremedimdüşün randevu alıp alıp gidemedim işim çıktı, bunalttı beni bu okul-iş-ev üçlüsü diş ağrısı geçer inş. dayandık 7 ay, biraz daha bekleyecez napalım canım, senin sıkıntılıymış, benim ağzımda yer varda yine de mahvediyor beni, Allah kolaylık versin canımın içi
günaydınlar güzel anneler her yeni günde şafağımız azalmış sayılıyo heö heyecan hem korku sarıyo beni :18:
dün doğum evine gittim iş sebebiyle acık gözüm korktu ama ebelerle koordinasyonu şimdiden sağladım doğum orda olursa özel oda vs ayarlanacak
bu arada devlette doğum yapacaklar aklınızda olsa yatış sırasında talep ediyosunuz özel oda boşsa alıyolar her hangi bir ücreti falan yokmuş
bugün kızımla randevumuz var akşamüstü 15:45te saatler kaldı
sizde de durum aynı mı benim eşim doğum yaklaştıkça paniklemeye başladı sanki ilk bebeğimiz,annen yetişebilecek mi nasıl olacak vs diye bende en fazla 1 gün geç gelir yine gelir dedim ee o zaman nasıl olacak diyo dedim senin akrabaların 40ım çıkmadan ilk hafta doluyo eve doğumda değil somrasında lazım bana annem diyince bişey diyemedi ilk doğumumda gördü çünkü ailesinden hiç yardım gelmediğini
bende dedim hiçç canını sıkma kimse gelemese de ben kıza sen oğlana bakarsın biz bize yeteriz dert etme galiba o beni teselli edeceğine ben onu ediyorum bu ara
herkese gunaydınnnnn
evet sevgili karnı buyuk kk vatandaşları dr. dun aramış eşimi rakkamı soylemis ama ben henüz çocukları bırakacak yeri ayarlayamadım 3 çocuk olunca
korkuyorum ama belli etmiyorum durumundayım
fiyatta az çıkmadı heeee oda ayrı bir durum bende bebişe hazırlık yapacak para kalmayacak bu gidişle abowwww
ablam bayağı bebişin herseyini alıp yollayacak bugun liste yap eksikleri diyor kalanlarıda alayım size sadece mobilyası kalsın dedi canım ablacığım birde diyorki kk cılarada resim yollarız güzel seyler alalım
kız sen ne akıllı kadınsın efferim sana kadınsın anacığım ne diyeyim doğumda ozel oda meselesi adama moral ver has kadınsın
seviyorum becerikli kadınları uzat bakim yanağını
kız kardeş candır derler maalesef bende yok olsun istermiydim hemde çok ama anam yapmadı işte
hiç kimse yok mu çocukları bırakacak canım ya,birde parayı dert etme kuzularımız kısmetiyle geliyor çıkar bir yerden bir hayır,sen sağlığına bak
kadının hası sensin bebeğim bu kadar sıkıntıya maşallahbir of demedin buda benim sınavım dedin az kaldı bitiriyoruz kısmetse,şu kan tedavinide ol hayırlısıyla yatış yapmadan da bizi habersiz bırakma
size haber vermeden olur mu inanın burada birçok tanıdığım var kimselere söylemedim sadece 3-4 kişi biliyor durumu dünde birine söyledim kızım kalabilirmi diye esas sizle paylaşıyorum herseyi canlarımsınız
abim var birtek ama orada kalırsalar soyle sıkıntı var hem coook uzaklar hemde bu durumda benimkiler okula gidemicek ve onların çocukları okulda olduğu için sıkılırlar birde coooooook ağlayan 1,5 yasında annesine bir rahat vermeyende bir kızları var ne bilim once buradaki arkadaslarıı arıycam iş güne kaldı kanımı alırım gelirim ya dimi Allahın izniyle
bu arada gordugum rüyalar boşa değilmiş vampirli ve zombili hepsi kan yiyici rüyalar demek yiyecez bizde kanı
eşimde Dr.a diyorki yani siz diyorsunuzki bu işi kan temizler dr.da koptu herkesde koptu
thaf aileyiz napalım
Hepsi hallolur konuş.bakalım arkadaşlarına olmazsada mecbur.birakirsin.abinlere birşey olmaz biraz.tv izlerler vakit geçer. Annem siz ne şenlikli bir ailesiniz böyle sen anlattıkça gözümde canlanıyorSen bu gidişle bir tane daha doğurursun.gibi geldi şimdi bana.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen canım bende merak ediyorum bedava torun nasıl oluyor.... maddı durumu var destak olacak olmuyor.. hadi maddi benım ıcın cok onemlı değil manevi destek bedava... o da yokkkk.. sonra kendınce ......hanım demek benım çocuğuma ısım takmak.. Rabbim sabır dıyorum..
ama ben senın yerınde olsam geliyorum vs dedıgınde aaa annem gelıcek o vakıtte deseydın kapak olsaydı gelemezdi.
benımkıde gezmeye geliyor benle hıc alakası yok. ama hıc mutfağa bıle gıremem bu halde.
Bizimkininde var durumu olmasa düşünmem bile zatn simdide benim derdimde para falan diil inaanin hevesini içinde birakiyor sendn mi istedik sanki ne laf sokuyorsun ki? Soyledim annemlerde gelecek doguma tam ramazn oluyor nasil sigariz falan dedim de yok ihh mih dedi bu arada kaynim ve nişanlısı da gelio okul kapaninca ohh bakalim dilek ne halt ederse etsin. İnsan bi düşünür ya bu kiz hamile sancisi tutar bişi olur onca erkek evde@@ off patlıcam sinirden
maşallah çok güzelsiniz canım
yawww sevgicanım gıraliçam alemsin beeee,ben de dün gece kendime çok güldüm,malum misafirlikteydik ya dün döndük,hani belki cilveleşiriz dediydim,tv karşısında uyumuşum,eşim uyandırdı,yatağa gittim,e tabi bilinç altında ne varsa,sabah diyom,bizim aramızda bi yakınlaşma oldu mu yoooo sen uyudun diyo adam
Supermis cnm resimler...kiz sen esinle birbirinize nekadar benziyosunz :)
Ayyy fotoğraflar harika ve süpper yaratıcı.. Allahım oğluşunuzu sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) Maşşallah size
canlarım çok teşekkür ederim oğlumda tekmeleriyle teşekkür ediyor :) Hepimiz kucağımıza sağlıklı sıhatlı alırız inşallah :)
shrmirac cım evet herkes çok söylüyor çok benzetirler bizi ihihihihihi :)
Günaydın kızlar, hep sıkıntılı haberlerle karşınıza çıkan ben bu sefer güzel bir haber vermek için burdayım. Tayin tarihimiz belli oldu, 24/26 haziranda yeni yerimiz belli olacak. Çok şükür bu terkedilmişlikten kurtulacağız, gerçi 15 gün içinde göreve başlama şartı var ama doğuma da tam 15 gün kala artık eşime vekalet vereceğim o halledecek. Böyle işte 1 ayımız kaldı çok şükür yaaa. Haa bir de arkadaşlar baktı baktı benim bebiş için pek bir şey alacağım yok bebişe hediyeler almışlar. Ana kucağı, banyo seti, bir de en güzeli de bu kızımın ismi olan AVZEM işlemeli battaniye. Mutluyum kızlar, Rabbim bu mutluluğu bozmasın inşallah.
gunaydın caaanımmmm ehühühüheeh kız bırak adam yesin fıstık neye ağladın bilmem ki adama deseydin bari burda capcanlı fıstık dururken sen onu yiyosun diyeGünaydın canlar,hayırlı sabahlarrr,gittikçe hassaslaşıyoz mu nedir dün akşam eşimin fıstık yeme sesinden sinirim bozuldu bi baktım yapma diye ağlıyom,ikimizi de bir gülme aldı
günaydın tatlım alemsin kız hem ağlıyon hem gülüyon
günaydın canım aynı durumdayım valla sen rapora ne zaman çıkcaksın
günaydınlar güzel anneler her yeni günde şafağımız azalmış sayılıyo heö heyecan hem korku sarıyo beni :18:
dün doğum evine gittim iş sebebiyle acık gözüm korktu ama ebelerle koordinasyonu şimdiden sağladım doğum orda olursa özel oda vs ayarlanacak
bu arada devlette doğum yapacaklar aklınızda olsa yatış sırasında talep ediyosunuz özel oda boşsa alıyolar her hangi bir ücreti falan yokmuş
bugün kızımla randevumuz var akşamüstü 15:45te saatler kaldı
sizde de durum aynı mı benim eşim doğum yaklaştıkça paniklemeye başladı sanki ilk bebeğimiz,annen yetişebilecek mi nasıl olacak vs diye bende en fazla 1 gün geç gelir yine gelir dedim ee o zaman nasıl olacak diyo dedim senin akrabaların 40ım çıkmadan ilk hafta doluyo eve doğumda değil somrasında lazım bana annem diyince bişey diyemedi ilk doğumumda gördü çünkü ailesinden hiç yardım gelmediğini
bende dedim hiçç canını sıkma kimse gelemese de ben kıza sen oğlana bakarsın biz bize yeteriz dert etme galiba o beni teselli edeceğine ben onu ediyorum bu ara
herkese gunaydınnnnn
evet sevgili karnı buyuk kk vatandaşları dr. dun aramış eşimi rakkamı soylemis ama ben henüz çocukları bırakacak yeri ayarlayamadım 3 çocuk olunca
korkuyorum ama belli etmiyorum durumundayım
fiyatta az çıkmadı heeee oda ayrı bir durum bende bebişe hazırlık yapacak para kalmayacak bu gidişle abowwww
ablam bayağı bebişin herseyini alıp yollayacak bugun liste yap eksikleri diyor kalanlarıda alayım size sadece mobilyası kalsın dedi canım ablacığım birde diyorki kk cılarada resim yollarız güzel seyler alalım
canımsın ama bu vücut bir doğum daha almaz bencem yaniii
halim bildiğiniz gibi değil diyecemde biliyorsunuzda tipimi sokakda görseniz tanırsınız beni bak hele guzelligime
Kızlar ben canınızı sıkmak istemiyorum ama birgün bende bir daha hamile kalıp böyle güzel şeyler yaşamıyim ki? Bir daha birine güvenebilirmiyim?
Rabbim ağzınızin tadini bozmasın yanlış anlamayın lütfen hepinize dua ediyorum şimdikinden daha mutlu olun bebeklerinizle mutluluklarinizi paylaşıyorum burda aileden de öte olduk birbirinize. Kıskançlik yada haset ettiğimi sakin düşünmeyin eğer böyle.düşünen olursa hemen ayrilirim formdan.
gunaydın caaanımmmm ehühühüheeh kız bırak adam yesin fıstık neye ağladın bilmem ki adama deseydin bari burda capcanlı fıstık dururken sen onu yiyosun diye
günaydın tatlımuww bilgem gece bacağıma bi kramp girdi varyaa hala baldırım agrıyor gııı
nagi yavas yavas kendını hazırlamaya baslamış kendini canım gunaydın ...ohhh kızını gor bugun mis gibi bn 1 aydır görmüyorum oğluşumucuma gunu akşam görücem nasipse inş..
kızzz annneler günüde yaklaştı şimdi ne yapıcan sen bak merak ettım :44::44: kv ye alıcan mı bişeyler ...
günaydın pozitif insan
Allah yardımcın olur cnm inş..bu arada ablanada helel olsun ne düşünceli valla...kk ya atmayı unutma sende cnm yatış yapmadan bizleride habersiz bırakma dualarımız senınle olur
Belki de beni en çok üzen bir odasının olamayacak oluşu. Babasinin aile şirketleri buyuk bir bebek çocuk mobilya markasi. Ama bu bollukta çocuğuma 3 kuruş hayirlari yok. Herkes ordan çocuğuna ne mobilyalar alıyor bense babamlarin evinde koyacak yer yok diye bebeğime park yatak düşünüyorum. Hayat çok garip. Onca hamileyi ailelerini görüpte nasil bir rahatlık bu anlamıyorum.
Günaydın canlar,hayırlı sabahlarrr,gittikçe hassaslaşıyoz mu nedir dün akşam eşimin fıstık yeme sesinden sinirim bozuldu bi baktım yapma diye ağlıyom,ikimizi de bir gülme aldı
günaydın iyi sabahlar kızlar zaman azaldıkça insan işten soğuyor her sabah kalkmak işkence gibiiyice saldım kendinimi
az kalmış hem okul tatile girecek,hem doğum hem izin birden feraha çıkacaksın dicem ama o zamanda ufaklık doğacak
sabır cnm herşey yavrularımız için sen devlet memuru değilmiydin ne okuyosun merak ettim :44:
olur mu hiç öyle şey ? çok daha mutlu olacağına eminim ben Rabbimin vardır bir bildiği sınavındır belki de.. hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz. sen içini ferah tut bebişin mutlu olsun... çok güçlü ve güzel bir anne olacaksın
avucunu yalasın 3 gün boya yaptımda ne nasılsınız dedi,nede oğluma baktı bugünedek aldıklarıma saysın konuşturma beni
Öğrenci görüşmem vardı, ancak cevap verebiliyorum. Teşekkür ederim Canım yaa RABBİM herkesin gönlünden geçeni versin.ayyy canım cok sevindim
kız hersey oluyor yaaa bak bebişimin hicbirseyi yok diyordun battaniyesi bilem var onu çıkarır çıkarır bakarsın şimdilik sonra ver elini alışveriş diycen sende yaba daba duuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?