2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Maşallahin var canim yakında daha da kanlı canlı hatun olucan. Al su kanlarida hayırlısıyla güç kuvvet gelsin sana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım sende cok ozel bir insansın cunku anneliğin ne olduğunu en iyi bilenlerden olacaksın annelik en evvel onu sevmek ve tum zorluklara rağmen onu korumakdır kii sen bunu yalnız yapmaya calısan az ınsanlardansın uzat bakim yanağını

canım oda yatak falan bunlar fani şeyler. bebişine en güzel yer senin kolların değil mi ? hepsi olur zamanla sakın üzülme..

Canim bunun açıklamasını altındaki mesajda yapmıştım. Tabi su an oğlumun annesinden başka kimi var ki ben onun için çok daha güçlü olmalıyım.

ayy geçmiş olsun sen okadar özene bezene al sonuca bak.
tatlım ben doğan holding te çalışıyorum Hepsiburada bizim grup şirketi eğer sorun çıkarsa bana haber et olur mu ? burdan müdahale edelim :)

günaydınnnn çok sevindim canımm hayırlı olsun bebişler kısmetleriyle gelirmiş derler size uğur getirsin miniş. bu arada ismi çok değişik anlamı ne ?:)
Teşekkürler Canım benim evet kısmetiyle geldi kızım. İsmini babası koydu su kaynağı, zemzem suyu, duru saf su gibi anlamları var.

avucunu yalasın 3 gün boya yaptımda ne nasılsınız dedi,nede oğluma baktı bugünedek aldıklarıma saysın konuşturma beni

Aman ya bunların versiyonları hep aynı sanırım. Benimki de beni.bir kere aramadı herkesede benim onu hep arayıp sorduğumu söylemiş. Birde torununa birşeyler örüyormus. Cok üzülüyormus muş musta muş muş.

Öğrenci görüşmem vardı, ancak cevap verebiliyorum. Teşekkür ederim Canım yaa RABBİM herkesin gönlünden geçeni versin.

nereleri yazcaksınız AAYKARAM? tercihleriniz nasıl olcak acaba, ayy bizde istiyoruz ama zor daha 2 yılımız var

bekliyorum resimleri pimpirikli annem benim
kız ben alınan seylere bakmayı cooook seviyorum yaaaa kendimede almışım gibi seviniyorum
zaten ben bir hamile duysam (hamile degilkende ) havalara uçardım ve o gun coook keyifli olurum paylaşmayı seviyorum sevinçleri huzunleri ayyyy ana olasım geldi yine

Nagiciğim, Ateşciğim sizlere de sonsuz teşekkürler. İnanın güzel bir haber almaya çok ihtiyacım varmış, havam değişti beee

yerimm seni, işte ne güzel, başkaları için sevinen insan bulmak zor bu dönemde bitanesin sen

görmemişim yaşlılık işte çok çok mutlu olursun inşallah minik yawrunla

nereleri yazcaksınız AAYKARAM? tercihleriniz nasıl olcak acaba, ayy bizde istiyoruz ama zor daha 2 yılımız var

Canım biz eşimle Rehberlik Araştırma Merkezi'nde çalışıyoruz. Artık okula geçmek istiyoruz, inan bilmiyorum ki nereler açılır. Henüz doğu hizmetimizde bitmedi ancak eşdeğer bölgeleri yazabiliyoruz. Malatya, Diyarbakır şehir merkezlerinde doğu hizmeti sayılan yerler var oraları düşünüyoruz. Bir de büyükşehir olan iller varya, mesala kenar mahalleler ilçe oluyor, doğu hizmeti sayılıyor. Henüz okullar açılmadı, onu bekliyoruz. RABBİM hayırlı olan yer nere ise onu nasip etsin bize inşallah. Darısı senin de başına. Kız senin branş neydi ki?

nagiii oğluşun odasının boyası çok cici olmuş, kızda aynı odada mı yatcak? hani duvarın iki tarafı farklı boyancaktı ya, acaba nasıl durdu merak ettim, bende evim olursa kız da gelirse 2. olarak öyle yapcam

Oy yerim ben seni ya. Sabah sabah hayat öpücüğümu de aldım ohh.

Kızlar ilk doğumu kim yapacak sayfada acaba cok merak ediyorum. Haziranda çogumuz dogururuz sanırım sicaklardan aman sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.

ooo becerikli hatunsun vesselam ben çöp adam dışında bişey çizemem çocuk olunca lazım oluyo bolca izlerim inş çünkü devlette ben izleyemiyorum dr izliyo

sevgi kızdığım ne biliyomusun kimse bana yardım etmek zorunda değil çok şükür muhtaçta değilim, ama ben terasta perde yıkarken yanımda bir çocuk karnım burnumda ana kız dikilip akıl vermesinler, normalde gram acımayıp bir ortama girince üzerime titriyo gibi totomda dolaşmasınlar ben bu iki yüzlülüğü kaldıramıyorum, bana göre değil neysek o

üzülse durumlar böyle olmazdı duygum boşver sen onları kuzunla keyfine bak

Nagiciğim, Ateşciğim sizlere de sonsuz teşekkürler. İnanın güzel bir haber almaya çok ihtiyacım varmış, havam değişti beee

değişmez mi hele birde güzel bir yer çıkarsa ohh mis

bir duvar bu şekilde cnm diğer duvar çok çok açık gri,gri olan duvarın karşısı kırmızı beyaz kople dolap,gri olan duvara kırmızı çerçeveler alıp komple çocukların resimlerini asmak planım dördüncü duvarın büyük kısmıda cam zaten
kızın aklı erene kadar abimiz hevesini alsın dedik

devlet memuru da eşim de bende, ama eşim 5 yıl çalışma şartı var, gidemiyoruz bitmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…