- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
Maşallahin var canim yakında daha da kanlı canlı hatun olucan. Al su kanlarida hayırlısıyla güç kuvvet gelsin sana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım oda yatak falan bunlar fani şeyler. bebişine en güzel yer senin kolların değil mi ? hepsi olur zamanla sakın üzülme..
Herkese günaydın
Kötü bir güne başladım, yine 20 lik dişim şişmiş, boğazıma vurdu acısı, ben doğurcam artık bu diş çıkamadı yerinden :26:
bebeğime hepsiburada dan gardrop sipariş etmiştik, (kırık geldi) bunalımdayımgeri iade ettk, firmaya varmıştır sanırım;
biz ikea dan falan da sipariş etmiştik farklı mobilyalar, hiçbieinde böyle bişey yaşamadık, yavrum pek nasipsiz, daha odasına aldığım perdesinden başka bişey nasip olamadı.. umarım firma para iadesini kabul eder, çünkü kargo nun hatası olduğu apaçık belliydi, gelen paketler, yırtılmış, köşeler çarpa çarpa gelmekten yıpranmış ve bazı peketlerin ağzı da açıktı..kargoyla kavga ede ede tutanak tuttuk, Allahtan hepsiburada sorun çıkarmadı, tutanakla yollayın dediler..
Teşekkürler Canım benim evet kısmetiyle geldi kızım. İsmini babası koydu su kaynağı, zemzem suyu, duru saf su gibi anlamları var.günaydınnnn çok sevindim canımm hayırlı olsun bebişler kısmetleriyle gelirmiş derler size uğur getirsin miniş. bu arada ismi çok değişik anlamı ne ?:)
avucunu yalasın 3 gün boya yaptımda ne nasılsınız dedi,nede oğluma baktı bugünedek aldıklarıma saysın konuşturma beni
Öğrenci görüşmem vardı, ancak cevap verebiliyorum. Teşekkür ederim Canım yaa RABBİM herkesin gönlünden geçeni versin.
evet canım devlet memuruyum, resim öğrt. okuyorum ya seneye son inş. olsun şu tatil bi gelsin de oğluşa annem falan bakmama yardım eder inş. Bugün randevun varmış, boll bol izle yavrunu canımayy bende çok özledim, perşembe gidecem nasipse..
Dörtyapraklım canımm iş yerindeyim bi ara atarım kuzum :* sağol iyi dileklerin için, bebeğim nasipsiz değil tabii ki anası çok pimpirikli, ondan işşleri hep ters gider
bekliyorum resimleri pimpirikli annem benim
kız ben alınan seylere bakmayı cooook seviyorum yaaaa kendimede almışım gibi seviniyorum
zaten ben bir hamile duysam (hamile degilkende ) havalara uçardım ve o gun coook keyifli olurum paylaşmayı seviyorum sevinçleri huzunleri ayyyy ana olasım geldi yine
Canim bunun açıklamasını altındaki mesajda yapmıştım. Tabi su an oğlumun annesinden başka kimi var ki ben onun için çok daha güçlü olmalıyım.
nereleri yazcaksınız AAYKARAM? tercihleriniz nasıl olcak acaba, ayy bizde istiyoruz ama zor daha 2 yılımız var
Teşekkürler Canım benim evet kısmetiyle geldi kızım. İsmini babası koydu su kaynağı, zemzem suyu, duru saf su gibi anlamları var.
canım sende cok ozel bir insansın cunku anneliğin ne olduğunu en iyi bilenlerden olacaksın annelik en evvel onu sevmek ve tum zorluklara rağmen onu korumakdır kii sen bunu yalnız yapmaya calısan az ınsanlardansın uzat bakim yanağını
görmemişim yaşlılık işteçok çok mutlu olursun inşallah minik yawrunla
Amin Canım hepimizin bebeği mutlu, huzurlu yaşasın inşallah...çok güzelmiş anlamı isimiyle yaşasın inşallah
Kızlar ilk doğumu kim yapacak sayfada acaba cok merak ediyorum. Haziranda çogumuz dogururuz sanırım sicaklardanaman sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.
evet canım devlet memuruyum, resim öğrt. okuyorum ya seneye son inş. olsun şu tatil bi gelsin de oğluşa annem falan bakmama yardım eder inş. Bugün randevun varmış, boll bol izle yavrunu canımayy bende çok özledim, perşembe gidecem nasipse..
Dörtyapraklım canımm iş yerindeyim bi ara atarım kuzum :* sağol iyi dileklerin için, bebeğim nasipsiz değil tabii ki anası çok pimpirikli, ondan işşleri hep ters gider
sinirli hatun kız bırak alma o zaman sinirlendiğin şeye bak....bnde biraz bnde uzak dursunlar diye bakıyorrum artık valla ecde eşimle bi bağlantım kalmadı sevgi babında yani bi evde iki yabancı gibiyiz ..en cokta bn tabi mesafeler her zaman iyidir bn bunu bilir bunu söylerim azı kara çoğu zara r(bu pek uymadı ama )idare edive artık...o yüzden nagi diyceğim o kiiiii böyle olması bi yönden belki senin açından daha iyi bu benim fikrizatım güzelim...
Aman ya bunların versiyonları hep aynı sanırım. Benimki de beni.bir kere aramadı herkesede benim onu hep arayıp sorduğumu söylemiş. Birde torununa birşeyler örüyormus. Cok üzülüyormus muş musta muş muş.
Nagiciğim, Ateşciğim sizlere de sonsuz teşekkürler. İnanın güzel bir haber almaya çok ihtiyacım varmış, havam değişti beee
nagiii oğluşun odasının boyası çok cici olmuş, kızda aynı odada mı yatcak? hani duvarın iki tarafı farklı boyancaktı ya, acaba nasıl durdu merak ettim, bende evim olursa kız da gelirse 2. olarak öyle yapcam
Canım biz eşimle Rehberlik Araştırma Merkezi'nde çalışıyoruz. Artık okula geçmek istiyoruz, inan bilmiyorum ki nereler açılır. Henüz doğu hizmetimizde bitmedi ancak eşdeğer bölgeleri yazabiliyoruz. Malatya, Diyarbakır şehir merkezlerinde doğu hizmeti sayılan yerler var oraları düşünüyoruz. Bir de büyükşehir olan iller varya, mesala kenar mahalleler ilçe oluyor, doğu hizmeti sayılıyor. Henüz okullar açılmadı, onu bekliyoruz. RABBİM hayırlı olan yer nere ise onu nasip etsin bize inşallah. Darısı senin de başına. Kız senin branş neydi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?