günaydınnn kızlarr
dün koçtaşa gittik annemle .bebege kirli sepeti aldık ,
teyzeleri şunun tatlılığınıa bakın ya :)
ama bunun mavi kurdelalı olanını aldık. Eki Görüntüle 1102192
günaydınnn kızlarr
günaydınnn kızlarr
aaa bizde aynen koçtaşta mavilisini aldık, beyaz sepet, tavşanlı ama bizimkiçok tatlıymış bu da canım :)
ikinizde iyi günlerde kullanın inş
http://www.ikea.com.tr/urundetay/99847410/trofast_saklama_unitesi.aspx
bende bunu aldım paşamın odasına çok şükür bütün oyuncakları toparlandı,kovalar zaten vardı üniteyi aldım mis oldu basamakların üstünede bu sepetlerden alınabilir değil mi
aaa bizde aynen koçtaşta mavilisini aldık, beyaz sepet, tavşanlı ama bizimkiçok tatlıymış bu da canım :)
cok cici canım güle güle kullanınzaten bebek eşyası olupda cirkin olan birsey olamaz
bende bunu aldım paşamın odasına çok şükür bütün oyuncakları toparlandı,kovalar zaten vardı üniteyi aldım mis oldu basamakların üstünede bu sepetlerden alınabilir değil mi
ayy çok pratik ya, seviyorum böyle ürünleri, herşeyi dolaba sıkıştırmaktansa böyle daha kullanışlı oluyor, güle güle kullanın canım
çok tesekkür ederimmmm :)
a ilk defa böyle bir saklama ünitesi gördüm ,çok orjinalll :) güle güle kullansınnnn...
gunaydın caaanımmmm ehühühüheeh kız bırak adam yesin fıstık neye ağladın bilmem ki adama deseydin bari burda capcanlı fıstık dururken sen onu yiyosun diye
günaydın :) çok alemsin valla :) adamlar kafayı yicek sonunda bizim ağlamalardan ihiiihih
aynen ben yarın rapor için gideceğim doktora :)
canlar selamm,eee kızlar ben yıllarca naz yapabileceğim bir dönemi bekledim ama benim çok bilmiş eşim de dr dan kopya çekiyo ne zaman nazlanacak olsan normal diyo hamilelikte,sinirimi zıplatıyoooKızlar ilk doğumu kim yapacak sayfada acaba cok merak ediyorum. Haziranda çogumuz dogururuz sanırım sicaklardanaman sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.
tşk ederim kızlar böylesi çocuklar için daha iyi kendisi istediğini alıyo,işi bitincede toplayıp kaldırıyor ,ne yapayım herşeye yetişemiyorum onun için kendi odası ona ait söylene söylene topluyo tabi bende yardım edip motivasyon sağlıyorum arada
Kızlar ilk doğumu kim yapacak sayfada acaba cok merak ediyorum. Haziranda çogumuz dogururuz sanırım sicaklardanaman sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canlar selamm,eee kızlar ben yıllarca naz yapabileceğim bir dönemi bekledim ama benim çok bilmiş eşim de dr dan kopya çekiyo ne zaman nazlanacak olsan normal diyo hamilelikte,sinirimi zıplatıyooo
duygu dün yazdıklarını gördüm,ama şimdi kendini iyi hissetmene çok sevindim canımmm
Bilgecann,Nagican park beşiği kaça aldın kızzzz,burda indirim var da 180 e fala geliyo geçen bir arkdaş da onun sesinden beyniniz şişer diyo,deneyen bilen var mı canlar yaaaa :44::44:
canlar selamm,eee kızlar ben yıllarca naz yapabileceğim bir dönemi bekledim ama benim çok bilmiş eşim de dr dan kopya çekiyo ne zaman nazlanacak olsan normal diyo hamilelikte,sinirimi zıplatıyooo
duygu dün yazdıklarını gördüm,ama şimdi kendini iyi hissetmene çok sevindim canımmm
Bilgecann,Nagican park beşiği kaça aldın kızzzz,burda indirim var da 180 e fala geliyo geçen bir arkdaş da onun sesinden beyniniz şişer diyo,deneyen bilen var mı canlar yaaaa :44::44:
İDOLÜMSÜNNNN Nagiiiiiiiiçocukların herşeyini yapınca benim kocam gibi babalar çıkıyor ortaya sonra gelinime eziyet olur, bende çocukların kendi işlerini kendilerinin yapmaları taraftarıyım tabii tatlı dille senin de dediğin gibi motive ederek
dene dene pişman olmassıınnnnçok teşekkür ederim kesin deneyeceğim :)
Allaaa allaaaa illaa tüpe bağlayacak seni =))evet lazımsın tabiii
zati annem yok zati babam yok zati hamileyim zati hala kusuyorum zati tatlıyım zati güzelim zati cooook sekerim kolaymı zannediyorsun elbet desteğin lazım bana bu arada senin durumlar nasıl kac kilo aldın bakim gobis ne kadar cıktı benim kocaman oldu bea onden herkese selam ediyor resmen
acık adres veremde hayran cokdur şimdi kapımın onu insan dolmasın
su ozel mesaj işini aksam eşime sorucam baksın nasıl oluyor diye anlatsın bana yahuuuuu
bu arada diğer yazıyı okudun mu kadının bana sorduklarıyla ilgili olan bak kopyalıyorum bir oku ne diyecen
ve
bu arada dr. da sıra bekliyoruz bir bayan dediki ikizlermi evet dedim tup bebek tedavisimi diye sordu hayor dedim hımmm dedi ardından kızımı gösterip bu tek galiba bu tup bebek mi dedi bende evet tek tup bebek değil dedim sonra hımmm dedi o zaman karnınızdakimi tup bebek dedi ben hayor oda normal dedim aaaaa dedi buraya normal hasta geliyormu dedi bende evert dedim ardından (bende normal degilimki dedim içimden )
ilginç bir diyalogdu
ekşili ekşili ne güzel giderrr, afiyet olsunnnn bacıma =)Ayy cok yapiyodum bu salatayi agzim sulandi valla :):) yarin hemen yapicam sehriye salatasini ben tel sehriyeyle yapiyodum arpa sehriyeyle hic denemedm :):)
dene dene pişman olmassıınnnn
Allaaa allaaaa illaa tüpe bağlayacak seni =))
kız sen var yaaaaa.... yazılarını okudukça surat :93: oluyor, manyaakkk diye diye gülüyorummm
haber var mı en son ne oldu hastane yatış işi? takip edemiyorum şu sıralar kusruma bakma bebeemmmmmmm yaaa :18:
ekşili ekşili ne güzel giderrr, afiyet olsunnnn bacıma =)
tel şehriye daha hoş bence de ama evde yoktu bi sıra arpa ile denedim o da mökkemmmeell oldu
Teşekkür ederim canim. Oluyor arada hamilelik işte :) civilimde 149 liraydı galiba park yatak fenada değildi ama bende kararsiz kaldım açıkçası napicaz ya en son kanepede yaticak doğana kadar alamazsak. Eski Türk filmlerinde legende yatan bebekler geldi aklıma da annemde legeni kırmış
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende nerde yatırsam deyip durdum beşik mi alsam sepetmi alsam park yatak mı vs. derken en sonunda mobilya alıcam odama kucuk sirin odama sıgıcak birseyler buldum onu alıcam ama su hastane işleri bitsin öncede aman ne zor ve keyifli birsey dimi yaaa koşturmaca düşünceli olmak
ayy bebeğim ben hala park yatak mı, ikea tipi sallanmayan karyola beşik mi karar veremedimgeldik 30. haftaya, çocuğu doğurcam hala kararsızım, Allah benim bu kararsızlığımla kimseyi yormasın eşim kafayı yedi yanımda..
aman yaaaa,ucuz bişey de değil ki bu olmadı başka alalım diyelim,tek masraf o değil ki ama bakalım düzgün bişey almaya çalışalım,şu an eksikler beşik,port seti,bakım seti,kendime göğüs kremi,ped,1 gecelik,bebek bezi aklıma gelenler...ayşem ben oğluşa aldığımı kullanıcam,bizimkinin sesi soluğu çıkmıyor öyle durup duruuuuşaka bir yana altında portatif sallama ayakları oluyo sallamak istersen onları takıyosun,oğlum pek sallama istemedi sallandığında da ses falan çıkarmıyodu :44:
çalışan çalışmayan tüm anneler çocuklarına sorumluluk vermeli,kız erkek hiç fark etmezbenimde tek hatam ev kirlenmesin diye eline bişey verip dolaştırmamak örtü serilir üstünde yenir o kısımda hiç özgür bırakmadım işte ne diceksein herkes farklı ben çok relaks bir anne değilim
birde şu var 8-5 ayrıyız diye kaybettiğim zamanı telafı adına oğlumsuz hiçbirşey yapmam ben nereye o oraya iyi mi iyi tabi ama benden nacizene tavsiye anneniz vs yanınızdaysa arada bırakın derim ben yapamadım halada yapamıyorum onun içinde annesini çok seven bir sıpaya sahibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?