- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
selam millleeeeett!!
bugün 30+0 olduuuukkkk biiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzz
tey tey tey
lorke lorke loke
şap piii şapp piiiii:118::118::118:
Günaydın bugün oğlumu görmeye gittim iyi çok şükür :) son ana kadar kararsizdim izne ayrilsammi ayrilmasammi ama bir anda calisicam dedim raporumu aldim :) kasılmalar oluyodu onun için magnezyum verdi oğlumun kafasi asagida ayakta fazla kalma dedi bende durum bu :)
Bu arada etiketler geldi:) delik delip kurdele ile baglamayi planlıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın bugün oğlumu görmeye gittim iyi çok şükür :) son ana kadar kararsizdim izne ayrilsammi ayrilmasammi ama bir anda calisicam dedim raporumu aldim :) kasılmalar oluyodu onun için magnezyum verdi oğlumun kafasi asagida ayakta fazla kalma dedi bende durum bu :)
günaydın kızlargerçi öğlen oldu ama odamızın resmini çektim size göndereyim dedim ama beceremedim eklemeyi:26: biriniz yardımcı olabilir mi bana? anlatabilir mi nasıl ekleyecegimi hem bi konuda fikrinizi almam lazım:26:
günaydın kızlargerçi öğlen oldu ama odamızın resmini çektim size göndereyim dedim ama beceremedim eklemeyi:26: biriniz yardımcı olabilir mi bana? anlatabilir mi nasıl ekleyecegimi hem bi konuda fikrinizi almam lazım:26:
çalışan umutsuz ev kadını mı olacan kız başıımızaaaaaa
ne kadar olmuş pipican?
Deryacımm bence de eşinle şu özel mesaj davasını hallet!
hastane tuzlu bi fiyat çıkardı di mi? :26: Allah yardımcınız olsun kuzum yaaa
konuya cevap vere tıkla ,ordan üstte ataç işareti var üzerine gelince eklentiler yazıyor tatlım .orayı tıkla .sonra sag yukarda dosya ekleye tıkla ordan göz at var ,ordan resimleri sec .yükle ye bas. baktıktan sonra ekrana resim gelicek, altında da küçük bi kutu var onu tıkla .okey isareti çıkıcak yesil. sonra alta gel icerigi ekleye tıkla .bu kadar
teşekkür ettim canım hemen deneyeceğim:)
teşekkür ettim canım hemen deneyeceğim:)
Bebişinin odasını deniz figürleriyle hazırlayan kimdi kızlar? unnado.comda çok güzel materyaller var deniz ürünleriyle ilgili.
Günaydın kızlar.. O kadar zor bi gece geçirdim ki her tarafım ağrıyor. Sağa sola dönerken canım acıyo resmen. Daha da büyüyünce ne yapıcaz merak ediyorum.
GT-S5830i cihazımdan gönderildi
Gunaydin.... bu bebisler bizi uyutmanaya kararli galiba. Bide su yat yatabildigin kadar bebek dogana kadar diyenler yokmu uyuz oluyorum. Arkadas uyuyamiyorum ki gozlerim morardi uykusuzluktan
Gunaydin.... bu bebisler bizi uyutmanaya kararli galiba. Bide su yat yatabildigin kadar bebek dogana kadar diyenler yokmu uyuz oluyorum. Arkadas uyuyamiyorum ki gozlerim morardi uykusuzluktan
Dün baş ağrım da vardı hatta kalktım tansiyonumu da ölçtüm normaldi. Hani diyorlar ya hamilelerin her gün bi yeri ağrırmış diye doğruymuş gerçekten. İlla ki bi şey oluyo yani..benimde yatışda değilde sıkıntı dün akşamdan beri başım ağrıyo inat ettim ilaçta almadım sol tarafım fena,hatta gece nasıl uyuduysam uyandığımda ağrı kaldığı yerden devam dı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?