Günaydın aynı durumdayım valla. Uyku için doğru pozisyonu bi türlü bulamadım. Gece olunca sıkıntı basıyo. Sırt üstü zaten yatmak yasak sağa sola yatınca da nefesim daralıyor karnım acıyo. Allah yardımcımız olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın bugün oğlumu görmeye gittim iyi çok şükür :) son ana kadar kararsizdim izne ayrilsammi ayrilmasammi ama bir anda calisicam dedim raporumu aldim :) kasılmalar oluyodu onun için magnezyum verdi oğlumun kafasi asagida ayakta fazla kalma dedi bende durum bu :)
ayyy o kramplar fena oluyo ya gece oluyo özelliklede niyesegunaydın caaanımmmm ehühühüheeh kız bırak adam yesin fıstık neye ağladın bilmem ki adama deseydin bari burda capcanlı fıstık dururken sen onu yiyosun diye
günaydın tatlımuww bilgem gece bacağıma bi kramp girdi varyaa hala baldırım agrıyor gııı
nagi yavas yavas kendını hazırlamaya baslamış kendini canım gunaydın ...ohhh kızını gor bugun mis gibi bn 1 aydır görmüyorum oğluşumucuma gunu akşam görücem nasipse inş..
kızzz annneler günüde yaklaştı şimdi ne yapıcan sen bak merak ettım :44::44: kv ye alıcan mı bişeyler ...
günaydın pozitif insan
Allah yardımcın olur cnm inş..bu arada ablanada helel olsun ne düşünceli valla...kk ya atmayı unutma sende cnm yatış yapmadan bizleride habersiz bırakma dualarımız senınle olur
Hamileler icin yatak yapilsa alirim valla. Yuzustu yatabilecegimiz gobek kisminin cukur oldugu ah ne guzel olurr. Esim gozun acik mi uyuyosun diyo :) ne zaman baksa gozlerim acik uyuyamadigimdan
Hamileler icin yatak yapilsa alirim valla. Yuzustu yatabilecegimiz gobek kisminin cukur oldugu ah ne guzel olurr. Esim gozun acik mi uyuyosun diyo :) ne zaman baksa gozlerim acik uyuyamadigimdan
Bebişinin odasını deniz figürleriyle hazırlayan kimdi kızlar? unnado.comda çok güzel materyaller var deniz ürünleriyle ilgili.
:) yatak yok ama hamileler için yastık var ama karnımın altında durmaz ki o yastık sürekli dönüp duruyorum ben. Bizde de benim yüzümden uyuyamıyo eşim yardım etmeye çalışıyor ama bi işe yaramıyo çoğu zaman..
:) yatak yok ama hamileler için yastık var ama karnımın altında durmaz ki o yastık sürekli dönüp duruyorum ben. Bizde de benim yüzümden uyuyamıyo eşim yardım etmeye çalışıyor ama bi işe yaramıyo çoğu zaman..
sanırım bi çoğumuz hatta hepimiz aynı durumdayız uyku namına bişey kalmadı artık ya yarım saatte bi uyanıyom vs ye git mutfağa git su iç camı aç bi hava al tekrar yat hooop yarım saat sonra tekrarla bunları ve gece sağa sola dönmekten yoruluyorum eşimde garibim tısıltılarıma kalkıyo çevirmeye çalışıyo beni ama gücü yetmiyo ki kocaman oldum biyerime bişey olcak diyede korkusuna gece yatarken bin tembih bak gece dönemedin mi beni uyandır bişey olursa hemen seslen Allah razı olsun onlardan
sanırım bi çoğumuz hatta hepimiz aynı durumdayız uyku namına bişey kalmadı artık ya yarım saatte bi uyanıyom vs ye git mutfağa git su iç camı aç bi hava al tekrar yat hooop yarım saat sonra tekrarla bunları ve gece sağa sola dönmekten yoruluyorum eşimde garibim tısıltılarıma kalkıyo çevirmeye çalışıyo beni ama gücü yetmiyo ki kocaman oldum biyerime bişey olcak diyede korkusuna gece yatarken bin tembih bak gece dönemedin mi beni uyandır bişey olursa hemen seslen Allah razı olsun onlardan
Amin valla Allah razı olsun gerçekten.. Benim eşim de ben çeviriyim seni diyo ama yatarken ben kendimi taşıyamıyorum ki adam ne yapsın. Biraz fazla kilo aldım sanki bünyeme göre ondan ağırlaştım böyle..
Rüzgarınnn annesiiii benimmmmmmm ayyy ne hoş oldu rüzgarın annesi demem bi garip oldum kız
cancazım bizim oda deniz figürlü deeeil ama maviş odamız denizci figürü yapmadık
teşekkür ettik yinede çokcada öptük sizi
Kizlar s.a ben geldim kizimi gordum biraz once buyumus uyuyodu yine tek eliyle gozunu kapamis prensesim 28+1 bugun 1350gr olmus..yuzume bakar bakmaz kansizligin yuzunden anlasiliyor kan ilaclarini ic gecen ay vitamini icmene gerek yok demisti simdi sabah ac karna kan ilaci aksam tok karna vitamin dedi ameliyat olcksn depolari doldurmak lazim dogumda en erken 15inde en gec 20snde alcz dedi insallah icebilirim kan degilde vitamin istifra ettiriyor
Kizlar s.a ben geldim kizimi gordum biraz once buyumus uyuyodu yine tek eliyle gozunu kapamis prensesim 28+1 bugun 1350gr olmus..yuzume bakar bakmaz kansizligin yuzunden anlasiliyor kan ilaclarini ic gecen ay vitamini icmene gerek yok demisti simdi sabah ac karna kan ilaci aksam tok karna vitamin dedi ameliyat olcksn depolari doldurmak lazim dogumda en erken 15inde en gec 20snde alcz dedi insallah icebilirim kan degilde vitamin istifra ettiriyor
Amin canım :)Yastik fln kar etmiyo donup duruyoruz bu defa yastigi diger tarafa alcam die ugrasiyorum. Herkes en rahat zamanin diyo. Bu rahatliksa bebisler dogunca ne olcak gozum iyice korktu :) allahim bize yardim etttt
Henüz çatlamadı ama bazen tatlı tatlı kaşınıyo bi şeyler olacak belli ki.. Ben de dokunmuyorum korkudan..Kızlar göğüs uçları çatlayan.var mi? Benimkiler catliyor şimdidenBugün baktım sütyenimde hafif sarimsi leke olmuş ikisinde de. Zaten.catlaktan kahverengi leke oluyordu uçlarının olduğu yerler. Fazla dokunmayada korkuyorum erken doğumu tetikliyormus diye.
A.s canım maşallah bebişine..Kizlar s.a ben geldim kizimi gordum biraz once buyumus uyuyodu yine tek eliyle gozunu kapamis prensesim 28+1 bugun 1350gr olmus..yuzume bakar bakmaz kansizligin yuzunden anlasiliyor kan ilaclarini ic gecen ay vitamini icmene gerek yok demisti simdi sabah ac karna kan ilaci aksam tok karna vitamin dedi ameliyat olcksn depolari doldurmak lazim dogumda en erken 15inde en gec 20snde alcz dedi insallah icebilirim kan degilde vitamin istifra ettiriyor
Ben de 52 den 66 ya çıktım aynı almışız ilk defa bu kilolardayım..Kilolar aldi basini gidiyo valla 48den 62ye ciktim ayaklara bacaklara kramplar giriyo dogal olarak
Amin canım :)
Henüz çatlamadı ama bazen tatlı tatlı kaşınıyo bi şeyler olacak belli ki.. Ben de dokunmuyorum korkudan..
A.s canım maşallah bebişine..
Ben de 52 den 66 ya çıktım aynı almışız ilk defa bu kilolardayım..
Kızlar göğüs uçları çatlayan.var mi? Benimkiler catliyor şimdidenBugün baktım sütyenimde hafif sarimsi leke olmuş ikisinde de. Zaten.catlaktan kahverengi leke oluyordu uçlarının olduğu yerler. Fazla dokunmayada korkuyorum erken doğumu tetikliyormus diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?