- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 37
Valla ben omrumde 50den yukari cikamamistim bi yandan seviniyorum belki dogumdan sonra kilom kalir diye. Boyuma gore zayiftim 34 beden giyiyodum 38 olsun artik
ayyy o kramplar fena oluyo ya gece oluyo özelliklede niyese
kız sen ne zaman rapora çıkcan
akşam evdekilere işyerinin durumlarını anlattım kesinlikle hemen rapora çık diyolar zaten çık diyolardı da ben çalışcam diyodum
doktor beni 20 mayısta çağırdı rapor için o güne kadar olan duruma bakcam ya 20 mayısta rapor alcam yada ay sonuna kadar durmaya çalışcam
bir ay daha tam maaş alayımb ari diyorum ya bakalım durumlar nei göstercek sabahtan beri iş yerinde toparlanmaya çalşıyorum bi garip oldum kız her yere yayılmışım iyicenek şahsi eşyalarımı toparlıyorum işleri toparlıyorum 20 mayısta rapor alırsam bişey kalmadı ki bir bucuk hafta var şaka gibi ya
Kizlar s.a ben geldim kizimi gordum biraz once buyumus uyuyodu yine tek eliyle gozunu kapamis prensesim 28+1 bugun 1350gr olmus..yuzume bakar bakmaz kansizligin yuzunden anlasiliyor kan ilaclarini ic gecen ay vitamini icmene gerek yok demisti simdi sabah ac karna kan ilaci aksam tok karna vitamin dedi ameliyat olcksn depolari doldurmak lazim dogumda en erken 15inde en gec 20snde alcz dedi insallah icebilirim kan degilde vitamin istifra ettiriyor
Evlenmeden önce 46 ydım evlendim 50nin üzerine çıktım doğumdan sonra yine 50-55 arası olsam yeter benim için..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar özellikle 2 gündür başım dönüyor , gözüm kararıyor kendimi olduğum yere bırakıyorum hemen bayılırsam diye korkuyorum . Sizdede oluyor mu bu sorun ? Tansiyonumla mı alakalı acaba diye korkuyorum bende . Evde dijital tansiyon aleti var ama onlardan pek güven olmuyormuş gece ölçtüm 11 e 6 çıktı .
way maşallaahhh,annen dükkanı boşaltmış anlaşılannnrüzgarın süsleri odası gittikçe güzelleşiyo anası be maşallah,şu patik süsler artık benim de aklıma yattı,içine ne koycan gülüm sen ? ben de demin alışverişteydim,şöyle üstünde baskı olmayan kısa kollu zıbın aldım,3 patili,3 patiksiz alt,eldiven,2 tane orta hali hastane çıkışı (hatta ucuzundan),kv almış baya güzeldi,fazlasına gereek yok dedim,kendime bir pijama takımı,ama bilge seninkilerin yanından eçemez sexilikte gerçi bernanın da vardı öle bişi,sonracığıma bir ev patiği,penye battaniye aldım,şimdilik fazla almıycam,hediye gelen oluyo,bebişimizin ölçülerine göre de alınır nasılsa,kv atlet külot,hastane çıkışı,zıbın,çorap almış zaten,ablam bornoz takımı almış,böle böe birikir
50-55 arasi rahat oluruz. Kuzenim 65le dogum yapti 2 ay icinde eski kilosuna dustu. Bizde ailecek bu zayiflik. Dogum sonrasi zaten otomatik olarak 9 10 kilo gidiyo demisti
günaydın canım aynı durumdayım valla sen rapora ne zaman çıkcaksın
ooo becerikli hatunsun vesselam ben çöp adam dışında bişey çizemem çocuk olunca lazım oluyobolca izlerim inş çünkü devlette ben izleyemiyorum dr izliyo
sevgi kızdığım ne biliyomusun kimse bana yardım etmek zorunda değil çok şükür muhtaçta değilim, ama ben terasta perde yıkarken yanımda bir çocuk karnım burnumda ana kız dikilip akıl vermesinler, normalde gram acımayıp bir ortama girince üzerime titriyo gibi totomda dolaşmasınlar ben bu iki yüzlülüğü kaldıramıyorum, bana göre değil neysek o
Hamileler icin yatak yapilsa alirim valla. Yuzustu yatabilecegimiz gobek kisminin cukur oldugu ah ne guzel olurr. Esim gozun acik mi uyuyosun diyo :) ne zaman baksa gozlerim acik uyuyamadigimdan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyy o kramplar fena oluyo ya gece oluyo özelliklede niyese
kız sen ne zaman rapora çıkcan
akşam evdekilere işyerinin durumlarını anlattım kesinlikle hemen rapora çık diyolar zaten çık diyolardı da ben çalışcam diyodum
doktor beni 20 mayısta çağırdı rapor için o güne kadar olan duruma bakcam ya 20 mayısta rapor alcam yada ay sonuna kadar durmaya çalışcam
bir ay daha tam maaş alayımb ari diyorum ya bakalım durumlar nei göstercek sabahtan beri iş yerinde toparlanmaya çalşıyorum bi garip oldum kız her yere yayılmışım iyicenek şahsi eşyalarımı toparlıyorum işleri toparlıyorum 20 mayısta rapor alırsam bişey kalmadı ki bir bucuk hafta var şaka gibi ya
Kizlar s.a ben geldim kizimi gordum biraz once buyumus uyuyodu yine tek eliyle gozunu kapamis prensesim 28+1 bugun 1350gr olmus..yuzume bakar bakmaz kansizligin yuzunden anlasiliyor kan ilaclarini ic gecen ay vitamini icmene gerek yok demisti simdi sabah ac karna kan ilaci aksam tok karna vitamin dedi ameliyat olcksn depolari doldurmak lazim dogumda en erken 15inde en gec 20snde alcz dedi insallah icebilirim kan degilde vitamin istifra ettiriyor
Günaydın kızlar.. O kadar zor bi gece geçirdim ki her tarafım ağrıyor. Sağa sola dönerken canım acıyo resmen. Daha da büyüyünce ne yapıcaz merak ediyorum.
GT-S5830i cihazımdan gönderildi
bilgecim senin hafta dönümün çarşambaya çalışabiliri perşembe al kuzum bekleme 20 mayısı ,ben dün insan kaynaklarını aradım 32+0da almalısın diyo iyide haftasonu benim hafta dönümü bide 19 mayıs tatil 20sinde almalıymışım :44:
28+0 sın neden o kadar erken alıyo ben 30+3üm bugün 18 temmuz gözüküyor doğum bence dr çok acele ediyo :44:
cnm tabi senın durumda olsam aynı şeyi düşünürdüm umurumda bile olmazdı ...ee çevreye karşı rol yapmak kolay tabiki kimse içini bilemez cnm ama şükür ki seni cok seven bi eşin ve dünyalar tatlısı bi oğlun var..o yüzden bnde olsam o şekil insanlara tamah etceğime zorda olsa kendim yaparım..
eheh kız cok guldum bu yazına gözleri acık mı uyuyorsun heeama bnde senın gıbı o yatak biçimini düşünmüştüm yüzüstü yatmayı özledim valla
ayy bilgem yaa hergün yeni bi durumla karşılaşıyorum bn heee..hepimiz de aynıyız da normal diyoruz şükür...ohhh çık cnm valla olmazsa dediğin gıbı yapar ay sonu cıkarsın
bebişine masallah cnmkan değerim hamileliğimin başında 6 ydı ve bnm halsızlıgıme yorgunluguma sebep oydu hep şimdi cok şükür iyi dr m bile bana şaşırdı nasıl bu kadar yukselttın dıye ..Allah yardımcımız olsun sende dıkkat et cnm
aayyy hoşgeldin bnde bnde aynı durumlar gece kac defa kalkıyorum Allah bilir ..
NAGİİİ kız bnm sat 13 temmuz bn ne zaman cıkıcam şimdi haftaya değil mi kiii 16 son diye hesapladım yanlış mı kiii acep bi el atıve bakem su yoldaşına :44::44::44:
cnm tabi senın durumda olsam aynı şeyi düşünürdüm umurumda bile olmazdı ...ee çevreye karşı rol yapmak kolay tabiki kimse içini bilemez cnm ama şükür ki seni cok seven bi eşin ve dünyalar tatlısı bi oğlun var..o yüzden bnde olsam o şekil insanlara tamah etceğime zorda olsa kendim yaparım..
eheh kız cok guldum bu yazına gözleri acık mı uyuyorsun heeama bnde senın gıbı o yatak biçimini düşünmüştüm yüzüstü yatmayı özledim valla
ayy bilgem yaa hergün yeni bi durumla karşılaşıyorum bn heee..hepimiz de aynıyız da normal diyoruz şükür...ohhh çık cnm valla olmazsa dediğin gıbı yapar ay sonu cıkarsın
bebişine masallah cnmkan değerim hamileliğimin başında 6 ydı ve bnm halsızlıgıme yorgunluguma sebep oydu hep şimdi cok şükür iyi dr m bile bana şaşırdı nasıl bu kadar yukselttın dıye ..Allah yardımcımız olsun sende dıkkat et cnm
aayyy hoşgeldin bnde bnde aynı durumlar gece kac defa kalkıyorum Allah bilir ..
NAGİİİ kız bnm sat 13 temmuz bn ne zaman cıkıcam şimdi haftaya değil mi kiii 16 son diye hesapladım yanlış mı kiii acep bi el atıve bakem su yoldaşına :44::44::44:
kız ona guldum zaten bnde neyseYok cnm ya gozleri acik uyumuyorum her donuste gozlerimi actigim icin oyle dedi esim :)
herkese slmmm nasılsınız kızlarrr...
heh işte benimde kimseye eyvallahım yok herkes yoluna bebek doğuncada,şimdiki gibi olsunlar bir zahmet zırt pırt gelmesinler en büyük şansım eşim valla
canım benim senin mayıs 15te raporu alman lazım etiketinde beklenen doğum 18 temmuz yazıyo sen benimle aynı değilmisin :44:
yok nagim benım sat 13 temmuz usg de 2 hafta onde gosterıyo bebişi dr ma sordum tahmını dogum tarıhım değişti mi diye oda suan için evet ama biz 18 temmuzu baz alalım dedı şimdilik yani her hafta değişiyor ya normalde 13 temmuz işte sata gore cnm
sata göre 13 temmuzsa 15inde alman lazım,mesela benim 20sinde almam lazım 24 ünde alırdam ve 4 günlük süre zarfında doğum olursa 4 günüm yanıyo bende 1 günü bile heba etmek istemem anlatabilmişimdir umarım :26:
geçmişe tam bakamadım ama gördüğüm kadarıyla söyleyim
ATEŞ herşeyiniz çok güzel olmuş ellerinize sağlık güle güle günlerde kullanın inş.
PERDURABLE gelmişsin nasıl geçti tatilin bakalım umarım sıkıntı yoktur.
SEVGİCİM sen nasılsın canım gece benimde kramp girdi halen yeri ağrıyor yürüyemiyorum bile ağrılarım çoğaldı sağ salim doğursaydık inş
PAPATYAM sana da çok geçmiş olsun sen güçlü bir bayansın pozitifliğinle bunuda aşacaksın inş sabır cnm.ALLAH yar ve yardımcın olsun inş.
DUYGUBABY lütfen olumsuz düşünüp kendini üzme sende mükafatını alacaksın ve çok mutlu olacaksın bebişinle inş.üzme kendini lütfen RABBİM yardımcın olsun inş.
kız ona guldum zaten bnde neyse
a.s cnm sen nasılsın bakalım ...kız sen gecen kontrole gıttgınde dr böbreği için ne dedi sana iyi demişti yanlış hatırlamıyorsam bnde bu cuma gıdıcem tıne bakıcaklar ayrıntılıda
okiş o zaman bnm haftaya perşembe son nasipse ayyy az kalmış bu cuma da oğluşumu görcemen çok oğluşu görcem zamanı sabırsızlıkla bekliyom varya ama her gittiğimde üstümde bir tedirginlik
evet canım olumsuz birşey söylemedi öyle çok büyüme yok operasyon gerekecek şekilde ama büyüme devam ediyor dedi doktor.
inş seninde iyi çıkar cnm.bende iyi diyeyim iyi olsun dün biraz evi temizledim vücudumun ağrısına dayanamadım eşimde kızdı bana niye yapıyprsun diye e kim yapacak mecbur ben yapacam eşim hangi birini yapsın fukaram yavaş yavaş yaparız artık ne yapayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?