2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Valla ben omrumde 50den yukari cikamamistim bi yandan seviniyorum belki dogumdan sonra kilom kalir diye. Boyuma gore zayiftim 34 beden giyiyodum 38 olsun artik

Evlenmeden önce 46 ydım evlendim 50nin üzerine çıktım doğumdan sonra yine 50-55 arası olsam yeter benim için..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bilgecim senin hafta dönümün çarşambaya çalışabiliri perşembe al kuzum bekleme 20 mayısı ,ben dün insan kaynaklarını aradım 32+0da almalısın diyo iyide haftasonu benim hafta dönümü bide 19 mayıs tatil 20sinde almalıymışım :44:

28+0 sın neden o kadar erken alıyo ben 30+3üm bugün 18 temmuz gözüküyor doğum bence dr çok acele ediyo :44:

Evlenmeden önce 46 ydım evlendim 50nin üzerine çıktım doğumdan sonra yine 50-55 arası olsam yeter benim için..

50-55 arasi rahat oluruz. Kuzenim 65le dogum yapti 2 ay icinde eski kilosuna dustu. Bizde ailecek bu zayiflik. Dogum sonrasi zaten otomatik olarak 9 10 kilo gidiyo demisti

Doktorunla gorus bence. Normal diyolar ama tedbir bizden tevekkul allahtan

Hay maşallah size ya :)) Daha benim geceliğim bile yok Bebeğimizin odası gelmedi bişeyimiz yok ( Gle güle kullanın inş.

50-55 arasi rahat oluruz. Kuzenim 65le dogum yapti 2 ay icinde eski kilosuna dustu. Bizde ailecek bu zayiflik. Dogum sonrasi zaten otomatik olarak 9 10 kilo gidiyo demisti

Evet öyle diyorlar kilolar gidiyormuş gitsin zaten kendime yabancılaştım :)

günaydın canım aynı durumdayım valla sen rapora ne zaman çıkcaksın

kısmetse 26 mayıs gibi rapor almayı düşünüyorum ama ozaman 32+0 olmuyorum normal 5 günlük alıp devamında doğum raporu alacam. eşime kalsa şimdiden 10 ar günlük al diyor malum benim ayaklarım, bacaklarım çok şişiyor normal olarak. eve anca 9 gibi gidiyorum . Bide okul var 26 mayısta finaller başlıyor koca göbekle koşturamıyorum , İşlerde yoğunlaşmaya başladı hata yapma olasılığım arttı kafamı veremiyorum emekliliği gelenler moduna girdim . ama güzel olurdu 5 haftayı sonraya bırakmak hayırlısı artık durum ne gösterecek. :44:

cnm tabi senın durumda olsam aynı şeyi düşünürdüm umurumda bile olmazdı ...ee çevreye karşı rol yapmak kolay tabiki kimse içini bilemez cnm ama şükür ki seni cok seven bi eşin ve dünyalar tatlısı bi oğlun var..o yüzden bnde olsam o şekil insanlara tamah etceğime zorda olsa kendim yaparım..

eheh kız cok guldum bu yazına gözleri acık mı uyuyorsun hee ama bnde senın gıbı o yatak biçimini düşünmüştüm yüzüstü yatmayı özledim valla

ayy bilgem yaa hergün yeni bi durumla karşılaşıyorum bn heee..hepimiz de aynıyız da normal diyoruz şükür...ohhh çık cnm valla olmazsa dediğin gıbı yapar ay sonu cıkarsın

bebişine masallah cnm kan değerim hamileliğimin başında 6 ydı ve bnm halsızlıgıme yorgunluguma sebep oydu hep şimdi cok şükür iyi dr m bile bana şaşırdı nasıl bu kadar yukselttın dıye ..Allah yardımcımız olsun sende dıkkat et cnm
Günaydın kızlar.. O kadar zor bi gece geçirdim ki her tarafım ağrıyor. Sağa sola dönerken canım acıyo resmen. Daha da büyüyünce ne yapıcaz merak ediyorum.

GT-S5830i cihazımdan gönderildi

aayyy hoşgeldin bnde bnde aynı durumlar gece kac defa kalkıyorum Allah bilir ..

NAGİİİ kız bnm sat 13 temmuz bn ne zaman cıkıcam şimdi haftaya değil mi kiii 16 son diye hesapladım yanlış mı kiii acep bi el atıve bakem su yoldaşına :44::44::44:

Yok cnm ya gozleri acik uyumuyorum her donuste gozlerimi actigim icin oyle dedi esim :)

heh işte benimde kimseye eyvallahım yok herkes yoluna bebek doğuncada,şimdiki gibi olsunlar bir zahmet zırt pırt gelmesinler en büyük şansım eşim valla

canım benim senin mayıs 15te raporu alman lazım etiketinde beklenen doğum 18 temmuz yazıyo sen benimle aynı değilmisin :44:

Yok cnm ya gozleri acik uyumuyorum her donuste gozlerimi actigim icin oyle dedi esim :)
kız ona guldum zaten bnde neyse
herkese slmmm nasılsınız kızlarrr...

a.s cnm sen nasılsın bakalım ...kız sen gecen kontrole gıttgınde dr böbreği için ne dedi sana iyi demişti yanlış hatırlamıyorsam bnde bu cuma gıdıcem tıne bakıcaklar ayrıntılıda

yok nagim benım sat 13 temmuz usg de 2 hafta onde gosterıyo bebişi dr ma sordum tahmını dogum tarıhım değişti mi diye oda suan için evet ama biz 18 temmuzu baz alalım dedı şimdilik yani her hafta değişiyor ya normalde 13 temmuz işte sata gore cnm

Slm kizlar.nasilsiniz? Yarin randevum var 3 hafta gecmek bilmedi ya resmen kudurdum.artik 2 haftada 1 e dusermi sizce kontroller.sanki hic gecmiyor yaaaaa.acaba nasil bizim paşa ne kadar oldu catlicam meraktan.

sata göre 13 temmuzsa 15inde alman lazım,mesela benim 20sinde almam lazım 24 ünde alırdam ve 4 günlük süre zarfında doğum olursa 4 günüm yanıyo bende 1 günü bile heba etmek istemem anlatabilmişimdir umarım :26:

okiş o zaman bnm haftaya perşembe son nasipse ayyy az kalmış bu cuma da oğluşumu görcem en çok oğluşu görcem zamanı sabırsızlıkla bekliyom varya ama her gittiğimde üstümde bir tedirginlik

geçmişe tam bakamadım ama gördüğüm kadarıyla söyleyim
ATEŞ herşeyiniz çok güzel olmuş ellerinize sağlık güle güle günlerde kullanın inş.
PERDURABLE gelmişsin nasıl geçti tatilin bakalım umarım sıkıntı yoktur.
SEVGİCİM sen nasılsın canım gece benimde kramp girdi halen yeri ağrıyor yürüyemiyorum bile ağrılarım çoğaldı sağ salim doğursaydık inş
PAPATYAM sana da çok geçmiş olsun sen güçlü bir bayansın pozitifliğinle bunuda aşacaksın inş sabır cnm.ALLAH yar ve yardımcın olsun inş.
DUYGUBABY lütfen olumsuz düşünüp kendini üzme sende mükafatını alacaksın ve çok mutlu olacaksın bebişinle inş.üzme kendini lütfen RABBİM yardımcın olsun inş.

Amin canim cok saol. Sizler iyiki varsiniz

evet canım olumsuz birşey söylemedi öyle çok büyüme yok operasyon gerekecek şekilde ama büyüme devam ediyor dedi doktor.
inş seninde iyi çıkar cnm.bende iyi diyeyim iyi olsun dün biraz evi temizledim vücudumun ağrısına dayanamadım eşimde kızdı bana niye yapıyprsun diye e kim yapacak mecbur ben yapacam eşim hangi birini yapsın fukaram yavaş yavaş yaparız artık ne yapayım.

okiş o zaman bnm haftaya perşembe son nasipse ayyy az kalmış bu cuma da oğluşumu görcem en çok oğluşu görcem zamanı sabırsızlıkla bekliyom varya ama her gittiğimde üstümde bir tedirginlik

niye tedirginsin cnm pozitif olmak lazım güzel düşünelim güzellikler bizi bulsun inş

buda güzel haber elbet, büyümemesi sevindirici

eşlerede çok iş düşüyo ben artık bazı şeyleri söylemeye utanıyorum, herşeyimize yetişiyo sağ olsun onlarada yazık dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…