2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
aynen bende utanıyorum artık ALLAH razı olsun eşimden daha bana kızıyor dün halimi gördü yemek bile yapma diyor böyle düşünmesi bile yetiyor inanki
birde şu yaz temizliğini yapsaydım kurtulurdum cam perde duvar çok iş var.
doğunca geçer belki böbrek sıkıntımız rabbim şifa versin cümlesine inş.

cnm bnm dr gecen gıttıgınde buyuduğünü söyledi 9.2 olmuş bu beni çok üzdü ağladım dr n yanında dedi bu tedavisi olmayan bişey değil belki de dogumdan sonra atar dedi sıvıyı ama bn yınede çok kötü oldum o gun ..şimdi bu cuma gittiğimde ne diycek acaba..
sende kendini yorma cnm eşin haklı valla sağolsun bak..işler her halukarda biter nasılsa

cnm yukarda arkadasa da anlattım biraz bu yüzden acıkcası pozitif olmaya ve bu durumu düşünmemeye çalışyorum fakat ayrıntılıya tekrar girmek bi yonden yüzümü gülddürsede bi yönden tedirgin ediyor..yinende Rabbim beterinden korusun inş...

cnm bizde seninle aynı durumdayız tabi bide abimiz var bizim Allah yardımcımız olsun hepimizin
biz boya işini bitirdik yaz temizliğinide haziran ortası gibi düşünüyorum kısmetse

bebeğin erkekti sanırım benim oğlumda da aynı sorun tespit edildi çok normal erkek bebeklerde dedi dr doğunca geçecek dedi şuan 4,5 yaşında ve Rabbime benlerce kez şükürler olsun bir sıkıntımız yok iyi düşün sende iyi olsun

nagim dr hesapladı benim kini 19 mayısa geliyo dedi tatil diye 20 mayısta gel dedi zaten 20 mayısta sata göre hesaplayınca 31+6 oluyorum 21 mayısta 32. haftaya yeni girmiş olcam 32+0 yani senle aramızda 3 gün var ama sen 32 ye girmiş olmuyon galiba 20 mayısta ben şuan mesela 29+6 yım yarın 30+0 olcaz

ayy bende hafta sonu gordum insan nasılda seviniyor her gorusunde

hoş geldin cnm nerelerdesin çalışabiliri almışsın havalar iyice bunaltana kadar devam şekerim evde oturupta ne yapcan

bernacım hoş geldin

calısmak istiyodum bernam ama benım işi biliyosun başlı başına stres ama bugun devam dedim en azından mayıs ayını calısarak gecıreyım allah izin verirse,pipicanım 2300 kg 45 cm olmus berna teyzesi önden gidiyor :) anası gibi kemikli olacak :) havalar allahtan serin nagi istanbulda insallah böyle gider hep :) firarcım bende bu hafta kasıkta kasılmalar basladı regl sancısı gibi ama uzun sürmüyo 5 dakıka gidip gelıyor bebeğim sanırım bu hafta baş aşağı pozisyona girmiş normal dogum için ama bakalım o zamana kadar ne olur ki normal istiyorum

canım benim çok teşekkür ederiz

merhabalar herkese haftasonu bebişin elbise işini hallettik bakın bakalım teyzeleri kızımızın cicileri nasıl tabi bide anneannemizin ördükleri aldıkları var bakalım onlarda doguma yakın gelicekler merakla bekliyoruz:26:

tabi bende şuan 29+3 üm yani 30 un içindeyim üff bu hesap amma karışık yawww dur ben bugün gidince iyice bir hesaplatayım drye

Son düzenleme:
sen ne zaman alcan kız rapor dr ne zaman gel dedi sana rapor için ikimizde aynı zamanda çıkcaz heralde rapora evden yazışırız artıkın

tabi bende şuan 29+3 üm yani 30 un içindeyim üff bu hesap amma karışık yawww dur ben bugün gidince iyice bir hesaplatayım drye

öyle yap canım yarın hesaplat dr a da vakitlice gidelim sen devam etcektin işe dimi
benim son karar rapora çıkmak yönünde bakalım

oyyy hepsi birbirinden güzel güle güle kullansın minnoş ne zevkli dimi bebişlerimizin alışverişleri

hayırlısı olsun radyoloğum (ismen bilsemde burda yazmak istemiyorum ) armut dibine düşüyo benim kızımda en son koca göbüşlüydü bakalım bugün ne kadar olmuş :26: maşallah senin paşaya ben bugün onuda sorucam drye malum abimiz 38-+te doğdu bunda da öyle bişey olur mu dicem :44:

hepsi birbirinden güzel iyi günlerde ağız tadıyla giysin prenses

nagi 38+ normal dogum mu yoksa sezeryan mı birde kilosu nasıldı :):) bende diyetisyene gidiyorum 500 gram almısım 1 ayda diren radyolog :):)

Hayırlı olsun canim bayıldım. Sağlıkla giydir hepsini inş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen ne zaman alcan kız rapor dr ne zaman gel dedi sana rapor için ikimizde aynı zamanda çıkcaz heralde rapora evden yazışırız artıkın

cnm benım hesabıma gore yani sata gore haftaya cuma son bakalım...he gııı evden yazışrık valla inş

oyyy hepsi birbirinden güzel güle güle kullansın minnoş ne zevkli dimi bebişlerimizin alışverişleri

Ya sorma canım valla kendimizi kaybettik alışveristen nefret eden esim nerdeyse hepsini kendi secti sadece kıyafet alalım diye çıktık eşim gaza geldi hadi asli odasinin boyasinida alalim perdesini halisını derken epey gezdik o heyecanla yorgunlugumu anlamadim ama eve geldigimde 2 günde zor kendime geldim

öyle yap canım yarın hesaplat dr a da vakitlice gidelim sen devam etcektin işe dimi

bana kalsa devamda eşim ayrıl boşver canına yazık diyo beni benden çok düşünüyo sevdiceğim bende o zamanki duruma ve hava sıcaklığına bakıcam sıcaklar pek iyi gelmiyor bana ama bursanın şuan ki durumu son 15 gündür felaket yağmur ve serin böyle giderse nagide çalışmaya devam

nagi 38+ normal dogum mu yoksa sezeryan mı birde kilosu nasıldı :):) bende diyetisyene gidiyorum 500 gram almısım 1 ayda diren radyolog :):)

normal doğum cnm ,3700gr doğdu hatta 38de kontrolüm vardı dr 4ü geçerse sezeryan diyince çok üzülmüştüm kısmet Rabbim gönlüme göre verdi darısı ikinciye ve sizlere
oğlum hep önden gidiyodu sata göre gerçektende önden doğdu

az sonra dr canıma okucak çok kilo aldım çokkk

hesaplama cok karısık gercekten bende cok arastırdım personel servisine sordum ve doğum önü izne ayrılmak için 32 . haftanın tam dolması gerekıyor ben bugun rapor aldım ve 32+1 im yani 31+ larda 32.hafta içindesin ama doldurmadıgın için 32. hafta sayılmıyorsun o nedenle 32+ larda rapor alabılıyorsunuz :):)

iyi demeden bebemmm ben kendimi hep 20 mayısa kurdum şimdi senin verdiğin bilgiye göre 26 mayısa atıyo yaww :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…