aynen bende utanıyorum artık ALLAH razı olsun eşimden daha bana kızıyor dün halimi gördü yemek bile yapma diyor böyle düşünmesi bile yetiyor inankiniye tedirginsin cnm pozitif olmak lazım güzel düşünelim güzellikler bizi bulsun inş
buda güzel haber elbet, büyümemesi sevindirici
eşlerede çok iş düşüyo ben artık bazı şeyleri söylemeye utanıyorum, herşeyimize yetişiyo sağ olsun onlarada yazık dimi ama
evet canım olumsuz birşey söylemedi öyle çok büyüme yok operasyon gerekecek şekilde ama büyüme devam ediyor dedi doktor.
inş seninde iyi çıkar cnm.bende iyi diyeyim iyi olsun dün biraz evi temizledim vücudumun ağrısına dayanamadım eşimde kızdı bana niye yapıyprsun diye e kim yapacak mecbur ben yapacam eşim hangi birini yapsın fukaram yavaş yavaş yaparız artık ne yapayım.
niye tedirginsin cnm pozitif olmak lazım güzel düşünelim güzellikler bizi bulsun inş
buda güzel haber elbet, büyümemesi sevindirici
eşlerede çok iş düşüyo ben artık bazı şeyleri söylemeye utanıyorum, herşeyimize yetişiyo sağ olsun onlarada yazık dimi ama
aynen bende utanıyorum artık ALLAH razı olsun eşimden daha bana kızıyor dün halimi gördü yemek bile yapma diyor böyle düşünmesi bile yetiyor inanki
birde şu yaz temizliğini yapsaydım kurtulurdum cam perde duvar çok iş var.
doğunca geçer belki böbrek sıkıntımız rabbim şifa versin cümlesine inş.
bilgecim senin hafta dönümün çarşambaya çalışabiliri perşembe al kuzum bekleme 20 mayısı ,ben dün insan kaynaklarını aradım 32+0da almalısın diyo iyide haftasonu benim hafta dönümü bide 19 mayıs tatil 20sinde almalıymışım :44:
28+0 sın neden o kadar erken alıyo ben 30+3üm bugün 18 temmuz gözüküyor doğum bence dr çok acele ediyo :44:
çalışan umutsuz ev kadını mı olacan kız başıımızaaaaaa
ne kadar olmuş pipican?
Deryacımm bence de eşinle şu özel mesaj davasını hallet!
hastane tuzlu bi fiyat çıkardı di mi? :26: Allah yardımcınız olsun kuzum yaaa
ayy bende hafta sonu gordum insan nasılda seviniyor her gorusunde
hoş geldin cnm nerelerdesin çalışabiliri almışsın havalar iyice bunaltana kadar devam şekerim evde oturupta ne yapcan
bernacım hoş geldin
Günaydın canım maşallah oğluna.. Magnezyum kasılmalara iyi geliyo cidden benimkiler azaldı biraz. Bebeğin döndü mü yoksa başı zaten aşağıda mıydı?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçmişe tam bakamadım ama gördüğüm kadarıyla söyleyim
ATEŞ herşeyiniz çok güzel olmuş ellerinize sağlık güle güle günlerde kullanın inş.
PERDURABLE gelmişsin nasıl geçti tatilin bakalım umarım sıkıntı yoktur.
SEVGİCİM sen nasılsın canım gece benimde kramp girdi halen yeri ağrıyor yürüyemiyorum bile ağrılarım çoğaldı sağ salim doğursaydık inş
PAPATYAM sana da çok geçmiş olsun sen güçlü bir bayansın pozitifliğinle bunuda aşacaksın inş sabır cnm.ALLAH yar ve yardımcın olsun inş.
DUYGUBABY lütfen olumsuz düşünüp kendini üzme sende mükafatını alacaksın ve çok mutlu olacaksın bebişinle inş.üzme kendini lütfen RABBİM yardımcın olsun inş.
nagim dr hesapladı benim kini 19 mayısa geliyo dedi tatil diye 20 mayısta gel dedi zaten 20 mayısta sata göre hesaplayınca 31+6 oluyorum 21 mayısta 32. haftaya yeni girmiş olcam 32+0 yani senle aramızda 3 gün var ama sen 32 ye girmiş olmuyon galiba 20 mayısta ben şuan mesela 29+6 yım yarın 30+0 olcaz
sen ne zaman alcan kız rapor dr ne zaman gel dedi sana rapor için ikimizde aynı zamanda çıkcaz heralde rapora evden yazışırız artıkıncnm tabi senın durumda olsam aynı şeyi düşünürdüm umurumda bile olmazdı ...ee çevreye karşı rol yapmak kolay tabiki kimse içini bilemez cnm ama şükür ki seni cok seven bi eşin ve dünyalar tatlısı bi oğlun var..o yüzden bnde olsam o şekil insanlara tamah etceğime zorda olsa kendim yaparım..
eheh kız cok guldum bu yazına gözleri acık mı uyuyorsun heeama bnde senın gıbı o yatak biçimini düşünmüştüm yüzüstü yatmayı özledim valla
ayy bilgem yaa hergün yeni bi durumla karşılaşıyorum bn heee..hepimiz de aynıyız da normal diyoruz şükür...ohhh çık cnm valla olmazsa dediğin gıbı yapar ay sonu cıkarsın
bebişine masallah cnmkan değerim hamileliğimin başında 6 ydı ve bnm halsızlıgıme yorgunluguma sebep oydu hep şimdi cok şükür iyi dr m bile bana şaşırdı nasıl bu kadar yukselttın dıye ..Allah yardımcımız olsun sende dıkkat et cnm
aayyy hoşgeldin bnde bnde aynı durumlar gece kac defa kalkıyorum Allah bilir ..
NAGİİİ kız bnm sat 13 temmuz bn ne zaman cıkıcam şimdi haftaya değil mi kiii 16 son diye hesapladım yanlış mı kiii acep bi el atıve bakem su yoldaşına :44::44::44:
tabi bende şuan 29+3 üm yani 30 un içindeyim üff bu hesap amma karışık yawwwdur ben bugün gidince iyice bir hesaplatayım drye
merhabalar herkese haftasonu bebişin elbise işini hallettik bakın bakalım teyzeleri kızımızın cicileri nasıltabi bide anneannemizin ördükleri aldıkları var bakalım onlarda doguma yakın gelicekler merakla bekliyoruz:26:
Eki Görüntüle 1102517 Eki Görüntüle 1102516 Eki Görüntüle 1102515 Eki Görüntüle 1102514 Eki Görüntüle 1102518
calısmak istiyodum bernam ama benım işi biliyosun başlı başına stres ama bugun devam dedim en azından mayıs ayını calısarak gecıreyım allah izin verirse,pipicanım 2300 kg 45 cm olmus berna teyzesi önden gidiyor :) anası gibi kemikli olacak :) havalar allahtan serin nagi istanbulda insallah böyle gider hep :) firarcım bende bu hafta kasıkta kasılmalar basladı regl sancısı gibi ama uzun sürmüyo 5 dakıka gidip gelıyor bebeğim sanırım bu hafta baş aşağı pozisyona girmiş normal dogum için ama bakalım o zamana kadar ne olur ki normal istiyorum
merhabalar herkese haftasonu bebişin elbise işini hallettik bakın bakalım teyzeleri kızımızın cicileri nasıltabi bide anneannemizin ördükleri aldıkları var bakalım onlarda doguma yakın gelicekler merakla bekliyoruz:26:
Eki Görüntüle 1102517 Eki Görüntüle 1102516 Eki Görüntüle 1102515 Eki Görüntüle 1102514 Eki Görüntüle 1102518
sen ne zaman alcan kız rapor dr ne zaman gel dedi sana rapor için ikimizde aynı zamanda çıkcaz heralde rapora evden yazışırız artıkın
oyyy hepsi birbirinden güzel güle güle kullansın minnoş ne zevkli dimi bebişlerimizin alışverişleri
öyle yap canım yarın hesaplat dr a da vakitlice gidelim sen devam etcektin işe dimi
benim son karar rapora çıkmak yönünde bakalım
nagi 38+ normal dogum mu yoksa sezeryan mı birde kilosu nasıldı :):) bende diyetisyene gidiyorum 500 gram almısım 1 ayda diren radyolog :):)
öyle yap canım yarın hesaplat dr a da vakitlice gidelim sen devam etcektin işe dimi
benim son karar rapora çıkmak yönünde bakalım
hesaplama cok karısık gercekten bende cok arastırdım personel servisine sordum ve doğum önü izne ayrılmak için 32 . haftanın tam dolması gerekıyor ben bugun rapor aldım ve 32+1 im yani 31+ larda 32.hafta içindesin ama doldurmadıgın için 32. hafta sayılmıyorsun o nedenle 32+ larda rapor alabılıyorsunuz :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?