- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
bana kalsa devamda eşim ayrıl boşver canına yazık diyobeni benden çok düşünüyo sevdiceğim bende o zamanki duruma ve hava sıcaklığına bakıcam sıcaklar pek iyi gelmiyor bana ama bursanın şuan ki durumu son 15 gündür felaket yağmur ve serin böyle giderse nagide çalışmaya devam
normal doğum cnm ,3700gr doğdu hatta 38de kontrolüm vardı dr 4ü geçerse sezeryan diyince çok üzülmüştüm kısmet Rabbim gönlüme göre verdi darısı ikinciye ve sizlere
oğlum hep önden gidiyodu sata göre gerçektende önden doğdu
az sonra dr canıma okucak çok kilo aldım çokkk
iyi demeden bebemmm ben kendimi hep 20 mayısa kurdum şimdi senin verdiğin bilgiye göre 26 mayısa atıyo yaww :44:
benım oğluş geç ovülasyondu kalp atısları gec duyuldu sonra zamanla yakaladı ve hatta 2 hafta geçti bile :) 2 hafta sonra gidicem bakalım o zaman ne diyecek sat a göre dogum tarıhı 30 hazıran ama usg de bugun 14 hazıran cıktı senın oğlusta sat a göre degıl gelişimi ileride oldugu için erken dogdu di mi?
Hoşbulduk canım benim valla zor zamanlar başladı iyice..cnm tabi senın durumda olsam aynı şeyi düşünürdüm umurumda bile olmazdı ...ee çevreye karşı rol yapmak kolay tabiki kimse içini bilemez cnm ama şükür ki seni cok seven bi eşin ve dünyalar tatlısı bi oğlun var..o yüzden bnde olsam o şekil insanlara tamah etceğime zorda olsa kendim yaparım..
eheh kız cok guldum bu yazına gözleri acık mı uyuyorsun heeama bnde senın gıbı o yatak biçimini düşünmüştüm yüzüstü yatmayı özledim valla
ayy bilgem yaa hergün yeni bi durumla karşılaşıyorum bn heee..hepimiz de aynıyız da normal diyoruz şükür...ohhh çık cnm valla olmazsa dediğin gıbı yapar ay sonu cıkarsın
bebişine masallah cnmkan değerim hamileliğimin başında 6 ydı ve bnm halsızlıgıme yorgunluguma sebep oydu hep şimdi cok şükür iyi dr m bile bana şaşırdı nasıl bu kadar yukselttın dıye ..Allah yardımcımız olsun sende dıkkat et cnm
aayyy hoşgeldin bnde bnde aynı durumlar gece kac defa kalkıyorum Allah bilir ..
NAGİİİ kız bnm sat 13 temmuz bn ne zaman cıkıcam şimdi haftaya değil mi kiii 16 son diye hesapladım yanlış mı kiii acep bi el atıve bakem su yoldaşına :44::44::44:
Slm iyiyiz sen nasılsın?herkese slmmm nasılsınız kızlarrr...
Canım ben hem özele hem devlete gidiyorum devlet iki haftada bir çağırıyor özel ayda bi.. Randevun iyi geçer inşallah..Slm kizlar.nasilsiniz? Yarin randevum var 3 hafta gecmek bilmedi ya resmen kudurdum.artik 2 haftada 1 e dusermi sizce kontroller.sanki hic gecmiyor yaaaaa.acaba nasil bizim paşa ne kadar oldu catlicam meraktan.
Benim de karnım kasiliyodu canım biraz azaldı son günlerde. Acaba bebis dönerken mi hissettin o sancıları? Bizim kız makat geliş duruyo da merak ediyorum ne zaman döneceğini,dönse hisseder miyim acaba? Ben de normal istiyorum bakalım rabbim neyi nasip eder...calısmak istiyodum bernam ama benım işi biliyosun başlı başına stres ama bugun devam dedim en azından mayıs ayını calısarak gecıreyım allah izin verirse,pipicanım 2300 kg 45 cm olmus berna teyzesi önden gidiyor :) anası gibi kemikli olacak :) havalar allahtan serin nagi istanbulda insallah böyle gider hep :) firarcım bende bu hafta kasıkta kasılmalar basladı regl sancısı gibi ama uzun sürmüyo 5 dakıka gidip gelıyor bebeğim sanırım bu hafta baş aşağı pozisyona girmiş normal dogum için ama bakalım o zamana kadar ne olur ki normal istiyorum
merhabalar herkese haftasonu bebişin elbise işini hallettik bakın bakalım teyzeleri kızımızın cicileri nasıltabi bide anneannemizin ördükleri aldıkları var bakalım onlarda doguma yakın gelicekler merakla bekliyoruz:26:
Eki Görüntüle 1102517 Eki Görüntüle 1102516 Eki Görüntüle 1102515 Eki Görüntüle 1102514 Eki Görüntüle 1102518
:) bende öyle nısan ayı boyunca ay sonu yokum ne güzel diyordum ama 1 hafta ileri attı malesef ve kesın izne ayrılcam diyodum ayrılamadım calısmaya devam allahtan bir keder olmazsa :):) dogum sonu ücretsiz izin almayı dusunuyomusun
aynen öyle hep iki hafta önden gidiyodu gelişimi,iki hafta erken doğdu dr 2 Aralık derken,14 kasımda doğdu yavrum bu hesaba göre 18 gün erken doğdubirde erkek bekler kız erken gelir derler bu teze göre benim kız kaçta gelir bilmem
hayırlısı olsun radyoloğum (ismen bilsemde burda yazmak istemiyorum) armut dibine düşüyo benim kızımda en son koca göbüşlüydü bakalım bugün ne kadar olmuş :26: maşallah senin paşaya ben bugün onuda sorucam drye malum abimiz 38-+te doğdu bunda da öyle bişey olur mu dicem :44:
hepsi birbirinden güzel iyi günlerde ağız tadıyla giysin prenses
Hayırlı olsun canim bayıldım. Sağlıkla giydir hepsini inş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hepsi birbirinden güzel cnm sağlıkla kullansın inş bebeiş
şuan doğum sonrası ücretsiz mantıksız geliyor çünkü resmi izinlerle 4 aylık falan olucak kısmetse, sonrasında da günlük 3 saat süt iznim var yarım gün çalışıyo olucam,ama bebeğin durumu belirlicek gidişatı alsam bile 3 ay falan alırım sanırım
adam ne yapsın içerde yer daralmıs yeter artık diyip atmış dısarı kendını :):) eşimde diyo kı yumurtayla sütü az tüket oğlum darlanmasın içerde :):) muz cok tüketiyorum birde pekmez :):)
Kızlaaarrrrr nasılsınıııızzzzzzYaaa sizce Defne mi Derin miiiiii :26:
muz kabızlık yapmıyosa iyidir doğal magnezyumee pekmezde kan yapar tabi kiloda
oğlumda evdeydim çok özenli beslendim cevizidirimeyvesidir bunda saldım çayıra mevlam kayıra çalıştığım yerde de yemek yok abur cubur fastfood herşeyi yedim
defne
aynen öyle bende düşünmüyorum ücretsiz izin belki o 6 ay süren 3 saatlik izin bitince 3-4 ay alırım ama her türlü hakkımı kullancam raporda alacam 20 şer günlük :):) peki 38 de dogurunca ordan kalan 2 hafta devrettı dimi
Hoşbulduk canım benim valla zor zamanlar başladı iyice..
Slm iyiyiz sen nasılsın?
Canım ben hem özele hem devlete gidiyorum devlet iki haftada bir çağırıyor özel ayda bi.. Randevun iyi geçer inşallah..
Benim de karnım kasiliyodu canım biraz azaldı son günlerde. Acaba bebis dönerken mi hissettin o sancıları? Bizim kız makat geliş duruyo da merak ediyorum ne zaman döneceğini,dönse hisseder miyim acaba? Ben de normal istiyorum bakalım rabbim neyi nasip eder...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hepsi çok güzelmiş pembis pembis güle güle kullansın inşallah..
merhabalar herkese haftasonu bebişin elbise işini hallettik bakın bakalım teyzeleri kızımızın cicileri nasıltabi bide anneannemizin ördükleri aldıkları var bakalım onlarda doguma yakın gelicekler merakla bekliyoruz:26:
Eki Görüntüle 1102517 Eki Görüntüle 1102516 Eki Görüntüle 1102515 Eki Görüntüle 1102514 Eki Görüntüle 1102518
6 ay bitince de izne gerek kalmıcak emin ol,oğlum 7 aylıktı atamam yapıldı işe başladım günlük 1,5saat süt izni yetti,iş yerinde de süt sağdım tam 14 aylık olana kadar emdi bence yeterbende alıcam rapor izin Allah ne verdiyse
o zaman süt izni 1,5 saatti,erken doğumda da izin devretme yoktu,zaten çalışmıyodum da
aynen öyle bende düşünmüyorum ücretsiz izin belki o 6 ay süren 3 saatlik izin bitince 3-4 ay alırım ama her türlü hakkımı kullancam raporda alacam 20 şer günlük :):) peki 38 de dogurunca ordan kalan 2 hafta devrettı dimi
bu ay yapılacak o kadar iş var ki anlatamam hangi birine yetişeceğimi bilmiyorum :44::44:hen para hem zaman lazım
bir çuval para verseler fütursuzca harcasak
bak bu hafta 2 tane çeyrek altın almam lazım sünnet düğünü var takılacak :44:
kızımın neyi eksik bakmam lazım bugünden sonra yıkama işlemine başlayayım diyorum şimdiye kadar boyayı bekledim,haziran ortası halıları vericem koltuklar yıkatılacak 200 tl,birde yardımcı alsam 100 tl bana şimdiden 500 tl lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?