- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Teşekkür ederiz canimhepsi cok güzeller, güzel günlerde kullansın bebişş
DerinnnnKızlaaarrrrr nasılsınıııızzzzzzYaaa sizce Defne mi Derin miiiiii :26:
anam onlar hariç,dolabı sipariş vermem lazım bebek arabası almam lazım 2 sinin fiyatı 1700 temızlık ıcın de yardımcı ablaya verecegım ücret artı halı yıkamaya verecegım ücret 500 burdan yaptı ettımı 2500 mayıs maası bağlanddı :):)
valla zor bizim büyük parçalarımız abiden kaldığı için,iki üst baş aldım tamamdır
bugün gidince doğum ücretinide sorucam ben devlet diyorum eşim özel bakalım kızımıza hangisi nasip olacak :44:
mayıs maaşı gider ee haziranın yarısı yok bozdur bozdur harca
kötü gün dostu yastık altım var napim hahahahah hazıran araba vergısı ev vergısı kasko oğlan gelıyo6. ay bizim ayımız ya hu :):)
cnm benım hesabıma gore yani sata gore haftaya cuma son bakalım...he gııı evden yazışrık valla inş
aman ne yapalım tek derdimiz bu olsunkız benim hiç yastık altım yok ya eşimden ayrı 1 tl param yok
neyse benim büyük randevuma hazırlanmam lazım yavaştan hepinizi öptüm
Kizlar s.a ben geldim kizimi gordum biraz once buyumus uyuyodu yine tek eliyle gozunu kapamis prensesim 28+1 bugun 1350gr olmus..yuzume bakar bakmaz kansizligin yuzunden anlasiliyor kan ilaclarini ic gecen ay vitamini icmene gerek yok demisti simdi sabah ac karna kan ilaci aksam tok karna vitamin dedi ameliyat olcksn depolari doldurmak lazim dogumda en erken 15inde en gec 20snde alcz dedi insallah icebilirim kan degilde vitamin istifra ettiriyor
canım 32. hafatyı doldurman gerek bak ona göre hesap etö öyle git benim 20 mayısta 31+6 da gitcem seninde benden 3 gün sonra gitmen lazım
bişeycik kalmadı şaka maka geçti gitti günler oyyy Yarabbiii ne güzel ne güzel geçmicek sanıyordum hiç
Kızlar özellikle 2 gündür başım dönüyor , gözüm kararıyor kendimi olduğum yere bırakıyorum hemen bayılırsam diye korkuyorum . Sizdede oluyor mu bu sorun ? Tansiyonumla mı alakalı acaba diye korkuyorum bende . Evde dijital tansiyon aleti var ama onlardan pek güven olmuyormuş gece ölçtüm 11 e 6 çıktı .
canım aynısı bende de oluyo hatta bazen otururken bile oluyo hani bisey olur da çok heyecanlanır elin ayagın bosalıverir ya birden onun gibi bi his oluyo... sekerin düşüyor dediler simdi bende test edicem öyle oldugunda bi parça tatlı yiyip bi dinleneceğim işe yarar belki...
iyi demeden bebemmm ben kendimi hep 20 mayısa kurdum şimdi senin verdiğin bilgiye göre 26 mayısa atıyo yaww :44:
merhabalar herkese haftasonu bebişin elbise işini hallettik bakın bakalım teyzeleri kızımızın cicileri nasıltabi bide anneannemizin ördükleri aldıkları var bakalım onlarda doguma yakın gelicekler merakla bekliyoruz:26:
Eki Görüntüle 1102517 Eki Görüntüle 1102516 Eki Görüntüle 1102515 Eki Görüntüle 1102514 Eki Görüntüle 1102518
Kızlaaarrrrr nasılsınıııızzzzzzYaaa sizce Defne mi Derin miiiiii :26:
Kızlar benim oğlan hiç durmuyor erken mi doğar acaba? Nettede stresli annelerin bebisleri hareket eder diyor ama bilemedim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nagicanm,günün 20 mayısta da olsa git bence zaten randevulaı hep atlamışsın,26 derse de kontrol girişi yaptırırsın olur bitercnm benım hamıle takvımıme bakma bnm sat 13 temmuz buna gore hsap ettım bn ...he kızzz geçti gunle sanki bakalım evde zaman nasıl gecıcek :44:
üzme kendini canım iyi olacak inş bizimde mm olarak öyle sormadım bu sefer ama doktor korkulacak bir durum olmadığını söyledi biraz rahatladım yani.cnm bnm dr gecen gıttıgınde buyuduğünü söyledi 9.2 olmuş bu beni çok üzdü ağladım dr n yanında dedi bu tedavisi olmayan bişey değil belki de dogumdan sonra atar dedi sıvıyı ama bn yınede çok kötü oldum o gun ..şimdi bu cuma gittiğimde ne diycek acaba..
sende kendini yorma cnm eşin haklı valla sağolsun bak..işler her halukarda biter nasılsa
cnm yukarda arkadasa da anlattım biraz bu yüzden acıkcası pozitif olmaya ve bu durumu düşünmemeye çalışyorum fakat ayrıntılıya tekrar girmek bi yonden yüzümü gülddürsede bi yönden tedirgin ediyor..yinende Rabbim beterinden korusun inş...
sağolasın canım benimde kızım var şimdikide erkek doktor normal dedi erkek bebeklerde karşılaşıyoruz dedi inş sıkıntı olmazda biran önce geçer sağolasın cnm.cnm bizde seninle aynı durumdayız tabi bide abimiz var bizim Allah yardımcımız olsun hepimizin
biz boya işini bitirdik yaz temizliğinide haziran ortası gibi düşünüyorum kısmetse
bebeğin erkekti sanırım benim oğlumda da aynı sorun tespit edildi çok normal erkek bebeklerde dedi dr doğunca geçecek dedi şuan 4,5 yaşında ve Rabbime benlerce kez şükürler olsun bir sıkıntımız yok iyi düşün sende iyi olsun
Nagicanm,günün 20 mayısta da olsa git bence zaten randevulaı hep atlamışsın,26 derse de kontrol girişi yaptırırsın olur biter
akya cicilerin çok güzel sağlıcakla giyinsin cadı kızın
ben de tarcihimi defne den yana kullanıyom
sevgicanım gıraliçam senin sat 13 temmuzsa senin doğurmuş olman gerekmez mi anlamadımmmm
üzme kendini canım iyi olacak inş bizimde mm olarak öyle sormadım bu sefer ama doktor korkulacak bir durum olmadığını söyledi biraz rahatladım yani.
sağolasın canım benimde kızım var şimdikide erkek doktor normal dedi erkek bebeklerde karşılaşıyoruz dedi inş sıkıntı olmazda biran önce geçer sağolasın cnm.
cnm benım hamıle takvımıme bakma bnm sat 13 temmuz buna gore hsap ettım bn ...he kızzz geçti gunle sanki bakalım evde zaman nasıl gecıcek :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?