2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

valla zor bizim büyük parçalarımız abiden kaldığı için,iki üst baş aldım tamamdır

bugün gidince doğum ücretinide sorucam ben devlet diyorum eşim özel bakalım kızımıza hangisi nasip olacak :44:

mayıs maaşı gider ee haziranın yarısı yok bozdur bozdur harca

Kızlar benim oğlan hiç durmuyor erken mi doğar acaba? Nettede stresli annelerin bebisleri hareket eder diyor ama bilemedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kötü gün dostu yastık altım var napim hahahahah hazıran araba vergısı ev vergısı kasko oğlan gelıyo 6. ay bizim ayımız ya hu :):)

kötü gün dostu yastık altım var napim hahahahah hazıran araba vergısı ev vergısı kasko oğlan gelıyo 6. ay bizim ayımız ya hu :):)

aman ne yapalım tek derdimiz bu olsun kız benim hiç yastık altım yok ya eşimden ayrı 1 tl param yok
neyse benim büyük randevuma hazırlanmam lazım yavaştan hepinizi öptüm

cnm benım hesabıma gore yani sata gore haftaya cuma son bakalım...he gııı evden yazışrık valla inş

canım 32. hafatyı doldurman gerek bak ona göre hesap etö öyle git benim 20 mayısta 31+6 da gitcem seninde benden 3 gün sonra gitmen lazım
bişeycik kalmadı şaka maka geçti gitti günler oyyy Yarabbiii ne güzel ne güzel geçmicek sanıyordum hiç

selam canım bende 28+1 deyim bugün aynıymısız seninle...buarada çok geçmiş olsun ilaçları almaya çalıs ama doğal kan yapıcı seyler de tüket bence.. bende yarın dr a gideceğim gelişimine önde mi dedi merak ettim 1350 gr harika bi kg .dr bakalım bana ne diyecek kaç kg aldın toplamda? benim geçen ay 620 gr dı o kadar büyümüs müdür? geçen ay seninki kaç gr dı? ne çok soru sordum demi:26:

cnm benım hamıle takvımıme bakma bnm sat 13 temmuz buna gore hsap ettım bn ...he kızzz geçti gunle sanki bakalım evde zaman nasıl gecıcek :44:

canım aynısı bende de oluyo hatta bazen otururken bile oluyo hani bisey olur da çok heyecanlanır elin ayagın bosalıverir ya birden onun gibi bi his oluyo... sekerin düşüyor dediler simdi bende test edicem öyle oldugunda bi parça tatlı yiyip bi dinleneceğim işe yarar belki...

Geçmiş olsun canım evet şeker düşüyor da olabilir normaldir inşallah ben doktorumu aramadım daha sen görüştün mü doktorunla o mu dedi şekerin düşüyor diye ?

iyi demeden bebemmm ben kendimi hep 20 mayısa kurdum şimdi senin verdiğin bilgiye göre 26 mayısa atıyo yaww :44:

Kızlaaarrrrr nasılsınıııızzzzzz Yaaa sizce Defne mi Derin miiiiii :26:

Kızlar benim oğlan hiç durmuyor erken mi doğar acaba? Nettede stresli annelerin bebisleri hareket eder diyor ama bilemedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm benım hamıle takvımıme bakma bnm sat 13 temmuz buna gore hsap ettım bn ...he kızzz geçti gunle sanki bakalım evde zaman nasıl gecıcek :44:
Nagicanm,günün 20 mayısta da olsa git bence zaten randevulaı hep atlamışsın,26 derse de kontrol girişi yaptırırsın olur biter
akya cicilerin çok güzel sağlıcakla giyinsin cadı kızın
ben de tarcihimi defne den yana kullanıyom
sevgicanım gıraliçam senin sat 13 temmuzsa senin doğurmuş olman gerekmez mi anlamadımmmm

üzme kendini canım iyi olacak inş bizimde mm olarak öyle sormadım bu sefer ama doktor korkulacak bir durum olmadığını söyledi biraz rahatladım yani.

sağolasın canım benimde kızım var şimdikide erkek doktor normal dedi erkek bebeklerde karşılaşıyoruz dedi inş sıkıntı olmazda biran önce geçer sağolasın cnm.

kız sonradan farkettım yaaa bdt yazacağıma sat yazmşım ne fenasın heee pis güldüdün beni Allah da seni güldürsün

anacım biraz dinlenim dedim kaynatmışsınız cıcıler paylasılmız yine güzel güzel bende mama yedim birazda uyudum mama dediğimde sürekli aynı seyi yiyorum 5 cesit sey var yiyebildiğim donup donup aynılarını yiyorum
dr. kontrolunda bu arada iki dr. giriyorlar bir tanesi dedi ki ( asistanı )dosyanda seker yüklemesi yok dedi esas dr. yani diğeri dedi ki ne yiyorki ne kilo almıski sekeri olsun yaptırmayın dedi bende zaten yaptırmadım dedim

hayırlısı tabi cnm Rabbim beterinden korusun bakalım inş.iyi olur

bende onu düşünüyorum kız evde nasıl vakit geçricez bakalım biz pek bi işte kalmadı alışveriş faslı tmm sayılır yıkama ütüleme bitti anniş bebek şekerlerini örüyo ben bilmem öreyim bi temizliğimiz kaldı benim onuda tek başıma yapamam eşim ve annem yapcak uykuda yok artık ilk 4 ay bıraksalar 7/24 uyurdum şimdi uyuyamıyorum sabahın köründe ayaktayım

güzel anneler merhaba herkese ben bugün kontrole gittim kızcem büyümüş 1400 gr olmuş doktor gelişimi iyi dedi kızım gözlerini açtı ilk defa gördüm çok tatlıydı suyun içinde nasıl açtıysa timsah gibi:) suları içiyodu ağzıyla bişeler yapıyodu:) koca beni şikayet etti her zamanki gibi hocam geçen ay uyarmıştınız ama bu gene baklavaları götürdü tartıya çıksın da bakın dedi doktor da kızdı tabiki bana dikkat et tatlı yemek artık yok dedi 13-14 kilo oldu toplam aldığım kilo 57 dim 70 oldum 74-75 arası bitirmemiz lazım dedi nasıl olcak bilmiyorum son bir aydır dikkate tmeye çalıştım yürüyüş de yaptım ama bazen gözüm dönüyo:) amaan bebeklerimiz de biz de sağlıklı olalım da kiloymuş çatlakmış yırtıkmış vız gelir:) bizde durumlar böyle bütün annişlerden güzel haberler bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…