2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
evet şimdi yeni bir konu acıyorum fikirlerinizi istiyorum
simdi ben kv.lere daha kucuk dedik hamileliğimi doğum yapıncada artık bakarız turk filmi misali erken doğum derik

doğurunca hemen mi söylemeli yoksa söylememeli mi????
ben gelmesini istemiyorumda kotu gelinim ben kotuuuu
öğrenince sinir etmek için gelirmikinem ne diyorsunuz o zaman eve çıkıp biraz zaman gecincemi söylemeli zira beni hiiiiic sevmez torunlarınıda birkez arayıp sormaz ama bunun suclusuda benmişim gibi yapar oğluyla görüşür ona sorar çocukları ve beni oyleymissss

kız sonradan farkettım yaaa bdt yazacağıma sat yazmşım ne fenasın heee pis güldüdün beni Allah da seni güldürsün
bi baktım 13 temmuz deyince bende mi yanlışklık var dediimmm
kızzz yanında biz olsak bak her birimizin canı ayrı bişey ister sen de eşlik edersin,hep beraber tosun gibi oluruğğğğğ,şimdi akıl vercem de söleyince bile gözüm şişebülüüüüüü

Bilegecanım inan zamanın nasıl geçtiğini anlamayız,iş güç derken annen de çalışıyo ya sen 2 ev arasında gidr gelirsin artık

canım maşallah kilosu cok iyiymiş annesi bosver kendi kilolarınıda doğurunca verirsin

kac kilo aldın soyle bakim sır aramızda kalıcak kimseye söylemem kk cılarda bizden ayooollll

ohhh cnm valla ne guzel boşver dinlenirsn iş stresinden uzak olursun inan kafa dinlemek çok rahatlatıyor insanı...işte benim çoookl eksiklerim var bilgem cok bu hafta sonu halılarımı verıcem nasıpse izne cıktığımdada temizlik yapıcam ...

oyyy maşşalllh cnm size çok iyi çok şükür Allah ım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inş ..haftana gore bebiş tombik olcak heee ayyy tam ısırmalık

Olfukça karışık Valla bence söyleyin sizden çıksın sonra niye haber vermediniz diye gıcıklık yapmasın

hayırlısı bakalım neler yapcaz evde kız sorma bizim annemlerle altlı üstlü ya evler evde kaldığım gün o merdiveni abartmıyorum yirmi kere inip çıkıyorumdur yemekler annemlerin evde pişiyo çünkü beraber yiyoruz eee bizim evde yemeklik hiç bişey olmuyo sadece su ve soda var dolabımızda çok fakiriz biz bildiğiniz gibi değil alt kattamı otursam üst kattamı otursam napsam bilemyiom evdeyken tüm düzen üst katta annemlerin evde bizim ev bildiğin otel misali yatmaya iniyoz aşağı

bebiş olsun büyüdükçe senin dolaba yetişmeye çalışacaksınız ve tuhafınıza gidecek eminim

Kiz yikildim gulmekten hepimiz kotu geliniz

Kızlar ya sizin.bebisler tekmelemiyor mu? Sadece benim oğlum mu bu kadar cok tekmeliyor? Kimse yazmadı korktum şimdi bu çocuk babasına mi çekti yani şimdiden agresif

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok kız gözden kacmısdır benimde tekmeler ama bu iki gundur tekmelemeden ziyade birseyler yapıyor ve ben anlamıyorum

tabi tekmeliyor canım asıl tekme atması güzel bence benimki bazen kuduruyor :))

benimkide hiç yerinde durmazdı cnm taki suyu artana kadar. Bebekten bebeğe değişen bir durum normaldir bence

canım benimki bi sağdan bi soldan vuruyo takla atıyo galiba bu dönemler hareketli dönemler sanırım:44::44::44:

Tekmeliyo canım bazen de değişik bi şeyler oluyo göbeğim bıngıl bıngıl sallanıyor bazen elimi koyunca altında kayıyor sanki. Valla tam da anlatamıyorum ama hareket bazen fazla oluyo yanlış bisey yaptım sanıyorum.

Ohhh rahatladım sonunda korkmaya başlamıştım

Geçmiş olsun canım evet şeker düşüyor da olabilir normaldir inşallah ben doktorumu aramadım daha sen görüştün mü doktorunla o mu dedi şekerin düşüyor diye ?

yok canım dr demedi başka biri dedi ama yarın dra gitcem sorarım bakalım o ne diyecek yazarım size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…