- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
bi baktım 13 temmuz deyince bende mi yanlışklık var dediimmmkız sonradan farkettım yaaa bdt yazacağıma sat yazmşım ne fenasın heee pis güldüdün beni Allah da seni güldürsün
kızzz yanında biz olsak bak her birimizin canı ayrı bişey ister sen de eşlik edersin,hep beraber tosun gibi oluruğğğğğ,şimdi akıl vercem de söleyince bile gözüm şişebülüüüüüüanacım biraz dinlenim dedim kaynatmışsınız cıcıler paylasılmız yine güzel güzel bende mama yedim birazda uyudum mama dediğimde sürekli aynı seyi yiyorum 5 cesit sey var yiyebildiğim donup donup aynılarını yiyorum
dr. kontrolunda bu arada iki dr. giriyorlar bir tanesi dedi ki ( asistanı )dosyanda seker yüklemesi yok dedi esas dr. yani diğeri dedi ki ne yiyorki ne kilo almıski sekeri olsun yaptırmayın dedi bende zaten yaptırmadım dedim
Bilegecanım inan zamanın nasıl geçtiğini anlamayız,iş güç derken annen de çalışıyo ya sen 2 ev arasında gidr gelirsin artıkbende onu düşünüyorum kız evde nasıl vakit geçricez bakalım biz pek bi işte kalmadı alışveriş faslı tmm sayılır yıkama ütüleme bitti anniş bebek şekerlerini örüyo ben bilmem öreyim bi temizliğimiz kaldı benim onuda tek başıma yapamam eşim ve annem yapcak uykuda yok artık ilk 4 ay bıraksalar 7/24 uyurdum şimdi uyuyamıyorum sabahın köründe ayaktayım
güzel anneler merhaba herkese ben bugün kontrole gittim kızcem büyümüş 1400 gr olmuş doktor gelişimi iyi dedi kızım gözlerini açtı ilk defa gördüm çok tatlıydı suyun içinde nasıl açtıysa timsah gibi:) suları içiyodu ağzıyla bişeler yapıyodu:) koca beni şikayet etti her zamanki gibi hocam geçen ay uyarmıştınız ama bu gene baklavaları götürdü tartıya çıksın da bakın dedi doktor da kızdı tabiki bana dikkat et tatlı yemek artık yok dedi 13-14 kilo oldu toplam aldığım kilo 57 dim 70 oldum 74-75 arası bitirmemiz lazım dedi nasıl olcak bilmiyorum son bir aydır dikkate tmeye çalıştım yürüyüş de yaptım ama bazen gözüm dönüyo:) amaan bebeklerimiz de biz de sağlıklı olalım da kiloymuş çatlakmış yırtıkmış vız gelir:) bizde durumlar böyle bütün annişlerden güzel haberler bekliyoruz
bi baktım 13 temmuz deyince bende mi yanlışklık var dediimmm
kızzz yanında biz olsak bak her birimizin canı ayrı bişey ister sen de eşlik edersin,hep beraber tosun gibi oluruğğğğğ,şimdi akıl vercem de söleyince bile gözüm şişebülüüüüüü
Bilegecanım inan zamanın nasıl geçtiğini anlamayız,iş güç derken annen de çalışıyo ya sen 2 ev arasında gidr gelirsin artık
ohhh cnm valla ne guzel boşver dinlenirsn iş stresinden uzak olursun inan kafa dinlemek çok rahatlatıyor insanı...işte benim çoookl eksiklerim var bilgem cok bu hafta sonu halılarımı verıcem nasıpse izne cıktığımdada temizlik yapıcam ...bende onu düşünüyorum kız evde nasıl vakit geçricez bakalım biz pek bi işte kalmadı alışveriş faslı tmm sayılır yıkama ütüleme bitti anniş bebek şekerlerini örüyo ben bilmem öreyim bi temizliğimiz kaldı benim onuda tek başıma yapamam eşim ve annem yapcak uykuda yok artık ilk 4 ay bıraksalar 7/24 uyurdum şimdi uyuyamıyorum sabahın köründe ayaktayım
güzel anneler merhaba herkese ben bugün kontrole gittim kızcem büyümüş 1400 gr olmuş doktor gelişimi iyi dedi kızım gözlerini açtı ilk defa gördüm çok tatlıydı suyun içinde nasıl açtıysa timsah gibi:) suları içiyodu ağzıyla bişeler yapıyodu:) koca beni şikayet etti her zamanki gibi hocam geçen ay uyarmıştınız ama bu gene baklavaları götürdü tartıya çıksın da bakın dedi doktor da kızdı tabiki bana dikkat et tatlı yemek artık yok dedi 13-14 kilo oldu toplam aldığım kilo 57 dim 70 oldum 74-75 arası bitirmemiz lazım dedi nasıl olcak bilmiyorum son bir aydır dikkate tmeye çalıştım yürüyüş de yaptım ama bazen gözüm dönüyo:) amaan bebeklerimiz de biz de sağlıklı olalım da kiloymuş çatlakmış yırtıkmış vız gelir:) bizde durumlar böyle bütün annişlerden güzel haberler bekliyoruz
evet şimdi yeni bir konu acıyorum fikirlerinizi istiyorum
simdi ben kv.lere daha kucuk dedik hamileliğimi doğum yapıncada artık bakarız turk filmi misali erken doğum derik
doğurunca hemen mi söylemeli yoksa söylememeli mi????
ben gelmesini istemiyorumda kotu gelinim ben kotuuuu
öğrenince sinir etmek için gelirmikinem ne diyorsunuz o zaman eve çıkıp biraz zaman gecincemi söylemeli zira beni hiiiiic sevmez torunlarınıda birkez arayıp sormaz ama bunun suclusuda benmişim gibi yaparoğluyla görüşür ona sorar çocukları ve beni oyleymissss
bi baktım 13 temmuz deyince bende mi yanlışklık var dediimmm
kızzz yanında biz olsak bak her birimizin canı ayrı bişey ister sen de eşlik edersin,hep beraber tosun gibi oluruğğğğğ,şimdi akıl vercem de söleyince bile gözüm şişebülüüüüüü
Bilegecanım inan zamanın nasıl geçtiğini anlamayız,iş güç derken annen de çalışıyo ya sen 2 ev arasında gidr gelirsin artık
Olfukça karışıkValla bence söyleyin sizden çıksın sonra niye haber vermediniz diye gıcıklık yapmasın
hayırlısı bakalım neler yapcaz evde kız sorma bizim annemlerle altlı üstlü ya evler evde kaldığım gün o merdiveni abartmıyorum yirmi kere inip çıkıyorumdur yemekler annemlerin evde pişiyo çünkü beraber yiyoruz eee bizim evde yemeklik hiç bişey olmuyo sadece su ve soda var dolabımızda çok fakiriz biz bildiğiniz gibi değil alt kattamı otursam üst kattamı otursam napsam bilemyiom evdeyken tüm düzen üst katta annemlerin evde bizim ev bildiğin otel misali yatmaya iniyoz aşağı
evet şimdi yeni bir konu acıyorum fikirlerinizi istiyorum
simdi ben kv.lere daha kucuk dedik hamileliğimi doğum yapıncada artık bakarız turk filmi misali erken doğum derik
doğurunca hemen mi söylemeli yoksa söylememeli mi????
ben gelmesini istemiyorumda kotu gelinim ben kotuuuu
öğrenince sinir etmek için gelirmikinem ne diyorsunuz o zaman eve çıkıp biraz zaman gecincemi söylemeli zira beni hiiiiic sevmez torunlarınıda birkez arayıp sormaz ama bunun suclusuda benmişim gibi yaparoğluyla görüşür ona sorar çocukları ve beni oyleymissss
hersekil beni gıcık etmeye calısabilir
bu konuda cooook başarılıdır kendisi
Kızlar ya sizin.bebisler tekmelemiyor mu? Sadece benim oğlum mu bu kadar cok tekmeliyor? Kimse yazmadı korktum şimdi bu çocuk babasına mi çekti yani şimdiden agresif
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar ya sizin.bebisler tekmelemiyor mu? Sadece benim oğlum mu bu kadar cok tekmeliyor? Kimse yazmadı korktum şimdi bu çocuk babasına mi çekti yani şimdiden agresif
yok kız gözden kacmısdır benimde tekmeler ama bu iki gundur tekmelemeden ziyade birseyler yapıyor ve ben anlamıyorum
Geçmiş olsun canım evet şeker düşüyor da olabilir normaldir inşallah ben doktorumu aramadım daha sen görüştün mü doktorunla o mu dedi şekerin düşüyor diye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?