yok canım dr demedi başka biri dedi ama yarın dra gitcem sorarım bakalım o ne diyecek yazarım size de
kac kilo aldın soyle bakim sır aramızda kalıcak kimseye söylemem kk cılarda bizden ayooollll
sevgicanım 10 kilo aldım,bazen + - 1,5 çıkıyooohayırlısı bakalım neler yapcaz evde kız sorma bizim annemlerle altlı üstlü ya evler evde kaldığım gün o merdiveni abartmıyorum yirmi kere inip çıkıyorumdur yemekler annemlerin evde pişiyo çünkü beraber yiyoruz eee bizim evde yemeklik hiç bişey olmuyo sadece su ve soda var dolabımızda çok fakiriz biz bildiğiniz gibi değil alt kattamı otursam üst kattamı otursam napsam bilemyiom evdeyken tüm düzen üst katta annemlerin evde bizim ev bildiğin otel misali yatmaya iniyoz aşağı
sevgicanım 10 kilo aldım,bazen + - 1,5 çıkıyooobakalım nasıl tamamlıycaz,şimdiden (şey )korkusu başladı bende doğummm
Bilgecanım annenlerde yiyiyp kendi evinizde sindiriyosunuz anladığım kadarıylaaaaa,rahat rahat girersin nete akıllım,en öemlisi senin gelip başını didikleyen kv derdin yoğğğğ
sen fakirden çok ezik gibi konuştun beyaaaaaman kv deme bana doğumda nasip olursa annem senelik iznini kullancak ilk 15 gün annem kalcak yanımda annemin izin bitince eşim senelik izne çıkcak eşimin kide bitince oğluşla baş başa kalcaz bütün gün eşimde dalga geçiyo annemle babamı getirirm onlar kalır bütün gün kvciğinle beraber olursunz diyo düşüncesi bile kötü hiç çekemem kv yi
kız nette bizim üst katta babamlarda bağlı aşağıda bizim evde belli yerlerde çekiyo sinir oluyom yemek odasında yemek masasın çekiyo masadamı oturcam nete girmek için eşiminde telinde var modem gibi kullanıyo teli benim telde net yok bilin mi fakirim ya :)))
Kızlar ya sizin.bebisler tekmelemiyor mu? Sadece benim oğlum mu bu kadar cok tekmeliyor? Kimse yazmadı korktum şimdi bu çocuk babasına mi çekti yani şimdiden agresif
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sen fakirden çok ezik gibi konuştun beyaaaabenim kv de sen doğur süt ver inek gibi gerisini ben yaparım demeye getiriyo,ben bilirim ben bakarım,ben kalırım,zaten kç kadar ev,sağolsun zor zamanımda da geldi,kaldı,baktı ama bu başka türlü elbet sakin kalmak istiycek insan bi de ruh halimiz,buraların sıcağı...bilmiyom canım inşallah bi tatsızlık çıkmaz,kendi annem böle yapmayaydı herşey başka türlü olurdu
yok canım alemsin elbette hareket ediyolar da kimi bebiş sert davranıyo benceee,benim cadı da önce dimdik duruyodu,şimdi başaşağı duruyo hareketleri değişiyo tabi bu durumdaaTekmelemez olurmu cnm ya. Yerinde durmuyo benim ogluş. Kayiyo takla atiyo. Sekilden sekile giriyoruz. Bu aydan sonra yeri daralir bu kadar oynamaz sanirim
yok canım alemsin elbette hareket ediyolar da kimi bebiş sert davranıyo benceee,benim cadı da önce dimdik duruyodu,şimdi başaşağı duruyo hareketleri değişiyo tabi bu durumdaa
Bana da beni.burdan.çıkarın.erken dogucak gibi geliyordu demek ki normalmis. Hepimizinki tepikliyormus amaninnnn
Hakli annesi o da bizim gibi bi an once kavusmak istio annişine. Yerininde dar olmasi ayri tabi
Öyle canimda dursun sorunsuz sıkıntısız gelsinler. Benim formasyon derslerim haziran sonunda bitecek onlar bitsin sonra yoksa durumlar cok fena amaninnn
Kızlar ben altılı göremiyorum artik. Agdaya gitmeye de korkuyorum ne yapicaz böyle?
Kızlar haziran annelerinden galiba rahimdeki sigilleri hamileyken yaktirip normal doğum bekleyenler var. Bizim topikte bunun içın sezeryan olacaklar vardi bi bakın.araştırın isterseniz
Onlardan biri benim malesef :-( aktif siğil im olmamasina ragmen sezeryan olacagim.sigil türü arastirmasi gerekiyormus bi da cok uzun suruyormus doguma bile yetismez dedi doktorum.bende arastirmaya koyulmak istiyorum ama faydali bise bulamiyorum.
Amin cnm massallah kuzuna itiraf ediyorum ben hic vitamin kullanmadim bu ayima kadar arada kan ilaci biraz once yine icmeyi denedim vitamini geri ciktimaşallah canım bizde28+1 de 1200 gramdık vitamin ilaçlarınada aynen devam ediyoruz. Ama artık ilaç içmekten tiksindim allah sürekli içenlerre yardım etsin onlarıda sağlıklarına kavuştursun
Cnm ikinci bebegim ilki sezeryan buda oyle olcakSen mi istiosun sezeryani
bilgecim senin hafta dönümün çarşambaya çalışabiliri perşembe al kuzum bekleme 20 mayısı ,ben dün insan kaynaklarını aradım 32+0da almalısın diyo iyide haftasonu benim hafta dönümü bide 19 mayıs tatil 20sinde almalıymışım :44:
28+0 sın neden o kadar erken alıyo ben 30+3üm bugün 18 temmuz gözüküyor doğum bence dr çok acele ediyo :44:
Ya doktorum cok bilgili ve tecrubeli cok güveniyorum onun tecrubesine.ulkemizde sezeryan yasak biliyosunun dedi.ama devlet sezeryanin gerekli oldugu maddelere ilk siralarda bu genital siğil maddesini koymuş. Boylede diyince elim kolum bağlandı. Halbuki ilac tedavisiyle gecmisti sigiller ki zagen vajina bolgesinde degillerdi daha yukarlardaydi.ben bakim dedim haziran annelerine de bulamadim ya.Bende şaşırdım. Sizin burda konusmalarinizi duyduktan sonra doğumuna 20 gün olduğu yazıyordu. Bence başka bir doktora git danış araştır derim normal doğum istiyorsan. Birşeyin bir çaresi varsa baskı yapılması benim hoşuma gitmiyor açıkçası. Doktor sonuna kadar destek olmalı yol göstermeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?