2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Benim oğluşum da tekmeliyor , müzik açıyorum oynuyor resmen doktorumda dinler iyi olur dedi . Bugün eğüpilasyon makinesini açtım korktu bile resmen her açışımda irkildi hissettim yavrum kıyamam

kac kilo aldın soyle bakim sır aramızda kalıcak kimseye söylemem kk cılarda bizden ayooollll

sevgicanım 10 kilo aldım,bazen + - 1,5 çıkıyooo bakalım nasıl tamamlıycaz,şimdiden (şey )korkusu başladı bende doğummm
Bilgecanım annenlerde yiyiyp kendi evinizde sindiriyosunuz anladığım kadarıylaaaaa,rahat rahat girersin nete akıllım,en öemlisi senin gelip başını didikleyen kv derdin yoğğğğ

aman kv deme bana doğumda nasip olursa annem senelik iznini kullancak ilk 15 gün annem kalcak yanımda annemin izin bitince eşim senelik izne çıkcak eşimin kide bitince oğluşla baş başa kalcaz bütün gün eşimde dalga geçiyo annemle babamı getirirm onlar kalır bütün gün kvciğinle beraber olursunz diyo düşüncesi bile kötü hiç çekemem kv yi
kız nette bizim üst katta babamlarda bağlı aşağıda bizim evde belli yerlerde çekiyo sinir oluyom yemek odasında yemek masasın çekiyo masadamı oturcam nete girmek için eşiminde telinde var modem gibi kullanıyo teli benim telde net yok bilin mi fakirim ya :)))

sen fakirden çok ezik gibi konuştun beyaaaa benim kv de sen doğur süt ver inek gibi gerisini ben yaparım demeye getiriyo,ben bilirim ben bakarım,ben kalırım,zaten kç kadar ev,sağolsun zor zamanımda da geldi,kaldı,baktı ama bu başka türlü elbet sakin kalmak istiycek insan bi de ruh halimiz,buraların sıcağı...bilmiyom canım inşallah bi tatsızlık çıkmaz,kendi annem böle yapmayaydı herşey başka türlü olurdu

Son düzenleme:

Tekmelemez olurmu cnm ya. Yerinde durmuyo benim ogluş. Kayiyo takla atiyo. Sekilden sekile giriyoruz. Bu aydan sonra yeri daralir bu kadar oynamaz sanirim

Bi bebege en iyi annesi bakar. Istedikleri kadar bakmayi bilsinler. Anneyle bebek arasindaki o guclu bag yeter herkesten iyi bakmaya. Ins. Canini sıkmazlar

Tekmelemez olurmu cnm ya. Yerinde durmuyo benim ogluş. Kayiyo takla atiyo. Sekilden sekile giriyoruz. Bu aydan sonra yeri daralir bu kadar oynamaz sanirim
yok canım alemsin elbette hareket ediyolar da kimi bebiş sert davranıyo benceee,benim cadı da önce dimdik duruyodu,şimdi başaşağı duruyo hareketleri değişiyo tabi bu durumdaa

yok canım alemsin elbette hareket ediyolar da kimi bebiş sert davranıyo benceee,benim cadı da önce dimdik duruyodu,şimdi başaşağı duruyo hareketleri değişiyo tabi bu durumdaa

Eee olcak o kadar. Sen benim oglani gorsen bazen dunuyo kasiklarima saglam vuruyo. Yeter artik cikarin beni burdan der gibi :)

Bana da beni.burdan.çıkarın.erken dogucak gibi geliyordu demek ki normalmis. Hepimizinki tepikliyormus amaninnnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana da beni.burdan.çıkarın.erken dogucak gibi geliyordu demek ki normalmis. Hepimizinki tepikliyormus amaninnnn

Hakli annesi o da bizim gibi bi an once kavusmak istio annişine. Yerininde dar olmasi ayri tabi

Hakli annesi o da bizim gibi bi an once kavusmak istio annişine. Yerininde dar olmasi ayri tabi

Öyle canimda dursun sorunsuz sıkıntısız gelsinler. Benim formasyon derslerim haziran sonunda bitecek onlar bitsin sonra yoksa durumlar cok fena amaninnn

Kızlar haziran annelerinden galiba rahimdeki sigilleri hamileyken yaktirip normal doğum bekleyenler var. Bizim topikte bunun içın sezeryan olacaklar vardi bi bakın.araştırın isterseniz

Zamaninda dogarlar ins. Allah kolaylik versin

Kızlar ben altılı göremiyorum artik. Agdaya gitmeye de korkuyorum ne yapicaz böyle?

Kızlar ben altılı göremiyorum artik. Agdaya gitmeye de korkuyorum ne yapicaz böyle?

bnde goremiyorum cnm ama hafta sonu bi elime ayna aldım ve eldivenle yaptım temiz iş çıktı

Onlardan biri benim malesef :-( aktif siğil im olmamasina ragmen sezeryan olacagim.sigil türü arastirmasi gerekiyormus bi da cok uzun suruyormus doguma bile yetismez dedi doktorum.bende arastirmaya koyulmak istiyorum ama faydali bise bulamiyorum.

Bende şaşırdım. Sizin burda konusmalarinizi duyduktan sonra doğumuna 20 gün olduğu yazıyordu. Bence başka bir doktora git danış araştır derim normal doğum istiyorsan. Birşeyin bir çaresi varsa baskı yapılması benim hoşuma gitmiyor açıkçası. Doktor sonuna kadar destek olmalı yol göstermeli.

maşallah canım bizde28+1 de 1200 gramdık vitamin ilaçlarınada aynen devam ediyoruz. Ama artık ilaç içmekten tiksindim allah sürekli içenlerre yardım etsin onlarıda sağlıklarına kavuştursun
Amin cnm massallah kuzuna itiraf ediyorum ben hic vitamin kullanmadim bu ayima kadar arada kan ilaci biraz once yine icmeyi denedim vitamini geri cikti
Sen mi istiosun sezeryani
Cnm ikinci bebegim ilki sezeryan buda oyle olcak

Ben bugun tam 28+1 im dogum tarihim 28temmuz sezeryanda 38haftada aliniyor yani ayin 14unden sonra alinabiliyor ilkide sezeryan 37haftada alinmisti kalp atisi yavasladigi icin yani dktrn verdigi tarih tam ideal oluyor

Ya doktorum cok bilgili ve tecrubeli cok güveniyorum onun tecrubesine.ulkemizde sezeryan yasak biliyosunun dedi.ama devlet sezeryanin gerekli oldugu maddelere ilk siralarda bu genital siğil maddesini koymuş. Boylede diyince elim kolum bağlandı. Halbuki ilac tedavisiyle gecmisti sigiller ki zagen vajina bolgesinde degillerdi daha yukarlardaydi.ben bakim dedim haziran annelerine de bulamadim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…