tecrübeli anneler benide sıksık uyarıyor göğüs ucuyla ilgili mutlaka şimdiden başla kremlenmeye yoksa bebeği emziremezsin diyorlarbende şimdiden kreme başlayıp göğüslerimi uyarmak istemiyorum allah korusun erken doğum vs olur diye napsam ki acaba karar veremedim...
yok canım şimdiden kullanma zararlıymış bildiğim kadarıyla
doğumdan sonra inş kullanırsaın
birde doğru emzirdikten sonra yara olmaz inş.
ben bilemedim kızımda çok kötü olmuştu o canımın ağrısıyla yinede emzirdim yavrumu
çoğu kişi duyuyorum göğüs ucu yara oldu diye emzirmiyor ve memeden kesiliyor bebek
herşey yavrumuz için işte...
amin amin aklıma geldikçe br hoş oluyorum kızım kucağımda tabi benim göğsüm kanıyor ve acıyor oy kuzum ağzını açmış aranıyor meme istiyor bende zorla verdim canımın ağrısıyla deli gibi çektim ağrıyı bilmedim hangi krem iyidir şimdiden hazırladım işte ne olur olmaz diye.sağ salim doğsunlarda inş bol sütlü oluruzda emziririz kuzuları...ayy insan kıyamaz yavrusuna ne olursa olsun emzirmek ister... allah bizlere bol sütler versin emzirmeyi nasip etsin inşallah
Kiyamam canlarim yaabransiniz ne?gecinmek zor.tek kisi calisan ailelere allah kolaylik versin.umudunuzu kaybetmeyin ama bnce.bnde ogretmenim bu arada.
amin amin aklıma geldikçe br hoş oluyorum kızım kucağımda tabi benim göğsüm kanıyor ve acıyor oy kuzum ağzını açmış aranıyor meme istiyor bende zorla verdim canımın ağrısıyla deli gibi çektim ağrıyı bilmedim hangi krem iyidir şimdiden hazırladım işte ne olur olmaz diye.sağ salim doğsunlarda inş bol sütlü oluruzda emziririz kuzuları...
hangi kremi kullanıcaksın... bide benim göğüsümün kahverengi kısmı baya büyüdü ve rengi baya koyulaştı normal bişey mi acaba?
Kremin ismi ne csnim ne olur ne olmszamin amin aklıma geldikçe br hoş oluyorum kızım kucağımda tabi benim göğsüm kanıyor ve acıyor oy kuzum ağzını açmış aranıyor meme istiyor bende zorla verdim canımın ağrısıyla deli gibi çektim ağrıyı bilmedim hangi krem iyidir şimdiden hazırladım işte ne olur olmaz diye.sağ salim doğsunlarda inş bol sütlü oluruzda emziririz kuzuları...
demedim cnm hiiiç bişey demedim kendi haline bıraktım ben onu artık 5 haziran evlilik yıldonumuz bakalım hatırlayacakmı..ayyy kııız annen ne kadar düşünceli yaa maşallah ona ellerinden öperim
heh cnm benim ki 2 sene öncesine kadar aynı değildi hele evlendik iyice boşladı heee bide bnm bişeyimi hatırlmaz başkasına gelince bi çabalar bi çabalar görmen lazım...
Branşım edebiyat canım gerçekten tek maaş geçinmek zor oluyo amin..Valla her sene sinava giriyordum bi ara sonra umut falan kalmadı işte bakalım ne olacak sonumuz..Senin branş ne?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kremin ismi ne csnim ne olur ne olmsz
Ben fizikciyim.atanali 2 bucuk yil oldu.ama cok zor biliyorum o stresi.alan ayri bi korkutucu.sizin bolumunuz icinde gecerli.allah hakkinda hayirlisini verir insallah
kızımın kafası karnımın üsttarafında sanırım sanki delip çkacak amma sızlattı
bide varya bir papates kızartması istiyoki cnm ne siz sorun ne ben söyleyim koca bir tabak yiyesim var
kaçıncı evlilik yıl dönümüzün kız bizimde 8 mayıs nikah tı ama düğün tarihini kutluyoruz biz 23 temmuzda 3 bitcek nasip olursa
annem sağolsun Allah başımızdan eksik etmesin çok düşüncelidir ben kendimi bildim bileli her sevgililer gününde hadiye alır çocukluğumdan beri her özel günümü kutlar kız biz ne alcaz annelere hiç düşünmedim bu sene ya dün aklıma geldi ne alsam ne alsam hem eşimle kendi adıma hem paşamın adına hediye alayım istiyorum ya ne alcaz bakalım
Kızlar hafiften sürüyorum valla cok acıdı.geçen ucu.kahverengi yara olmuştu putur putur bi çektim ucuymus sabaha kadar sizladi. Lansinoh emzirirken silmeden kullanabiliyormusuz şimdi de zararı olacağını sanmıyorum ama ben.bepantenle idare ediyorum onu alamadım daha.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızımın kafası karnımın üsttarafında sanırım sanki delip çkacak amma sızlattı
bide varya bir papates kızartması istiyoki cnm ne siz sorun ne ben söyleyim koca bir tabak yiyesim var
bnm de aynı senın gıbı cnm 3 senem doluyo bnm düğün olmadı nıkahım oldu yanı tarıhte aynı..amın cnm Allah m size bağışlasın ne kadar güzel oyle bi anneye sahip olmak sana örnek işte
duygucum memeini ucunu cekme bnde cekiyodum putur puturdu tehlıkelıymış duydugum kadarıyla ama sakın..
bn nıye kafasıyla popsnu ayırt edemiyorum hiç anlamıyırum şurda neyi var şu neyi acaba diye soruyom kendime bana biraz açıklarmsın reca etsemm
patates kızartmasına bayılırımmm ..hamılıelıgımde bırakamdım yedım çok valla ne yalan soylım sende akşam eve gıt söyle guzelce bi kızart ee cocuklar bayılır zaten oğlusunda yer oturusunuz.
sevgim bende bek ayıramıyorum ama dün doktor henüz dönmemiş dedi diye kafasıdır diye düşündüm bide tepikleride çok altta ve kuvvetli üstteki hareket daha cılız el kol hareketi olduğu belli
Ben fizikciyim.atanali 2 bucuk yil oldu.ama cok zor biliyorum o stresi.alan ayri bi korkutucu.sizin bolumunuz icinde gecerli.allah hakkinda hayirlisini verir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?