Dikkat et cnm yat dediyse yat.enfeksiyonda erken dogum sebeplerinden biri cnm bunun icin dikkat et.benimde bebis baş gelisli normal dogum yapacak olsam sanirim erken gelir çünkü basindan beri benim bebegin basi asagida.Selam kizceler.. 32. Hafta raporuna 3 gün kala istirahat verdi doktor kayinvalidemde yatiyorum simdi.. Benim pasamin cani sıkılmış gelesi gelmiş :) iste Yoruldum bikacgundur hafif agrim var diye gittim nst de sanci cikti. Ertesi gün sabahtan gittim gene sanci görünce yat dedi doktor protestan verdi yatiyorum simdi.
Gecen haftada idrarda enfeksiyon cikmisti bi yandan antibiyotik içiyorum..
Bu arada bende kaburgamda baskı hissediyordum kafasimi burada dedim ama megersem ayaklariymis, kafasi asagidaymis.. Sizin duruşları nazil başka donen var mi? Gerçi rahim yoluna bakti daha uzunmus kolay kolay bisey olmaz ama yat genede dedi..
Cuma günü rapor için gidicem bakalim inş sanci cikmaz bu sefer..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de mayıs ve haziran annelerini okuyorum onlarla birlikte heyecanlanıyorum resmen.Doğumlar erken başlıyor sanki mayıs anneleri nisanda başladı haziran annelerinde de var tek tük doğuran.Haziran gelince de bu topik de heyecan artacak büyük ihtimalle..Herkes doğuruyor zaman geçmiyor sanki daha ooo 2 ay var.
Selam kizceler.. 32. Hafta raporuna 3 gün kala istirahat verdi doktor kayinvalidemde yatiyorum simdi.. Benim pasamin cani sıkılmış gelesi gelmiş :) iste Yoruldum bikacgundur hafif agrim var diye gittim nst de sanci cikti. Ertesi gün sabahtan gittim gene sanci görünce yat dedi doktor protestan verdi yatiyorum simdi.
Gecen haftada idrarda enfeksiyon cikmisti bi yandan antibiyotik içiyorum..
Bu arada bende kaburgamda baskı hissediyordum kafasimi burada dedim ama megersem ayaklariymis, kafasi asagidaymis.. Sizin duruşları nazil başka donen var mi? Gerçi rahim yoluna bakti daha uzunmus kolay kolay bisey olmaz ama yat genede dedi..
Cuma günü rapor için gidicem bakalim inş sanci cikmaz bu sefer..
Ben de mayıs ve haziran annelerini okuyorum onlarla birlikte heyecanlanıyorum resmen.Doğumlar erken başlıyor sanki mayıs anneleri nisanda başladı haziran annelerinde de var tek tük doğuran.Haziran gelince de bu topik de heyecan artacak büyük ihtimalle..
Selam papi öncelikle geçmiş olsun enfeksiyon mu sebep olmuş sancılara?Geçen gün ben de kasılmalarım var deyince nst ye girdim küçük bi sancı çıktı.Senin sancın ne kadar yüzde olarak mı yazıyor?İnşallah tekrar sancın çıkmaz bu arada.
Tesekkur ederim.. Bikacgundur biraz yoğun geçti ayakta da kaldim işyerinde, sen yorulunca sancin oluyor demekki dedi enfeksiyona baglamadi yani. Nstde yüzde yazmiyo birkaç dalgalanma cikti daha sabit olmasi lazimmis.
Ben de mayıs ve haziran annelerini okuyorum onlarla birlikte heyecanlanıyorum resmen.Doğumlar erken başlıyor sanki mayıs anneleri nisanda başladı haziran annelerinde de var tek tük doğuran.Haziran gelince de bu topik de heyecan artacak büyük ihtimalle..
Selam papi öncelikle geçmiş olsun enfeksiyon mu sebep olmuş sancılara?Geçen gün ben de kasılmalarım var deyince nst ye girdim küçük bi sancı çıktı.Senin sancın ne kadar yüzde olarak mı yazıyor?İnşallah tekrar sancın çıkmaz bu arada.
Aynen canim bende okuyorum heyecanla. Ama 3-4 aylık bebeği olanlar tekmelerini ozleyeceksin diyor. Artik yaşayıp gorucez
herkese slm.lar,
uzun süredir sizleri okuyorum, yazmak bugüne nasipmiş.
Bende temmuz annesi olucam inşallah, herkese hayırlı doğumlaaarrr :)
Selamlar kızlarrrrrr
ben sizi cok özledim kiiiiiiiiiiiiiiii
anlatacak cok sey var lakın esas bır selam vermeye ve kontrole gıttık onun haberlerini vermeye geldim gece gece :))
bugun yenı dr.a gıttık. fakat doğum vs masrafları konuşamadık muhasebe ıle. kontrol uzun surunce yoruldum. hastanede yakın nasıl olsa sonra gelelim dedım eşime.
ama muayene cok cok farklı...
minnoşumun cok tatlı yuzunu gordum. kilolanmaya başlayınca yanaklar cıkmıs teyzeleri :)maşallah bir tatlı olmuş cadı tam yemelik :))
ilk fırsatta resimide eklerim :)
kilomuz 1600 boyumuz 39 :)
badi badi ayaklarını sordum gorunuyormu dıye resimini cok istiyordum :) ayaklarda 5.5cmyerim ki onun ayaklarını ben :)
son zamanlarda akıntı yogunlasmıstı. alttan da muayene etti. ornek aldı akıntıdan 2 gun sonra cıkarmıs sonucu. açılmayada baktı alttan muayene etmısken maşallah açılma yokmuş. kasık ağrıları ıcın magnezyum verdı. ama yıne de ağrım cok dıyınce huylandı galıba nst ye bağladılar. sancı çıkmadı cok sukur.
ya cok uzun yazdım ama kızlar 2 aydır dr kontrolüne gıttıgımı ılk defa hıssettım... adam akıllı kontrolde ve güvende hıssettım kendımı.
ödem için erken dedi. tuzu ve tuzlu gıdaları tamamen kes dedi. ozellikle ellerimdeki şişliğin şuan olmaması gerektıgını daha erken olduğunu soyledı.
haberler böyle Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah... bugun gerçekten cok keyıflıydı :) doya doya baktım kızıma :))
testlerde temiz çıkarda inşallah ohh deriz artık.
ara ara gırmeye calısıcam yıne. hepinizi kocaman kocaman opuyoruz kızımla.
kendinize ve yeğenlerime iyi bakın..
canım benim ya sabah sabah güzel haberlerini okumak inan çok mutlu etti beni kızçeyede sanada kocaman maşalahhhSelamlar kızlarrrrrr
ben sizi cok özledim kiiiiiiiiiiiiiiii
anlatacak cok sey var lakın esas bır selam vermeye ve kontrole gıttık onun haberlerini vermeye geldim gece gece :))
bugun yenı dr.a gıttık. fakat doğum vs masrafları konuşamadık muhasebe ıle. kontrol uzun surunce yoruldum. hastanede yakın nasıl olsa sonra gelelim dedım eşime.
ama muayene cok cok farklı...
minnoşumun cok tatlı yuzunu gordum. kilolanmaya başlayınca yanaklar cıkmıs teyzeleri :)maşallah bir tatlı olmuş cadı tam yemelik :))
ilk fırsatta resimide eklerim :)
kilomuz 1600 boyumuz 39 :)
badi badi ayaklarını sordum gorunuyormu dıye resimini cok istiyordum :) ayaklarda 5.5cmyerim ki onun ayaklarını ben :)
son zamanlarda akıntı yogunlasmıstı. alttan da muayene etti. ornek aldı akıntıdan 2 gun sonra cıkarmıs sonucu. açılmayada baktı alttan muayene etmısken maşallah açılma yokmuş. kasık ağrıları ıcın magnezyum verdı. ama yıne de ağrım cok dıyınce huylandı galıba nst ye bağladılar. sancı çıkmadı cok sukur.
ya cok uzun yazdım ama kızlar 2 aydır dr kontrolüne gıttıgımı ılk defa hıssettım... adam akıllı kontrolde ve güvende hıssettım kendımı.
ödem için erken dedi. tuzu ve tuzlu gıdaları tamamen kes dedi. ozellikle ellerimdeki şişliğin şuan olmaması gerektıgını daha erken olduğunu soyledı.
haberler böyle Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah... bugun gerçekten cok keyıflıydı :) doya doya baktım kızıma :))
testlerde temiz çıkarda inşallah ohh deriz artık.
ara ara gırmeye calısıcam yıne. hepinizi kocaman kocaman opuyoruz kızımla.
kendinize ve yeğenlerime iyi bakın..
aman herkesler ne zaman gelirkineeemmm
yoksa tek kaldım diye kendi kendime yazacam
hayır yazarımda kavga bilme ederim beni niye o duruma getiriyorsunuz bakim gelin hadi günaydın deyinnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?