- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
herkese gunaydınnn
abowww bugun erkenciyim ya çocukları okula iki gundur ucu ucuna yolluyordumbuğun atak yapayım dedim
tamam ya itiraf ediyorum oğlanlardan biri kalkmış hazırlanmış vakit var daha dedim birkaç gundur anne zor oluyor bende ben kalkimde nöbet tutim kaldırırım kardeşlerimi dedibende utandımda kalktım ikimiz bekliyoruz simdi birazdan kardesleride uyandırıcaz
günaydınnn way maşallah canm enerjik ol işte ne güzelll,sabah sabah kendime geldim yani,ama keşke bugün cuma olaydııııı zor uyanıyoom kaç gündürraman herkesler ne zaman gelirkineeemmm
yoksa tek kaldım diye kendi kendime yazacam
hayır yazarımda kavga bilme ederim beni niye o duruma getiriyorsunuz bakim gelin hadi günaydın deyinnnnnnnn
Sinemcanım maşallah güzel haberlerini okudum çok sevindim,insan böle ilgiyi arıyo,ikinizi de öpüyozzzzSelamlar kızlarrrrrr
ben sizi cok özledim kiiiiiiiiiiiiiiii
anlatacak cok sey var lakın esas bır selam vermeye ve kontrole gıttık onun haberlerini vermeye geldim gece gece :))
bugun yenı dr.a gıttık. fakat doğum vs masrafları konuşamadık muhasebe ıle. kontrol uzun surunce yoruldum. hastanede yakın nasıl olsa sonra gelelim dedım eşime.
ama muayene cok cok farklı...
minnoşumun cok tatlı yuzunu gordum. kilolanmaya başlayınca yanaklar cıkmıs teyzeleri :)maşallah bir tatlı olmuş cadı tam yemelik :))
ilk fırsatta resimide eklerim :)
kilomuz 1600 boyumuz 39 :)
badi badi ayaklarını sordum gorunuyormu dıye resimini cok istiyordum :) ayaklarda 5.5cmyerim ki onun ayaklarını ben :)
son zamanlarda akıntı yogunlasmıstı. alttan da muayene etti. ornek aldı akıntıdan 2 gun sonra cıkarmıs sonucu. açılmayada baktı alttan muayene etmısken maşallah açılma yokmuş. kasık ağrıları ıcın magnezyum verdı. ama yıne de ağrım cok dıyınce huylandı galıba nst ye bağladılar. sancı çıkmadı cok sukur.
ya cok uzun yazdım ama kızlar 2 aydır dr kontrolüne gıttıgımı ılk defa hıssettım... adam akıllı kontrolde ve güvende hıssettım kendımı.
ödem için erken dedi. tuzu ve tuzlu gıdaları tamamen kes dedi. ozellikle ellerimdeki şişliğin şuan olmaması gerektıgını daha erken olduğunu soyledı.
haberler böyle Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah... bugun gerçekten cok keyıflıydı :) doya doya baktım kızıma :))
testlerde temiz çıkarda inşallah ohh deriz artık.
ara ara gırmeye calısıcam yıne. hepinizi kocaman kocaman opuyoruz kızımla.
kendinize ve yeğenlerime iyi bakın..
günaydın canm hoşgeldinnn,nörüyon bakemmişte geldim burdayım ben bu işte ustayım
günaydınnn way maşallah canm enerjik ol işte ne güzelll,sabah sabah kendime geldim yani,ama keşke bugün cuma olaydııııı zor uyanıyoom kaç gündürr
Sinemcanım maşallah güzel haberlerini okudum çok sevindim,insan böle ilgiyi arıyo,ikinizi de öpüyozzzz
günaydın canm hoşgeldinnn,nörüyon bakemm
Selamlar kızlarrrrrr
ben sizi cok özledim kiiiiiiiiiiiiiiii
anlatacak cok sey var lakın esas bır selam vermeye ve kontrole gıttık onun haberlerini vermeye geldim gece gece :))
bugun yenı dr.a gıttık. fakat doğum vs masrafları konuşamadık muhasebe ıle. kontrol uzun surunce yoruldum. hastanede yakın nasıl olsa sonra gelelim dedım eşime.
ama muayene cok cok farklı...
minnoşumun cok tatlı yuzunu gordum. kilolanmaya başlayınca yanaklar cıkmıs teyzeleri :)maşallah bir tatlı olmuş cadı tam yemelik :))
ilk fırsatta resimide eklerim :)
kilomuz 1600 boyumuz 39 :)
badi badi ayaklarını sordum gorunuyormu dıye resimini cok istiyordum :) ayaklarda 5.5cmyerim ki onun ayaklarını ben :)
son zamanlarda akıntı yogunlasmıstı. alttan da muayene etti. ornek aldı akıntıdan 2 gun sonra cıkarmıs sonucu. açılmayada baktı alttan muayene etmısken maşallah açılma yokmuş. kasık ağrıları ıcın magnezyum verdı. ama yıne de ağrım cok dıyınce huylandı galıba nst ye bağladılar. sancı çıkmadı cok sukur.
ya cok uzun yazdım ama kızlar 2 aydır dr kontrolüne gıttıgımı ılk defa hıssettım... adam akıllı kontrolde ve güvende hıssettım kendımı.
ödem için erken dedi. tuzu ve tuzlu gıdaları tamamen kes dedi. ozellikle ellerimdeki şişliğin şuan olmaması gerektıgını daha erken olduğunu soyledı.
haberler böyle Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah... bugun gerçekten cok keyıflıydı :) doya doya baktım kızıma :))
testlerde temiz çıkarda inşallah ohh deriz artık.
ara ara gırmeye calısıcam yıne. hepinizi kocaman kocaman opuyoruz kızımla.
kendinize ve yeğenlerime iyi bakın..
herkese gunaydınnn
abowww bugun erkenciyim ya çocukları okula iki gundur ucu ucuna yolluyordumbuğun atak yapayım dedim
tamam ya itiraf ediyorum oğlanlardan biri kalkmış hazırlanmış vakit var daha dedim birkaç gundur anne zor oluyor bende ben kalkimde nöbet tutim kaldırırım kardeşlerimi dedibende utandımda kalktım ikimiz bekliyoruz simdi birazdan kardesleride uyandırıcaz
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım
günaydınnn way maşallah canm enerjik ol işte ne güzelll,sabah sabah kendime geldim yani,ama keşke bugün cuma olaydııııı zor uyanıyoom kaç gündürr
günaydınnnn :)
temmuzu beklerken sorunlar baş göstermeye başladı arkadaşlar,sizlere de sormak istedim ,benım nabzım sık sık yukselıyor öyle böyle değil,120 ye kdr çıkıyordaha önce taşikardi olduğumu söyleyip beloc vermişti uzman kalp dr ,1 yıl önce bıraktım çok rahattım ataklar çok az geliyordu.ama şimdi....yarım saat kendime gelemıyorum.yarın kontrolum var,varmı acaba nabız yüksekliği sorunu yaşayan. diğer bölümlere yazdım ama kimse yazmadı belki burda vardır birileri :18:
33.haftadann herkese gunaydinnn
Bugunlerde yatili misafirim varr sohbete pek dahil olamiyorum kizlaar.
Gece uyurken bacagima kramp girdi kopuyo sandim yaa, bi bagirmisim esim uyandi, " nolduu geliyo mu, noluyoo " diyo
Gelse napcak cok merak ediyorumm
günaydınnnn :)
temmuzu beklerken sorunlar baş göstermeye başladı arkadaşlar,sizlere de sormak istedim ,benım nabzım sık sık yukselıyor öyle böyle değil,120 ye kdr çıkıyordaha önce taşikardi olduğumu söyleyip beloc vermişti uzman kalp dr ,1 yıl önce bıraktım çok rahattım ataklar çok az geliyordu.ama şimdi....yarım saat kendime gelemıyorum.yarın kontrolum var,varmı acaba nabız yüksekliği sorunu yaşayan. diğer bölümlere yazdım ama kimse yazmadı belki burda vardır birileri :18:
Günaydınnnn:) ayy eşine çok güldüm, doğum zamanı geldiğinde napcak bu telaşla :) çok tatlı ama yaa, benim kocam duymaz bile sesimibir kere duydu onda da rüyamda konuşup ağlıyorum sandı :):)
33.haftadann herkese gunaydinnn
Bugunlerde yatili misafirim varr sohbete pek dahil olamiyorum kizlaar.
Gece uyurken bacagima kramp girdi kopuyo sandim yaa, bi bagirmisim esim uyandi, " nolduu geliyo mu, noluyoo " diyo
Gelse napcak cok merak ediyorumm
kız dogmaya başlasa demekki sen adama moral verip sakin olmasını saglıyacan derin nefes al diyecen ay cok guldum
Seninki de iyiymis sedamm
Ben esime diyorum zaten, benim yatagin kenarina sana da yatak atalim hastanede seni de ziyarete gelsinler benden vahim olcak senin durum diyorum
Saka maka ben hala canta falan da hazirlamadim kiyafetleri yikamadim. Gelirse tutusuruz iyicee
Doğum anında panik olur ben sakinleştiririm, benden kan alırlarken bile bi hoş oluyo adam ama doğuma sokucam :) istiyo o da sesini ilk kez birlikte duymak onu birlikte görmek çokgüzel bi duyguymuş, sağdan soldan bunu duyunca motive ediyo kendini :):)
canım bendede nabız problemi var ve cok zorluyor sebep kansızlık cıktı bende ileri derecede kansızlık ve b 12 eksikliği var buda kalbi zorluyormuş yarın soyle bakalım Dr.una senin sebep ne çıkacak ona gore tedavi ederler
Günaydın, benim öyle bi problemim yok ama arkadaşımda var aritmik taşikardi, dru kötü olduğun zaman hemen gel kardiyolojiye gösterelim duruma bakılsın demişti...30. Haftasında o da 1 kere yaşadı onda da dra gidememişti...
Gunaydin güzel anneler ve tatli tosbalariiibizde saat 6.30dan beri ayaktayiz uyuyamiyoruz atrikin...bugun devlette kontrolumuz var bakalim ins hersey yolundadir minigim buyumusturrrrr
bu kasilmalar normal mi tas gibi oluyor gobusum nefes bile alamiom papatyam
bu kasilmalar normal mi tas gibi oluyor gobusum nefes bile alamiom papatyam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?