2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

aman herkesler ne zaman gelirkineeemmm
yoksa tek kaldım diye kendi kendime yazacam
hayır yazarımda kavga bilme ederim beni niye o duruma getiriyorsunuz bakim gelin hadi günaydın deyinnnnnnnn
günaydınnn way maşallah canm enerjik ol işte ne güzelll,sabah sabah kendime geldim yani,ama keşke bugün cuma olaydııııı zor uyanıyoom kaç gündürr
Sinemcanım maşallah güzel haberlerini okudum çok sevindim,insan böle ilgiyi arıyo,ikinizi de öpüyozzzz

işte geldim burdayım ben bu işte ustayım
günaydın canm hoşgeldinnn,nörüyon bakemm

bende anlamadım simdi gözümden uyku akıyor hayır bu kadar uyku akmasına evi su basacak diye korkuyom abowww

günaydın iyi sabahlar gelmez olurmuyuz kös kös geldik uykudan gözümü açaıyorum malesef iş çook

günaydınnnn :)
temmuzu beklerken sorunlar baş göstermeye başladı arkadaşlar,sizlere de sormak istedim ,benım nabzım sık sık yukselıyor öyle böyle değil,120 ye kdr çıkıyor daha önce taşikardi olduğumu söyleyip beloc vermişti uzman kalp dr ,1 yıl önce bıraktım çok rahattım ataklar çok az geliyordu.ama şimdi....yarım saat kendime gelemıyorum.yarın kontrolum var,varmı acaba nabız yüksekliği sorunu yaşayan. diğer bölümlere yazdım ama kimse yazmadı belki burda vardır birileri :18:

Sinemcim gözünüz aydın süpermiş haberler...güvenebildiğin içinin rahat ettiği bir dra gitmek en iyisi...benim hastanenin 2 şubesi var fiyatlar yarı yarıya fark ediyo ama drmdan o kadar memnunuz ki eşim dahil fazla para vermeyi göze aldık :)

Günaydın papatyam ayy kıskandım maşallah nazar değmesin godiklerine, sen anlattıkça imreniyorum Allahım bana da böyle evlat nasip et diyorum :)

işte geldim burdayım ben bu işte ustayım

Günaydınnnnn:):)

günaydınnn way maşallah canm enerjik ol işte ne güzelll,sabah sabah kendime geldim yani,ama keşke bugün cuma olaydııııı zor uyanıyoom kaç gündürr

Ayşem günaydın :):) gün göz açıp kapayana kadargeçer inş :)

33.haftadann herkese gunaydinnn

Bugunlerde yatili misafirim varr sohbete pek dahil olamiyorum kizlaar.

Gece uyurken bacagima kramp girdi kopuyo sandim yaa, bi bagirmisim esim uyandi, " nolduu geliyo mu, noluyoo " diyo

Gelse napcak cok merak ediyorumm

günaydın kızlar
bugün kızımın kontrolü var inşallah herşey yolundadır saat 16,20 yi iple çekiyorum :)

Günaydın, benim öyle bi problemim yok ama arkadaşımda var aritmik taşikardi, dru kötü olduğun zaman hemen gel kardiyolojiye gösterelim duruma bakılsın demişti...30. Haftasında o da 1 kere yaşadı onda da dra gidememişti...

Günaydınnnn:) ayy eşine çok güldüm, doğum zamanı geldiğinde napcak bu telaşla :) çok tatlı ama yaa, benim kocam duymaz bile sesimi bir kere duydu onda da rüyamda konuşup ağlıyorum sandı :):)

canım bendede nabız problemi var ve cok zorluyor sebep kansızlık cıktı bende ileri derecede kansızlık ve b 12 eksikliği var buda kalbi zorluyormuş yarın soyle bakalım Dr.una senin sebep ne çıkacak ona gore tedavi ederler

Günaydınnnn:) ayy eşine çok güldüm, doğum zamanı geldiğinde napcak bu telaşla :) çok tatlı ama yaa, benim kocam duymaz bile sesimi bir kere duydu onda da rüyamda konuşup ağlıyorum sandı :):)

Seninki de iyiymis sedamm
Ben esime diyorum zaten, benim yatagin kenarina sana da yatak atalim hastanede seni de ziyarete gelsinler benden vahim olcak senin durum diyorum

Saka maka ben hala canta falan da hazirlamadim kiyafetleri yikamadim. Gelirse tutusuruz iyicee

kız dogmaya başlasa demekki sen adama moral verip sakin olmasını saglıyacan derin nefes al diyecen ay cok guldum

Doğum anında panik olur ben sakinleştiririm, benden kan alırlarken bile bi hoş oluyo adam ama doğuma sokucam :) istiyo o da sesini ilk kez birlikte duymak onu birlikte görmek çokgüzel bi duyguymuş, sağdan soldan bunu duyunca motive ediyo kendini :):)

Ben o riski goze alamam ustume falan bayilir bi de

Gunaydin güzel anneler ve tatli tosbalariii bizde saat 6.30dan beri ayaktayiz uyuyamiyoruz atrikin...bugun devlette kontrolumuz var bakalim ins hersey yolundadir minigim buyumusturrrrr

ilgilendiğiniz için teşekkürler arkadaşlar,bende kansızlık yok tüm tahlillerde iyi çıktı tiroidim de sorun varmı diye bi tahlil istedi,ama önceki sonuçlarda oda iyiydi, kalpten kaynaklı sanırım ama onu da bulamıyorlar...erken doğuma yol açarmı ne bilim kaygılanıyorum,ondan soruyorum bu durumda olup erken doğum vs olmuşmu ki :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…