- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
günaydın özgecan,eşin yazık uyku sersemi napsın doğuracak olsan o senden önce doğurur bence,kimbilir bizimkiler nasıl olur, ayrıca o gece kramplarının tek çaresi magnezyummmm,benim uyku krampları öle geçti33.haftadann herkese gunaydinnn
Bugunlerde yatili misafirim varr sohbete pek dahil olamiyorum kizlaar.
Gece uyurken bacagima kramp girdi kopuyo sandim yaa, bi bagirmisim esim uyandi, " nolduu geliyo mu, noluyoo " diyo
Gelse napcak cok merak ediyorumm
günaydın canm ,güzel haberlerle gelirsin inşallahgünaydın kızlar
bugün kızımın kontrolü var inşallah herşey yolundadır saat 16,20 yi iple çekiyorum :)
Günaydınnnn:) ayy eşine çok güldüm, doğum zamanı geldiğinde napcak bu telaşla :) çok tatlı ama yaa, benim kocam duymaz bile sesimibir kere duydu onda da rüyamda konuşup ağlıyorum sandı :):)
canım bendede nabız problemi var ve cok zorluyor sebep kansızlık cıktı bende ileri derecede kansızlık ve b 12 eksikliği var buda kalbi zorluyormuş yarın soyle bakalım Dr.una senin sebep ne çıkacak ona gore tedavi ederler
canlar günaydın,bence hava sıcaklığına bağlı olarak yorgunluk-tansiyon değişiyo çarpıntı ondan da değişiyo olabilr,bu arada hayırdır inşallah saçmasapan rüyalar gördüm yine,bana hediye olarak bebek geliyo,benimki daha doğmamış,bebek çok güzel ama sadece başı var,konuşuyo gülüyo,beden kısmı sonradan eklemelerle oluşuyomuş,eşim de baktım gece toton açıktaydı ama örtmeden uyumuşum diyo...Gunaydin güzel anneler ve tatli tosbalariiibizde saat 6.30dan beri ayaktayiz uyuyamiyoruz atrikin...bugun devlette kontrolumuz var bakalim ins hersey yolundadir minigim buyumusturrrrr
günaydın özgecan,eşin yazık uyku sersemi napsın doğuracak olsan o senden önce doğurur bence,kimbilir bizimkiler nasıl olur, ayrıca o gece kramplarının tek çaresi magnezyummmm,benim uyku krampları öle geçti
günaydın canm ,güzel haberlerle gelirsin inşallah
canlar günaydın,bence hava sıcaklığına bağlı olarak yorgunluk-tansiyon değişiyo çarpıntı ondan da değişiyo olabilr,bu arada hayırdır inşallah saçmasapan rüyalar gördüm yine,bana hediye olarak bebek geliyo,benimki daha doğmamış,bebek çok güzel ama sadece başı var,konuşuyo gülüyo,beden kısmı sonradan eklemelerle oluşuyomuş,eşim de baktım gece toton açıktaydı ama örtmeden uyumuşum diyo...
günaydın annecikler ve tatlı kuzuları :)
kontrole gidecekler hayırlı haberlerle dönerler inşallah :)
İstanbul da havalar serin gidiyor da şu nefes daralmalarım durdu biraz. sanırım sıcak ve bunaltıcı havadan oluyor bu tür sıkıntılar.
bu arada ben ilk anneler günü hediyemi aldım. tabi ki meleğimden annemdenbal tanem benim :)
sen moralini yüksek tut kızzzzbacım benimde rüyalarım saçmalıyor ama eminim benimde totom acıkdaydı sonra orttum
selam canım,hediye işini halletmişsin,ben bi telefon ederim o kadar,kv de aynı,zamanında aldıkkk o kadar,ona saysınlargünaydın annecikler ve tatlı kuzuları :)
İstanbul da havalar serin gidiyor da şu nefes daralmalarım durdu biraz. sanırım sıcak ve bunaltıcı havadan oluyor bu tür sıkıntılar.
bu arada ben ilk anneler günü hediyemi aldım. tabi ki meleğimden annemdenbal tanem benim :)
Kizlar esim annesini kaybedeli 3ay oldu... ben benim ilk olan anneler gunumu kutlamasini beklemeli miyim
hediye beklentim yokda en azindan benimde bir anne oldugumu hatirlasa yeter diyorum
senin adına çok sevindim canım,bakalım bizim romantik eşler düşünebilecek mi böyle birşeyi :))
sen moralini yüksek tut kızzzz,anaaaa belim ikiye ayrılacak sanki beeee
selam canım,hediye işini halletmişsin,ben bi telefon ederim o kadar,kv de aynı,zamanında aldıkkk o kadar,ona saysınlaronlar bana alsın
Kizlar esim annesini kaybedeli 3ay oldu... ben benim ilk olan anneler gunumu kutlamasini beklemeli miyim
Kizlar reflu problemimle birlikte hic gecmeyen bulantim dahada artti ne guzel 33.haftasina merhaba diyenler var darisi basima 28+3 bugun :) degisik ruya goren arkadaslar galiba benimde totom acikta kaliyor :) hicran cim benimde oyle karnimda sertlesme aci oluyodu sali gunu sordum dktra rahim duvarinin kalinligina bakti 4cm incelme olmamis erken dogum belirtisi degil dedi sorun yok dedi ama neden oldugunuda soylemedi..Dortyapraklim benimde senin gibi vitamin degerim ve kan degerlerim cok kotu gerci seninki daha feci hastaneye yatircaklar allah kolaylik versn..havalar fena sicak bende 2sefer carsida bayginlik gecirdim sanirm tansiyonum dustu ve vucudumu surekli sicak basiyor sabaha kadar ustum acik ince askili geceliklerle yatiyorum (tabi kocis bana saldirir gece diyede korkmuyo degilim :):) ) neyse cok konustum herkese kolay grlsn
Selamlar kızlarrrrrr
ben sizi cok özledim kiiiiiiiiiiiiiiii
anlatacak cok sey var lakın esas bır selam vermeye ve kontrole gıttık onun haberlerini vermeye geldim gece gece :))
bugun yenı dr.a gıttık. fakat doğum vs masrafları konuşamadık muhasebe ıle. kontrol uzun surunce yoruldum. hastanede yakın nasıl olsa sonra gelelim dedım eşime.
ama muayene cok cok farklı...
minnoşumun cok tatlı yuzunu gordum. kilolanmaya başlayınca yanaklar cıkmıs teyzeleri :)maşallah bir tatlı olmuş cadı tam yemelik :))
ilk fırsatta resimide eklerim :)
kilomuz 1600 boyumuz 39 :)
badi badi ayaklarını sordum gorunuyormu dıye resimini cok istiyordum :) ayaklarda 5.5cmyerim ki onun ayaklarını ben :)
son zamanlarda akıntı yogunlasmıstı. alttan da muayene etti. ornek aldı akıntıdan 2 gun sonra cıkarmıs sonucu. açılmayada baktı alttan muayene etmısken maşallah açılma yokmuş. kasık ağrıları ıcın magnezyum verdı. ama yıne de ağrım cok dıyınce huylandı galıba nst ye bağladılar. sancı çıkmadı cok sukur.
ya cok uzun yazdım ama kızlar 2 aydır dr kontrolüne gıttıgımı ılk defa hıssettım... adam akıllı kontrolde ve güvende hıssettım kendımı.
ödem için erken dedi. tuzu ve tuzlu gıdaları tamamen kes dedi. ozellikle ellerimdeki şişliğin şuan olmaması gerektıgını daha erken olduğunu soyledı.
haberler böyle Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah... bugun gerçekten cok keyıflıydı :) doya doya baktım kızıma :))
testlerde temiz çıkarda inşallah ohh deriz artık.
ara ara gırmeye calısıcam yıne. hepinizi kocaman kocaman opuyoruz kızımla.
kendinize ve yeğenlerime iyi bakın..
gunaydıııınnherkese gunaydınnn
abowww bugun erkenciyim ya çocukları okula iki gundur ucu ucuna yolluyordumbuğun atak yapayım dedim
tamam ya itiraf ediyorum oğlanlardan biri kalkmış hazırlanmış vakit var daha dedim birkaç gundur anne zor oluyor bende ben kalkimde nöbet tutim kaldırırım kardeşlerimi dedibende utandımda kalktım ikimiz bekliyoruz simdi birazdan kardesleride uyandırıcaz
günaydınnn way maşallah canm enerjik ol işte ne güzelll,sabah sabah kendime geldim yani,ama keşke bugün cuma olaydııııı zor uyanıyoom kaç gündürr
Sinemcanım maşallah güzel haberlerini okudum çok sevindim,insan böle ilgiyi arıyo,ikinizi de öpüyozzzz
günaydın canm hoşgeldinnn,nörüyon bakemm
33.haftadann herkese gunaydinnn
Bugunlerde yatili misafirim varr sohbete pek dahil olamiyorum kizlaar.
Gece uyurken bacagima kramp girdi kopuyo sandim yaa, bi bagirmisim esim uyandi, " nolduu geliyo mu, noluyoo " diyo
Gelse napcak cok merak ediyorumm
hayırlı haberler alırsın inş cnm gunaydıngünaydın kızlar
bugün kızımın kontrolü var inşallah herşey yolundadır saat 16,20 yi iple çekiyorum :)
günaydın cnm nörüyon bakemGunaydin güzel anneler ve tatli tosbalariiibizde saat 6.30dan beri ayaktayiz uyuyamiyoruz atrikin...bugun devlette kontrolumuz var bakalim ins hersey yolundadir minigim buyumusturrrrr
ay bende 28+4 gunlugum sen sezeryan mı olucan normal doğum mu acep
ben sezeryan olacağım için 2-3 hafta erken alırlar herhal diyorum dıger doğumlarım sezeryan ve 3 hafta erken alındılar bakalım bu nasıl olacak
amaaan canım emin ol ikisinde de şimdiye kadar hiç ucuza kaçmadım,aldığım şeyi kv napıo bilmiyom bi daha hiç görmedin,eşim öle hediye işini svmez,boşver diyo da ben alıyom,bu sefer de ben almıycam valla,geçen gittik ya kv kendine arçelikten hani ayaklı şarjlı süpürge almış,benim de ne zamandır niyetim vardı da parasal durumdan almadım,anne memnun musun süpürgen iyi mi dedim,haaaa o çoktandır var kızı baya eski diyo Allahtan kork,2 ken süpürmemiştir onunla ,kilere saklamış bi de,ben yeniyi eskiyi anlamıycam sanki,o zaman dedim boşver bişey almıyiiimmmeşimden gerçekten bir beklentim yok :) 13 mayıs evlilik yıldönümüz onu kutlasın yeter yoksa vururum adamı
ayşem annem bana aldı :) ben ikisine de alıcam allah izin verirse kv ye daha bir iğne almışlığım yok bu sene alayım bari
onun için epey zor olurmutlaka kutlayacaktır ama hediye işini bilemem Allah sabır versin eşine Anne ne kıymetli tosunumun kursağıma düşünce daha iyi anladım ben de
Benmde oglan 3hafta erken alindi bu seferki kontrolde dktr dediki 28temmuzda beklenen dogum tarihi en erken 15 temmuz en gec 20temmuz dedi yani ortasini bulcaz hayirlisyla :) kiz bizim hersymz ayni bulantilar agir gecen hamilelik dogum tarihleri :)
Kizlar benimde iki gundur kasigima tas oturmus gbi.sirt ustu uzaniyim diyorum yattigimda bacaklarimi uzatamiyorum.uzatinca sanki kasigim yirtilcakmis gbi oluyo.kalkarkende hemen dogrulamiyorum.dogruldugumdada sanki asagi bisey cekio kasigimdan.sol tarafima hic yatamioyorum nefesim kesiliyo.hep sag tarafima yatiyorum.bugun kontrolum var bir ayi gecti.cok merak ediyorum kilosu ne kadar oldu.ve bu kasigimda ki seyin sebebi ne:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?