2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
günaydın özgecan,eşin yazık uyku sersemi napsın doğuracak olsan o senden önce doğurur bence,kimbilir bizimkiler nasıl olur, ayrıca o gece kramplarının tek çaresi magnezyummmm,benim uyku krampları öle geçti

günaydın kızlar
bugün kızımın kontrolü var inşallah herşey yolundadır saat 16,20 yi iple çekiyorum :)
günaydın canm ,güzel haberlerle gelirsin inşallah
Günaydınnnn:) ayy eşine çok güldüm, doğum zamanı geldiğinde napcak bu telaşla :) çok tatlı ama yaa, benim kocam duymaz bile sesimi bir kere duydu onda da rüyamda konuşup ağlıyorum sandı :):)

Gunaydin güzel anneler ve tatli tosbalariii bizde saat 6.30dan beri ayaktayiz uyuyamiyoruz atrikin...bugun devlette kontrolumuz var bakalim ins hersey yolundadir minigim buyumusturrrrr
canlar günaydın,bence hava sıcaklığına bağlı olarak yorgunluk-tansiyon değişiyo çarpıntı ondan da değişiyo olabilr,bu arada hayırdır inşallah saçmasapan rüyalar gördüm yine,bana hediye olarak bebek geliyo,benimki daha doğmamış,bebek çok güzel ama sadece başı var,konuşuyo gülüyo,beden kısmı sonradan eklemelerle oluşuyomuş,eşim de baktım gece toton açıktaydı ama örtmeden uyumuşum diyo...

bacım benimde rüyalarım saçmalıyor ama eminim benimde totom acıkdaydı sonra orttum

günaydın annecikler ve tatlı kuzuları :)

kontrole gidecekler hayırlı haberlerle dönerler inşallah :)

İstanbul da havalar serin gidiyor da şu nefes daralmalarım durdu biraz. sanırım sıcak ve bunaltıcı havadan oluyor bu tür sıkıntılar.

bu arada ben ilk anneler günü hediyemi aldım. tabi ki meleğimden annemden bal tanem benim :)

senin adına çok sevindim canım,bakalım bizim romantik eşler düşünebilecek mi böyle birşeyi :))

bacım benimde rüyalarım saçmalıyor ama eminim benimde totom acıkdaydı sonra orttum
sen moralini yüksek tut kızzzz ,anaaaa belim ikiye ayrılacak sanki beeee

selam canım,hediye işini halletmişsin,ben bi telefon ederim o kadar,kv de aynı,zamanında aldıkkk o kadar,ona saysınlar onlar bana alsın

Kizlar esim annesini kaybedeli 3ay oldu... ben benim ilk olan anneler gunumu kutlamasini beklemeli miyim

evet istanbulda havalar serinledide ısındıkça bizde ağırlaştıkça bakalım ne yapıcazzzz

Kizlar reflu problemimle birlikte hic gecmeyen bulantim dahada artti ne guzel 33.haftasina merhaba diyenler var darisi basima 28+3 bugun :) degisik ruya goren arkadaslar galiba benimde totom acikta kaliyor :) hicran cim benimde oyle karnimda sertlesme aci oluyodu sali gunu sordum dktra rahim duvarinin kalinligina bakti 4cm incelme olmamis erken dogum belirtisi degil dedi sorun yok dedi ama neden oldugunuda soylemedi..Dortyapraklim benimde senin gibi vitamin degerim ve kan degerlerim cok kotu gerci seninki daha feci hastaneye yatircaklar allah kolaylik versn..havalar fena sicak bende 2sefer carsida bayginlik gecirdim sanirm tansiyonum dustu ve vucudumu surekli sicak basiyor sabaha kadar ustum acik ince askili geceliklerle yatiyorum (tabi kocis bana saldirir gece diyede korkmuyo degilim :):) ) neyse cok konustum herkese kolay grlsn

senin adına çok sevindim canım,bakalım bizim romantik eşler düşünebilecek mi böyle birşeyi :))

eşimden gerçekten bir beklentim yok :) 13 mayıs evlilik yıldönümüz onu kutlasın yeter yoksa vururum adamı

sen moralini yüksek tut kızzzz ,anaaaa belim ikiye ayrılacak sanki beeee

selam canım,hediye işini halletmişsin,ben bi telefon ederim o kadar,kv de aynı,zamanında aldıkkk o kadar,ona saysınlar onlar bana alsın

ayşem annem bana aldı :) ben ikisine de alıcam allah izin verirse kv ye daha bir iğne almışlığım yok bu sene alayım bari

Kizlar esim annesini kaybedeli 3ay oldu... ben benim ilk olan anneler gunumu kutlamasini beklemeli miyim

onun için epey zor olur mutlaka kutlayacaktır ama hediye işini bilemem Allah sabır versin eşine Anne ne kıymetli tosunumun kursağıma düşünce daha iyi anladım ben de

Bu sene bence anneler günü içın en büyük hediyeyi eslerimiziden aldık. Hatta ben bile eşimden aldım. Tahmini olan var mi????

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay bende 28+4 gunlugum sen sezeryan mı olucan normal doğum mu acep
ben sezeryan olacağım için 2-3 hafta erken alırlar herhal diyorum dıger doğumlarım sezeryan ve 3 hafta erken alındılar bakalım bu nasıl olacak

cnmm maşallah size oyyy ne güzel yaaa çok sevindim güzel haberler almana herşey böyle iyi gider inş senin için cnm..bende bu kız nerde diyodum artık bugun ozelden yazacadım kiiii gecenın bi vakti bizim kız girmiş.dr nu bulmana sevındım cnm gercekten boyle durumlar parasından cok insanın canını sıkan durumlar diğer tarafa kafanı takacagına bunda rhat gırersın doguma ..
cnm bizi habersiz bırakma heeee bak kızının resmini beklıyorum bak unutma bizi yaz buraya fırsat buldukça merklandırma..bizde seni ve prensesini öpüyoruz çoooookkk
gunaydıııınn

gunaydın şeker

gunaydın cnm

kız hafata başıda bana aynısı oldu bacama bi kramp gırdı abboww bi bağırdım eşim uyandı noldu noldu dıye bağırma dıyo oda bana mıllet duyacak dersınde adam
ama senın kocada panikmiş dırek kurukacak cümleye hazı ve nazır bekliyomuş adam şimdiden prova yapıyor
günaydın kızlar
bugün kızımın kontrolü var inşallah herşey yolundadır saat 16,20 yi iple çekiyorum :)
hayırlı haberler alırsın inş cnm gunaydın
Gunaydin güzel anneler ve tatli tosbalariii bizde saat 6.30dan beri ayaktayiz uyuyamiyoruz atrikin...bugun devlette kontrolumuz var bakalim ins hersey yolundadir minigim buyumusturrrrr
günaydın cnm nörüyon bakem

hayırlı haberler alırsın cnm inş..bizi de haberdar et

gunaydın

ohhh anneye bak yaa masallah sıze ..bnm annem alamaz aklına gelmez bıle ama bellı olmaz ee kocadan zaten bi beklentim yok ...salladım gıttı..kız sabah evden cıktım hava serın mınıbuse bınene kadar dedım sevgi keşke bi şal alsaydın üstüne..ocak ayında yazı mayıs ayında kısı yasadık bu sene resmen zaten :44::44:

ay bende 28+4 gunlugum sen sezeryan mı olucan normal doğum mu acep
ben sezeryan olacağım için 2-3 hafta erken alırlar herhal diyorum dıger doğumlarım sezeryan ve 3 hafta erken alındılar bakalım bu nasıl olacak

Benmde oglan 3hafta erken alindi bu seferki kontrolde dktr dediki 28temmuzda beklenen dogum tarihi en erken 15 temmuz en gec 20temmuz dedi yani ortasini bulcaz hayirlisyla :) kiz bizim hersymz ayni bulantilar agir gecen hamilelik dogum tarihleri :)

amaaan canım emin ol ikisinde de şimdiye kadar hiç ucuza kaçmadım,aldığım şeyi kv napıo bilmiyom bi daha hiç görmedin,eşim öle hediye işini svmez,boşver diyo da ben alıyom,bu sefer de ben almıycam valla,geçen gittik ya kv kendine arçelikten hani ayaklı şarjlı süpürge almış,benim de ne zamandır niyetim vardı da parasal durumdan almadım,anne memnun musun süpürgen iyi mi dedim,haaaa o çoktandır var kızı baya eski diyo Allahtan kork,2 ken süpürmemiştir onunla ,kilere saklamış bi de,ben yeniyi eskiyi anlamıycam sanki,o zaman dedim boşver bişey almıyiiimmm

Benmde oglan 3hafta erken alindi bu seferki kontrolde dktr dediki 28temmuzda beklenen dogum tarihi en erken 15 temmuz en gec 20temmuz dedi yani ortasini bulcaz hayirlisyla :) kiz bizim hersymz ayni bulantilar agir gecen hamilelik dogum tarihleri :)

evet acaip benziyoz yoksa yoksa biz kardemiyiz soyleee

Kizlar benimde iki gundur kasigima tas oturmus gbi.sirt ustu uzaniyim diyorum yattigimda bacaklarimi uzatamiyorum.uzatinca sanki kasigim yirtilcakmis gbi oluyo.kalkarkende hemen dogrulamiyorum.dogruldugumdada sanki asagi bisey cekio kasigimdan.sol tarafima hic yatamioyorum nefesim kesiliyo.hep sag tarafima yatiyorum.bugun kontrolum var bir ayi gecti.cok merak ediyorum kilosu ne kadar oldu.ve bu kasigimda ki seyin sebebi ne:26:

canım güzel haberlerle gelirsin İnsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…