2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Valla haklisin canim magnezyumu ihmal edince gece boyle uyaniyorum kac seferdir.

Sorma sevgiiiiii biz kari koca pek merakliyiz dogurma konusundaa

Bence senin sipan dönmüs basi asagida oldugu icin oyle hissediyosun canim

Selam canım maşallah bebişine,randevunun iyi geçmesine çok sevindim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet istanbulda havalar serinledide ısındıkça bizde ağırlaştıkça bakalım ne yapıcazzzz

Hava ne kadar serin olursa bizim karımıza valla ısınmasını hiççç istemiyorum :)

annemle biz inanılmaz atışırız neredeyse hiççç anlaşamayız. ikizler burcu diyorum sana çeker diye haziran 21 den sonra doğsun istiyorum bebek diyorum :)kızıyor bana :) ama her bir şeyimi düşünür kararsız meleğim iyi ki var. Allah uzun sağlıklı güzel ömürler versin annelerimize...

aslına bakarsan 2 yıl olacak evleneli ben de kv den bi çıt görmedim ama şimdi anneme alınca ona da alma ihtiyacı hissediyorum :S ama yeni eve taşındığımızda perdelerimizi falan o yaptırdı hep hak ediyor sanki bu sene böyle olsun bakalım :)

Selamlar kızlar dünden beri hastanedeyiz suyumuz azalmış 1.30 sezeryan a alıyorlar beni cok minik oğlum daha dua edin nolur 😢 korkuyorum çok

Günaydın kızlar...

Aaay ben de heyecanlandım Rabbim yardımcınız olsun, dualarımız seninle Canım benim... Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah hadi bakalım.

Anammmmm topiğin ilk bebeği geliyorrr. Hadi hayırlısı valla ben de çok heyecanlandımmm. Hiç stres yapma rahat ol çok güzel olacak ve hayırlısı ile sağlıkla gelecek. Seni kocaman öpüyorum

Canım ya iyi düşün inşallah sen de bebeğin de en iyi şekilde atlatacaksınız Allah yâr ve yardımcınız olsun.Dualarımız sizinle...

Ayyyy cok heycan yaptim bende. Allah ikinizi de saglikla kurtarsinn. Bizi haberdar et mutlakaaa:26:

Dualarimiz seninle canim allah bebişininde seninde yardımcın olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kuzunu kucagına alırsin. Aklına kötü birsey getirme sakın allah büyüktür...

kalp atışlarım hızlandı valla geliyor mu şimdiii

Allah yardımcınız olsun iyi olucak eminim .güzel haberlerini bekliyoruz topiğin ilk annesinin

haydi bakalımmm topiğimizin ilk aceleci bebesi geliyor sağlıkla inşallah.

Allah yardımcın olsun cnm bebeğine ve sana güç kuvvet versin inş.dualarımız seninle olacak ne olur sende bol bol dua et Rabbi me emanetsiniz..

rabbim yar ve yardımcın olsun canım ins sağ salim çıkacaksınız hastaneden dualarimiz seninle...

Ayyy elim ayağım titredi yazamadım bile ilk bebisimiz geliyooorrr çok heyecanlı...

Bende su an hastanedeyim nst icin sıra bekliyorum kasilmalarim olduğunu soyleyince nst bakalim dedi korktum kilosunu falan sormayı unuttum bebisim donmus bas gelisliymis tek bunu hatırlıyorum... Neyse haftaya özele gidicem orda ogrenirim artik

kızlar slm nasılsınız benim karnım taş gibi kasılıyor ya özellikle ayağa kalktığımda yürüdüğümde canım cok acıyor kontrole gittiğimde ultrasonda herşey yolundaydı şükür ama doktora karnımın sertliğini gösterince hiç normal değil resmen bu kasılma dedi nst ye yolladı gittim şükür sancı çıkmadı ama buara çok sık oluyor bebek erken gelecek diye aklım çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…