2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Vallahi heycan basti.hayirli haberlerle gel insallah.bebeginde sende yuce rabbime emanetsiniz.

canım slm ben de aynı senin gibiydim pazertesi proloton iğne vuruldum o günden beri karnım baya rahatladı eğer devam ederse kasılmaların bir doktora sor bakalım belki nts rahat çıkınca sorun görmemiş olabilir :) bir de bende çok işe yarıyordum kasılma hissedince hemen sol tarafına yat dinlen rahatlatıyor baya ama çalışıyorsan bilemiyorum tabi biran önce rahatlarsın inşallah

Canim çok gecmis olsun feci panikledim bi an. Allh yardimcin olsun. Bebişin saglikla gelsin ins. Dualarimiz seninle.

haydi bakalımmm topiğimizin ilk aceleci bebesi geliyor sağlıkla inşallah.

Allah yardimcin olsun sağ saglim alirsin kucagina inşallah sıkıntı yapma kendine sakın birkaç saat sonra güzel haberlerin gelecek inşallah hepimiz sevinicez burada:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese merhabalar nasilsiniz doktordan geldik biz yeni doktor arayisindaydim o yuzden bugun farkli bi doktora gittim bebegin gelisimi iyi bi sorun yok dedi ama kafama takilan bi soru olustu 2 hafta onceki doktor kilosu 1300 demisti bugun ki 2100 dedi bu kadar kisa surede 800 gram bana fazla geldi sizce nasil

Cnm grcmis olsn dualarimiz seninle kendini iyi hissedince haber ver bize

canım dualarımız sizinle. Allah yar ve yardımcınız olsun. erken geldi diye korkma canım benim kızımda erken gelmişti. çok şükür bak şimdi 22 aylık olcak.

Benim de ayni hep kasilma ve aci cekiyorum sik sik ama doktor sorun yok dedi bende cok korkuyom erken olcak diye

Allah yardimcin olsun cnm insallah bebegine sag salim kavusursun

maşallah bebişine canım farklı cihazlarla bakıldığı için kilo farkı olabilir endişenlenme bide zaten artık asıl kilo artışı bu haftalarda oluyo

Canim Allah yar ve yardimcin olsun cnm sag salim insallah kavusursunuz.dualarimiz seninle.

Kizlaar bihterin haberini duyunca elim ayagim bosaldi heycan basti agliycak gibi oldum ayy siz dogurdukca ben agliycam heralde garip bi duygu degisimi oldu bu arada bihter kacinci haftadaydi

Kizlaar bihterin haberini duyunca elim ayagim bosaldi heycan basti agliycak gibi oldum ayy siz dogurdukca ben agliycam heralde garip bi duygu degisimi oldu bu arada bihter kacinci haftadaydi
Bende cok kotu oldum yaaa kalbim carpmaya basladi hizli hizli :-( 32.haftaya girmis bihter oyle yaziyor...bende dun doktordaydim bebegim baş gelisli surekli bas asagi zaten.koekuyom erken gelcek die.ama normal dogum icin uygun olsada sezeryan olacagim insallah gununde gelir :-(

Rabbim ikinize de sağlık sıhhat versin inşallah . Güzel haberlerle gelin bizlere . Dualarımız sizinle .

allah yardımcınız olsun.. dualarımız sana ve miniğine sağ salim kucağına al inşallah bizide haberdar et güzel güzel haberler ver inşallah....aminnn....

Rabbim seni de bebişiede sağ salim kurtarsın inş. ay ne dicem bilemedim yazıyı görünce çok fena heycan bastı bir anda durumundan haberdar et bizide tüm dualarımız sizinle

Cok iyi ya bebis yine baya buyumustur gorumcem 30haftalik dogum yapti ilk ay sknti cekti ama simdi 1bucuk yasinda mavis bi kizi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…