2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Canım Allah yardımcın olsun Mevalm sağlıkla kucağına aldırsın bebeğini hiiic korkma evet su an streslisin ama dualarımız seninle canım benim

Ayyy kızlar bihteri okuyunca yanlış yere girdim sandım bir an allahım yardım etsin çok duygulandım inş sağlıkla çıkarlar

Cook heyecanli ya rabbim insallah ikinizede saglik sihhat versin saglikli bir sekilde kucagina alirsin insallah Allah yardimciniz olsun

ben temmuz annesi değilim ama yeni hamile olduğumu öğrendim 4h3g şu an , yalnız son iki gündür kasıklarım çok kötü ağrıyor, 5 dadika ayağa kalkınca yumurtalıklarım sanki düşücekmiş gibi ağrıyor, öksürünce yumurtalıklarım çatlıcakmış gibi oluyor...
yattığım sürece bir şey yok iki gündür yatıyorum anca tuvalete gidiyorum, atıştırıyorum yemek,,,,
içinizden ilk ayları böyle olan oldu mu????
yarın dr gidiyorum,,

ayyy arkadaşlar vakit geçtikçe stres oldum yaaa dun dr. detyalarıda vermiş ama demin biriyle konuştum dediki aaa bak eger sorun olursa boğazını delmeye hazırlarmış dedi strese girdim yaaa ben yüksek moralle durmaya çalışıyorum ama ne bilim yaa iyice vakit ilerledikçe korkuyorum neyse canınızı sıkmak istemiyorum ama ne bilim sizle paylaşim dedim en iyi beni siz anlarsınız

canım facede gördüm şimdi Rabbim sağsalim kavuştursun inşallah,dualarımız senle...

Papatyam özüne dön, o pozitifliğin geri gelsin :) Allahın izniyle alerji konusunda hiçbir sorun yaşanmıcak..düşnme sen strese girme..iyi olcaksınız kuzunla:)

cnm Allah yardımcın olur bizde dua edicez senın için inş.herşey yolunda gıdecek ...

ne boğazı derya ya kimlerle konuşuyon sen ne oluyo anlamadım

ne boğazı derya ya kimlerle konuşuyon sen ne oluyo anlamadım

canım anestezist olucak atak gecirmekden o yüzden korkuyorum boğaz ve dil siserse nefes boru kapanıyor ve tek yol boğazı delip nefes borunu acıyorlar ya işte korkma sebebim oydu ama düşünmüyordum sagolsunlar hatırlatanlar oluyor

cnm Allah yardımcın olur bizde dua edicez senın için inş.herşey yolunda gıdecek ...
İnsallah canım yaaa

Papatyam özüne dön, o pozitifliğin geri gelsin :) Allahın izniyle alerji konusunda hiçbir sorun yaşanmıcak..düşnme sen strese girme..iyi olcaksınız kuzunla:)
bende sürekli diyorumki bebişim atak geçirmeme engel olacak İnsallah ve ikimizde guclu olucaz İnsallah ama bazen korkuyorum işte

Hersey güzel olacak canim panik yapma sen sütunle büyütürsun kuzunu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

üfff ne geri zekalı adamlar var ya eee bunlar ameliyata girecek kötü durumda olanlara da ölürsün falan diyolardır,salla ya,düşünme bunları ,pozitifliğini bozmaaaa durup durukennn

Kızlar bende cok kötüyüm kaac gündür cok fazla sertleşme oluyor karnimda agrimda var ve boludayim cok fenayım (

Kızlar bende cok kötüyüm kaac gündür cok fazla sertleşme oluyor karnimda agrimda var ve boludayim cok fenayım (

Hay Allah canım ya çok ayakta kalmamaya çalış ne zaman döneceksin evine?Doktoruna söylemiş miydin kasılmaları?

Hay Allah canım ya çok ayakta kalmamaya çalış ne zaman döneceksin evine?Doktoruna söylemiş miydin kasılmaları?

Yok canim söylemedim randevum 13 ünde. 9 yada 10 unda dönucem ama baya rahatsız ediyor bu hal. Şimdide karnım taş gibi bihtercin ile aramızda 6 gün var ama onu okumadan bu haldeydim. Hareketler hersey yolunda sıkıntı olmaz inş ama böyle 2 ayda geçmez bence nefesim kesiliyor agridan. Sancı da oluyor mu anlamıyorum bi garip sanki.biri karnimda bastırıyor.gibi

Anlıyorum canım o kasilmalar bende de oluyo bazen ama ağrı pek hissetmemiştim zorlamıyordu yani çok fazla.Sen magnezyum kullanıyor muydun?Kasılmalara iyi geliyo diye biliyorum.İnşallah hafifler ya hayırlısıyla dönersin evine.Kötü dusunmemeye çalış büyüdük artık illa ki zorlanmalar olacak..

Kullanıyorum canim geçer inş uzandım şimdi bakalım.

Kasılma fln olmasın o kasılmalarda oyle olyrmus bence dr u ara yinede.. ama bu dönemlerde yalancı kasılmalarda cok olyrmus ole bişeydir belki geçmişolsun .

Kullanıyorum canim geçer inş uzandım şimdi bakalım.

İnşallah canım dinlen bol bol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…