- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
Selamlar kızlar dünden beri hastanedeyiz suyumuz azalmış 1.30 sezeryan a alıyorlar beni cok minik oğlum daha dua edin nolur 😢 korkuyorum çok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cook heyecanli ya rabbim insallah ikinizede saglik sihhat versin saglikli bir sekilde kucagina alirsin insallah allah yardimciniz olsun
canım facede gördüm şimdi Rabbim sağsalim kavuştursun inşallah,dualarımız senle...Selamlar kızlar dünden beri hastanedeyiz suyumuz azalmış 1.30 sezeryan a alıyorlar beni cok minik oğlum daha dua edin nolur 😢 korkuyorum çok
ayyy arkadaşlar vakit geçtikçe stres oldum yaaa dun dr. detyalarıda vermiş ama demin biriyle konuştum dediki aaa bak eger sorun olursa boğazını delmeye hazırlarmış dedi strese girdim yaaaben yüksek moralle durmaya çalışıyorum ama ne bilim yaa iyice vakit ilerledikçe korkuyorum neyse canınızı sıkmak istemiyorum ama ne bilim sizle paylaşim dedim en iyi beni siz anlarsınız
ayyy arkadaşlar vakit geçtikçe stres oldum yaaa dun dr. detyalarıda vermiş ama demin biriyle konuştum dediki aaa bak eger sorun olursa boğazını delmeye hazırlarmış dedi strese girdim yaaaben yüksek moralle durmaya çalışıyorum ama ne bilim yaa iyice vakit ilerledikçe korkuyorum neyse canınızı sıkmak istemiyorum ama ne bilim sizle paylaşim dedim en iyi beni siz anlarsınız
ne boğazı derya ya kimlerle konuşuyon sen ne oluyo anlamadımayyy arkadaşlar vakit geçtikçe stres oldum yaaa dun dr. detyalarıda vermiş ama demin biriyle konuştum dediki aaa bak eger sorun olursa boğazını delmeye hazırlarmış dedi strese girdim yaaaben yüksek moralle durmaya çalışıyorum ama ne bilim yaa iyice vakit ilerledikçe korkuyorum neyse canınızı sıkmak istemiyorum ama ne bilim sizle paylaşim dedim en iyi beni siz anlarsınız
ne boğazı derya ya kimlerle konuşuyon sen ne oluyo anlamadım
İnsallah canım yaaacnm Allah yardımcın olur bizde dua edicez senın için inş.herşey yolunda gıdecek ...
bende sürekli diyorumki bebişim atak geçirmeme engel olacak İnsallah ve ikimizde guclu olucaz İnsallah ama bazen korkuyorum iştePapatyam özüne dön, o pozitifliğin geri gelsin :) Allahın izniyle alerji konusunda hiçbir sorun yaşanmıcak..düşnme sen strese girme..iyi olcaksınız kuzunla:)
Selamlar kızlar dünden beri hastanedeyiz suyumuz azalmış 1.30 sezeryan a alıyorlar beni cok minik oğlum daha dua edin nolur 😢 korkuyorum çok
üfff ne geri zekalı adamlar var ya eee bunlar ameliyata girecek kötü durumda olanlara da ölürsün falan diyolardır,salla ya,düşünme bunları ,pozitifliğini bozmaaaa durup durukennncanım anestezist olucak atak gecirmekden o yüzden korkuyorum boğaz ve dil siserse nefes boru kapanıyor ve tek yol boğazı delip nefes borunu acıyorlar ya işte korkma sebebim oydu ama düşünmüyordum sagolsunlar hatırlatanlar oluyor
İnsallah canım yaaa
bende sürekli diyorumki bebişim atak geçirmeme engel olacak İnsallah ve ikimizde guclu olucaz İnsallah ama bazen korkuyorum işte
Kızlar bende cok kötüyüm kaac gündür cok fazla sertleşme oluyor karnimda agrimda var ve boludayim cok fenayım(
Hay Allah canım ya çok ayakta kalmamaya çalış ne zaman döneceksin evine?Doktoruna söylemiş miydin kasılmaları?
Yok canim söylemedim randevum 13 ünde. 9 yada 10 unda dönucem ama baya rahatsız ediyor bu hal. Şimdide karnım taş gibi bihtercin ile aramızda 6 gün var ama onu okumadan bu haldeydim. Hareketler hersey yolunda sıkıntı olmaz inş ama böyle 2 ayda geçmez bence nefesim kesiliyor agridan. Sancı da oluyor mu anlamıyorum bi garip sanki.biri karnimda bastırıyor.gibi
Anlıyorum canım o kasilmalar bende de oluyo bazen ama ağrı pek hissetmemiştim zorlamıyordu yani çok fazla.Sen magnezyum kullanıyor muydun?Kasılmalara iyi geliyo diye biliyorum.İnşallah hafifler ya hayırlısıyla dönersin evine.Kötü dusunmemeye çalış büyüdük artık illa ki zorlanmalar olacak..
Yok canim söylemedim randevum 13 ünde. 9 yada 10 unda dönucem ama baya rahatsız ediyor bu hal. Şimdide karnım taş gibi bihtercin ile aramızda 6 gün var ama onu okumadan bu haldeydim. Hareketler hersey yolunda sıkıntı olmaz inş ama böyle 2 ayda geçmez bence nefesim kesiliyor agridan. Sancı da oluyor mu anlamıyorum bi garip sanki.biri karnimda bastırıyor.gibi
Kullanıyorum canim geçer inş uzandım şimdi bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?