2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
bihtercin Allah saglikla kucaqina almayi nasip etsin Allahn izniyle bebegn kucagnda ckarsin hastanedn nasi heycnlandim ya dualarimiz seninle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hala haber yok di mi?

Derya sen güçlüsün, delinecekse de delinir. Neler atlatmadin ki sen bunun da üstesinden gelirsin

Hala haber yok di mi?

Derya sen güçlüsün, delinecekse de delinir. Neler atlatmadin ki sen bunun da üstesinden gelirsin

ahh canım sinirim bozuluyor işte dusunmemeye çalışıyorum sonra dediğin gibi yasadıklarımı düşünüyorum neler gordum bugun hersey aklımda sanki bundan once 2,5 yıl once evimde çıkan yangın geldi aklıma uzun anlatmim ama ne günler gorduk buda geçer İnsallah

Sabahta yazmıştım kızlar kasilmalarim var die nst istedi dr ve sanci cıktı doğum servisine aldılar nidilat verdileer 3 tane fitil verdileer serum bagladilar yatiyorum simdi

Sabahta yazmıştım kızlar kasilmalarim var die nst istedi dr ve sanci cıktı doğum servisine aldılar nidilat verdileer 3 tane fitil verdileer serum bagladilar yatiyorum simdi

Hay Allah herkese bi şeyler olmaya başladı sanki..Erken değil mi ya?Hicrancim geçmiş olsun dikkat et kendine..

canııımm geçmiş olsun Allah ım yardımcın olsun zamanında gelsin inş bebişin...dua et sende tatlım

Geçmiş olsun Canım ya, hareketli saatler yaşıyoruz bugün hayırlısı bakalım.Rabbim acil şifalar versin.

Anaaa noldu kiii niye dogum servisi?? Ee ne olacak simdi canim? Hangi hastanedesin? Cok sordum ama panikledim valla bi an

Allah seni de kuzucugunu da korusun canim. Bende uzandım uyumusum ama hala ağrım var. Böyle uyuşan uyuyamican gibi mi kasılma ağrı.hepsi.birbirine.girdi.artik

canım sen nerdeydin gün boyu bi sorun yok inşallah,tam da çıkıyodum gördüm geldiğini,iyi misin?

Kızlar benim ağrım azaldı ama hala taş gibi birde alt kismimda ağrı var. Bebekte içerde kasiliyor gibi. Tecrübeli anneler birşey söyleyin hele

CANIM karnını falan ovsan sertleşen yere elini koyup bekle bakalım belki gider :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…