Kızlar benim ağrım azaldı ama hala taş gibi birde alt kismimda ağrı var. Bebekte içerde kasiliyor gibi. Tecrübeli anneler birşey söyleyin hele
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar benim ağrım azaldı ama hala taş gibi birde alt kismimda ağrı var. Bebekte içerde kasiliyor gibi. Tecrübeli anneler birşey söyleyin hele
Sabahta yazmıştım kızlar kasilmalarim var die nst istedi dr ve sanci cıktı doğum servisine aldılar nidilat verdileer 3 tane fitil verdileer serum bagladilar yatiyorum simdi
Facete yazdı, bebişimiz 1700 grmmış, 2000 gr olana kadar küvezde kalcakmış...inşallah toparlanır kuzucuk bir an önce...
Facete yazdı, bebişimiz 1700 grmmış, 2000 gr olana kadar küvezde kalcakmış...inşallah toparlanır kuzucuk bir an önce...
canım sen nerdeydin gün boyu bi sorun yok inşallah,tam da çıkıyodum gördüm geldiğini,iyi misin?
ayy papatyam sana ne oldu ya siteye bir girdim şok üstüne şok geçirdim.sana kan vereceklerdi delmek nerden çıktıcanım anestezist olucak atak gecirmekden o yüzden korkuyorum boğaz ve dil siserse nefes boru kapanıyor ve tek yol boğazı delip nefes borunu acıyorlar ya işte korkma sebebim oydu ama düşünmüyordum sagolsunlar hatırlatanlar oluyor
İnsallah canım yaaa
bende sürekli diyorumki bebişim atak geçirmeme engel olacak İnsallah ve ikimizde guclu olucaz İnsallah ama bazen korkuyorum işte
Dun yattigimda tedbir amaçlı yapmışlardı canim
gözün aydın canim rabbim analı babalı sağlıklı bi sekilde buyutsun ins masallahh kuzucuga.... Sen nasilsin nasıl gecti doğum herşey güzel olacak canım inan buna ismi bey ilk bebisimizin
Canlarim biraz uyudum bebis şimdilik iyi kuvezde hergün 11 de görüş saati olacakmış sanırım 10 gün gibi kalacak kuvezde onun dışında beni cumartesi taburcu edecekler sanırım . Şimdilik bu kadar :))
Canlar tekrar nst baglandim sanci cikmadi evdeyim su an oglusum korkuttu annesini ins zamanında gelir
Canlarim biraz uyudum bebis şimdilik iyi kuvezde hergün 11 de görüş saati olacakmış sanırım 10 gün gibi kalacak kuvezde onun dışında beni cumartesi taburcu edecekler sanırım . Şimdilik bu kadar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?