2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Allahımyardımcısı olsun inşallahh minnacık bebeğimizin en kısa zamanda annesinin kucağına gelir inşallahh bunları okudukça heyecanlanıyor insan daha bişeyimiz hazır değil offf panik oldum

Canım geçmiş olsun soluna yat ayaklarının altına yastık koy dinlen bide dr danış nidilat çok güzel biilaç doğumu geciktiriyo ben oğlumda 1 ay içtim kendini dinleme pek elini karnına koy yavaş yavaş ov konuş bebişle sakinleş bişey olmazallahınizniyle

Canim her ihtimale karsi bir doktora görün istersen kasılma kasıkta agrı bendede çogumuzda oluyor ama seninki daha şiddetli sanirim ihmal etme bugün yaramazlar yeterince korkuttu bizi dikkat et kendine

Sabahta yazmıştım kızlar kasilmalarim var die nst istedi dr ve sanci cıktı doğum servisine aldılar nidilat verdileer 3 tane fitil verdileer serum bagladilar yatiyorum simdi

Canım geçmiş olsun, inşallah durdururlar sancıyı, verdikleri ilaçlar işe yarıyor... Pek aceleci çıktı bu temmuz bebişleri...Allah zamanında sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin...

Facete yazdı, bebişimiz 1700 grmmış, 2000 gr olana kadar küvezde kalcakmış...inşallah toparlanır kuzucuk bir an önce...

oyyy kuzum benim ya Rabbim biran evvel sağlıkla annesinin kucağına gelmeyi nasip etsin inş. çok şükür durumları iyi ya

canım sen nerdeydin gün boyu bi sorun yok inşallah,tam da çıkıyodum gördüm geldiğini,iyi misin?

iyiyim kuzum yaaa yarın gelmicem işe sağlık ocağına gitcem kan vercem 2 günde rapor alcam haftayada son 20 mayısta rapora çıkcam o yüzden işlerimi toparlıyorum iş yerinede bişey demicem 20 mayıs akşamı raporu getircem atcam yüzlerine o yüzden bugün pek muhabete dahil olamadım bihteri merak ettiğimden giriyorum arada inş. sağ salim bebiş annesinin kucağında çıkar hastaneden

slm kızlar tam geçmişi okuyamadım ama doğummu yaptı arkadaş ALAHım hayırlı uğurlu etsin kaçıncı haftasındaydı ki arkadaş neyden kaynaklı erken doğum olmuş sağlıkla günlerinde doğsunlar inşallah ya.iyi demi bebişin ve annenin durumu...

sevgim ben seni bugün hiç göremedim mi ne ya yarın randevun kaçtaydı haber ette ben evdeyim yarın ona göre gireyim foruma evdeyken pek giremiyom haberdar et bizi hadi güzel haberlerle gelirsin inş. canım

ayy papatyam sana ne oldu ya siteye bir girdim şok üstüne şok geçirdim.sana kan vereceklerdi delmek nerden çıktı
aklına getirme öyle şeyleri herkes farklı sende olmaz sıkıntı inş.

Dun yattigimda tedbir amaçlı yapmışlardı canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlı uğurlu olsun canım şok oldum valla sağlıkla çıkın inş hastahaneden.
kızlar biz ilk kime diyorduk doğurursun diye EVLİMUTLU arkadaşımızamı diyorduk kısmet görüyormusun
oyyy küçücük ne tatlıdır annesi sağ salim çıkın ikinizde inş...

Canlar tekrar nst baglandim sanci cikmadi evdeyim su an oglusum korkuttu annesini ins zamanında gelir

Canlarim biraz uyudum bebis şimdilik iyi kuvezde hergün 11 de görüş saati olacakmış sanırım 10 gün gibi kalacak kuvezde onun dışında beni cumartesi taburcu edecekler sanırım . Şimdilik bu kadar :))

Cok şükür canim pasanda iyiymiş. Dualarimiz seninleydi.hep bugün. Sütün can olsun kan olsun bebeğine biran.önce evinize çıkın beraber. bende.bugün baya ağrılıyim. Peşinden gelicem galiba :)

Canlar tekrar nst baglandim sanci cikmadi evdeyim su an oglusum korkuttu annesini ins zamanında gelir

Amin canim korkuttu bizi oglusun. Bende de kasılma var bakalım idare edicem biraz. Doğum geciktirici almak istemiyorum bir sıkıntı olmaz inş. Yarinda devam ederse doktorumu ariyicam. Su felan birşey gözükmüyor su an. Fazla gerildim galiba

Gözün aydın bihter bebişin hayırlısıyla toparlar ve birlikte evinize gidersiniz inşallah,rabbim sağlık sıhhat versin.

Kızlar benim ağrı hala var bakalım yarına kadar sabredicem olmadı doktoru ariyicam artik. Bebek kasiliyor içerde sanki ama tekmeler devam ediyor ara ara. Haftasonu sınavım var girmem lazım yarın staj var poffff ki ne pofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…