2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Gözümüz aydın canım dualarımız seninle çok sevindim iyi olduğunuza inş en kısa sürede küçük beyide çıkarıp kucağına verirler

Hosgeldinnn cok gecmis olsun tekrardan inşallah çabucak kilo alirda daha erken kavuşur sunuz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim rahatsız edecek derece de ise git dr yada ara sor bi ilaç iğne verirler benim geçti biraz bak

Canim ben korkuyorum ilaçtan ilaç alıp 40+ larda doğuran tanıdıklarım var ve ben sezeryen den deli gibi korkuyorum. Kilolu olur gec dogarsada aman işte korkunun ecele faydası yokta bakalım. Haftasonu sınavım var hemde telafi yoksa helafinin telafisi olmaz vermem lazım. But sınavları temmuzda cumartesi sınava kadar idare edeyim artik.gerisinin çaresine bakicaz. Kaç gündür yine herşeyi taktım birazda ondan oldu gibi

canım yaa facedende yazdım ama buradanda ulaşmak istedim,çok duygulandım ve çook mutlu oldum bebişimiz hoşgeldiiiii
allah analı babalı mulu ve upuzuun bir ömür nasip etsin

canım çokkk sevindim ilk ben doururum diyordum ama sen hızlı çıktın biz biraz bekleyelim inş kurtuldun ya darısı zamanında başımıza inş tebrijk ederim adını ne koydunuz?
birde hangi hastane canım kuvöz iyimi genel sezeryan mı oldun?

Kizlar benimde cok kasilmam oluyo nefesim gidiyo sanki bu o kasilmalardanmi ben hala anlamis degilim :-(

canım sağlıcakla İnsallah kuvezdende çıkar ilk bebişimizde olmuş oldu Allaha emanet olun

Kizlar benimde cok kasilmam oluyo nefesim gidiyo sanki bu o kasilmalardanmi ben hala anlamis degilim :-(

Ben yeni anladım boluya az ilaç getirmisim magnezyumu araliklarla içtim düzenli almadım birde süt icemedim burda ondan.cok ağrım oldu sanırım. Birde hepimiz birbirimizden etkileniyoruz ister istemez. Ben.biraz daha iyiyim ama karnım hiç yumuşaması desem yeri. Muz yedim şimdi soda içiyorum bakalım işe yarar inş. Birde artik bu aylarda yalancı kasilmalar felan başlarmis. 35 den sonra normal diyorlar zaten surda 35. Haftaya.girmemize ne kaldı.

saatler ilerliyor günler geçiyor artık bizim için hamileyim heyecanı yerine doğuma yaklaşmanın stresi heyecanı ve bilmedeigim su anda anlatamicagım bir suru duyguyla yer değiştiriyor halimiz
İnsallah hepimiz yavrularımıza sağlıkla kavuşur evlerimize gelir ve aman sutum var sutum yok konularını konuşuruz
ama bugünden bende cok etkilendim yarında hastaneye gideceğim için bayağı sulu gözlü bir gun oldu benim için
tamamen hazırlıklara ve hayallere odaklanmalıyım diyorum haydi hepbirlik simdi bebişlerimiz kucağımızda ve emzirdiğimiz anı hayal edelim

evet canım benim bugun hepimiz olaylardanda etkilendik ama sen yinede dikkatli ol sakın yormada kendini tamam mı

İlk bebeğimiz geldi Allah'ın izniyle çok şükür:)))
Rabbim tez zamanda küvezden çıkıp annesinin kollarına aldığı günleri de göstersin inşallah:))

biraz değiştirelim konuyu diyorum herkes mobilya ve alışveriş işini bitirdimi acep merak ediyorumda

Benim banyo malzemeleri birde yatak araba işleri duruyor şimdilik. Evde yer yok zaten birde erken diyor annem hala Araba sonrayada kalır evdeki leğen kırılmasaydi oda iyiydi. Oturma odasinda yatsın aman yanımda evde yer yok kardeşimin odasına gecicem okullar kapanınca inş bakalım küçük hanım vazgecmezse. Benim yanımda yatsın musab diyor

Son düzenleme:
Şaka bir yana aslında ben ay sonundaki mahkemenin sonucunu bekliyorum. O zaman gidip yüzsüzluk edip mağazadan oda siparişi vereyim diyorum. Amcası dedesi yok diyecek değil ya gerçi bizimkiler izin vermezse neyse oğlumla çift kişilik yatakta yatariz kafam rahat olsun bari rahat etmek istiyorum ama ooo ramazanda geliyor doğum bunların hepsi.hayal....

bitmiş sayılır seninkide Masallah

çok şükür ikinizinde sağlığı yerindeymiş rabbim kuzuna sağlık versin hemen toparlanıp evine yatağına kavussun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…