2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
ablamın yaptıkları var yollicak o kadar başka hiiicbirseye baslamadım

Ablanin aldıklarını.çok merak ediyorum. Ablana de kk daki kızlar artik yollasin hepsini diyor sende resimlerini bize at Anca yıkar utulersin zaten hamileliğin zor geçiyor canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anaaam ilk bebisimiz gelmiş cok geçmiş olsun bihter :) yavrunuda gule gule büyüt insallah

Kızlar bende cok kötüyüm kaac gündür cok fazla sertleşme oluyor karnimda agrimda var ve boludayim cok fenayım (

Canim stres yapma.bugun ben doktora gittim.sertlesmeyi sordum.nefes darligimi,arada olan bel ve kasik agrilarimi.hepsi normal dedi.cocuk yerlesiyo yerlesmeden kaynakli dedi.

Kizlar benimde cok kasilmam oluyo nefesim gidiyo sanki bu o kasilmalardanmi ben hala anlamis degilim :-(

Canim duyguyada soyledim.bugun doktora gittim.kasilmalari da nefes darligimda vardi cok fazla.hepsi normal dedi.bende bu ay endiseli gitmistim.zaten sanci adet doneminde yasanan bel agrisi gbi oluyomus ve gunde 3 ten fazla degilse sikinti yokmus.sikmayin caninizi

Dönmüs mü bebisin canim

biraz değiştirelim konuyu diyorum herkes mobilya ve alışveriş işini bitirdimi acep merak ediyorumda

Yarın hiçbir sorun yaşamıcaksınız Allahın izniyle canım, bugün hepimiz için bol ağlamaklı geçti, inşallah çooooook güzel haberler alırız bundan sonra :) benim alışveriş bitti sanırım :) grrçi alışveriş yaptığım bebek arabası, banyo malzemeleri ve kendime pijama-grcelik oldu :) kalanlar toplama hehehe bez alcam oğluşa ama doğum yaklaşsın şekline şemaline göre alayım diyorum :)

Canim biz, bunca insan seni kisa sürede tanidigi kadariyla bu dönemi sağlıkla atlatacagina inaniyozzz seni opuyozzz :)

Canim stres yapma.bugun ben doktora gittim.sertlesmeyi sordum.nefes darligimi,arada olan bel ve kasik agrilarimi.hepsi normal dedi.cocuk yerlesiyo yerlesmeden kaynakli dedi.

Ayy cok şükür inş başka sıkıntı çıkmaz su formasyonu tamamlarim.

Son düzenleme:
Canım sağsağlim kucağına kavuşması dileğiyle. Allah analı babalı büyütsün inşallah.Herşeyin güzel olacağına inanıyorum ki kilosu iyi ve kerata kendini kurtarır Allahın izni ile :)

Kızlar ben şimdiden nefes alamıyorum. Oturup kalkamiyorum havalar ısınınca ne yapicaz? Göbeğimin biraz daha büyümüş halini düşünemiyorum. Diyet mi yapsam yürüyüş mu yapsam ne yapsam böyle taş gibi göbekle isim iş hiçbirşey yapamıyorum.

mrb. temmuz anneleri

alışverişleriniz ne durumda, neler aldınız, eksikleriniz neler?
bez alan var mı mesela, ben 3 paket bez aldım ama çok kararsız kaldım numaraları konusunda, bende 1-2-3 numara aldım.

arkadaşlar birde şu doğum takvimini nereden yaptınız, bulamadım ben :126:

günaydın kızlar...
nasılsınız?
biz dün gittik kontrole kızım gayet iyi keyfi yerinde 1.700gr 40 cm olmuş :) kafası aşağıya dönmüş...erken doğum riskim yokmuş çok şükür

Gunaydinlar nasilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…