2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Günaydın kızlar gece rahat uyumusum. Karnım normale dönmüş yumuşamış biraz cok şükür.
Hepinize hayırlı cumalar. Dualarimiz kabul, eviniz bereket ve huzurla dolsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

GErçekten bende her konuda kararsızım,özellikle tecrübeli anneler,şu marka şu boy alın deseler,bir liste yapsalar değilmi.Sadece bez konusunda da değil,tüm konularda bilgilerinden faydalanmak isteriz.

günaydınnn kızlarrr cuma günlerini çok seviyorummm hem hafta sonu geliyor hemde bebişimle hafta atlıyoruz :) 32 ye atladık hayırlısıyla :)

merhaba canım. tecrübeli bir anne değilim ilk bebişim ama doktorumun tavsiyelerine uyuyorum. 1 paket prima yenidoğan alın.hem iyi bir bez hemde her zaman her markette bulumuyor başka bez almayın dedi. doğum kilosuna yapısına göre alırsınız. bazı bebekler kilolu doğuyor sıfır numara bez küçük geliyor dedi. bizde öyle yaptık.
doğum takvimi için sayfanın yukarısında forum ayarları - profil ayarları bölümüne bebeğinizin muhtemel doğum tarihi kısmına tarihi yaz kaydet de canım

Son düzenleme:

EN taze annemiz :) kısa zamanda gelicekoluş inşallah çok sevindik iyi olmanıza ve çok mutlu olduk :)

07 temmuzda bende kiz annesi olucam ins. bayadir topigi takip ediyorum katilmak yeni kismet oldu herkese selammm
hoşgeldinn hayırlı uğurlu olsun :)

merhaba cnm,ben hemen hemen her şeyini aldım bir tek bez almadım s. primanın yenidoğanından bir paket almayı düşünüyorum sonrasında cildine uyumlu olursa ona göre devam edeceğim.

günaydın kızlar...
nasılsınız?
biz dün gittik kontrole kızım gayet iyi keyfi yerinde 1.700gr 40 cm olmuş :) kafası aşağıya dönmüş...erken doğum riskim yokmuş çok şükür

ohhh maşallah kuzuya :) ben de merak içindeyim döndümü acaba diye:44::44:

harbi bizim işler insanla muhattap olunan işler olunca gergin meslekler oluveriyor işte... Gökçem nasıl rahat edeceksen o şekil karar ver. bebek ve sen daha öenmlisiniz sonuçta
bu arada sıpa eşek olmuş artık maşallah

dun erken gelmedi gelseydi halledicektimde
tuzlu cıktı evet ama buyk hastane olmak zorundaymış bakalım artık
yavrum benim yaaaaa
valla imreniyorum sana!
ben seni görmek istiyorum kızım!
şu tüpünü görmek istiyorum acil foto moto bişi at :)

Bernacığım çalışabilir raporunu aldın mı, ne zaman almamız gerekiyor? Sen tecrübelisin.

selam kızlar nasılsınız biz bugün evdeyiz sabah sağlık ocağına gittik 2 gün rapor aldım kanımızıda verdik
sevgim haber alamadım senden dün bugün kaçta randevun haber et bizede öpüyoruz herkezi

Bernacığım çalışabilir raporunu aldın mı, ne zaman almamız gerekiyor? Sen tecrübelisin.

32 de alıyorsun ama 32+6 da alan da oluyor ki uzatabildiği kadar uzatsın falan diye, milli eğitimde sait ilgileniyo bu işlerle... ona sorsana bi canım... hatta selam da söyle =)

bebiş nasıl?

şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
herkese bi günaydın diyelim öncelikle!!!!!
bir de hayırlı cumlarımızı ekleyelimmmmmm

sonraaaa ilk annemizi alkışlar ve maşallahlar eşliğinde tebrik edeliiiimmm , dualarımızı da eksik etmeyeliiiimmmmmm

gelelim benden haberlere,
Salı günü dr.a gittim 30+0 dık
biraz şoka uğradık çünkü bebeğin kafası baya baya aşağıda, bizim prenses dönmüş de doğuma hazırlanıyormuş meğersem.
15 temmuzda bekleniyor ama dr.um bırak temmuzun ortasını haziranın sonunu bile zor görürüz dedi.
pozisyonunun değişmesini bekleyeceğiz, değişmezse ben de umutsuz ev kadını gibi evde raporla geçirenlerden olacağım

Defne hanım 1658 gram ve 42 cm idi.
haydi maşallah diyeliiimmmmm, hepinizi öpeliimmmmmmmmmmm

Gunaydin kizlar.boyle durup dururken mutsuz oluyorum sizde de var mi?hala mi hormonlar sizce?benim kizim 1400g 38 cm olmus.galiba minyon bi kizim olcak.kizim daha donmemis.doktor dogum pozisyonuna geldigi surece normal dogum icin bi sikinti olmicani soyledi.Allahin izniyle guzelce doguralimda hormonlarimiz eski haline dönsün.

Uyuyamiyorummmmmmmm

günaydın kızlar...
nasılsınız?
biz dün gittik kontrole kızım gayet iyi keyfi yerinde 1.700gr 40 cm olmuş :) kafası aşağıya dönmüş...erken doğum riskim yokmuş çok şükür

Gunaydinlar nasilsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydınnn kızlarrr cuma günlerini çok seviyorummm hem hafta sonu geliyor hemde bebişimle hafta atlıyoruz :) 32 ye atladık hayırlısıyla :)

burada olan tüüm bacılarım günaydın ,hayırlı cumalarımız olsun inşallaaaaaahhhhhhh,burada olmayanlara daaaa sevgi,seda,özge,derya,nagican... geciktim bugün,sağlık ocağından geliyom,tetanozun 2.dozunu yaptırdımmm

çok sevindim iyi olmanıza maşallah
bebek nasıl kaç kilo doğdu?
şu on gün su gibi akıp geçsin oğluşuna kavuş biran önce sağlıkla inşallah dualarımız sizinle :)

bilgem gunaydın tatlım bnde burdaki işleri bitirmeye çalışyorum cnm yerime eleman bakıyorlar..randevum akşam 20:15 de bilgem bakalım çok heyecanlıyım ne yalan söylim 1 aydan fazladır gormedım yavrusumu nasıl acaba durumu dr ne dıycek..bide renkli ye gırecegımden acaba yüzünün fotosunu verır mi kızçok merak ediyorum aslında ama suan bnm için en önemli olan sağlığının durumunu iyi olması bn nedense her gittiğimde bi panik bi tedirginlik duyuorum Allah a emanet ettim yavrumu bn başından beri dualarnı eksik etme tatlım cuma yüzü suyu hürmetine inş bebğim iyidir..tüm bebişler sağlıkla gelir inş.(aminnn)

Sabahta yazmıştım kızlar kasilmalarim var die nst istedi dr ve sanci cıktı doğum servisine aldılar nidilat verdileer 3 tane fitil verdileer serum bagladilar yatiyorum simdi

nst de kaç çıkıyordu cnm sancıların?
çok çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?

kızlar inanılmaz mide bulantısı yaşıyorum şuanda içim resmen kalkıyor
bağırsak hareketlerim çok fazla gibi acaba ishal mi olucam?

Günaydın ayşem,geçmiş olsun bitti tetanoz işi uzunbisüre :) abuksabuk rüyalar görenler kervanına ben de katıldım ama kendimle ya da bebişle değil arkadaşlarımla ilgili görüyom :) haa dünki rüyamda bi öğrenci yurduna gidiyorum, forumdan 2 kişiorda kalıyomuşmeğer çat kapı gidip sürpriz yapıp tanışayım diyorum :) anam kimdihatırlamıyom ama manken gibiydi bu nasıl hamile bizi mi kandırıyo diyodum :):)

günaydın tatlım hayırlı cumalar..kız tetnoz da yenı mı oldun sen geç değil mi:44::44::44:kız sende rapor alsaydın bugun eve gıderdın ohh bu istanbulda havalar tam yatmalık bu aralar valla

günaydın tatlım hayırlı cumalar..kız tetnoz da yenı mı oldun sen geç değil mi:44::44::44:kız sende rapor alsaydın bugun eve gıderdın ohh bu istanbulda havalar tam yatmalık bu aralar valla
SEDACAN manken gibiyse ben değilimdir canım,
SEVGİCANIM ben tetanoz dr.son haftaya kadar beklesen de olur dedi geçen ay,o yüzden gecikti biraz,ayıca ıstanbulun havası eminim güzeldir ama antep çok bunaltıcı sıcak ,yürümekte zorlanıyo insan beni işyerinde idare eden bi amca arkadaş var sağolsun,rapor ileri zamanda daha çok lazım olacak diye şimdiden almamaya çalışıyom bebuşşşş ben saklayamam ayrıca,medula sistemden görüyolar,kim neden rapor almış falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…