mrb. temmuz anneleri
alışverişleriniz ne durumda, neler aldınız, eksikleriniz neler?
bez alan var mı mesela, ben 3 paket bez aldım ama çok kararsız kaldım numaraları konusunda, bende 1-2-3 numara aldım.
arkadaşlar birde şu doğum takvimini nereden yaptınız, bulamadım ben :126:
mrb. temmuz anneleri
bez alan var mı mesela, ben 3 paket bez aldım ama çok kararsız kaldım numaraları konusunda, bende 1-2-3 numara aldım.
ay tesadüfen gördüm canım saolasın =)hoş geldin cnm nerelerdesin çalışabiliri almışsın havalar iyice bunaltana kadar devam şekerim evde oturupta ne yapcan
bernacım hoş geldin
Canlarim biraz uyudum bebis şimdilik iyi kuvezde hergün 11 de görüş saati olacakmış sanırım 10 gün gibi kalacak kuvezde onun dışında beni cumartesi taburcu edecekler sanırım . Şimdilik bu kadar :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşgeldinn hayırlı uğurlu olsun :)07 temmuzda bende kiz annesi olucam ins. bayadir topigi takip ediyorum katilmak yeni kismet oldu herkese selammm
mrb. temmuz anneleri
günaydın kızlar...
nasılsınız?
biz dün gittik kontrole kızım gayet iyi keyfi yerinde1.700gr 40 cm olmuş :) kafası aşağıya dönmüş...erken doğum riskim yokmuş çok şükür
harbi bizim işler insanla muhattap olunan işler olunca gergin meslekler oluveriyor işte... Gökçem nasıl rahat edeceksen o şekil karar ver. bebek ve sen daha öenmlisiniz sonuçtacalısmak istiyodum bernam ama benım işi biliyosun başlı başına stres ama bugun devam dedim en azından mayıs ayını calısarak gecıreyım allah izin verirse,pipicanım 2300 kg 45 cm olmus berna teyzesi önden gidiyor :) anası gibi kemikli olacak :) havalar allahtan serin nagi istanbulda insallah böyle gider hep :) firarcım bende bu hafta kasıkta kasılmalar basladı regl sancısı gibi ama uzun sürmüyo 5 dakıka gidip gelıyor bebeğim sanırım bu hafta baş aşağı pozisyona girmiş normal dogum için ama bakalım o zamana kadar ne olur ki normal istiyorum
ahh canım sinirim bozuluyor işte dusunmemeye çalışıyorum sonra dediğin gibi yasadıklarımı düşünüyorum neler gordum bugun hersey aklımda sanki bundan once 2,5 yıl once evimde çıkan yangın geldi aklıma uzun anlatmim ama ne günler gorduk buda geçer İnsallah
yavrum benim yaaaaadun erken gelmedi gelseydi halledicektimde
tuzlu cıktı evet ama buyk hastane olmak zorundaymış bakalım artık
Bernacığım çalışabilir raporunu aldın mı, ne zaman almamız gerekiyor? Sen tecrübelisin.
Uyuyamiyorummmmmmmm
günaydın kızlar...
nasılsınız?
biz dün gittik kontrole kızım gayet iyi keyfi yerinde1.700gr 40 cm olmuş :) kafası aşağıya dönmüş...erken doğum riskim yokmuş çok şükür
Gunaydinlar nasilsiniz
Günaydın kızlar gece rahat uyumusum. Karnım normale dönmüş yumuşamış biraz cok şükür.
Hepinize hayırlı cumalar. Dualarimiz kabul, eviniz bereket ve huzurla dolsun.
günaydınnn kızlarrr cuma günlerini çok seviyorummm hem hafta sonu geliyor hemde bebişimle hafta atlıyoruz :) 32 ye atladık hayırlısıyla :)
burada olan tüüm bacılarım günaydın ,hayırlı cumalarımız olsun inşallaaaaaahhhhhhh,burada olmayanlara daaaa sevgi,seda,özge,derya,nagican...selam kızlar nasılsınız biz bugün evdeyiz sabah sağlık ocağına gittik 2 gün rapor aldım kanımızıda verdik
sevgim haber alamadım senden dün bugün kaçta randevun haber et bizede öpüyoruz herkezi
Canlarim biraz uyudum bebis şimdilik iyi kuvezde hergün 11 de görüş saati olacakmış sanırım 10 gün gibi kalacak kuvezde onun dışında beni cumartesi taburcu edecekler sanırım . Şimdilik bu kadar :))
selam kızlar nasılsınız biz bugün evdeyiz sabah sağlık ocağına gittik 2 gün rapor aldım kanımızıda verdik
sevgim haber alamadım senden dün bugün kaçta randevun haber et bizede öpüyoruz herkezi
Sabahta yazmıştım kızlar kasilmalarim var die nst istedi dr ve sanci cıktı doğum servisine aldılar nidilat verdileer 3 tane fitil verdileer serum bagladilar yatiyorum simdi
burada olan tüüm bacılarım günaydın ,hayırlı cumalarımız olsun inşallaaaaaahhhhhhh,burada olmayanlara daaaa sevgi,seda,özge,derya,nagican...geciktim bugün,sağlık ocağından geliyom,tetanozun 2.dozunu yaptırdımmm
burada olan tüüm bacılarım günaydın ,hayırlı cumalarımız olsun inşallaaaaaahhhhhhh,burada olmayanlara daaaa sevgi,seda,özge,derya,nagican...geciktim bugün,sağlık ocağından geliyom,tetanozun 2.dozunu yaptırdımmm
Günaydın ayşem,geçmiş olsun bitti tetanoz işi uzunbisüre :) abuksabuk rüyalar görenler kervanına ben de katıldım ama kendimle ya da bebişle değil arkadaşlarımla ilgili görüyom :) haa dünki rüyamda bi öğrenci yurduna gidiyorum, forumdan 2 kişiorda kalıyomuşmeğer çat kapı gidip sürpriz yapıp tanışayım diyorum :) anam kimdihatırlamıyom ama manken gibiydi bu nasıl hamile bizi mi kandırıyo diyodum :):)
SEDACAN manken gibiyse ben değilimdir canım,günaydın tatlım hayırlı cumalar..kız tetnoz da yenı mı oldun sen geç değil mi:44::44::44:kız sende rapor alsaydın bugun eve gıderdın ohh bu istanbulda havalar tam yatmalık bu aralar valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?