2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Allah analı babalı büyütsün canım topiğimizin ilk bebişi hayırlı olsun. on gün neki göz açıp kapanıncaya kadar sen moralini yüksek tutki bebişine süt olsun dualarımız senle ve yavrunla birlikte

Kizlar ben herseye agliyorum.tutamiyorum kendimi.dizi izlerken filan hele bide yalnizsam salya sümük gidiyo

Dun herkesin kasilmasi olmus heralde bende doguruyorum sandim esim aksam evdn biyere ayrilmadi karnim sertlesti bi aci aci inanin sabah 3e kadar surdu acile gitmedim cunku 3gun once kontrolde sknti cikmamisti acilma veya rahimde incelme yoktu bi ara gaz sancisimi dedim..galiba biraz yoruldm temizlk fln yaptm oyizdn oldu

Herkese günaydın. Hayırlı cumalar. Allah herkesin yardımcısı olsun. Çok şükür benim bir sıkıntım yok. Kızımda iyi şimdilik. Başı aşağıda duruyor kilosu 1500 gr boyuda 39 cm. Diyet sonucu şekerim normal çıktı. O sıkıntıyıda atlattık çok şükür. Allah sizlerede yardımcı olsun ağrısı sancısı olana şifa bebeklerimize sağlık versin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kulübe hoş geldin :) hamileliğin başında böyle olmuştumgeçtidiye seviniyodumbaşladı yine :/ ah lu hormonlar :)

Evet iste bi ara gecti normaldim.simdi tvde dizide birileri ikiz cocuklari olcani ogrendi.basladim aglamaya.manayaga bagladim iyice.annemi dusunuyorum agliyorum babami dusunuyorum agliyorum.onlar olmasa ben naparim diyorum agliyorum.

Evet iste bi ara gecti normaldim.simdi tvde dizide birileri ikiz cocuklari olcani ogrendi.basladim aglamaya.manayaga bagladim iyice.annemi dusunuyorum agliyorum babami dusunuyorum agliyorum.onlar olmasa ben naparim diyorum agliyorum.

Ben hiçbişi düşünmemeye çalışıyorum, tv izlememeye çalışıyorum..yoksa halim duman...kendine uğraşlar bulkafanı dağıt işe yarıyor :):)

32 de alıyorsun ama 32+6 da alan da oluyor ki uzatabildiği kadar uzatsın falan diye, milli eğitimde sait ilgileniyo bu işlerle... ona sorsana bi canım... hatta selam da söyle =)

bebiş nasıl?
Anladım Canım tamam sorarım Sait Bey'e, selamını da iletirim. Bebiş iyi çok şükür, zaman zaman karnımda sertleşmeler oluyor normal sanırım. Sen nasılsın bakalım?

Berna Canım senin normal doğum mu?

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlarrr hadi gelin çay içelim kahvaltı yapalım dövüş çekiş oğluma yedirmeye çalışıyorum karnımızda oldukları iyi günler haberiniz ola

Anladım Canım tamam sorarım Sait Bey'e, selamını da iletirim. Bebiş iyi çok şükür, zaman zaman karnımda sertleşmeler oluyor normal sanırım. Sen nasılsın bakalım?

Berna Canım senin normal doğum mu?

herkeste bi sertleşme oluyor bu ara hayır olsun!
benim ilki sezaryendi ama Defne erken gelemeye niyetlenirse normal de olabilirmiş. o anki pozisyon kilo vs. belirleyecekmiş durumu....
yaa benim bir şey belli değil haaa
2 haftaya belli olacak işte. haftaya bi kontrol yapıcaz pozisyonla alakalı, eğer yukarı çıkarsa çalışmaya devam.. yok kafa hala aşağıda olursa rapor falan alıcaz herhalde...

dr.a da dedim Arya da böyleydi 7-7.5 aylıken kafayı sokmuştu ama ben adım bile atamıyordum o çok daha kötüydü!!!!! anlattım işte belki bu sefer de öyle olur bekliyoruz şimdilik...

GErçekten bende her konuda kararsızım,özellikle tecrübeli anneler,şu marka şu boy alın deseler,bir liste yapsalar değilmi.Sadece bez konusunda da değil,tüm konularda bilgilerinden faydalanmak isteriz.

Tecrübeli sayılırım biraz sanırım aklıma geleni yazayım canım bikere prima premimium care bebek bezi çok güzel çok kaka yapacak sık bez değişecek diye 1 no beziçok almanın bi anlamı yok hemen toplanıyo çünkü bebişler sütte alsa mamada alsa farketmiyo yani uni babyyenidoğan ıslak mendiller çok güzel hiç tahriş etmiyo bebişi ama kurulmaka lazım sildikten sonra

Kıyafet giysi konusuna gelince ben oğlımu kışın doğurmuştum o yüzden yün yeleğimiz filan çoktu ama bu yaz diye 1-2 tane penye yelek aldım ayaklı pijama takımları ne kadar şirin olsada kullanışlı değil küçülüyo hemen bebişin ayakları büzük duruyo ayaksız takım tavsiye ederim ağız silme mendilleri ve önlük almyı tavsiye ederim illaki kusmuk olayı fazla oluyo giysilerde leke kalıyo sonra içli dışlı zıbın kullanmak kolay değil aslında sürekli kontrol etmek gerekiyo içteki zıbın toplanıyo çünkü onun yerine yandan çıtlı zıbın şeklinde çıtlı badiler var onları tavsiye ederim zaten yaz olduğu için daha rahat kullanılır en küçük boy çoraplarda hemen küçülüyo bi büyüğünüş tavsiye ederim

Şampuan hep dalin kullandım oğluma ama bunda köpük şampuan alcam bakalım o nasıl lif olarakta sünger filan değil sakallı ipten lif ördük küçücük hem güzel köpürüyo hemde yumuşacaık oluyo banyo sonrası mutlaka vücudu masajla ovuyorsunuz büyümesinede faydalı

Aklınıza takılan olursa sorun lütfen şimdilik benim aklıma bunlar geldi

bernacan sezeryandan sonra normal doğuma ne diyo dr,hani ameliyat yerinin yıpranma vs durumuna karşın normal yapmıyolar diye duymuştum yanlış mı canım:44:

bernacan sezeryandan sonra normal doğuma ne diyo dr,hani ameliyat yerinin yıpranma vs durumuna karşın normal yapmıyolar diye duymuştum yanlış mı canım:44:

yok doğru diyorsun, hatta ben bunu anlatmıştım. sez. dikişinin yırtılma riski var ve bu allah muhafaza bebeğin ölümü ile sonuçlanıyor ve kimse o riski almıyor demişti dr.um

ama şu an kafası bildiğin kanalda! olur da su gelirse sancı başlarsa ve doğmaya niyetlenirse doğum kanalına giren bebek sez. ile alınmyor o da riskli çünkü... yani takip olacak büyük ihtimalle. ya yukarı çıkmasını bekleyip uygun bir zamanda sez. alacak, ya da daha erken (kilosu da azken) doğmaya karar verirse normal herhalde.. aslında diyorum ya şu an belli değil hiçbir şey...

dr. şunu diyor sen avrupada olsan zaten sez.a almazlar direk normale gidersin diyor adam...
tr. de yemiyor ama sez.lıyı normale almak!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…