Canlarim biraz uyudum bebis şimdilik iyi kuvezde hergün 11 de görüş saati olacakmış sanırım 10 gün gibi kalacak kuvezde onun dışında beni cumartesi taburcu edecekler sanırım . Şimdilik bu kadar :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar ben herseye agliyorum.tutamiyorum kendimi.dizi izlerken filan hele bide yalnizsam salya sümük gidiyo
Kulübe hoş geldin :) hamileliğin başında böyle olmuştumgeçtidiye seviniyodumbaşladı yine :/ ah lu hormonlar :)
Kizlar ben herseye agliyorum.tutamiyorum kendimi.dizi izlerken filan hele bide yalnizsam salya sümük gidiyo
Al bendende o kadar
Evet iste bi ara gecti normaldim.simdi tvde dizide birileri ikiz cocuklari olcani ogrendi.basladim aglamaya.manayaga bagladim iyice.annemi dusunuyorum agliyorum babami dusunuyorum agliyorum.onlar olmasa ben naparim diyorum agliyorum.
Anladım Canım tamam sorarım Sait Bey'e, selamını da iletirim. Bebiş iyi çok şükür, zaman zaman karnımda sertleşmeler oluyor normal sanırım. Sen nasılsın bakalım?32 de alıyorsun ama 32+6 da alan da oluyor ki uzatabildiği kadar uzatsın falan diye, milli eğitimde sait ilgileniyo bu işlerle... ona sorsana bi canım... hatta selam da söyle =)
bebiş nasıl?
Berna Canım senin normal doğum mu?şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
herkese bi günaydın diyelim öncelikle!!!!!
bir de hayırlı cumlarımızı ekleyelimmmmmm
sonraaaa ilk annemizi alkışlar ve maşallahlar eşliğinde tebrik edeliiiimmm , dualarımızı da eksik etmeyeliiiimmmmmm
gelelim benden haberlere,
Salı günü dr.a gittim 30+0 dık
biraz şoka uğradık çünkü bebeğin kafası baya baya aşağıda, bizim prenses dönmüş de doğuma hazırlanıyormuş meğersem.
15 temmuzda bekleniyor ama dr.um bırak temmuzun ortasını haziranın sonunu bile zor görürüz dedi.
pozisyonunun değişmesini bekleyeceğiz, değişmezse ben de umutsuz ev kadını gibi evde raporla geçirenlerden olacağım
Defne hanım 1658 gram ve 42 cm idi.
haydi maşallah diyeliiimmmmm, hepinizi öpeliimmmmmmmmmmm
Anladım Canım tamam sorarım Sait Bey'e, selamını da iletirim. Bebiş iyi çok şükür, zaman zaman karnımda sertleşmeler oluyor normal sanırım. Sen nasılsın bakalım?
Berna Canım senin normal doğum mu?
GErçekten bende her konuda kararsızım,özellikle tecrübeli anneler,şu marka şu boy alın deseler,bir liste yapsalar değilmi.Sadece bez konusunda da değil,tüm konularda bilgilerinden faydalanmak isteriz.
bernacan sezeryandan sonra normal doğuma ne diyo dr,hani ameliyat yerinin yıpranma vs durumuna karşın normal yapmıyolar diye duymuştum yanlış mı canım:44:herkeste bi sertleşme oluyor bu ara hayır olsun!
benim ilki sezaryendi ama Defne erken gelemeye niyetlenirse normal de olabilirmiş. o anki pozisyon kilo vs. belirleyecekmiş durumu....
yaa benim bir şey belli değil haaa
2 haftaya belli olacak işte. haftaya bi kontrol yapıcaz pozisyonla alakalı, eğer yukarı çıkarsa çalışmaya devam.. yok kafa hala aşağıda olursa rapor falan alıcaz herhalde...
dr.a da dedim Arya da böyleydi 7-7.5 aylıken kafayı sokmuştu ama ben adım bile atamıyordum o çok daha kötüydü!!!!! anlattım işte belki bu sefer de öyle olur bekliyoruz şimdilik...
hoşgeldin bacım,beklenen doğum tarihlerimiz aynı sanırımMrb yenı katıldım aranıza 28+3 günlük hamileyimm ve çok heyecanlıyımm :)
Mrb yenı katıldım aranıza 28+3 günlük hamileyimm ve çok heyecanlıyımm :)
hoşgeldin bacım,beklenen doğum tarihlerimiz aynı sanırım
bernacan sezeryandan sonra normal doğuma ne diyo dr,hani ameliyat yerinin yıpranma vs durumuna karşın normal yapmıyolar diye duymuştum yanlış mı canım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?