huhuuhu kımse yok mı bikac saat cıktım amma kaynatmıssınız beaaa
öncelıkle kontrole gıden ve donen annelrımızın kuzucuklarına masalllahbebişin kilo alması için pekmez muz ve sut urunlerını onermeden gecemiycem ama tabıkı en onenlısı once saglık...benım hastanemdede normal dogum 650 sezeryan 900 istege baglı sezeryan 1200 tl canikolar
iyiymiş fiyatlar bence tabi hangi sehirde olduğunda önemli İstanbulda fiyatlar cooook degisken hemde coook
tatlıkom istanbuldayım anadolu yakasında gıttıgım hastane ozel fıyatı banada iyi geldi fakat hastane bau ay içinde el değiştirdi farklı bi şirtket aldı hastaneyi muayne ucretı artmıstı ama dogum ucretı farklılık gosterdımı sormayı unuttum artık haftaya salı gıdınce sorucam..inş artmaz yaaa
kızlar baya bakamadım da sayfalaraaaa,canım kolay gele sen de işleri baya hızlandırmışsınkızlar dün resmen temizliğe başladık ufaktan annem geldi sağ olsun perdelerimi söktü makineye atıyorum bende yavaş yavaş ama bi tek akşamları çünkü gündüz işteyim çalışıyorum... salon perdelerim ve mutfak perdesi perdeciye gidecek yıkandıktan sonra çünkü kesilmesi gerekiyor yerleri süpürüyor100 tl kesme ücreti istemiş adam çok para gibime geldi ama yapacak bi şey yok mecbur vericez... ayın 19 unda resmi tatil olursakta tahtakaleye gidip kızımın bebek şekeri malzemelerini hastane süslerini vs almayı planlıyorum tatil olmasakta o güne izin alıcam.... sonra kadın alıcam evi temizleticem dip köşe sonra kızcemin odası gelcek o da bi güzel silinip havalandırılacak kıyafetleri yıkanıp ütülenip dolaba yerleştirilecek...sonra ben çantamı hazırlıycam ve kızımı bekliycem allahın izniyle... bu arada ben gecelik pijama terlik eminönünde havuzluhan diye bi yer varmış ordan almayı planlıyorum fiyatlar uygun oluyormuş mağazaları gezdim hiç beğendiğim gecelik yoktu ve sırf markalı diye 90 tl den başlıyor... olmadı pazardan da bakabilirim uyduruk şeye sırf markası var diye 90-100 tl vermeyi hiç düşünmüyorum açıkcası..haksızmıyım...
Nagicanım kurutma mak.çamaşırları yıpratıp rengini solduruyor diyolar sen ne kadar süredir kullanıyon:44:kurutma makinası süper bişeymiş benim gibi sıkışık bir muhitte oturuyosan ve evde çocuğun varsa,oğlum kreşe gidiyo ya bir haftalık kıyafet alıcaktım yada kurutma makinası 2.yi tercih ettim zamandan tasarruf ettim
Sevgicanım seni kızdırmışlaaarrr,takma canm herkes her konu dabaya uzman biliyongünaydınlar herkeslere hayırlı en çabuk bıteneınden bıgun olsun inşallah
temizlıkten bahsedilmiş..bnde dun halılarımı kaldırdım oturma odası hariç ama sadece kaldırdımakşam çat misafir geldi bnde napım bugun nasipse vericem yıkamacıya ...hee bide size bahsediyordum ya evim biraz küçük ve bi heves edip büyüyen beşik aldık diye biz eşimle plan program yapıp neyi nereye koycagımızı kararlaştırdık fakat her geldiklerinde nıye bu kadar büyük aldınız demelerınden inanın bıktım yani utanmasam yeter artık diyip ağlıycam o derece onla felmeden once eşime dedim her geldiklerınde söylemesinler artık dedım bıktım aldık artık dedım onun kısmetıymiş demekki dedım eşimde ne diyim sevgi bi daha söylemeyin mi diyim dedim...ve aynende umdugum gıobı oldu ama patlıycaktım yemınle kendımı zor tuttum suratımı astım artık anlasınlar dıye...bide yani sanki kendileri bakıcaklar...eşime dedim bana dedım kımse yardım etmesın bn kendım yavascanaz yaparım işlerimi dedım gercekten dırdır dinlemektense sakın şekilde kandım yaparım zaten çok agır işlerım yok eşim badanayı yapıcak odalar değişecek onun içinde babsı gelir değiştirirler artık..
yani gunumun kısaca özeti böyle canlar..sadece ya sabır çekiyorum
selam özgecanım,nasılsınSelam kizlar
1haftadr anneannem ve dedem bende kaliyordu, cok sevindim ama yatana kadar hep ayakta olmak yordu biraz. Dunden beri heryerim agriyor yaa kalcamda bile agri var
Oglusumu da cok ozledim yaa cumartesi randevumuz vaar, sonra haftada bir cagirir insallahhh.
Bilgecan ben seni bu ctesiden itibaren gitmiycen sanıyodum acaba ben mi konuyu takip edemedim gülüm bi sorun yok inşallahbaş ağrıtmak mı aşk olsun sevgim eğer öle baş ağrıtma varsa en çok ben sizin başınızı ağrıtıyomdur yani neyseeeeeee
ii yaparsın canım valla 12 ye izin vermezlerse hiç gitme zaten ne kalmış şurda bende sabah müdüre dedim c.tesi gelmicem diğer müdür alıyo bizi sabahları arıcak c.tesi sabah gelmeyince eee ben c.tesileri gelmiyorum patronla öle konuşmuştuk c.tesileri dr gidiyorum dicem p.tesi içinde resmi tatil olduğu için kimseye bişeycik demeden gelmicem salı günü içinde cumadan izin kağıdı yazcam patrona imzalatcam rapor için dr gitcem salı günü dicem bu saatten sonra istediklerini konuşsunlar pislik herif bana c.tesileri gelme dio sonra ben öle bişey demedim dio arkamdan ama beni çağırığta kızım ben sana gelme falan demedim ki sen nerden uyduruyosun bunu demiyo dün akşam sekreter kız konuşmuş patronla anlışmışlar c.tesileri 12 de çıkcakmış sekreter yorgun olduğu zamanlarda hiç gelmicekmiş offf hala mı işi iş yerini mi düşünüosun diceksin yok düşünmüorum ne halleri varsa görsünler dimi
KIZÇELERRR günaydınnnnn
içim içime sığmıyor :) bugün ikinci yılımız bitti aşkımla benim
tosunumu gördük sabah dönmüş sonunda çok şükür :) 44 CM 2300 gr olmuşuz :)( maşallah kuzuya )
raporumuda aldım çalışabilir :) ama doktor mayıs sonuna kadar müsade etti . sonra ağırlaşıcak zorlanırsuın dedi. bi magnezyum hapı alıyorum bi tane daha verdi. ancak rahat edersin dedi. suyumuz durumumuz iyi çok şükür :) 8 temmuzu zor görürsün dedi. 20 sinden sonra bekleyebiliriz dedi. iyi paşam çok şükür
bu arada doğum ücretlerini de öğrendim
normal doğum :800
zorunlu sezeryan:1200
isteğe bağlı (sgk karşılamıyor) 2700 tl ....
hayırlı günler kızlar nasılsınız.
bende dün biraz ev temizledim dolapları felan düzledim sanki tonla yükün altında kalmış gibi oldum tüm vücudum ağrıyordu daha yeni kendime geldim
kızımda bu kadar zorlanmamıştım ama bu hamileliğim ağrılı geçti biraz sağ salim kuzumda doğsaydı inş.
eşimde oğlumuzu görmüş rüyasında çok güzeldi diyor yaaa ben niye göremiyorum tam net kucağımda görmek istiyorum bir türlü göremedim hep doğum yapıyorum ama bebişimi göremiyorum:))
eşim diyor rüyamda bebeğe ismini de söylüyordum çok güzel rüyaymış gerçekten dedim birde ben görsem.
kızlar baya bakamadım da sayfalaraaaa,canım kolay gele sen de işleri baya hızlandırmışsın
Nagicanım kurutma mak.çamaşırları yıpratıp rengini solduruyor diyolar sen ne kadar süredir kullanıyon:44:
Sevgicanım seni kızdırmışlaaarrr,takma canm herkes her konu dabaya uzman biliyon
selam özgecanım,nasılsın
Bilgecan ben seni bu ctesiden itibaren gitmiycen sanıyodum acaba ben mi konuyu takip edemedim gülüm bi sorun yok inşallah
Selam canlar nasılsınız bakalım,bişey diycem bu isteğe bağlı sezeryanda hastaya form mu doldurtuyolar ki isteğe başlı diye ayırmışlar farklı ücret koymuşlar
kızlar baya bakamadım da sayfalaraaaa,canım kolay gele sen de işleri baya hızlandırmışsın
Nagicanım kurutma mak.çamaşırları yıpratıp rengini solduruyor diyolar sen ne kadar süredir kullanıyon:44:
Sevgicanım seni kızdırmışlaaarrr,takma canm herkes her konu dabaya uzman biliyon
selam özgecanım,nasılsın
Bilgecan ben seni bu ctesiden itibaren gitmiycen sanıyodum acaba ben mi konuyu takip edemedim gülüm bi sorun yok inşallah
Selam canlar nasılsınız bakalım,bişey diycem bu isteğe bağlı sezeryanda hastaya form mu doldurtuyolar ki isteğe başlı diye ayırmışlar farklı ücret koymuşlar
hayatım İstanbul içinse fiyat coook iyi yaa sasirdimbence el değiştirince arttırmazlar zira gelen müşteri gitmesin diye
bakalım ben fiyat öğrenince neyin sokuna girecem 2 hafta sonra öğrenirim bende
selam özgecanım,nasılsın
aynen cnm tek kişilik bide gerci bna bi ara bu bıle fazla geldi malum hayat şartları geçım sıkıntısı dedım izne cıkınca devlete gıdıcem ama son durumlardan sonra eşim izin vermiyor takibin burda olacak dedi bakalım hakkaımız da hayırsı cnm inş sanada yuksek rakam vermezler cevrende sormadın mı gııtıgın yerı ...aman fıyat ne kadar olursa olsun bebişlerimiz saglıkla gelsinlerde Allah ın izniyle
oyyy canım benım hoşgeldin tatlım bugun nasılsın bakalım nasıl gidiyo çoluk çoçuk nasılllar hihihihaman cnm valla takmayayım dimi iyiki bura vaaarrr öpüyom ki bn hepinizi
Aylinnnnmaşallah kuzuyaa kız ya tosun demeyim yine de boylu poslu olucak belli ki :) siz de haftanızdan önde gidiyorsunuz sanırım . 41 kere meleğine :) bana da 38 den önce normal yapabilirsin diyemem dedi. uygunsan ne ala. ama bendeki bu toto ile normal doğuramazsam bilemicem artık biz nts ye girmedik ama 2 hafta sonra randevumuz yine :)
masallah bebegine .nazar degmesin
ya kızlar ben düzenli beslendigimi düsünüyorum .ama yinede kontrollere gittimizde bebegin kilosu normale göre düşük cıkıyor .
ne yesem de bebek kilosu artsa ,yediklerim bana yarıyor
ne yemeliyim ????
Saol cnm solicem dktora bisey sorcam ne zamana kdr bu haplari iccez merak ettim. Normalde hap icemiyorm bn zaten sevmiyorm da
slm canım hoşgeldin iyiyiz iş güç ve ağrılarla uğraşıyoruz işte.sen nasılsın.kızlar baya bakamadım da sayfalaraaaa,canım kolay gele sen de işleri baya hızlandırmışsın
selam özgecanım,nasılsın
Kızlar bu arada göğüs ucu içın lansinoh başla dedi doktor sabah akşam. Normal doğum içın yapacağın birşey yok dedi kolaylasmasi içın.
Bu arada özel bir okula.başvurdum bugün inş hayırlısıyla kendime iyi bir iş bulurum dua bekliyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herkese birsey demişsin iyi yapmışsın ama ben bu ara hassasım banada bir el sallasaydın yaaazati hamileyim zati annem yok zati babam yok zati zatilerim coook
aynen cnm tek kişilik bide gerci bna bi ara bu bıle fazla geldi malum hayat şartları geçım sıkıntısı dedım izne cıkınca devlete gıdıcem ama son durumlardan sonra eşim izin vermiyor takibin burda olacak dedi bakalım hakkaımız da hayırsı cnm inş sanada yuksek rakam vermezler cevrende sormadın mı gııtıgın yerı ...aman fıyat ne kadar olursa olsun bebişlerimiz saglıkla gelsinlerde Allah ın izniyle
oyyy canım benım hoşgeldin tatlım bugun nasılsın bakalım nasıl gidiyo çoluk çoçuk nasılllar hihihihaman cnm valla takmayayım dimi iyiki bura vaaarrr öpüyom ki bn hepinizi
kızzzzz deryaaaaa ben de neyi atladım diyom akıllım en çok seni merak ettik kaç gündür canım,bi de bihterin bebişiniAYŞEM ,bazısı istemiyor normal doğumu ya ben kesinlikle sezeryandan başka doğuramam diye diretiyor o zaman çakıyolar 2 katı fiyatı sgk karşılamıoyrmuş onu bugün bana öyle söylediler. devlet mümkün olduğunca normal doğum yanlısı hani mecbur kalırsan sezeryana yönlen diye böyle bi fiyat aralığı yapmışlar. her yerde böyle mi bilemiyorum ama benim gittiğim hastane böyle
12 haftaya kadar içiliyor canım. 12. haftadan sonra vitamin hapı veriyor. vitamini doğuma kadar kullanıyorsun.
selam özgecanım,nasılsın
bizim yaz saatine geçilince patronla konuştumduda patron bana 1 mayıstan itibaren ctesileri gelme dediydi sonrada müdüre demiş ben öle bişey demedim bilgeye ama beni çağırıpta kızım ben sana öle demedim vs. demio arkadamdan beni yalancı çıkarıyo 20 mayısta rapora çıkcam Allah nasip ederse o yüzden bu c.teside ne derlerse desinler umrumda değil gelmicem artık nasip olursa cuma son 3 günüm kaldı yahnikızlar baya bakamadım da sayfalaraaaa,canım kolay gele sen de işleri baya hızlandırmışsın
selam özgecanım,nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?