2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kontrole giden arkadaşlar gözünüz aydın maşallah bebişlere ya nasıl büyümüşler Pınarıma canım seninkinede ayrıca maşallah o nasıl boy pos kaç cm doğacak çok merak ettim.bende perşembe günü gitcem inş bir sıkıntı yoktur ve 2 kilo olmuş dese çok mutlu olurum birde doğum tarihi ve fiyatını öğrenirsek yeter :)

huhuuhu kımse yok mı bikac saat cıktım amma kaynatmıssınız beaaa

öncelıkle kontrole gıden ve donen annelrımızın kuzucuklarına masalllah bebişin kilo alması için pekmez muz ve sut urunlerını onermeden gecemiycem ama tabıkı en onenlısı once saglık...benım hastanemdede normal dogum 650 sezeryan 900 istege baglı sezeryan 1200 tl canikolar

iyiymiş fiyatlar bence tabi hangi sehirde olduğunda önemli İstanbulda fiyatlar cooook degisken hemde coook

iyiymiş fiyatlar bence tabi hangi sehirde olduğunda önemli İstanbulda fiyatlar cooook degisken hemde coook

tatlıkom istanbuldayım anadolu yakasında gıttıgım hastane ozel fıyatı banada iyi geldi fakat hastane bau ay içinde el değiştirdi farklı bi şirtket aldı hastaneyi muayne ucretı artmıstı ama dogum ucretı farklılık gosterdımı sormayı unuttum artık haftaya salı gıdınce sorucam..inş artmaz yaaa

hayatım İstanbul içinse fiyat coook iyi yaa sasirdimbence el değiştirince arttırmazlar zira gelen müşteri gitmesin diye
bakalım ben fiyat öğrenince neyin sokuna girecem 2 hafta sonra öğrenirim bende

kızlar baya bakamadım da sayfalaraaaa,canım kolay gele sen de işleri baya hızlandırmışsın
Nagicanım kurutma mak.çamaşırları yıpratıp rengini solduruyor diyolar sen ne kadar süredir kullanıyon:44:
Sevgicanım seni kızdırmışlaaarrr,takma canm herkes her konu dabaya uzman biliyon

selam özgecanım,nasılsın
Bilgecan ben seni bu ctesiden itibaren gitmiycen sanıyodum acaba ben mi konuyu takip edemedim gülüm bi sorun yok inşallah

Selam canlar nasılsınız bakalım,bişey diycem bu isteğe bağlı sezeryanda hastaya form mu doldurtuyolar ki isteğe başlı diye ayırmışlar farklı ücret koymuşlar

herkese birsey demişsin iyi yapmışsın ama ben bu ara hassasım banada bir el sallasaydın yaaa zati hamileyim zati annem yok zati babam yok zati zatilerim coook

AYŞEM ,bazısı istemiyor normal doğumu ya ben kesinlikle sezeryandan başka doğuramam diye diretiyor o zaman çakıyolar 2 katı fiyatı sgk karşılamıoyrmuş onu bugün bana öyle söylediler. devlet mümkün olduğunca normal doğum yanlısı hani mecbur kalırsan sezeryana yönlen diye böyle bi fiyat aralığı yapmışlar. her yerde böyle mi bilemiyorum ama benim gittiğim hastane böyle

hayatım İstanbul içinse fiyat coook iyi yaa sasirdimbence el değiştirince arttırmazlar zira gelen müşteri gitmesin diye
bakalım ben fiyat öğrenince neyin sokuna girecem 2 hafta sonra öğrenirim bende

aynen cnm tek kişilik bide gerci bna bi ara bu bıle fazla geldi malum hayat şartları geçım sıkıntısı dedım izne cıkınca devlete gıdıcem ama son durumlardan sonra eşim izin vermiyor takibin burda olacak dedi bakalım hakkaımız da hayırsı cnm inş sanada yuksek rakam vermezler cevrende sormadın mı gııtıgın yerı ...aman fıyat ne kadar olursa olsun bebişlerimiz saglıkla gelsinlerde Allah ın izniyle

oyyy canım benım hoşgeldin tatlım bugun nasılsın bakalım nasıl gidiyo çoluk çoçuk nasılllar hihihih aman cnm valla takmayayım dimi iyiki bura vaaarrr öpüyom ki bn hepinizi

canım ben dr.u değiştirdim ya o yüzden buranın fiyatını bilmiyorum birdahaki randevuda sorucam bende aklıma gelmedi gittiğimde bari bu sefer sorayım dimi ama bilmek lazım fiyatı

:):):) merhaba canımmm. evet doktor uzun boylu olacak dedi. senin bebişinle aynı gidiyorlar :) haftamızdan öndeyiz bizde. doğum işi beni baya düşündürür oldu ya. normal mi sezeryan mı ? nasıl çıkartacağız bu minnakları dışarı bilemedim :) herşeyin hayırlısı. miniklere maşallahhhh nazar değmesin bebikolarımıza

sabahları aç karnına 1 yemek kaşığı pekmez içebilirsin canım. etkisi olduğunu söylüyorlar. ben yapıyorum.
ve bol kalsiyum al.süt yoğurt peynir

slm canım hoşgeldin iyiyiz iş güç ve ağrılarla uğraşıyoruz işte.sen nasılsın.

Kızlar bu arada göğüs ucu içın lansinoh başla dedi doktor sabah akşam. Normal doğum içın yapacağın birşey yok dedi kolaylasmasi içın.

Bu arada özel bir okula.başvurdum bugün inş hayırlısıyla kendime iyi bir iş bulurum dua bekliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hakkına hayırlısı olsun canım benim iş istediğin gibi olsun

herkese birsey demişsin iyi yapmışsın ama ben bu ara hassasım banada bir el sallasaydın yaaa zati hamileyim zati annem yok zati babam yok zati zatilerim coook

kızzzzz deryaaaaa ben de neyi atladım diyom akıllım en çok seni merak ettik kaç gündür canım,bi de bihterin bebişini hem yazdığını okudum ama alıntı yapmamışım ya baksanıza çok fazla su içmediğim halde kaçıracakmışım gibi idrar sıkışması oluyo yaaa,sizde de sızı oluyiii mi canlar,haaaaa bu arada c tesi sildiğim ve uğruna sakatlandığım halının üstüne bir cezve kahve döktüm allllllllll işte artık ne demekseeeee

2yılı geçti ayşem ben yıprattığını yada renk attığını düşünmüyorum amannn benlemi yaşıcak yaww eskitirse atarım eve gitmeme 20 dk kaldı

bizim yaz saatine geçilince patronla konuştumduda patron bana 1 mayıstan itibaren ctesileri gelme dediydi sonrada müdüre demiş ben öle bişey demedim bilgeye ama beni çağırıpta kızım ben sana öle demedim vs. demio arkadamdan beni yalancı çıkarıyo 20 mayısta rapora çıkcam Allah nasip ederse o yüzden bu c.teside ne derlerse desinler umrumda değil gelmicem artık nasip olursa cuma son 3 günüm kaldı yahni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…